Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@katkapapacova dakujem ale neprosím ja skúsím bez liekov vydržať budem doma kým neporodím a potom sa uvidí chceli by sme ostať na sk nastálo ale to záleží od našej polícii ,preto ja si nič nemôžem moc plánovať raz som tu raz na sk a nikde nie na dlho ale chceli by sme ostať na sk no najme ja by som chcela po pravde 🙂
@katkapapacova dakujem pockam par dni ako sa to bude vyvijat a ked tak sa ozvem 🙂
@monkri to nie je liek je to cisto prirodne lebo to davaju babatkam pri refluxe, ako nenutim ta ja som musela lebo som zacala chudnut a bolo to fakt hrozne tak mi to doky odporucil ved keby daco napis 😉
@katkapapacova dobre moja ked budem na sk a bude to moc zlé s vracaním ozvem sa ti dakujem
Baby sme na 100vke.... 🙂 tehulkovanie sa blizi - monkri, eviq a katkapapacova nakychajte na nas chceme sa od vas nabrat 🙂
@monkri
@lolitka25
@eviq
@katkapapacova
Babulky, vy ste poklady a aj zabka nasa a vsetky ostatne!!! Naozaj, magicka strana 100 !!! Az mi stislo srdiecko, ze ste to tu naozaj niektore pekne rozbehli!!! Zo srdiecka Vam to prajem!!! A my, ostatne, Vas dufam skoro dobehneme!!! Drzkajte sa vsetky!!! Myslim na Vas a tesim sa, ze Vas mam 🙂 !!!
tak kocandy, konecne to vyzeralo, ze budem v tehu a nic, dnes rano mi to prislo, uz neviem co mam robit,snazim sa byt kludna, ale nejde to... poradi niektora z vas ako tuto depku prekonat??? Dakujem
@odrik@monkri@eviq@ ahoj dievcence,boli sme na vikend opat u svokrovcov,cely vikend sme kukali dvd s drahym a bolo nam super,teraz este enjake nakupy a chystat sa zas do prace...nic nove nemame,stale nam nevolali ani z iscaru,ani doc....stracam nadej a cakam na mrchu..v sobotu som mala posledny duphaston,ratam tak zajtra pozajtra mrcha nabehne ☹ .....a stym iui neviem,dookola pocujem okolo seba reci,ze nam to envyjde,ze sme mali ist na ivf atd...uz som zufala a v piatok som musela ist k dr a dala mi magnezium a lieky na upokojenie,mam toho dost aj reci a hlavne v praci chaos,nenavidim to tam 😠

@monkri a kolko budes doma?mozem ti to poslat domov na sk,nic za to nechcem ak ti to pomoze budem len rada
@eviq moja to plati aj o tebe ak das adresu poslem