Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik no jasne si odteraz ansa sukromna babiculka 😀 a mrsky som poslala aj ja do kyretazky tam ich potrebuju viac ako my,tak konecne nas hadam possluchne...boze vcera sme sa tak bavili s mp a som povedla,ze mozno na vianoce dostane brusko s veeeeeeeeeeeeelkou maslou a baby az sa mi tam rozplakal,ze aky by bol stastny,konecne som videla,ze to je ozajstny stastny pohlad... 😵
@zabka60
To je krasne!!! Velmi vam to brusko s maslickou prajem!!! A dufam, ze aj ja si pod stromcek zabalim brusko. Velmi by som bola stastna, pretoze na Vianoce som uz mohla byt doma s babatkom, keby som nebola potratila ☹ , kedze sa malo narodit 12.12. Ale prec so smutnymi vecami, ide sa snazilkovat a tehulkovaaaaaaat!!!!!!!!!!

@misaelka vitaj nova snazilka! 🙂