Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@lolitka25 a to si bola u nej ktory den cyklu? to v priebehu toho jedneho vysetrenia ti toto vsetko povedala? no môze to byt zlte teliesko ak si tam bola po ovulke. a to by sa malo stratit po mrche. alebo sa nestrati, lebo ziadna mrcha nepride 😉
a toto nevedia povedat s istotou, ci ide o to zlte teliesko alebo je to cysta. to je fakt pravda. uvidi to po skonceni mrchy ze ci to zmizlo alebo nie. ak nie, tak to bude cysta 😒
@kyra30 kludne sa môzes opytat ak budes potrebovat 😉 . rada pomôzem ak môzem. ale snad nebudes potrebovat uz nic, iba rady ohladne tehotenstva 😵 . no a dufam, ze aj v tom konecne nazbieram vlastne skusenosti 😀
@lolitka25 no teda, to je nejaka sikulka 😀 . aj ja som menila dr chvalabohu. ale uz je to davno 😖
@zabka60 a doteraz si ho este nejedla 😕 ? akeho mas gynekologa? ja som to brala skoro 2 roky a az ked sa nepodarilo, az potom som sla do CAR. a tam uz som clostil nebrala, uz sme riesili rovno IVF. na clostil nepotrebujes mat geneticke vysetrenia 😉 . len musis byt sledovana, to je vsetko 😉
@mabumi bodaj by si mala pravdu...och ved ano mesiac,ale co ked ani neviem ci budem mat ovulku,alebo nie to je to..ja uz neviem uz neriesim 😖 po vecrajsej mrche mi je to akosi jedno co sa bude zas robit..a este k tomu som sa dnes dozvedela,ze v blave v iscare za amh neplatili my v martine sme platili 12eciek,tak potom o com to je
@mabumi ja mam len jednu denne 5 dni...no a ano amh bolo pred emsiacom ked aj geentika a vidis stale nic no som zvedava a mam strach,ze ovulka nebude a bude to treba dlho stimulovat a mesiac co mesiac cakat na mrchu hnusnu och uz nech je to za nami...a ty mas "len" pcos ci??ked vam ivf nevyslo ☹
@zabka60 tiez chodim do iscare 😉 . preto som zareagovala ked som citala nejaky tvoj prispevok.
endometrioza je ked sliznica maternice sa dostane do brusnej dutiny a tam robi velku sarapatu. pri kazdom krvacani to robi problemy a môze sa zhorsovat 😝 . no pohroma. a boj na cely zivot ☹
@zabka60 ako my sme v podstate spokojni. na slovensku je to asi najlepsie centrum. podla toho co som citala. ale uvazujem aj nad brnom.
ALE! stale su to LEN ludia. a nase problemy, pre nas tak strasne tazke, su pre nich LEN pracou. aj ked sa snazia byt mili, ale s pribudajucim poctom pacientok klesa vynimocnost a dôlezitost kazdej jednej z nich. to je myslim si v kazdom centre rovnake. odchodom z prace musia hodit nase problemy za hlavu....
@mabumi hm ku nam boli 2 x uz neprijemny,ale len personal,docent a pani dokina vzdy milucky,no ale personal y si mal uvedomit v akom citlivom prostredi pracuju a nemaju pravo len tak vybuchnut atd....ja som pocula najvacsie ovacie tez na cechurov..no alle kto ma tolko financii a casu aby jazdil hore dole tak daleko??my teda nie... 😠
@lolitka25
@zabka60 ahojte kocky 🙂 asi vas skalmem,ale drahy mi povedal, ze nech este nekupujem testik, ze sa nechame prekvapit, asi som ho chudaka, za posledne obdobie len sklamala, kedze testiky boli negativne,ale mrcha tu nie je.....len neviem ci je normalne , ze ma picha striedavo vo vajecnikoch a mam vytok-tuhsi biely 😨 podla moje telo nejako divne strajkuje 😀
@zabka60
Ahoj zlatusik! Ano, mozes dennodenne kazdodenne 🙂 !!! Skus aspon to jedno balenie, je na 7 tyzdnov!!! A uvidis, ak budes mat z toho dobry pocit, lahko dokupis v lekarni dalsie, niekedy su len na objednanie, ale do dvoch dni tam su. A ked nie, nechas tak, vies ako sa hovori: "pomiluje, necha tak!" 🙂
@domkalaky vytok sommavala aj ja a mavam ako kedy,to je normalne je to cervikalny hlien a ked je taky husty biely to znamena,ze aj krcok je tvrdy,vsak skus a to znamena,ze nieje ovulka... 😠 ..ako chces,ale ja by som si ho kupila,tak ci tak je to jedno,aj tak budes vediet na com si,ci ho urobis,abo nie 😉 je to na tebe,ale samozrejme drzime palceky,aby si mala kolajnice ako hrooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom 😉

@kyra30 a to mas pravdu v tom ne/cakani mrchy. mne tolkokrat meskali (mam nepravidelny cyklus) a vzdy sa stresovat nejakymi nadejami... uz to vôbec nesledujem. iba sa snazim nejako vydrzat tu bolest.
celkovo sa mi uz akosi nechce 😒 . tak snad to pride prave kvôli tomu 🙂