Volám do neba
Pre všetky mamičky, ktoré o svoje prvé bábätko prišli a neúnavne sa snažia o ďalšie. Povzbudzujme sa, podoporujme a nech čím viac pribúda tých dobrých správ, že sa objavili //. Nech nám Pán Boh pošle anjelikov, ale nech nám ich na Zemi aj ponechá. Amen!
@luciagdt86 Velmi pekny prispevok. Az som mala husiu kožu. Maminky čo ste prišli o bábätko, nevzdávajte to, nebuďte smutné, ale ani to nesilte. Bábätko Vám určite bude dopriate, skor ci neskor 🙂
@luciagdt86 amen... my zaciname treti rok snazenia od MA... zatial nam neposlal...
@luciagdt86 krásne vyznanie..odporúčam Ti túto knihu,je o anjeloch,nádeji a je tam aj o detičkách,ktoré P.Boh posiela z neba,dušu pohladzujúce čítanie,jemné a krásne 😉
http://www.martinus.sk/?uItem=141322
Ja sa tiež prikláňam nech sa vám naplní vaša túžba a nevzdávajte to. Sama som prišla o prvé dieťatko v prvom trimestri. Držím vám palčeky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂
Aj ja vám prajem všetko šťastie!!! My sme tiež o prvé bábo prišli a ďalší rok sme sa snažili a nakoniec to šťastie prišlo 🙂 takže sa nevzdávajte!!!
ja som prisla o dve babatka najprv v maji 2006, potom v maji 2007, ale potom sa este na mna usmialo stastie a po troch synocha anjelika Dianky, ta tu bola len 4 mesiaciky a dvoch potratoch sa mi narodili dve uzasne dcerky v septembri 2008 a v aprili 2012 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 nezufajte ono to urcite pride 🙂 🙂 🙂 🙂
@lulistek Ďakujem za podporu. Snáď áno...
@ivec16 Neboj nič. Raz sa to musí podariť. Čím dlhší čas, tým väčšia túžba a ešte väčšia radosť, keď to príde... Držím palce! 🙂
@janinah Ďakujem krásne... pozriem sa na to. Si zlatá! 🙂
@cerez Áno? A čo bolo ďalej? Podarilo sa potom ďalšie?
@rena107 Vďaka za podporu... v to dúfam aj ja...
@andrejka1974 Silná to žena! Vzdávam hold. A ďakujem za podporu!
@luciagdt86 Áno, máme dve. 8 ročnú dievku a 2 ročného chlapca.
Ja mám desať mesačného drobčeka a prišla som o dieťatko teraz v piatom týždni a všetkým maminkám želám a posielam veľa veľa energie aby ste aj vy mali šťastie a mali svojho anjelika pri sebe. Ja jedného mám no jeden mi odišiel stále to bolí a bolieť bude... Prajem každej žene ten krásny pocit mať svoju slečnu alebo fešáka ktorému človek dáva lásku
@barnica Ďakujeme za povzbudenie. Ty si mala šťastie, že už máš jedného drobčeka, tak si ho vychutnávaj aj za mamičky, ktoré túto možnosť nemajú. Prajem všetko dobré!
Posielam vám s drobcom všetku energiu aby sa aj Vám zadarilo a potom si napíšeme o malým detských lapáliách 🙂
Hlavu hore na každú čaká anjelik ktorý jej dá celé svoje srdiečko
@barnica Krásne slová! Ďakujeme! 🙂 Malému veľa zdravia...nech vám rastie pre radosť. 🙂
my sme prišli o bábätko teraz medzi sviatkami 29.12.....stále to bolí a nikdy na ňho nezabudneme
@satanka1 Ahoj Stanka, úprimne mi je to ľúto. Viem presne, čo cítiš. A poviem Ti, že to neprebolí ani časom. A do roka je to veľmi bolestivé. Ja som prežila ťažké chvíle na cintoríne na dušičky, keď sme bábätku s manželom zapaľovali sviečku s anjelikom a potom aj 16.12., kedy bol vypočítaný termín pôrodu. A stále naň myslím, aké by už bolo, čo by robilo a tak... neprebolí to. Odvtedy sa nám druhé bábo nepodarilo, tak o to viac myslíme na to prvé... ☹
@luciagdt86 ☹
@luciagdt86 ahojky ja som tiež prišla o anjelika v 6tt a teraz potrebujem ten polrok počkať a potom sa znova začneme pokúšať prajem všetkým žienkam nech to výjde a je to super 🙂
no neviem lekár mi povedal 6 mesiacov... ale napríklad prvú ms som po kyrete dostala až po 6 týždnoch a to som ju pred tým mávala každých 26 dní... tak záleží ako sa my cykli dajú do poriadku
Na nas davaju pozor nasi dvaja anjelici, ktori s nami boli velmi kratko v rokoch 2010 a 2011. Do tretice vsak vsetko dobre a od aprila sa tesime z prekrasnej dcerky, ktora sa sice na svet poponahlala a trochu nas vystrasila, ale po prvom tyzdni sa vsetko dalo do poriadku a uz sa teraz tesime z jej velkych kazdonennych pokrokov. Vsetkym drzim palce, aby sa dockali svojich uzlickov. Na anjelikov sa zabudnut neda.
@adulka24 Ďakujeme veľmi pekne za podporu. Aj Tebe želám veľa sily a hlavne, nech čas rýchlo beží, aby si sa dočkala svojho vytúženého bábätka! 🙂
@miaria1 Vďaka za milé slová. Veríme, že aj ďalšie ma.mičky sa dočkajú, tak ako si sa dočkala Ty. Veľa šťastia a radosti z malej! Nech vám rastie do krásy. 🙂
@luciagdt86 je dobre nebáť sa.aj my ešte nemáme dieťatko ale počítame už mesiace aby sme sa mohli začať snažiť 😉
@adulka24 Jasné, neboj nič. Všetko sa podarí a Ty mi napíšeš, že budeš maminkou. Hlavne to potom veľmi nesilte a ono to príde samé. 🙂

drzim Vam vsetky prsty,aby ste boli aj vy stastne a spokojne,.... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂