Všetci majú bábätko a ja nie
Uz som zufala chce sa mi staleplakat.Snazime sa o babenko uz 3 roky.priatel je v poriadku a ja tiez ale nejde to.Vsetci oklo mna mi oznamuju ze cakaju babenko a ja sa falosne tesim s nimi,najradsej by som vtedy utiekla a revalaaaa.Uz mam vycitky ze som taka hnusna a neviem sa tesit z druhymi mamickami.preco som taka?uz sa koli tomu zle citim
Ahojte, tiež vás chcem povzbudiť. Prvé dieťa sme mali pred 8 rokmi. No a o druhé sme sa intenzívne pokúšali viac ako rok. Brala som aj stimulačnú liečbu na podporu otehotnenia, ale necítila som sa dobre, tak som ju vysadila a fakt som sa rezignovala, prestala som na to myslieť, povedala som si, že máme aspoň jedno, hoci som veeeľmi túžila zažiť to všetko ešte raz .-) Dokonca som si prestala všímať svoj cyklus, hoci predtým by som si robila tehu test aj po dni meškania. Až blízka kolegyňa z kanclu mi hovorí, že sa jej zdá, že som už dlhšie s vložkami nepobehovala 🙂 No a bolo to tam...drobec má dnes 6 mesiacov 🙂 Všetkým držím palce
aj ja sa pripájam, my sa snažíme o bábatko 2 roky a stále nič, prvý krát missed abort hneď v 7 tt a teraz v 8 tt. Všetky kolegyne tehotné, kamarátky, tetky, susedy... a nakoniec sa ma známa na ulici opýta: "A vy kedy, čo neplánujete? Už by sa Vám zišlo!". To sa potom veľmi ťažko na to nemyslí tak ako všeci dookola hovoria. Ani lekári sa mi zdá že nechdú pomôcť, iba zarobiť, je mi z toho zle, ale treba pozitívne myslieť, aspoň sa snažiť 😖
ahojte aj ja sa pripajam,,....my sa snazime uz 3roky a nic, tento mesiac to vyzeralo uspesne, lebo mi meskali kramy, nie dlho, ale na mna aj tie 4 dni bolo dost neobyvkle, samozrejme som nerobila ani test nic, dala som si cas, ak to nepride do tyzdna a veruze v sobotu z nicoho nic, ani bolesti a bola tu..som bola cely den podrazdena na mm, ani neviem preco..vsetko mi padalo z ruk,..nedufam, neverim, ale tieto zbytocne nadeje su horsie ako ked pride menzes vcas...ani neviem sama, ci je vobec mudre dufat, ze sa niekedy podari☹((
Viem ako sa citis.. ja som mala podobny problem dlho a vsetci okolo mna tehotneli len ja nie..uz si sa radila z gyndov o moznostiach??
Baby pripajam sa, my sa snazime sice len 5 mesiac, ale kedze mam ocividne problemy s menstruaciou a prave beriem duphaston, tak to nejak nejde. Vcera som presne pocitila ten hnusny pocit. Kamaratka mi oznamila ,ze je v 7tt..a ja som sa rozplakala, ale nie preto,zeby som im to nepriala...ale pre seba :( zacala som tak plakat....citila som sa strasne, ako mrcha...vycitala som si aj ,ze sa neviem tesit....strasny pocit :(
@ceresnicka1990 ano presne mam pocity ako ty.. traja nasi znami, behom dvoch tyzdnov oznamili ze cakaju babo. Prajem im to samozrejme, ale mne to sposobuje ´trapenie´ 😒 a stale tie otazky preco ja nie, ked vsetci ano..
@lulkala no je to strasny pocit nieco take :(
@lucysl vieš ľahko sa ti hovorí, že si si to prestala všímať, keď už si mala aspoň jedno. Asi by som tiež na to srala. Ale ja nemám ani len priateľa ☹ a 37 r. ☹
Kde je chyba? no vo mne. pred pol rokom som musela na potrat a o dva dni ma nechal priateľ ☹. stále ho lubim, čakám, že sa vráti. ani nemám chuť sa s niekym inym stretnúť. A to ma štve.
Kebych mala menej rokov ako vždy som mala po rozchode,som to všetko hodila za hlavu a našiel sa iný... a potom zas rozchod a další ale tento rozchod a k tomu strata bejbinka neviem či v čas rozdýcham.
zavidim všetkych mamičkam. tie tri mesiace tehu boli moje najšťastnejšie v živote. ani som nevedela, že také pocity šťastia existujú.
neviem ako mám ísť dalej. a preto reči...netreba na to myslieť, treba to všetko nechať tak... AKO? Dokázala som to už 3x po bolavých rozchodoch. Ale tento 4x už nevladzem. ☹ ☹
neviem ako budem dalej žiť.
každý si na mňa ukazuje, že stara dievka a že preto je taka nervozna. ☹
ako im mám všetkým vysvetliť, že nevladzem ísť. že len tak prežívam. niekedy mám dobré dni a snažím sa. ale všetko je to akokeby nasilu. ta gula predo mnou je stale väčšia a väčšia. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@borkavan no to prvé tiež nebolo len tak ľahko...vieš, každý si to svoje trápenie prežíva zle, ja som to vtedy znášala veľmi zle, napriek tomu, že sme už jedno mali, ono to nefunguje tak, že sa človek netrápi, len preto, že iní majú horšie trápenie, takže som len chcela povzbudiť svojou vlastnou pozitívnou skúsenosťou....držím ti vážne palce
@lucysl to verím, že si sa trápila aj pri druhom, ked to nešlo, alebo ked odišlo. Je to jedno, či prvé, druhé, tretie.
proste ked ma človek jedno, dve a chce tretie... a ma podporujuceho manžela a pravidelny sex, možno to ide lahšie sa vyrovnať s tým a povedať si - bude ako bude.
Samozrejme zdravie na prvom mieste.
ac
Mam rovnake pocity ako vy, co sa vam nedari otehotniet. A ako naschval, vsetci okolo mna uz bud maju, alebo cakaju babo. Manzel mi dohovara, ze im nesmiem zavidiet, ze je to hnusne a podobne, ale ked ja uz som taka nestastna, ze sa nam nedari. Hanbim sa za to, ale pripada mi to nespravodlive.....No neostava nam nic ine len cakat a verit, ze raz sa to hadam podari 😉
@borkavan
juj ťažka situácia,v prvom rade myslím,že priateľ ktorý Ťa nechá po takej ťažkej udalosti nestojí zanič.Nič iné neostáva,len sa riadne,ale riadne vyplakať,nadýchnuť a ísť ďalej...

@taja27 aha v tom sa nevyznam,neviem na co su tie kvapky....kazdopadne mozno ked sa na to nebudes sustredit tak to vyjde 😉