icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
26. júl 2011

@aduskatt
Ja viem moja!!! Drzim moooc palceky!!! Tie kvapky su pomocnikom pre spravnu funkciu vajecnikov a priaznivo posobia aj pri roznych gynekologickych problemoch. Ale su aj rozne ine, skus "vyguglit" fy Valovic, prirodne kvapky.

odrik
26. júl 2011

@kyra30
Ja som s nimi spokojna, tak uvidis!!! Vidis, niektore babulky nie su spokojne, je to strasne individualne!

aduskatt
26. júl 2011

@odrik ja to necham uz na GYnfive🙂) ak to ma byt, podari sa.ak nie.....co uz......idem sa hodit do postele.....dobru noc vsetkym🙂

mamartinka
26. júl 2011

Aj tieto som mala a tiez zazrak ziadny http://www.ovulacne-testy.sk/gynex

odrik
26. júl 2011

@mamartinka
Dakujeme moja, a samozrejme aj za Tvoju skusenost!!!

eviq
27. júl 2011

@kyra30 😀 dobré dievčatko, poslušné 😀 inak ten alchemilkový čajík sa pije len prvú polovuicu cyklu, teda do toho 14DC. Potom sa už neodporúča, len z toho dôvodu, že nie je veľmi vhodný v tehotenstve a v tej druhej polovici cyklu už by si mohla byť tehotná. takže len prvých 14 dní.... 😉 no ja som si ho samozrejme dala hned na 27DC spolu s 3 dcl červeného vína - to vtedy, keď mi vyšlo negatívne hcg v krvi a som si chcela urýchliť mrchu....ktorá neprišla....ale tak hádam jedenkrát to nepoškodilo.... 🙂

eviq
27. júl 2011

Dievčatká moje, ja som dnes ráno bola na odbery na hematke a zajtra večer mám výsledky a zajtra mám aj ten ultrazvuk, takže zajtra bude dôležitý deň. Bojím, bojím. A inak som dnes v práci, skúšam, ako dlho tu vydržím.... 🙂

zabka60
27. júl 2011

@eviq jeeeeeeeeej no super nebojkaj,konecne budes urcite a srdiedcko pocut 😉 hned nam napis,sme kazda jedna stebou neboj a myslime na teba,len sa nemozes baaat 😉

zabka60
27. júl 2011

@aduskatt no vidis a ja som platila 12eciek a hned toto je sila no vsak ja sa tam spytatm,ako to je a preco sa v blave neplati a u nich ano a som zvedava na odpoved

zabka60
27. júl 2011

@odrik vyskusame,uvidime,vecer som ich objednala,tak uvidime,kedy ppridu a hned budeme papat a to ich mozem stale hej dennodenne??

eviq
27. júl 2011

@misaelka no musím ti trošku odporovať, ja som teraz tretíkrát tehotná a vždy sa nám to podarilo na prvýkrát, teda po prvom mesiaci skúšania, len medzitým sme mali dlhé prestávky kvôli vyšetreniam. a ja mám ten problém, že sa mi bábätko nedarí udržať, teda o prvá dva som prišla vždy ešte v prvom trimestri. a poviem ti, že niekedy som rozmýšľala, že je lepšie nevedieť otehotnieť, ako otehotnieť a potom o to prísť a ešte sa popritom stretávať s arogantnými lekármi s vyjadreniami typu : "a čo vy chcete, však tu srdce nebije" - áno tak mi oznámili druhý potrat!!! a potom ma ešte tri dni nechali na pokraji psychického zrútenia v nemocnici, lebo bol víkend nikomu sa nechcelo urobiť mi kyret a tak sme v nedeľu podplatili doktora fľašou pálenky a mi ten kyret urobil a ešte mi drzo povedal, že to bolo v poslednej chvíli, lebo som mohla dostať otravu krvi a plod bol už 2 týždne mŕtvy! a zažila som ešte kopu ďalších vecí, napríklad ako ma posielali z 5. poschodia nemocnice dole na príjem opakovane, lebo nejaká trúba na príjme mi zabudla vypísať meno na kartu a tak som krvácajúca chodila hore dolu po schodoch, lebo na výťah sa nedalo dostať....a už sa mi ani nechce o tom ´dalej písať....takže to, že niekto otehotnie na prvýkrát neznamená, že je to záruka šťastia....zďaleka nie....

eviq
27. júl 2011

@zabka60 dakujem pekne zabka, hned vam dam vediet, budete prve 😉 ak to bude dobré, tak vás všetky opijem a ak to bude zlé....nuž, nebude to prvýkrát....

zabka60
27. júl 2011

@eviq uuuhaa to aby sme sa pripravili na riadnu opicuuuu,lebo to bude najsamlepsie 😉 nebojkaj..posielame kopec energieeeee 😉 ja som vcera vecer mrchu dostala,tak som smutna princezna

eviq
27. júl 2011

@zabka60 nebuuuud.... ☹ už sa teraz pekne začneš liečiť a pôjde to, verím tomu, veď raz to musí povoliť... 😉 len keby sa ti už z toho centra ozvali, aby si vedela čo a ako.....zatiaľ nevieš ďalší postup?

zabka60
27. júl 2011

@eviq nie vobec,ani genetika,ani iscar,neviem co tam tolko robia a nechcem stale vyvolavat aby ma zas zdrbali,ze ste volam a ze sa mi ozvu vies,psychicky to nieje bohvieco,ked sa k tebe tak spravaju sama to vies najlepsie..

misaelka
27. júl 2011

@eviq boze eviq, to je mi luto... 😢 neviem si ani predstavit ze by som mala zazit cosi podobne ako ty...asi by som si potom "podovolenkovala" v sucanoch... ☹ inac, viem ze po vojne je kazdy general, ale nenapadlo ta podat staznost na urad pre dohlad nad zdrav. star.? kazdopadne, chapem, ze cloveku staci "iba" zazit to, nie este potom viest spory....
co sa tyka sk zdravotnictva aj mam pribeh ze este teraz sa rozpalim docervena 😠

alceola
27. júl 2011

@eviq preboha, to mi je lutom ani vo sne by ma nenapadlo, ze takto dokazu s clovekom zaobchodzat, to je hrozne, ja chvalabohu nemam taku skusenost, ale ani by som nechcela, a to co si si musela ty vytrpiet, to mi je naozaj velmi luto, sklanam klobuk, lebo aj ja by som bola v hronovciach v blazninci, nam sa nedari otehotniet uz 14ty mesiac, a som dost z toho na nervy, pretoze prvy syn sa zadaril hned v prvy mesiac, aj ked musim povedat, ze teraz mam ineho partnera, ktory ale ma vsetko ok, podla lekarov, ale som si objednala domov domaci spermiogram, tak uvidim...ale aj tak ta obdivujem a tak dufam, a drzim palce , nech je to teraz bez problemov.

kyra30
27. júl 2011

@eviq no ty si si toho prežila pri tých lekároch...no teraz to už všetko dobre dopadne... inekcie si picháš poctivo..teraz to bude dobré....ja koze svadbu vystrojím, jak to tak nebude 😝
ďakujem za rady ohľadom alchemilky, budem dodržiavať poctivo 😀

kyra30
27. júl 2011

@zabka60 ja ked čtíam, ako sa správajú v tých centrách...tak mi je zle z toho, tiež budeme pravdepodobne odkázaní s manželom na umelé....no ja sa toho obávam...ja som taká citlivka...človek musí mať riadne nervy 😠 z ocele 😠
júj....žabka...dúfam, že sa to zlepší...aby ste pokojne mohli ísť na to IUI....to ti ešte nedali výsledky genetiky...na ktoré si čakala ?...to sa naťahuje ?

zabka60
27. júl 2011

@kyra30 ano je tomu emsiac a stale nic,hlavne,ze povedali,ze do mesiaca to bude a ze mi hned zavolaju a stale nic a keby som ich mala mohla som sa uz zajtra stimulovat,ale nemozem,kedze niesu yvsledky ani nic!!taka som nahenvana na nich!!no ja som tiez citlivka a nebolo mi vsetko jedno,aj som sa tam raz rozplakala,vsetky tie nervy,nedokazala som to udrzat,ale potom som si povedala,ze im neukazem,ako sa trapim a som silna baba,tak sa snazim,ved velke diavcata neplacu 😉

mabumi
27. júl 2011

ahojte, co nove 🙂 ?
necitam tu vsetko, ale zaregistrovala som, ze @zabka60 cakas v Iscare na vysledky genetiky? ak ano on tam raz za mesiac chodi nejaky lekar z BA a ten to robi. a vysledky donesie zas ked pride - po mesiaci. takze az potom budu volat. ono je to o nervy stale cakat a cakat... neviem ci je to tak u kazdej, ale mna to uz vôbec netankuje, akosi som sa obrnila 😒 . prv mi kazddy mesiac pripadal ako cela vecnost. teraz sa mi zda ze to uteka rychlejsie ako by som chcela... 😖
tak vela stastia a trpezlivosti. tej este budes potrebovat vela.... a co idete riesit? IVF? ci este sa uvidi?

zabka60
27. júl 2011

@mabumi ahoj vitaj u nas 😉 no 30juna sme boli na genetike a ano viem,ze chodi raz za mesiac,no envedno,kedy sa mu podari sem prist,ak nema nejaku dovolenku abo co...tak cakam a cakam a nic 😝 no mame planovane iui,ale kazda radi,ze naj by bolo hned ivf,tak neviem,ale vsetko amme v poradku,tak zevraj aj iui by nam mohlo vyjst,no uvidime,mam strach uz teraz zo vsetkeho,presla som si zapalmi,tak si davam hlave na to veliky pozor,ale nejak extra sa mi neda,kedze v praci sme s v spine a bordeli a aj v zime vela krat,ale snazim sa 😉 ,,,a ty??

lolitka25
27. júl 2011

ahojte kocky, ale ste toho vcera este popisali ...co mate dnes nove? ja som sa objednala tu na gyndu - 17.8. skorsi termin nebol, ale nevadi, vyckam a pojdem a aspon zistim ci som oki ci mam cystu ci nie, lebo moja svk lekarka to nevedela urcit...
pekny den 🙂

mabumi
27. júl 2011

@zabka60 neboj, kazdu chvilu sa ti ozvu 😉 . a bola si aj na laparke ci nemas nejake zrasty?
ja na tvojom mieste by som asi skusila IUI, ale zaroven by som si vypisala ziadost na IVF (tam znova cakas mesiace 😉 a aspon by ti to rychlejsie uslo).
ja som tu uz stara vykopavka 😀 od prvych stran. len uz sem nechodim az tak casto ako kedysi.

@lolitka25 ahoj lolitka 🙂 . tvoja lekarka nevedela urcit ci mas cystu alebo nie 😕 ?

kyra30
27. júl 2011

@zabka60 jasne...musíš byť silná....ale človek by čakal ozaj iný prístup...ešte aj to, že tam máš obavy zavolať, aby ťa nevraveli čo vyvolávaš......ej ale by som im dala 😠

lolitka25
27. júl 2011

@mabumi presne tak, najprv ze cysta, tak ze tehotentstvo a atak ze vajicko v case ovulky... a na tom istom sedeni ss ma opyta, ci mavam ovulaciu ci nemam anovulacne cykly....som rada, ze je moja exdoktorka 🙂

kyra30
27. júl 2011

@mabumi cafko....na ja všetko po starom...tajne dúfam, že v piatok nedojdu mrchy...ale necítim nič...takže asi dojdu mrchy...ja už neviem....už ma ani nebaví to riešiť...kedysi som si hned testy kupovala.....to škoda peňazí...pokial nebudem mať príznaky a nebude mi meškať mrcha aspoň pár dní, ani sa nejdem nádejkať...takže klasika...tiež mám vyšetrenia pred sebou...aj manžel..tak uvidíme, či budeme musieť riešiť umelé..tak vravíš že sa čaká aj niekoľko mesiacov na IVF...no žaisna sláva .-P som myslela, že do Vianoc som tehu...ale asi ťažko 😅

kyra30
27. júl 2011

@mabumi aby som si zhrnula a mala spravené všetky vyšetrania : takže hermonálny profil, odsledovať cyklus a priechodnodť vaječníkov . ešte nejaké špeciálne si absolvovala ? reku ty budeš asi vedeiť, ked si tu od prvej strany.

mabumi
27. júl 2011

@kyra30 no to vysetrenie priechodnosti sa da urobit bud laparkou alebo aj nejakym specialnym vysetrenim bez operacie. ale to robia az neskôr, ked vsetky jednoduchsie metody vycerpali. to znamena, hormonalny profil, folikulometrie (ci mavas ovulaciu), spermiogram, hematologia, imunologia (to ale robia asi az v centre), genetika (tiez v CAR),...
ak by ti nieco zistili uz na ultrazvuku (napr. mne PCOS), tak sa potom nastavi liecba, napr. ti stimuluju ovulaciu....
alebo ta môzu poslat na laparoskopiu, kde tiez môzu uvidiet vsetlico, no ak by ste sa rozhodli pre IVF, tak tam laparku nepotrebujes, lebo pre umele oplodnenie netreba napr. priechodne vajcovody. embryo ti vlozia priamo do maternice.
ozaj a este som zabudla na vysetrenie vajicok. cast robia pri hormonalnom profile. no teraz je aj nove vysetrenie, AHM, kde zistuju, ake su tvoje vajka kvalitne.
no je toho velmi vela. ale kedze si este "len" na zaciatku, tak to nemusi byt ani zdaleka vsetko potrebne.
a kludne môzes byt do vianoc tehotna 😉 . ak na prvy pohlad nemas ziadny problem a mavas ovulku, tak je to dobre znamenie 😉
budem drzat palce