icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

katkapapacova
autor
23. júl 2011

@monkri a kolko budes doma?mozem ti to poslat domov na sk,nic za to nechcem ak ti to pomoze budem len rada
@eviq moja to plati aj o tebe ak das adresu poslem

eviq
23. júl 2011

@odrik Vo stvrtok alebo piatok. A do stredy to nejak musim vydrzat v praci, toho sa desim, lebo nic nevladzem...ale nejak sa to hadam utrasie 🙂

monkri
23. júl 2011

@katkapapacova dakujem ale neprosím ja skúsím bez liekov vydržať budem doma kým neporodím a potom sa uvidí chceli by sme ostať na sk nastálo ale to záleží od našej polícii ,preto ja si nič nemôžem moc plánovať raz som tu raz na sk a nikde nie na dlho ale chceli by sme ostať na sk no najme ja by som chcela po pravde 🙂

eviq
23. júl 2011

@katkapapacova dakujem pockam par dni ako sa to bude vyvijat a ked tak sa ozvem 🙂

katkapapacova
autor
23. júl 2011

@monkri to nie je liek je to cisto prirodne lebo to davaju babatkam pri refluxe, ako nenutim ta ja som musela lebo som zacala chudnut a bolo to fakt hrozne tak mi to doky odporucil ved keby daco napis 😉

monkri
23. júl 2011

@katkapapacova dobre moja ked budem na sk a bude to moc zlé s vracaním ozvem sa ti dakujem

odrik
23. júl 2011

@eviq
Ja si ale zlatusik myslim, ze si mala ostat PN, prip. na dovolenke! Neviem, neviem, ci je vhodne chodit do prace!!! Ja viem, ze si hovoris, ze ked to ma byt dobre, tak bude, ale aj tak! Byva Ti zle a potrebujes teraz pokoj!

lolitka25
23. júl 2011

Baby sme na 100vke.... 🙂 tehulkovanie sa blizi - monkri, eviq a katkapapacova nakychajte na nas chceme sa od vas nabrat 🙂

eviq
23. júl 2011

@odrik Prave to zvazujem, len sefa mam na dovolenke a nechcem mu vypadnut zo dna na den....ked sa to do pondělka nezlepsi tak si aspoň vezmem dovolenku..

eviq
23. júl 2011

@lolitka25 kycham! A ktorym smerom mam kychat? 🙂

lolitka25
23. júl 2011

@eviq zapadne nemecko 🙂 a kychaj poriadne, nech dam manzelovi k okruhlinam krasny darcek - priblizne tak by to vyslo 🙂

monkri
23. júl 2011

@lolitka25 posielám aspon takto tebe ale aj ostatným TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTt TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTT 😀

lolitka25
23. júl 2011

@monkri diky zlatko a ako sa dnes citis ty? 🙂

monkri
23. júl 2011

@lolitka25 no dnes je to lepšie len keby tá nevolnosť nebola tak ani neviem že som tehu od rána v kuse spím len čo som stala o pol9 už o 10 som znova spala do 12 a potom zase od 2 do 4 no radšej už ani si neľahnem lebo hned spím 😀

lolitka25
23. júl 2011

@monkri ved si pospi moja, ked to pomoze babatku a tebe tak preco nie?

monkri
23. júl 2011

@lolitka25 no ale potom v noci buntoším neviem spať 😀

odrik
23. júl 2011

@monkri
@lolitka25
@eviq
@katkapapacova
Babulky, vy ste poklady a aj zabka nasa a vsetky ostatne!!! Naozaj, magicka strana 100 !!! Az mi stislo srdiecko, ze ste to tu naozaj niektore pekne rozbehli!!! Zo srdiecka Vam to prajem!!! A my, ostatne, Vas dufam skoro dobehneme!!! Drzkajte sa vsetky!!! Myslim na Vas a tesim sa, ze Vas mam 🙂 !!!

monkri
23. júl 2011

@odrik no a nezabudnite na strane 150 už musíte aj vy tehulkovať všetci ok 😉

odrik
23. júl 2011

@monkri
No moja, ja sa urcite budem snazit zo vsetkych sil 🙂 !!! Ci priroda a ten Pan hore daju, uvidime! A ked aj nie, budem sa tesit zo vsetkych Vas a drzat Vam palceky!!!

monkri
23. júl 2011

@odrik moja neboj dajú treba veriť ved ešte si mladá do 45 to stihneš 😉 ale nie s dovolenky s morskou pannou ok 😉

odrik
23. júl 2011

@monkri
No to asi este nie, lebo na dovolenke nebude ovu obdobie, ale clovek nikdy nevie 🙂 ! Mozno zmena klimy, romanticke prechadzky a more urobia svoje 🙂 !!!

monkri
23. júl 2011

@odrik pozri zázraky sa stávajú ja som tehu a mrcha ani nebola xixixi ked to nebudeš čakať budeš aj ty nerátaj či bude alebo nebude uži si to a o iné sa nestaraj a ked prídeš domov s dovolenky tak sa dúfam stretneme to už budem na sk 🙂

odrik
23. júl 2011

@monkri
Dakujem moja!!! A tesim sa na Teba na Sk!!! Krasnu nocku!!! Drzkaj sa 🙂 !

monkri
23. júl 2011

@odrik dobrú noc moja ,a aj ja sa teším že my povieš potom novinku a ked nie nevadí bude potom 😉

alceola
24. júl 2011

tak kocandy, konecne to vyzeralo, ze budem v tehu a nic, dnes rano mi to prislo, uz neviem co mam robit,snazim sa byt kludna, ale nejde to... poradi niektora z vas ako tuto depku prekonat??? Dakujem

lolitka25
24. júl 2011

@alceola ahoj... depka sa prekona dalsim snazilkovanim a dufanim, vierou.... nic ine ti neporadim a aby ti to lahsie a rychlejsie zbehlo tak ta to je MK a nasa tema 🙂

monkri
24. júl 2011

@alceola no ja som si vždy dva dni poplakala potom manžel vždy že stačí že o mesiac určite budem a išlo to dokola jeho optimizmus my pomáhal vždy vedel ako ma rozveseliť mne to pomáhalo 🙂

odrik
24. júl 2011

@alceola
Neboooj, mrcha rychlo odide, potom par dni prejde a uz tu bude ovulka a nadherne dalsie snazilkovanie! Ja vzdy robim veci, co ma tesia. Ja mam rada bicykel, korcule, tancujem a tak. No a potom som tu na konikovi 🙂 !!! Drzkaj sa a nech to rychlo preleti !!!

zabka60
24. júl 2011

@odrik@monkri@eviq@ ahoj dievcence,boli sme na vikend opat u svokrovcov,cely vikend sme kukali dvd s drahym a bolo nam super,teraz este enjake nakupy a chystat sa zas do prace...nic nove nemame,stale nam nevolali ani z iscaru,ani doc....stracam nadej a cakam na mrchu..v sobotu som mala posledny duphaston,ratam tak zajtra pozajtra mrcha nabehne ☹ .....a stym iui neviem,dookola pocujem okolo seba reci,ze nam to envyjde,ze sme mali ist na ivf atd...uz som zufala a v piatok som musela ist k dr a dala mi magnezium a lieky na upokojenie,mam toho dost aj reci a hlavne v praci chaos,nenavidim to tam 😠

zabka60
24. júl 2011

@eviq ani mi nevrav uz neverim ze sa nam nieco podari,stastie a mali kopu sa nevykaka,ale nevadi....nadej umiera posledna