icon

Volám do neba

luciagdt86
9. jan 2014

Pre všetky mamičky, ktoré o svoje prvé bábätko prišli a neúnavne sa snažia o ďalšie. Povzbudzujme sa, podoporujme a nech čím viac pribúda tých dobrých správ, že sa objavili //. Nech nám Pán Boh pošle anjelikov, ale nech nám ich na Zemi aj ponechá. Amen!

Strana
z2
luba28
9. jan 2014

drzim Vam vsetky prsty,aby ste boli aj vy stastne a spokojne,.... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lulistek
9. jan 2014

@luciagdt86 Velmi pekny prispevok. Az som mala husiu kožu. Maminky čo ste prišli o bábätko, nevzdávajte to, nebuďte smutné, ale ani to nesilte. Bábätko Vám určite bude dopriate, skor ci neskor 🙂

ivec16
9. jan 2014

@luciagdt86 amen... my zaciname treti rok snazenia od MA... zatial nam neposlal...

janinah
9. jan 2014

@luciagdt86 krásne vyznanie..odporúčam Ti túto knihu,je o anjeloch,nádeji a je tam aj o detičkách,ktoré P.Boh posiela z neba,dušu pohladzujúce čítanie,jemné a krásne 😉
http://www.martinus.sk/?uItem=141322

cerez
9. jan 2014

Ja sa tiež prikláňam nech sa vám naplní vaša túžba a nevzdávajte to. Sama som prišla o prvé dieťatko v prvom trimestri. Držím vám palčeky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

rena107
9. jan 2014

Aj ja vám prajem všetko šťastie!!! My sme tiež o prvé bábo prišli a ďalší rok sme sa snažili a nakoniec to šťastie prišlo 🙂 takže sa nevzdávajte!!!

andrejka1974
10. jan 2014

ja som prisla o dve babatka najprv v maji 2006, potom v maji 2007, ale potom sa este na mna usmialo stastie a po troch synocha anjelika Dianky, ta tu bola len 4 mesiaciky a dvoch potratoch sa mi narodili dve uzasne dcerky v septembri 2008 a v aprili 2012 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 nezufajte ono to urcite pride 🙂 🙂 🙂 🙂

luciagdt86
autor
11. jan 2014

@lulistek Ďakujem za podporu. Snáď áno...

luciagdt86
autor
11. jan 2014

@ivec16 Neboj nič. Raz sa to musí podariť. Čím dlhší čas, tým väčšia túžba a ešte väčšia radosť, keď to príde... Držím palce! 🙂

luciagdt86
autor
11. jan 2014

@janinah Ďakujem krásne... pozriem sa na to. Si zlatá! 🙂

luciagdt86
autor
11. jan 2014

@cerez Áno? A čo bolo ďalej? Podarilo sa potom ďalšie?

luciagdt86
autor
11. jan 2014

@rena107 Vďaka za podporu... v to dúfam aj ja...

luciagdt86
autor
11. jan 2014

@andrejka1974 Silná to žena! Vzdávam hold. A ďakujem za podporu!

cerez
11. jan 2014

@luciagdt86 Áno, máme dve. 8 ročnú dievku a 2 ročného chlapca.

barnica
13. jan 2014

Ja mám desať mesačného drobčeka a prišla som o dieťatko teraz v piatom týždni a všetkým maminkám želám a posielam veľa veľa energie aby ste aj vy mali šťastie a mali svojho anjelika pri sebe. Ja jedného mám no jeden mi odišiel stále to bolí a bolieť bude... Prajem každej žene ten krásny pocit mať svoju slečnu alebo fešáka ktorému človek dáva lásku

luciagdt86
autor
14. jan 2014

@barnica Ďakujeme za povzbudenie. Ty si mala šťastie, že už máš jedného drobčeka, tak si ho vychutnávaj aj za mamičky, ktoré túto možnosť nemajú. Prajem všetko dobré!

barnica
14. jan 2014

Posielam vám s drobcom všetku energiu aby sa aj Vám zadarilo a potom si napíšeme o malým detských lapáliách 🙂
Hlavu hore na každú čaká anjelik ktorý jej dá celé svoje srdiečko

luciagdt86
autor
14. jan 2014

@barnica Krásne slová! Ďakujeme! 🙂 Malému veľa zdravia...nech vám rastie pre radosť. 🙂

barnica
14. jan 2014

@ivec16 neboj práve vtedy keď to budete najmenej čakať príde. Držíme palce

satanka1
19. jan 2014

my sme prišli o bábätko teraz medzi sviatkami 29.12.....stále to bolí a nikdy na ňho nezabudneme

luciagdt86
autor
21. jan 2014

@satanka1 Ahoj Stanka, úprimne mi je to ľúto. Viem presne, čo cítiš. A poviem Ti, že to neprebolí ani časom. A do roka je to veľmi bolestivé. Ja som prežila ťažké chvíle na cintoríne na dušičky, keď sme bábätku s manželom zapaľovali sviečku s anjelikom a potom aj 16.12., kedy bol vypočítaný termín pôrodu. A stále naň myslím, aké by už bolo, čo by robilo a tak... neprebolí to. Odvtedy sa nám druhé bábo nepodarilo, tak o to viac myslíme na to prvé... ☹

satanka1
21. jan 2014
adulka24
23. jan 2014

@luciagdt86 ahojky ja som tiež prišla o anjelika v 6tt a teraz potrebujem ten polrok počkať a potom sa znova začneme pokúšať prajem všetkým žienkam nech to výjde a je to super 🙂

satanka1
23. jan 2014

@adulka24 nemusite cakat az pol roka...staci 2-3 cykly..aspon tak hovoria po novom
...

adulka24
23. jan 2014

no neviem lekár mi povedal 6 mesiacov... ale napríklad prvú ms som po kyrete dostala až po 6 týždnoch a to som ju pred tým mávala každých 26 dní... tak záleží ako sa my cykli dajú do poriadku

miaria1
23. jan 2014

Na nas davaju pozor nasi dvaja anjelici, ktori s nami boli velmi kratko v rokoch 2010 a 2011. Do tretice vsak vsetko dobre a od aprila sa tesime z prekrasnej dcerky, ktora sa sice na svet poponahlala a trochu nas vystrasila, ale po prvom tyzdni sa vsetko dalo do poriadku a uz sa teraz tesime z jej velkych kazdonennych pokrokov. Vsetkym drzim palce, aby sa dockali svojich uzlickov. Na anjelikov sa zabudnut neda.

luciagdt86
autor
26. jan 2014

@adulka24 Ďakujeme veľmi pekne za podporu. Aj Tebe želám veľa sily a hlavne, nech čas rýchlo beží, aby si sa dočkala svojho vytúženého bábätka! 🙂

luciagdt86
autor
26. jan 2014

@miaria1 Vďaka za milé slová. Veríme, že aj ďalšie ma.mičky sa dočkajú, tak ako si sa dočkala Ty. Veľa šťastia a radosti z malej! Nech vám rastie do krásy. 🙂

adulka24
26. jan 2014

@luciagdt86 je dobre nebáť sa.aj my ešte nemáme dieťatko ale počítame už mesiace aby sme sa mohli začať snažiť 😉

luciagdt86
autor
26. jan 2014

@adulka24 Jasné, neboj nič. Všetko sa podarí a Ty mi napíšeš, že budeš maminkou. Hlavne to potom veľmi nesilte a ono to príde samé. 🙂

Strana
z2