icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

anaxamon
12. apr 2011

@lisian 😉 len sa bavte🙂 nech vam tema pomoze, my sme mali svoju a vacsina sme uz tehotne tak sa drzte vsteky pekne a zbierajte tehu virusy 😉

@mabumi dakujem opatrujem/e 🙂)

mabumi
12. apr 2011

@lisian dobré lisian, to je prvý krok, uvedomiť si závislosť. si už blízko k vyliečeniu 😉 . a čo vy ostatné, kto nájde odvahu?
ja som mabumi a som tu tiež nová, a už tri roky abstinujem od tehu 😠 . poviem vám, tie absťáky sú hrozné, ale tak čo by sme my nevydržali 😀

lisian
12. apr 2011

@mabumi take otazky a rady milujem aj ja,,,,teraz cez vikend som tiez dostala na navsteve podarunok ze: "no moja ved ty uz mas 30 teraz nie? to by bolo treba rodit! naco cakate akoze?! vy mladi! 😠 splachla som im potom na wc splachovacom na plnu davku vody a nie na malu,,,aj ked som nemusela,,,,,pomsta za sproste reci!!!!!!!!!!!!!

mabumi
12. apr 2011

@lisian 😠 dobre si urobila, nech platia 😠 . za vodu 😀

krista5
12. apr 2011

ahojte, ja som Krista, uz rok a pol nie som tehotna a trpim tehuholizmom🙂🙂🙂

lisian
12. apr 2011

@mabumi nase zdruzenie je tajna organizacia, ktora ma kontakty vsade,,,,,aby som im nedala este upchat odpad! 😀

lisian
12. apr 2011

@krista5 AHOJ KRISTA 😀 SME RADY ZE SI PRISLA 😀 😀 😀

mabumi
12. apr 2011

@krista5 ahoj Krista, gratulujeme 🙂

mabumi
12. apr 2011

@lisian 😀 nabudúce im tam napchaj toaletný papier 😀

krista5
12. apr 2011

@mabumi
dakujem dievcata, velmi si cenim vasej podpory v nasom centre pre závislosť🙂🙂

lisian
12. apr 2011

@krista5
@mabumi baby my sa naucime svoju zavislost zvladat a zit bez nej, ked to pride tak to bude a ked nie tak budeme zit zdravy, plnohodnotny zivot plny sexu, drog a rocknrollu 😀 😀 😀

mabumi
12. apr 2011

@lisian 😀 hej, a našou najväčšou drogou bude modrý koník 😀

lisian
12. apr 2011

@mabumi osobne hlasujem aj za cokoladu, topanky a dobre knizky 😀 vy ine drogy nemate? 😀

krista5
12. apr 2011

@lisian
@mabumi
hej baby to z jednej zavislosti padame do druhej🙂🙂🙂

krista5
12. apr 2011

@lisian
ja este kavu milujem....

lisian
12. apr 2011

@krista5 toto su len take mile zavislosti, take co nas robia stastnymi 🙂 . toto je forma terapie behavioralnej 😀 . ja milujem aj zumbu a psov,,,strasne milujem psov 🙂

krista5
12. apr 2011

@lisian
aj ja!!! a mam od mm slubeneho westika na narodeniny🙂🙂🙂

mabumi
12. apr 2011

@lisian
@krista5 áno, za kávu aj ja hlasujem 😉 , aj čokoládou sa zásobujem (potom mi rastie to moje brucho). no a pridávam slnečné počasíčko 😎 , prírodu s mm (a bez svokry 😠 )... áááááááá, ešte niečo vymyslíme..

OZAJ!!!!! a na ten sex by sme skoro zabudli 😀 či to sa neráta do drog?

lisian
12. apr 2011

@krista5 joooj ja velkych psov hlavne 😀 mam labradora, to je taky moj somarik 😀

krista5
12. apr 2011

@mabumi
@lisian
baby ten sex to je povinná terapia v nasom pripade, takze droga to nie je🙂🙂🙂

lisian
12. apr 2011

@mabumi jasne kavu aj ja ale ja len taku slabucku a veeeela mlieka cize kavovo (akoze nieco ako kakao) 😀 😀 😀, to musi byt kazdy den. a smotanovu tortu este,,,to mozem furt a puding joooooooooooooooj 😀 teraz mam chut, musim spravit ked dojdem domeno 😀 😀 😀

mabumi
12. apr 2011

@krista5 aha, máš pravdu, to je POVINNOSŤ 😝 😀 😀 😀 .

lisian
12. apr 2011

@mabumi
@krista5 sex je forma dosahovania ciela cize to ee,,,to nie je droga, to je sucast, to je jednoducho zakon. kokos my sme asi prve zdruzenie kde je povinny sex. 😀 😀 😀

mabumi
12. apr 2011

@lisian
@krista5 tak, tvorba stanov združenia sa nám rozprúdila 😀

mabumi
12. apr 2011

dobre, závislosti by sme mali popísané (vždy je možnosť doplniť), tak teraz poďme na článok II - ako zareagovať na "múdre" rady okolia 😠

lisian
12. apr 2011

@mabumi jednu osobnu skusenost som uz dala do placu vid zachod 😀 ale ano, mali by sme byt lepsie pripravene na taketo situacie,,,,,nejaky paralyzer? 😀 😀 😀

krista5
12. apr 2011

ja mam paralyzer, ze manzel este studuje a ze sme mladí (ja 26 o mesiac on 25)....no ale neviem dokedy mi to bude brat okolie.....

lisian
12. apr 2011

@krista5 tvoj manzo este studuje a ty si starsia? to je dobreeeeee totoooooooo,,,,,ty si na mlade masko 😀 😀 😀 mame tu aj prvu uchylku 😀 😀 😀

mabumi
12. apr 2011

@lisian 😀 hej, niečo také ako v men in black, a potom im nadiktujeme ako sa majú správať k nám nespravodlivo odsúdeným závisláčkam 😀

mabumi
12. apr 2011

@lisian
@krista5 že úchylku 😀 ale som nevedela, že ste takí mladí 😵
ono nejaký takýto "paralyzer" sa vždy nájde - máme čas, splácame hypotéku, zariadíme si bývanie..... ale to je na celý život. ja by som ich chcela niekedy tak odbiť, že by navždy stratili chuť riešiť moje biologické hodiny 😠