icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
26. júl 2011

@domkalaky
Ahoj moja, treba papkat kyselinku listovu, najlepsie Femibion 800 a mozno k tomu naozaj pit alchemilku alebo vyborne kvapky FEMI od Valoviča, daju sa kupit v lekarni! Ja mam pocit, ze to pomaha 🙂 ! Co nove???

odrik
26. júl 2011

@lolitka25
Jeeejda, dvojicky mozu byt 🙂 !!! To by bolo radosti! Hned by som mala z jedneho dietata tri, parada!!!
@zabka60
Lolitka napisala spravne, prebieha zahniezdovanie, odborne povedane nidacia 🙂 !!! Som ja mudra sova, co 🙂 ???

peony
26. júl 2011

@domkalaky myslim,ze mi to pomohlo,lebo vlastne po 1-2 mesiacoch pravidelneho pitia caju som otehotnela.Jedna znama je bylinkarka a ta mi vravela,ze ked doporucila alchemilku,tak velmi vela zien aj po rokoch otehotnelo.

lolitka25
26. júl 2011

🙂 mudra sovicka ...

domkalaky
26. júl 2011

@odrik ahojky kartarka 🙂 no ja beriem Femibion 800 asi polovicu mesiaca, tak teda skusim aj tu alchemilku, inak neviem co sa so mnou deje, vcera som mala dostat mrsku a este neprisla, uz dva tyzdne ma picha v lavom vajicku, dnes zas v pravom,chodim casto cikat, ja len dufam, ze nie som prechladnuta,lebo ma porazi 😢 , pretoze ja si davam pozor a asi pred tyzdnom ma boleli bradavky,ale ja mam pocit, ze si uz vsetko namyslam 😅 no a ty mas nieco nove ? 🙂

domkalaky
26. júl 2011

@peony dakujem dakujem 🙂 no ja viac verim bylinkam ako chemii, tak zajtra asi naklusem do lekarne 😀

odrik
26. júl 2011

@domkalaky
Mozno namyslas a mozno nie 🙂 !!! Mozno to je tehulkovanie 🙂 ! Takze do lekarne nabehni, ale po testik! Ak budes tehulka, alchemilku nepit, moja! U mna nic nove, dnes nehrame karty, lebo Šimonko sa na mna "vykaslal", je u nas jeho spoluziak, tak sa hraju. Na Teba budem mysliet a drzat palceky!!!

misaelka
26. júl 2011

ozaj nechcem vam kazit atmosferu, ale mate tu niekto skusenost s ivf 😕

domkalaky
26. júl 2011

@odrik dakujem, juuj bodaj by si mala pravdu 🙂 ....tak takto ta dnes vymenil , xi 😉 no ja by som uz teraz letela do mesta,ale zajtra, tam mam cestu,tak vydrzim, no ale priznam sa , ze ma svrbia rucicky na testik 😅 tak zajtra ked dojdem, tak vam hned napisem ako som dopadla.....no a aky mas dnes plan??? ja som povodne xcela umyvat okna,ale taha ma k zemi, tak este okna vydrzia 😀 inak byt vyluxovany a nejako sa nudim, este aj pes je na zahradke a kasle na mna 😝

misaelka
26. júl 2011

@domkalaky inac drzim palce k //

lolitka25
26. júl 2011

@misaelka mojka, rada by som pomohla, no ja nemam vobec... ale snad niektora ina sa najde a pomoze ti... 🙂

domkalaky
26. júl 2011

@misaelka dakujem, zajtra vam napisem ako to dopadlo...a bohuzial ja ti neviem pomoct s ivf 😒

lolitka25
26. júl 2011

@domkalaky drzim prsteky na zajtra 🙂

misaelka
26. júl 2011

inac holky trosku mimo snazilkovskej temy (neviem ci to mozem) co si myslite o udalostiach v norsku?

domkalaky
26. júl 2011

@lolitka25 dakujeeeeeem 😵 .....ja len dufam, ze zachvilku tu kazda budeme otrcat len dve kolajnicky na tehu testikoch 😀

lolitka25
26. júl 2011

@domkalaky jasne, a ked tu potom tie nase // ofotime vznikne cela zeleznica 🙂

domkalaky
26. júl 2011

@lolitka25 no to je super napad a potom sa zvezeme az do Ziliny na kremese 😀 😀

domkalaky
26. júl 2011

@misaelka ja sa k tomu moc vyjadrovat neviem,lebo az tak to nesledujem...myslim si vsak, ze jeden chory clovek znici zivot strasne vela ludom a to je katastrofalne! je to smutne, mam pocit , ze spravy su plne len nestasti ☹ ...ani nemam chut to pozerat,aj ked zatvarat oci pred tym tiez nema zmysel.....

odrik
26. júl 2011

@domkalaky
No ja sa tiez motkam doma. Trosku oddychujem, trosku upratujem. Z prace som prisla o 13,30 hod. Cez prazdniny som si trosku pomenila pracovny cas. Idem skoro rano a skoro koncim, nech si Simonka a leto uzijem! Ale dnes ma dost bolia tie moje nohy, tak som si dala vysumiet Magnezium a vylozila som trochu si nozky 🙂 ! A na tie // sa mooooc tesim u vsetkych nas!!!

lolitka25
26. júl 2011

@misaelka ja v tomto suhlasim s domkalaky... lutujem jeho rodicov, nechcela bby som prezivat to co teraz oni a lutujem rodicov a pribuznych obeti... dufam, ze bozie mlyny melu a aj na neho raz pride- ved ako sa vravi, na kazdu svinu voda vrie - ale ja sudit nemozem...

domkalaky
26. júl 2011

@odrik to je fajn, ze si si mohla takto zmenit pracovny cas,len aj to pocasicko by sa mohlo udobrit a aj slniecko vykuknut,lebo ja by som len labzovala po lese,ale v takomto pocasi sa mi vobec nechce 😖 ....aj ma nejako klati do spanku,ale zas co budem robit vecer 🙂 ...

lolitka25
26. júl 2011

@odrik a kde to pracujes - teda v akej sfere, ak to nie je tajomstvo?

odrik
26. júl 2011

@domkalaky
No ved!!! Aj ja by som si, ked sa vratim z prace trosku podriemkala, ale potom vecer velke oci a nie a nie zaspat. A rano nie a nie vstat. Tak som to urobila vcera a este o pol druhej som chodila po dome, nedalo sa mi spat, hruuuuza!!! Tak dnes vydrzim, nech vecer skor zaspim!!! No skor, ja som aj tak nocny vtak!!! Pred pol nocou nezaspim 🙂 ! Aspon mame trochu casu na snazilkovanie, kedze aj nase dieta je nocny vtak a kym zaspi, neda sa
🙂 ! On je taka nasa kvalitna antikoncepcia!!! A ked povie, ze chce surodenca a my sa ho spytame, kedy mame snazilkovat, ked je s nami dlho hore, tak nam povie, ze tak teda pojde spat k babicke alebo bude aspon hodinku vonku a my mame snazilkovat 🙂 !!! No co na to mozes povedat, smiali sme sa vsetci!!!

odrik
26. júl 2011

@lolitka25
Nie je to tajomstvo 🙂 ! Mam svoje nestatne zdravotnicke zariadenie (NZZ) - Ambulanciu klinickej logopedie, kedze som vystudovala odbor klinicka logopedia a mam aj atestaciu klinickeho logopeda. Tak sa venujem tomu, co ma bavi a tesi 🙂 !!! a zaroven mam cas na svoju milovanu rodinu. Co viac si v praci mozes priat??? Som za to velmi vdacna!!!

lolitka25
26. júl 2011

@odrik fiiiha tak to ti blahozelam 🙂 sikulka

domkalaky
26. júl 2011

@odrik inak aj ja patrim medzi nocne vtaky 😀 Jeeeej ,ale maly je bombovy 😉 a ochotny 🙂 som sa nasmiala 😀 😀 😀 ...my zas klameme nasho psika, vzdy jej vyhodime nejaku hracku na dvor, rychlo zavrieme dvere a uzivame si samotu,lebo ona je taka potvorka, ze ked aj dam drahemu pusu, tak aj ona musi a hned je na nom a oblizuje ho 😀 😀 ,no len my to lahsie vyriesime ako vy.

odrik
26. júl 2011

@lolitka25
Dakujeeem 🙂 !!! A Ty robkas abo si domka???

domkalaky
26. júl 2011

@odrik no teeeda 🙂 tak to mas uzasne povolanie a hlavne, ze pomahas 😉

eviq
26. júl 2011

Caute baby, dnes ste tu toho teda popisali 🙂.@kyra30 s bliziacim sa stvrtkom ma chyta obrovsky strach...a v piatok som tu len pre teba 🙂 a uz ma konecne zacni počúvať a pi ten alchemilkovy caj 😉 !!! @lolitka25 si opica 🙂 normalne si ma s tym listom Jeziskovi rozplakala...inak ja sa modlim modlitbu sv. Gerarda, mam ju od @katkapapacova a verim ze pomáha. No a nevolnosti sa mi trochu zmiernili asi mi pomohli tie lizatka tak sa zajtra pokúsim ist do prace.

odrik
26. júl 2011

@domkalaky
🙂🙂 🙂 No takto by sme to asi my riesit naozaj nemohli 🙂 ! Zeby dobrotka a za dvere??? No a socialka za dverami 🙂 !!! My to takto tiez musime robit s nasou fenkou Mášenkou, lenze ta rychlo spapa dobrotku, a potom nam cele tulkanie skriabe na dvere, tvarime sa, ze ju nepocujeme 🙂 !!! Otrasna baba je to !!! No vidis, a potom, ze sa nam nedari! Povedz moja, mame my obe pohodu, ked nam za dverami ziarlia psikovia a u nas este aj dieta beha do noci po dome 🙂 ???