icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
24. júl 2011

@zabka60
Ahooooj moja!!! Kde si!!! Ako a co nove??? Celu vecnost som Ta necitala!!! Mne mrsina uz skoncila 🙂! Tak uz len zvazit, kedy nastupi snazilkovanie! Ci hned alebo budeme zodpovedni a este chvilu pockame 🙂 !

odrik
24. júl 2011

@zabka60
A este nemas vysledky z tej genetiky??? No co tam pre boha robia??? Co cu vsetci pri mori???

alceola
24. júl 2011

dakujem baby, ale aj tak je to tazke.. ja neviem co mam robit, partner to neberie tragicky, ale snazime sa o to 14mesiacov a to je dost si myslim, aj ked on deti ma z prveho manzelstva a ja tiez.. aj vysetrenia boli ok, tak neviem, uz som z toho nestastna.. akurat aj teraz pozeram telkua vidite zbehla som sem, pretoze ma to taha inam a nie byt doma.. tak velmi by som chcela babo,... je to tazke ked vidim, zeny tehotne, nikdy som si nemyslela, ze to raz napisem... ale bohuzial je to tak, stale si hovorim, ze panboh to tak ma zariadene a pride to ked to ma prist a ked to nepride tak to ma tak byt... ale ja nesuhlasim🙂)

alceola
24. júl 2011

@monkri je to uzasne , mat doma takeho manzela, to moj ignoruje moje pocity, nechce sa o tom rozpravat, ze to nic nie je, pride dalsi mesiac a bude to, lenze mne tato povrchnost ide na nervy...ja to nechapem, chlapi maju uplne iny postoj...

alceola
24. júl 2011

@odrik dakujem pekne, ale toto si hovorim kazdy mesiac, a uz asi nemam sil...

odrik
24. júl 2011

@alceola
Ja viem moja! A aj to, ze mnohi chlapi zenu nepodrzia a nase trapenie bagatelizuju a maju pocit, ze my prehaname a vela o tom rozpravame a...... Trosku z toho mam aj ja doma 🙂 ! Ale za 16 rokov manzelstva som sa vselicomu priucila a vselico som pochopila. Ze mnohim chlapi ini nebudu!!! A nema zmysel toho svojho chciet zmenit. Jednoducho si vylejem srdiecko tu na konikovi! Ja viem, ze clovek ocakava, ze ako prvy by mal podrzat partner, ale ked........ Drzkaj sa moja, nevzdavaj sa!!!

bubbble
24. júl 2011

joj baby, asi sa vam votriem do temy, necitala som vsetko.. ale aj ja by som tak chcela babo. akurat ze ja sa na rozdiel od vas este ani nesnazim, lebo si to este nemozem dovolit - mam len 19, studujem na vyske a este aj dlho budem.. :( neviem ako to vydrzim

monkri
24. júl 2011

@alceola no v niecom súcíti a podrží ale niekedy je ako ignorant aj on má svoje chyby ako každý s nás bolo pár mesiacov ked to on horšie niesol ako ja že sa nám nedarí ale zato často podržal najme teraz ku koncu ked už som sa vzdávala nádeja na dieťa ,neoj treba len dúfať a podarí sa to ako mne vravel manžel stále ja viem o mesiac to určite bude a ked nie nevadí bude o ďalší 🙂

eviq
24. júl 2011

@odrik uplne s tebou suhlasim odrik, aj ja som rada, ze sme sa tu zisli taka partia, spolu to ide lahsie a do strany 150 sa este mozu udiat veci 😉 a vdaka za tu radu s rohlikom, momentalne je to to jedine, co mi pomaha...nic mi nechuti a akonahle trosku vyhladnem, tak ma napina, zachranuje to len rohlik samotny alebo s maslom a este tak vareny zemiak. viem ze babo tak nedostava asi potrebnu vyzivu, ale ved nie som jedina, hadam si to organizmus nejako zariadi, kym budem moct zase jest. rodina ma nahovara, aby som normalne zajtra skusila ist do prace a nezalezala sa doma, tak to hadam vyskusam....ked tak pojdem domov...a musim si vela rohlikov nabalit, do jedalne sa neodvazim ist na obed narobit si tam hanbu, keby som sa pogrckala...juj keby sa mi aspon na chvilocku ulavilo...

eviq
24. júl 2011

@zabka60 zabka zabicka....nebud smutna....usmej sa...aspon trosku, uplne ta chapem ze ti vadia reci ludi naokolo a za ta stve aj praca, u mna je to velmi podobne..a nikto netvrdi ze IUI vam nevyjde, ved na to su lekari, aby to posudili. moja znama bola na IUI a tak som sa jej pytala, co to vlastne je a ona mi povedala ze to vlastne vstreknu spremie blizsie, skratka ulahcia im cestu a ked ta predtym nastimuluju liekmi a vyvolaju ti ovulku, tak preco by to nemohlo vyjst...je tu na konovi aj taka tema, mozno tam by ti baby viac povedali...ale nehadz flintu do zita, ked ste este ani nezacali...ja som sa tiez vo stvrtok vyplakala a potom som si povedala, ze na plac bude este casu dost, ked sa to, co povedala moja doktorka potvrdi...zatial stale este verim...a celz vikend s hlavou v zachodovej mise, vadi mi vsetko jedlo, vone...vsetko, do kuchyne nemozem ani vstupit a ked som rano otvorila chladnicku, mala som presne 3 sekundy na to, aby som dobehla na wc...a stale neviem, ci z toho nieco bude...tak nevesaj hlavu, vsetky ti tu drzime palce...ok?

zabka60
24. júl 2011

@odrik moja boli sme na vikend u svokrovcov a relaxovali troska,cely vikend lenosili v posteli a kukali dvd...genetika stale nic,ani iscar,brucho a vajca bolia,takze mrcha niekde na polceste 😖 bud dnes aabo zajtra uz donde isto 😒 neva mno,len zas mam strach z iui,ze nam to nevyjde,zas ma chytaju depky...ale raz za cas aj to treba no,v piatok som mala strasny den v praci,pohadala som sa zo sefom a robila poradky na personalnom a isla domov a k dokine,mam lieky na upokojenie a magnezium,je toho na mna moc a nehambim sa za to,ze potrebujem semm tam aj nejaky liek 😝 co uz,je taka doba a kazdy to dobre vie 😔

zabka60
24. júl 2011

@eviq 😵 moja dakujem velmi za podporu,to mna sem tam aj depka musi chytit,zvyk je zvyk,uz brcuho boli,takze vieme,co dalej,mrcha dojde,odide a my stale vysledky nikde,vsetko sa azstavilo,akosi skomplikovalo a tak sa nam to krasne rozbiehalo a teraz bum,,a nic 😔 tak neskutocne tuzim po dni,kedy budem drzat svoje babatko,malicke,krehucke a hlavne moje,v naruci a ono ma bude tak milovat a potrebovat,uz aby to bolo,kiez by som aspon vedela,ze raz to vyjde...uvidime,vsetko ukaze cas..zlatko a tebe sa co deje??co ti povedala dokina??

monkri
24. júl 2011

@zabka60 klud moja je to asi preto že je dovolenkové obdobie ale neboj bude dobre len sa nevzdávaj a možná aj motyka vystrelí ako u mna 🙂
@eviq viem presne o čom hovoríš aj mne zaberá len ked jem tak my nič není akonáhle prestanem hned my je na vracanie a to som dnes ráno stala bolo my dobre a na obed som išla troška pomôcť mame do kuchyni a odvtedy my je stále na vracanie aj ja sa kuchyni vyhýbam teraz, a najme voňe my moc vadia ☹

monkri
24. júl 2011

@odrik ako čo nového stále myslím na teba ,chystáš sa už na tú dovolenku ?

odrik
24. júl 2011

@monkri
Ahooooj moja!!! Nic nove, neviem ci je to dobre alebo zle, ale nemam nove nic 🙂 !!! Na dovolenku ideme 5.8. Chlapi Taliani kde ste, odrik bude v meste 🙂 !!!

odrik
24. júl 2011

@eviq
Zak to sa velmi moja tesim, ze aspon ten roztek zabral 🙂 !!! No ved uvidis, ako bude v praci, a keby bolo zle, pojdes pekne domkov papat rozteky 🙂 !!! Drzkaj sa a hladkaj brusenko!!!

odrik
24. júl 2011

@zabka60
Moooja, no obcas mame take na ......... obdobie! Ale dobre, ze si porobila poriadky, obcas aj to treba 🙂 !!! No vidis, aj ja uzivam Magnezium, ale mne ho predpisali na tie bolesti v lytkach, asi si mysleli, ze som prepracovana
🙂 !!! Tesim sa, ze ste si pooddychovali a zrelaxovali a teraz sa uz zodpovedne chystate na snazilkovanie 🙂 !!! Drzkaj sa, hlavku hore moja, uz bolo zleho dost!!! Prichadza k Tebe obdobie DOBRA!!! 🙂!

monkri
25. júl 2011

@zabka60 nevzdávaj to a povedz si a just nám to vyjde a ver tomu a bude dobre kašli na celé okolie oni len závidia ,ale prvom rade ty musíš byť pohode aby to vyšlo ,ja vám moc držím palce 🙂

domkalaky
25. júl 2011

ahojte babulky 🙂 dufam, ze sa k vam mozem pripojit 😅 . snazime sa s prietelom o mimi,ale nejako sa nedari uz 7.mesiac a ide to trosku na hlavu 😖 .momentalne cakam ci mi dojde mrcha....vidim, ze sa tu velmi podporujete a paci sa mi vasa pozitivna energia 😉 tak prajem pekny dnik,aj ked je nejaky usopleny

lolitka25
25. júl 2011

@domkalaky ahoj 🙂 no ale ty si kratkodoba snazilka, tak hlavicku horeeee a nepanikar, viem, ze je to tazke na psychiku,ale my vydrzime, lebo sme sa vsetky dohodli ze do 150stran budeme tehulky - staci len usilovne snazilkovat 🙂

eviq a monkri... co mate nove? ako vam je?

@bubbble ja som babo chcela od 15tky aj ked som vedela, ze sa este s teraz uz manzelom snazit nemozeme... cakal ma cely gympel a na VS sme sa po 4rokoch vzali, manzel uz mal pracu a skoncenu VS a vsetko vyzeralo nadejne,snazilkovali sme - manzel veril, ze sa nam babo podari na prvy sup a nejako o tom presvedcil aj mna a stale nevyslo a ja som stale nasla rozumne argumenty - prechladenie, antibiotika, choroba, stresy atd atd.... lenze uz som mesiac aj nieco po skole a stale nic a ja uz nemam ziadne argumenty len paniku a smutok - moj manzel vravi, ze ked to bude mat prist tak to pride, ze uz sa to vydari a ze na to nemam neustale mysliet (to vsak nedokazem) a najma aj na nom vidim,ako to babo velmi chce a chcela by som najviac na svete aby to vyslo tento mesiac,lebo by ho manzel dostal k 30tke v aprily a ja verim, ze sa podari, musi..... co ine nam snazilkam ostava ako verit?
Ufff nejako som sa rozpisala, asi to nikto nebude ani citat,ale mne je malinko lepsie 🙂 Tak kocky pekny den nam vsetkym zelam

bubbble
25. júl 2011

@lolitka25 , ja uz chcem tiez babo dlhsie.. akurat ze studujem medicinu,ked skoncim budem mat 24-25? potom atestacie a vsetko.. tiez sa nam to nemusi podarit hned. a vzdy som chcela mat babo mlada.. :( moja velmi dobra kamoska za chvilu rodi, tak ma to berie este viac, ked som s nou..
tebe kazdopadne drzim palce, nech sa vam to co najskor podari. Nehovoris si niekedy, ze ste mohli ist do toho aj skor?

lolitka25
25. júl 2011

@bubbble Take myslienky ani nepripustam,ze sme mohli ist do toho skor,lebo by som sa zblaznila 🙂 drzim palce, nech uspesne vystudujes medicinu a nech sa ti splni sen stat mamickou 🙂

monkri
25. júl 2011

@domkalaky ahoj vitaj u nás 🙂 no neboj ešte si len na začiatku snaženia a neboj onedlho budeš tehu ako každá tu jednoducho iné neprichádza do úvahy 😉

no ja nič čím by som sa mohla chváliť dnes ráno super na obed krče a krvácanie už my je stoho zle že stále krvácam potom zase pár dní dobre a stále to dokola ešte že lieky hned zabrali teraz už my je troška lepšie

eviq
25. júl 2011

@odrik @monkri @lolitka25 no u mna co nove...vcera vecer som grcala prvu ligu, normlane nas pes do mna prislie stuchnut nufakom, ked som lezala prevesena cez zachodovu misu, asi ci este zijem 😀 😀 do prace som jasne ze nesla, a dnes som este nevracala, ale je mi priserne od rana, jedla som len piskoty a pila vodu, lebo ma kolegyna vystrasila, ze pojdem na infuzie do nemocnice. aj vitaminy som v sebe udrzala tak aspon nieco. a objednala som si v lekarni lizatka gravipop co by mali pomoct, vecer budu tak dam vediet, ci funguju. no a do nasej kuchyne nemozem ani vstupit ani sa tam pozriet, lebo ma okamzite napina, co je dost blbe, kedze ju mame prepojenu s obyvackou. tak od rana lezim v spalni a chodim len do kupelne. nechcem sa stazovat, elbo viem, ze mozem bzt vdacna, ze som tehotna a este nic nie je ist e(vo stvrtok sa dozviem ortiel), ale aj tak by som chcela aby sa mi na chvilku ulavilo a mohla som sa trosku najest...od rana mam chut na bryndzovu polievku, tak som volala mamke ci mi ju neuvari, tak mi ju vecer manzel donesie ked pojde z prace...monkri zlatko prid uz na slovensko, nech ta normalne pozru lekari, co je s tym tvojim krvacanim...odrik tie rozky uz nefunguju, dnes ich nemozem ani vidiec ba dokonca ani citit, nuch mam ako stopovaci pes teraz 😀 lolitka ja som si precitala cely tvoj dlhy prispevok a napisala som este dlhsi...tak ak ste este nezaspali, tu sa moj prispevok konci 🙂

eviq
25. júl 2011

@domkalaky vitaj a nezúfaj! 🙂

domkalaky
25. júl 2011

@eviq
@monkri dakujem vam bambulky, ste strasne zlate, mne je jasne, ze sme na zaciatku v snazilkovani,len niekedy je panika horsia ako zdravy rozum 😅 ale paci sa mi, ze vy ste stale optimisticky naladane a rada by som tu aj trosku prispela, podporila 😉

eviq
25. júl 2011

@domkalaky ja zdaleka nie som optimista, vacsinou fnukam, to len dnes...asi podla toho ako mi kolise cukor v krvi... 😀 ja budem podporu potrebovat vo stvrtok idem na ultryvuk, minuly tyzden tam totiz doki nic nevidela a tvarila sa ze to bude dalsi potrat...a to mam uz 2 za sebou a picham si teraz injekcie do bruska, co by mi mali pomoct...ale ty si este mladucka, casu mate dost, len to chce klud 🙂

monkri
25. júl 2011

@domkalaky no moja iné nám neostáva len ten optimizmus a ver vdaka babám tu to ma drží ináč by som bola už na psychiatrii 😀
@eviq ak bude všetko ok tak 5 augusta idem na sk konečne

monkri
25. júl 2011

@eviq držím ti palce aby to bolo ok ja idem nedelu pre ortiel ako maličké či vôbec sa vyvíja alebo nie tiež som stoho ko a ktomu to že stále krvácam tak už pomaličky len tú kazajku budem potrebovať ,no od včera sa aj ja kuchyni vyhýbam čo ide ťažko lebo všetký výpary s kuchyne idú rovno mne do izby

eviq
25. júl 2011

@monkri na moje narodeniny!!! 🙂 🙂 🙂