icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

eviq
26. júl 2011

@misaelka vitaj nova snazilka! 🙂

odrik
26. júl 2011

@eviq
Ahoj pokladik, esteze lizatka zaberaju, ked rozteky prestali fungovat 🙂 ! A ziadne strachy, vo stvrtok bude vsetko v najlepsom poriadku!!! Nic ine sa nepripusta 🙂 !!!

sharmana
26. júl 2011

@lolitka25 to si pekne napísala o tm... máš velmi rozumného muža... a kde žiješ ak sa smiem spýtat?

domkalaky
26. júl 2011

@odrik 😀 😀 😀 no tu socialku nie, radsej vymyslime, humanny a zaujimavy program pre Šimonka 😉 no je to hrozne s tymi nasimi ziarlivkami,aj nam potom skace na dvere po celu dobu...no mozno v tom bude nas neuspech 🙂 hmmm, mali by sme na tie betarky nieco vymysliet.....

lolitka25
26. júl 2011

@odrik momentalne si hladam pracu tu v Nemecku, som tu len dva tyzdne ale verim, ze nieco najdem 🙂

lolitka25
26. júl 2011

@sharmana v severnom poryni vestfalsku v nemecku 🙂

zabka60
26. júl 2011

@domkalaky 😵 joj keby nam to vyslo by som sa zblaaaznila od radosti...neviem si to ani predstavit..ale ani prsia ma nebolia,len trosicka,neviem neviem co to

odrik
26. júl 2011

@lolitka25
Vela stastia prajem, nech sa podari najst super pracu!!! Aspon si este chvilocku oddychnes, a kto vie, mozno uz ani pracu nebudes hladat 🙂 !!!

lolitka25
26. júl 2011

@odrik no oddychu budem mat az az, kedze koncom augusta idee na dovolenku, tak dovtedy ani nehladam,az od polky septembra... a snad uz budem bruskata dovtedy 🙂

zabka60
26. júl 2011

@odrik moja rec!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 moja neboj,nenechame ta v tom,aj keby sme ti mali my zhanat toho malickeho podnajomcu 😀 nebojkaj,ideme pekne rad za radom,ja som sice vysmiata,kedze mrcha nikde,ale ked dojde to bude placuuuuuuu 😀

domkalaky
26. júl 2011

@zabka60 ani nevrav 😀 a kedy si planujes urobit testiik?ja mam stale divne pocity v podbrusku a pichanie vajecnikov ..uff, dufam, ze sa nam vyhne mrcha 😠

zabka60
26. júl 2011

@lolitka25 jeeeezin to sa mi tak kraasne teraz precitalo,moja si zlata,moc si ma potesila 😵 kiez by si mala pravdu..a ty co???

zabka60
26. júl 2011

@odrik veru moja,sa mi zda,ze ty budes nasa osobna babicula naozaj 😉 babyyyyy,mam taky skvely pocit vdaka vam,prosim fukajte az ju odfuknete niekde kde ju potrebuju ako mi predtym 😀

sharmana
26. júl 2011

@lolitka25 nemecko je pekná krajina a podla mňa aj fajn ludia sú tam 😉

lolitka25
26. júl 2011

@sharmana no som tu nova, tak to tu az tak nepoznam a aj moj manzel je slovak ako repa 🙂

lolitka25
26. júl 2011

@zabka60 teraz neviem co sa ti tak pacilo.... 🙂

domkalaky
26. júl 2011

tak babulky tento stvorlistok je pre nas vsetky 😉

odrik
26. júl 2011

@zabka60
@domkalaky
Babulky moje, ja tu bosorujem a mrchy potvory od Vas oboch odhanam!!! V temicke kyretaz ju babulky budu potrebovat, tak ju smerujem tam 🙂 !!!

odrik
26. júl 2011

@zabka60
Velmi rada budem babibula aj cokolvek, len nech sa to tu pekne rozbieha!!!!!!!

domkalaky
26. júl 2011

@odrik pridavam sa k tebe 🙂 no a dufam, ze tento drobny kvietok prinesie vsetkym nam stasticko a vytuzene //

zabka60
26. júl 2011

@domkalaky povedala som si aj drahemu,ak nedojde do vikendu,tak cez vikendik urobime 😉 tfuj tfuj mrska utekaj do temicky kyretaaaaaaaaaaaaaaaz kde ta potrebuju 😉

zabka60
26. júl 2011

@lolitka25 zze sa mi babatko uhniezduje,take pekne mi to prislo,ked som si predstavila,ze naozaj by tam mohlo byt,ale neverim,kedze ja nemam ovulkuuuu 😠

zabka60
26. júl 2011

@odrik no jasne si odteraz ansa sukromna babiculka 😀 a mrsky som poslala aj ja do kyretazky tam ich potrebuju viac ako my,tak konecne nas hadam possluchne...boze vcera sme sa tak bavili s mp a som povedla,ze mozno na vianoce dostane brusko s veeeeeeeeeeeeelkou maslou a baby az sa mi tam rozplakal,ze aky by bol stastny,konecne som videla,ze to je ozajstny stastny pohlad... 😵

domkalaky
26. júl 2011

@zabka60 uuuu to len ja som taka netrpezliva 😅 😅 😅 hes, hes utekaj mrska z tejto temy ku kyretazi 😉

odrik
26. júl 2011

@zabka60
Vies ako hovorime, ked motyka vystreli aj ovulka pride!!! Takzeeeeee.....

odrik
26. júl 2011

@domkalaky
A stvorlistok je nadherny!!! Baby ved my uz sme take pozitivne, ze viac sa ani neda!!! Bol by v tom cert, aby sa to uz nerozbehlo 🙂 !!!

odrik
26. júl 2011

@zabka60
To je krasne!!! Velmi vam to brusko s maslickou prajem!!! A dufam, ze aj ja si pod stromcek zabalim brusko. Velmi by som bola stastna, pretoze na Vianoce som uz mohla byt doma s babatkom, keby som nebola potratila ☹ , kedze sa malo narodit 12.12. Ale prec so smutnymi vecami, ide sa snazilkovat a tehulkovaaaaaaat!!!!!!!!!!

domkalaky
26. júl 2011

@odrik tak to ma byt 🙂 🙂 🙂 🙂 len nech sa nas tento optimizmus drzi ako kliest 😉

domkalaky
26. júl 2011

@odrik nesmut moja, musime sa nejako rozbehnut a rychlo stavat kolajnicu do Ziliny na kremese a na Vianoce vsetky uz budeme dohadovat termin stretka 😉 😉

zabka60
26. júl 2011

@domkalaky aj ja soooom,ale psst,aby ma mrska neposula a nedocvalala zajtra 😝 bo ma slahneeee...vytrimeme este chvilku a bude dobreee 😉