icon

Všetci majú bábätko a ja nie

welpen
18. nov 2012

Uz som zufala chce sa mi staleplakat.Snazime sa o babenko uz 3 roky.priatel je v poriadku a ja tiez ale nejde to.Vsetci oklo mna mi oznamuju ze cakaju babenko a ja sa falosne tesim s nimi,najradsej by som vtedy utiekla a revalaaaa.Uz mam vycitky ze som taka hnusna a neviem sa tesit z druhymi mamickami.preco som taka?uz sa koli tomu zle citim

tusinka
8. jan 2013

@mariankamk ahooj aj Vy sa snažíte?????????

swety1
8. jan 2013

my mame jedno a snazimeee sa

mariankamk
8. jan 2013

@tusinka od mája, ôsmy mesiac... a vy?

tusinka
8. jan 2013

my presne rok...a stále nič ☹

livia123456
8. jan 2013

@lulinko mne je normalne zle preco je to vzdy naopak preco ich nemozeme mat my ktore by sme ich lubili a starali sa o ne a milovali nadovsetko ja tomu nerozumiem preco je to vzdi takto ale ja verim tomu ze pride vhodni cas a doba ked aj mi budeme tehotne a budeme stastne fakt by som take zeny najradsej dala zavriet ktore odhadzuju svoje deti je mi to luto ale uvidis ze aj mi budeme mat len nemozeme to chcet nasilu pride to necakane drz sa bud silna 🙂

yennn
8. jan 2013

Všetci okolo mňa majú druhé a ja nič... viem že to nie je celkom to isté,.ale verte mi, pocity úplne rovnaké. Kolegyne,kamosky, baby čo sme spolu tehulkovali, rodili, kocikovali prvé... oni už majú druhé a ja zarezavam v práci :-/

@welpen už pri prvom snazilkovani som sa naučila ľuďom sprosto odvrknut že si myslím že je netaktne sa ľudí na tieto veci pýtať (jasné že babke nie) a teraz už nikto necekne...

lulinko
8. jan 2013

@livia123456 veď to..my s manželom by sme bábenku aj modré z neba zniesli..🙂🙂🙂🙂..a také čo môžu mať bez problému majú a nechcú ich..:(.:(...len to sa nedá na to nemyslieť a nesiliť...veď nič iné v hlave nemám...už to asi nezvládam.. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

mariankamk
8. jan 2013

@tusinka a este si neuvazovala o nejakom vysetreni u gyn, tak preventivne, co a ako...

tusinka
9. jan 2013

@mariankamk ja mám vyšetrenia za sebou, vraj všetko OK...dohodli sme sa s manželom, že pôjde aj on, už máme aj termín....tak uvidíme 🙂 ty si na tom ako????

mariankamk
9. jan 2013

@tusinka ja az tak ok nie som, ale o necele 2 tyzdne idem ku gyn a pomaly, dufam, zacneme spolu pracovat na zlepseni cyklu... 🙂

tusinka
9. jan 2013

@mariankamk tak dúfam, že to bude úspešné...ale vidím, si mladučká, určite to pôjde ľahko 😉 ja mám 33 a začínam mať obavy... ☹

mariankamk
9. jan 2013

@tusinka problemy ja uz mam davno, uz boli pokusy o nejaku tu liecbu, ale nejak nic... takze som opatrna, ci to pojde lahko/tazko... skor tak tazsie... ale moze sa to vsetko zrazu zvrtnut a ani sa nestihnem pokukat okolo seba a uz to pride...

vejavika
9. jan 2013

@lllaila Ono na tej astrologii asi nieco bude,pretoze ja som tiez bola pri jednej vestici,v tom case ked som planovala tehotenstvo,no a ta mi povedala,ze zial si budeme musiet pockat,vraj 5 rokov,ja ze coze?Vtedy som tomu neverila,no teraz by som aj chcela,pretoze to budu pomaly 4.Povedala mi,ze sme v podstate obaja zdravy,len u mna je nejaky problem co sa casom vyriesi,mala pravdu,mam problem s prolaktinom ktory stale skace hore dolu,Ked som si chcela preverit tuto moju predpoved zavolala som v tazkej chvilke inemu vestcovi,ten mi to cele no inymi slovami potvrdil,Zahada toto 😕 😕 😕

lllaila
9. jan 2013

@vejavika ja osobne neverím kartám, ani veštcom. Musel by byť veľmi dobrý, ale asi skôr nie. Ale možné je všetko. Bola som u veštice 3x a nikdy sa mi žiaľ nič nesplnilo. Lenže tento astrológ vytiahol fakty, ukázal mi v horoskope ako to je a prečo. Čokoľvek som sa opýtala, aj z minulosti, všetko mi vysvetľoval a všetko bola pravda. A vždy dal nejaké riešenie ako by to šlo. Žiadna tabuľka A4, tu máš dátumy, teraz sexuj, zaplať a dovidenia. To nie. Mne sa páčilo, ako sa mi venoval, ale hlavne, že máme Šimonka, ja som za to šťastná. A veľmi to želám všetkým. Ja by som si kľudne druhé aj adoptovala, aj 3, ale drahý nechce... 😢

vejavika
10. jan 2013

@lllaila ved ja som tomu tiez neprikladala nejaku vaznost,no ked ti to sedi,zacnes premyslat,,urcite to neberiem az tak vazne zasa,treba hlavne triezvo mysliet,no ked nieco nejde podla predstav,tak si mozes aj uletiet,no nie 🙂 ? 🙂

emmka9
22. jan 2013

.

moname
15. feb 2013

Kamarátka sa posťažovala že je neplánovane tehotná( ☹ 3.)a všeličo nepekné(že ako potratiť)-hlavné že ja odvtedy plačem-som sa ju snažila utešiť,ale seba dnes už nebudem vedieť

sbear
16. feb 2013

Caute, mam po 30tke, kazdy den mi niekto oznamuje, ze caka prve, druhe dieta. Mam z toho vzdy depku. Dalo by sa povedat, ze mam depku stale. Minule som bola u zubarky a chcela mi urobit rengen zubu. Musela som jej povedat, ze nech ho nerobi, lebo neviem, ci som teho ale ze sa snazime uz rok... Moji znamy si povedali, ze teraz ideme na to a vyslo im to hned! Este v tom mesiaci, ako sa snazili. Byt v pohode sa jednoducho neda. Ako rozkazem svojmu telu byt v pohode?

tusinka
16. feb 2013

@sbear ahoooj 🙂 takých nás je tu viac ☹ my sa snažíme rok aj dačo a stále nič ☹ niekomu nezainteresovanému sa ľahko povie "nemysli na to a pôjde to", ale to sa nedá...máš už za sebou aj nejaké vyšetrenia???

sbear
17. feb 2013

@tusinka zatial ziadne zvlastne. Pred 2 tyzdnami som bola 1x na folikometrii, gyn mi povedal, ze kedy budem mat ovu, tak som si urobila ovu test, ku podivu mi vysiel normalny vyrazny. Minula som tych ovu testov uz mrte za posledne 2 roky. Minuly tyzden som bola na krvi ohladom progesteronu, este nemam vysledok. Ja mam ovu az 22 -23 dc. Dakedy mam anovulacne. Na facebooku iba pozeram, kto ma ake deti... V robote sa tiez hovori uz len o praci a detoch...
Tebe a partnerovi nieco zistili?

ita111
17. feb 2013

@welpen vedela by som ti poslať kontakt na pani,ktorá by ti poradila,ak chceš pošlem,neviem odkiaľ si no mne pomohla... 🙂 🙂 🙂

branislavn
Odpoveď bola odstránená
martuska77
2. mar 2013

Ahojte chcem vam napísat aby ste sa nevzdávali, my sme tiez chodili po vysetreniach, mala som endometriozu, aj som bola operovaná, preliecila som sa, ale zase sa mi to vrátilo. vysledok bol taky ze som mala jeden vajecnik uplne nefunkcny, a druhy nevedeli a odporucili mi umelé oplodnenie. to sme sa snazili nieco vyse roka a verte mi ze som si presla vsetkymi tymi pocitmi aj menejcennosti, vsetci okolo mali deti len ja nie, mám 35 rokov, aj sme uz mali vypisanu ziadost len sme to nestihli viac riesit lebo zijeme v zahranicí, tak sme odisli stym ze to zas odkladáme. Potom som si precitala casopisy,a na nete o umelom opl. a prisla som k zaveru ze to tak nechcem ani ja ani moj muz, a ze radsej budeme bez deti, samozrejme nebolo to zo dna na den ale postupne. urobili sme si ine plány, a verte normalne som bola v soku ked som 3tyzde cakala na menzes a nic a z tehu testu som bola este viac v soku. Som v 6mesiaci tehu, a sme stastní. Tak vam vsetkym prajem hlavne výdrz a trpezlivost, a hlavne sa ukludnit a nerozmyslat moc o tom. Prajem vela stastia.....

taja27
21. mar 2013

@martuska77 gratulujem to je užasneeee .-))))taketo prbehy krása...
ja som tiež na nervy VSETKY DOOKOLA MAJU TEDA CAKAJU BABETKA..ja nič..skušme cca 4 nmesiace...
snubenec ma oligoastenospermiu ale bol len raz na spg a aj to bral práve vtedy antibiotika...nasadila som mu vitaminy a tak...jja som stale teda skoro stale smutná mylsim nato....snažim sa myslet pozitivne že budem som theotná ako sa píše atd ako mam ymslet noje to ťažkee...
jaj veru...na bud rok planujeme svadbu...baby ja som mimo fakt....umele nechcem to je take vynutene..

trish31
22. mar 2013

@taja27 prepac ale 4 mesiace su nic.....My sme skusali 3 mesiace,potom sme si povedali ze prestaneme,nakolko sa nam zmenila situacia a pozri sa.....Som v 8.tyzdni

taja27
22. mar 2013

@trish31 hm keby sa to dá nemyslet anto .-))) novidíš ty si 3 mes a si v tom.... a ja 4...lenže z toho som 2 brala duphatson kt mi blokol ovu podla merania BT....no takže tak aaa gratulujem

trish31
22. mar 2013

@taja27 je to strasne malicko,neboj sa urcite sa Vam to podari coskoro...my ked sme si povedali,ze pockame tak Bum🙂

taja27
22. mar 2013

@trish31 .-))aj iní hovoria že je tomaloo....no dobre a milovali ste sa len ked ste mali chut?? .-)

trish31
22. mar 2013

@taja27 hej 😉 Ale naposledy,teda pred tehu,sme mali sex najviac pocas OVU ale ja som si to az spatne potom vykalkulovala 😀 Tak ale pred tehu to u nas bolo casto,asi kazdy druhy den.Teraz uz nie,muz je unaveny vela pracuje a ja nemam chut...snad sa to zmeni

taja27
22. mar 2013

@trish31 no j amusim zistit kedy mam ovu lbébo mne ju blokol Duph.... ked som meral BT....berem inofolic aj femi kvapky....už som šiši hehe....no keby sa to dá že teraz nie....my planujeme svadbu možno že ....sa zameriam na iné a bude to