Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@mabumi take otazky a rady milujem aj ja,,,,teraz cez vikend som tiez dostala na navsteve podarunok ze: "no moja ved ty uz mas 30 teraz nie? to by bolo treba rodit! naco cakate akoze?! vy mladi! 😠 splachla som im potom na wc splachovacom na plnu davku vody a nie na malu,,,aj ked som nemusela,,,,,pomsta za sproste reci!!!!!!!!!!!!!
ahojte, ja som Krista, uz rok a pol nie som tehotna a trpim tehuholizmom🙂🙂🙂
dobre, závislosti by sme mali popísané (vždy je možnosť doplniť), tak teraz poďme na článok II - ako zareagovať na "múdre" rady okolia 😠
ja mam paralyzer, ze manzel este studuje a ze sme mladí (ja 26 o mesiac on 25)....no ale neviem dokedy mi to bude brat okolie.....

@lisian 😉 len sa bavte🙂 nech vam tema pomoze, my sme mali svoju a vacsina sme uz tehotne tak sa drzte vsteky pekne a zbierajte tehu virusy 😉
@mabumi dakujem opatrujem/e 🙂)