Vplyv vysadenia antikoncepcie na plodné dni a menštruáciu
Ahojte chceme bábätko tak som vysadila antikoncepciu momentálne mám ešte 7 dňovu pauzu do utorka v utorok už si tabletku nedám. Chcem sa spýtať ako to je po vysadení antikoncepcie? Kedy by mi mala prísť menštruácia a plodné dni? Malo by to byť tak ako pred užívaním antikoncepcie? Pretože počas antikoncepcie som ms nemala každý mesiac a často to bolo iba špinenie 2-3 dňové takže teraz neviem ako sa zaradiť s tým a kedy bude ideálne snažiť sa o bábo. Možno blbá otázka ale nemám s týmto vôbec skúsenosti ako sa to počíta a tak 😏
Treba počkať pokiaľ sa telo spamätá z hak, môže potrvať pokiaľ ti príde 1 ms. Po 1 ms začni merat bt alebo si rob ovu testy
tu je o tom fajn clanok https://www.drmax.sk/babyclub/kedy-vysadit-anti... , uprimne ale na tovjom mieste zacnem s nechranenym sexom hned a aspon raz kazdy den. drzim place k babatku
Vypočítať sa to nedá. Treba sledovať príznaky plodnosti. Odporucam pre kvalitné vedomosti o svojom tele - stránku Ligy pár páru - lpp.sk - oni učia symptotermalnu metódu, ktorá je super na vyhýbanie aj na dosahovanie počatia - keďže dostatočne presne identifikuje čas ovulácie.

Bude potrebne sledovat priznaky plodnosti (Bazalna teplota, hlien, pripadne krcok), neda sa matematicky vypocitat plodne dni, iba dlhsim pozorovanim sa to neskor na zaklade pravdepodobnosti da priblizne predpokladat. Po vysadeni moze byt cyklus nepravidelny, resp. aj tzv. anovulacne cykly.