Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
ahoj millatina, no aspoň že nie som sama,jaj ja fakt neviem, teším sa že kamarátke sa podarilo otehotnieť, minulý rok potratila a ja pred dvomi, len ma mrzí že ona už bude mamkou a ja stále nič, štvú ma tie reči keď mi svokra povie že musím viac prosiť...niežeby som neprosla, ale prečo iný ani nechcú a majú...viem že nie som sama, ale mám teraz proste také obdobie keď mi je fakt hrozne... ☹
Chapem ta, je to uplne normalne ze obcas to nejak viac prezivas, ja to mavam kazdy mesiac ked dostanem menzes tak prve dva dni somnou nieje reč alebo ked sa dozviem tak ako ty ze niekto znamy caka dietatko a potom ma to zase prejde, hovorim ze ved aj tak dobre že este na to nieje proste vhody cas atd. Casto si kladiem take otazky ze preco ma niekto dietatko a ani ho nechce alebo tu v anglicku kde ja momentalne zijem je plno mladych dievčat tehotnych už od 16 -tich rokov čo ani nevedia s kym to dieta maju...no ale proste asi to ma vsetko nejaky zmysel ktory mi bohuzial nevieme pochopit. Nevešaj hlavu, už si raz tehotna bola tak aspom vieš že otehotniet dokážeš. Moja kamaratka mala 3 potraty a potom skoro 2 roky nemohla otehotniet a potom zrazu bum a narodilo sa jej krasne dievčatko a rok na to zistili ze je tehona znova a to uplne neplanovane tak uz ma aj druhu krasnu dcerku.
jaj dufam ze sa to podari, bo uz som fakt znechutena zo csetkeho, aj tebe drzim palceky...
@katkapapacova ahojky, čo ti na to povedať? tiež som bezmocná,rovnako ako ty mojka....túžim neuveritelne po dieťatku a ked som si už aj minulý mesiac myslela, že "to" konečne prišlo,tak zase prišlo len sklamanie a to práve včera....1.4. niekto si teda zo mňa riadne "vystrelil".. ☹ , meškala mi 16 dní menštruácia,mala som všetky tehotenské príznaky,testík mi vyšiel pozitívny,aj ked tá druhá čiaročka bola velmi slabulinká...tak velmi som sa do toho všetkého položila a tešila sa...... ☹ ničomu nerozumiem,neviem,či som tehotná bola ale odišlo to,alebo som si to len namýšlala......všetky príznaky a nevolnosti tomu nasvedčovali, o to horšie, že som aj pod srdiečkom "niečo" cítila....tak velmi to bolí,pretože to je jediné,čo si od života želám....mať v rukách svoje krásne miminko a dať všetku svoju lásku... ☹
@mimka11111 ach moja az mi slzicky vyhrkli, jaj ja fakt nerozumiem, je to vsetko naopak cely svet je pomotany, ja som toto preivala pred tyzdnom aj nieco, tiez mi meskala, co sa mi nikdy nestalo iba ked som bola uz tehotna,no a potom sklamanie,uz som si povedala ze ked do druheho dna nedostanem pojdem si kupit test a bum o par hodin, krce, bolesti ze som myslela ze maternicu vyplujem....kolko sa snazite?
@katkapapacova len pár mesiacov ale vždy mám malú dušičku,že tentokrát by to už mohlo vyjsť 😅 ,no a potom...bum a je u mňa to,čo najmenej chcem.. 😖 snád sa to raz podarí,musíme tomu veriť mojka... 😉
no ja uz dva roky tak si vies predstavit co to je kazdy mesiac ☹ ☹ ☹ horsie je ze pred muzom to nemozem ani spomenut bo sa hned hneva ze sa trapim...co uz tak veru musime verit...
@katkapapacova viem si predstaviť...u nás je čosi podobné,drahý mi vždy povie,že ked to nevyšlo teraz,vyjde to budúci mesiac......hmmm,ked muži všetko berú tak ináč, s nejakým nadhladom,čo im aj tak trošku závidím.....to len my ženy sa musíme ničiť trápením... ☹
cau baby
ak mozem rada sa k vam pridam dobre to poznam,my sa snazime uz skoro dva roky a nic ☹
tiez mi vravia tu trapnu vetu nemysli na to alebo nesustred sa na to akoby to bolo take lahke?? ☹ priatel mi tiez vravel ze mimco proste pride ked bude cas ale bude niekedy??? uz som sa na to chcela vykaslat ale v tom zacal priatel byt taky skepticky ze kedy to pride?tak to nechavame este tento rok tak snazime sa jak to len ide a na buduci rok by sme uz asi isli do CARu ☹ len dufam ze k tomu nedojde
@katkapapacova kati uplne ti rozumiem a viem co prezivas.Ja som na babatko cakala 6,5 roka a to sme s manzelom spolu 15rokov.Teraz som tehotna,velmi sa na malicku obaja tesime.Ako a preco sa nam to podarilo az teraz nevieme.Asi prisiel ten spravny cas,kedy mame byt rodicia...neviem.
Moja sestra si povedala ze chce dieta a do mesiaca otehotnela,chlap ju kopol do riti a ona chcela ist na potrat.To bolo pred 2 rokmi.Som myslela ze ju zabijem....Nevazila si toho a ja som mala slzave udulie kazducku noc....Ludia sa nas vypytovali preco nemame deti a ja som vzdy povedala,ze my sa mame radi aj bez deti,sme stastny a zatial sa nikam neponahlame.Ale opak bolo pravdou.Bola si na nejakych vysetreniach preco sa Vam nedari?
@pepi_petra tak krasne si to napisala 🙂 držim ti velikanske palce... 🙂 🙂
😉 Taak to isté mám aj ja moja ,už päť rokov počúvam to iste si tehotna!Teraz moja mladšia švagrina otehotnela a ja stále nič už mám toho pokrk šak uvidíme možno sa na nás usmeje šťastie!Neprestávaj dúfať ja si myslím ,že som každý mesiac tehotná hahahaha utešujem teba ale ja sama som na tom zle. 🙂
@naty1987 naty moja zlata,som aj nie som rada ze nie som sama, som bo nie som sama a tiez je niekto co o dobre pozna nie som lebo to nie je voci nam fer...dufam ze bude lepsie a budu babenka v nasich domovoch...ja fakt dakedy nevladzem pocuvat tie keci, ludia su coraz hnusnejsi... 😒
@pepi_petra ahoj, no tak to s tvojou sestrou ma mrzi, tiez mam sestru ona je vsak tiez diametralne inde,nieco ine chce ako ja, ale beriem to...nuz nedovolila by som jej to, hoc by som sa mala o to male starat ja,je to tazke...no vysetrenia, bola, aj na hematologii,aj usg aj vyteri, som uplne v poriadku,aj manzel, brala som rozne dufaston, rozne vitaminy, kys.listovu ale stale nic...6,5roka?to muselo byt fakt tazke...
@dianka16 ako zle?no ja to poznam...momentalne uz dva roky su vsetci okolo mna tehotny...mam toho dost, aj ja si prajem, zelam, prosim....drzim ti palciska, aj vam ostatnym kocky...
Kocky, my sme sa o dietatko tak snazili - nesnazili 8 mesiacov a tiez som bola trochu smutna z ostatnych tehuliek. Reci sice ludia nemali, ale aj tak... Nakoniec sa nam to podarilo pocas predlzeneho vikendu v Tatrach. Boli sme tam len 4 dni, ale neuveritelne som si tam oddychla od castych myslienok na tehotenstvo - jednoducho som "nemala cas" sa nad tym zamyslat. Chodili sme po horach cele dni, prisli sme tak prijemne unaveni, ze v podstate som fakt nemala silu a cas mysliet na babo. A to som sa predtym podla tych rad typu "nemysliet na to a nesustredovat sa" - nedokazala riadit. Proste to neslo, ci som chcela alebo nechcela, myslela som na to. Mne v podstate asi pomohla fyzicka namaha a fyzicka unava - nutili ma mysliet na to, aby som "zdolala hory" a uzivala si to.
Na margo tych doternych otazok - mala som kolegynu, ktora sa hocikedy pytala na take veci, o ktore sa jednoducho nemate zaujem delit. Tak som jej dorovna povedala: Nepoviem. Alebo: Moja vec. Ale takym akoze srandovnym tonom, ze akoze to myslim v srande, nie nejako drzo. Ona sa zasmiala a pochopila, nepytala sa uz. Proste su veci, ktore su sukromne a intimne. Nebojte sa to ludom - KOMUKOLVEK . otvorene povedat, ze to su vase sukromne veci, ktore si chcete nechat pre seba. Mate na to plne pravo. Drzim Vam vsetkym palce, aby ste sa co najskor dockali vytuzeneho uzlicka stastia.
ahojte,
ja som objakziva tuzila mat rodinu, deti. my sa snazime necely rok a tak isto pocuvam tie dobre mienene rady - nemysli na to, zamestnaj sa niecim inym a potom to pride... pre mna je to tiez velmi tazke, ked vidim, ze niektore baby ani dieta velmi nechceli a otehotneli bez problemov. a kolko je takych, co si to vobec nevazia a pocas tehotenstva fajcia a co ja viem este co... ja viem, ze musim byt trpezliva. uz sme zacali chodit po vysetreniach, zatial je vsetko vporiadku. zo srdca zelam nam vsetkym, aby sa to podarilo co najskor a my sme drzali v naruci nase vytuzene babatka 🙂
ja to nechapem, ked sme nechceli, tak sa podarilo a teraz, ked chceme, tak to vobec nejde 😒
ahojte ja sice niesom snazilka ale moja mama bola asi pat rokov snazilka a to ma uz 36 rokov(lebo chcela tretie dieta no vsetci jej vraveli ze to uz nema zmysel lekari,atd..) a verte ci nie naozaj ked mala ine problemy a prestala uz dufat ze sa t podari tak sa to podarilo sice uz v nie v najhodnejsiu dobu ale to tak byva vzdy sa to podari vtedy ked to najmenej cakate. ja len tolko dufma ma tu terz nezjete za to co som napisala :O
Ahoj dievčatá,máte úplnú pravdu, že keď nechcete tak sa to podarí, a keď chcete, tak nič.Ja síce deti mám s prvým manželom a verte, že neboli ani jedna plánované a teraz, keď s mojím druhým manželom by sme chceli (už asi 5 rokov, pretože on svoje detičky nemá), tak nič.vlani v máji som potratila a na to moja dcéra 17 ročná otehotnela.Poviem Vám, už ani k svokre nechodím, jej väčšinou prvé slová sú, ,,škoda, že si potratila,, a aby to nestačilo otehotnela ešte aj švagrova priateľka.Ja mám už po 40 a myslím si, že je už po mojej dobe stať sa maminou po tretí raz, bohužiaľ, jasné, že keby to prišlo budeme veľmi, veľmi šťastní.Užívame Staminogro už 2 meiace a takú bolestivú ovuláciu, som ešte v živote nemala, ja k tomu beriem aj kyselinu listovú.Držím Vám všetkým palce, aby Vám to vyšlo a mohli v ste v rukách držať svoje vytúžené bábetká.
@katkapapacova my sme sa snažili 3 roky.... dve inseminácie,laparka, parlodel som brala dva roky... mladší brat zatiaľ stihol 2 synov s kočkou,ktorú poznal 2 mesiace( no pri tom druhom už bola samozrejem jeho manželka a moja švagrina 🙂 ) všetky mladšie sesterky tehotné, kamoška ani nechcela a otehotnela.... a my sme si muslei tri roky počkať na n´áš pokladík, dobrých rád som si vypočula až až... dovolenky sme absolvovali asi 4 a ani na jednej sa nezadarilo, psa sme si zobrali,aby sme neboli v strese 🙂 ,vraj to pomáha...... proste to prišlo,keď malo, u mňa konkrétne práve vo chvíli,keď som si začala vybavovať vyšetrenia na umelé oplodnenie. a nemyslieť sa na to nedá.... netreba v sebe potláčať smútok,ale zas ani to nepreháňať, ja som si povedala,že keď je toto moj životný kríž,tak beriem, dobre viem,že ľudia musia zniesť aj horšie veci....
@oacka uplne s tebou suhlasim, ludia znášaju aj horšie veci. Mne je tiez niekedy tažko ked to nase babo nie a nie prist ale potom si zase poviem ze ak by to tak malo byt, ak by sme neboli biologicky rodicia tak to ma nejaky dovod a na svete je tak vela detičiek ktoré potrebuju milujuci domov, tak ak nam nebude dane mat dietatko vlastne tak dame domov dietatku ktore uz na svete je a budeme rodicia tak či tak...🙂
@katkapapacova ano 6,5 roka sme cakali na nase mimi.To je co?Uz sme ani nedufali .Ale zjistili sme ,ze ludia su velmi zly.Robili si znas posmesky,ze muz je"neskakavec" mam si najst milenca ,ze ja niesom zena,ked nemam deti a podobne narazky.No bolo toho az az.Znami ohovaraju ,ze sme boli na umelom oplodneni.Neboli sme ,podarilo sa to samo,ale aj keby sme boli ,neviem co je na tom zle! Z ludi si nic nerob,nepocuvaj ich.Oni ti nepomozu!Len viacej ublizia.Moja obrana bola vyniest nase manzelstvo do nebies,akeho mam dobreho muza,ako sa nam dari v inych veciach ,ako planujeme prerabku bytu,ci dovolenku a kde sme boli ,co sme si kupili a to si mala vidiet tie zavystlive oci 😀 😀 😀 .Co ked oni maju deti a ich chlapy sedia cele dne v hospode,alebo nahanaju ine zenske.Ale ja ked som povedala ,ze moj muz ma zoberie do BA na obed,alebo ma po byte nosi na rukach a rano na terase pijeme spolu kavicku to bola u nich zavyst!Nenechajte sa koceny zlomit.Nemate deti no a co!Mate mozno nieco ine a vzacnejsie ,co nemaju matky 4 deti.A je to naozaj tak!Ked som si ja toto uvedomila,ze sme zdravi,mame obaja dobru pracu a hlavne lubime sa a to uprimne, mame vsetko.A teraz uz budeme aj rodicia.Tak pokial nemate zdravotne problemi preco sa nedari,treba sa na to fakt vykaslat,najst si ine hodnoty v zivote a pride to,tak ako u nas.Uz sa len modlim aby porod a babatko boli ok.
@katkapapacova Ja viem ze je to tazke ale treba to asi brat jednym uchom dnu a druhym von. My sa tiez uz nejaky cas snazime a nedari sa, kazdy (rodina, kamarati) sa nas pyta preco este nemame babo, no co sa da na to povedat? Minule ma uz jedna kamoska nastvala, ze sa stale pyta, tak som jej povedala, ze inteligentny clovek si vie domysliet preco asi nemame....Asi som to vtedy prehnala, ale ide to na nervy a cloveku to na pohode neprida. My si uz vsetko pre istotu riesime len s manzelom, nikomu nehovorim ci chceme alebo nie, na akych vysetreniach sme boli alebo na ake idem, proste nikomu o tom nehovorime. Ked sa niekto spyta, povieme ze ked bude babo, tak povieme a hotovo.
Baby, tak ja mam na taketo otazky uplne odlahcujucu odpoved:
My trenujeme na dvojcata 🙂 A na take dvojcata treba dlho trenovat.
A ked toto poviem, tak sa vsetci zasmeju a nikto sa uz nic viac nepyta 🙂
My sa uz tiez snazime dlhsi cas, drzim vam vsetkym palce, urcite to pride.
Treba verit, nezufat a pozitivne mysliet 🙂
Ahojte.Super tema toto tu aj pre mna.My sa tiez uz cez 4 rok snazime a stale nic.Co som ja uz vytaminov pojedla,kvapky uzila,Alchemilkovy cj pila a stale nic.Uz sme aj Iscare v BA navstivili a tam mi az neaky polip nasli.Aj sa pokusali odstranit ho no nedostali sa akosi do maternice.Tak az teraz mi 23.02 mi robili laparku+Hysteroskopiu.Zaroven mi odstarnili polip,vnutri pocistili prefukli vajcovody.Nastastie oba priechodne a polip prisli vysledky dobre.Tiez uz mi to vsetko ide hore krkom ze sa nam stale nedari aj napriek tomu ze sme zdravy.Manzel spermio dobre dokonca lepsie ako spred 2 rokov.Genetika dobra skratka vsetko v poriadku.Na dovolenkach sme boli tiez a stale nic.Mozno baby aj ta psychyka nam robi svoje.Ale ako na to nemysliet ze?Aj skusate niektora bazalnu teplotu merat,ovu testy?Ja nic.Ale cakam co mi teraz mrska pride a chcem vyskusat ovu testy.A beriem Kyselinu Listovu.Aj ked som povedala ze uz nic brat nebudem ze je to aj tak nanic.Ale zasa som sa dala aspon na tu Kyselinu.Moj gyn poveal ze to mame teraz po tej laparke nechat navolno.Ziadne lieky mi nedal ani nic.Ale ja moc neverim ze sa aj po laparke zadri.Takze asi tolko o nas. 😉 🙂 Musime byt silne a verit ze raz aj mi budeme krasne maminy.Treba verit a dufat.Aj ked sa to lahko povie kazdemu.
ahojte, mam podobny problem. teda , mala som. kym som nesla do nemocnice , tak samozrejme vsade sa valili tie iste otazky, kedy bude babo a preco neni atd. odkedy som bola v nemocke, nastastie to preslo... a ked nam sa konecne podari tak to bude najvytuzenejsie babatko, lebo to snami prezivaju moje kamaratky a blizka rodina...
ahojte : )
my s manzelom mame tiez taky problem ...snazime sa ale nic nic ..vsetko okolo mna je tehotne a na mna sa to nie a nie nalepit...tiez pocuvam odvsadial kedy im oznamim, ze som tehotna...tento vikend sme boli u rodicov na oslave a tam sa to na mna len tak valilo...manzelovi to tak nepride ale ja som uz zufala....stale si hovorim,nemysli na to ale neda sa to ...
katka ja som sa o moje prvé dieťatko snažila 5 rokov,nakoniec sa podarilo,aj ked som sa nijako neliečila,lebo doktori nevideli jediný dôvod,prečo nemôžem otehotnieť a nakoniec to vyšlo aj ked som na to stále myslela. takže sa naeboj,tebe to tiež určite raz Boh dopraje.

@katkapapacova Ahoj, tak presne tieto pocity poznám sama som ich už niekolkokrát prežila. V mužovej rodine sa akokeby roztrhlo vrece s bábetkami, moje obidve švagriné rodili minulý rok, jedna dokonca dvojičky a potom do toho kamaratky atd. No a vždy ked som sa stažovala že to je premna tažké že mi stale dietatko nemame tak moja mama mi na to hovorí ze neboj teraz maju detičky všetci naokolo ale to vaše bude o to vzácnejšie ked pride v čase ked nebude v rodine taký baby-boom 🙂 No ale inak vtipnu odpoved pre dotieravcov som este nenašla ani ja.. 😖