icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

mabumi
27. júl 2011

@kyra30 a to mas pravdu v tom ne/cakani mrchy. mne tolkokrat meskali (mam nepravidelny cyklus) a vzdy sa stresovat nejakymi nadejami... uz to vôbec nesledujem. iba sa snazim nejako vydrzat tu bolest.
celkovo sa mi uz akosi nechce 😒 . tak snad to pride prave kvôli tomu 🙂

mabumi
27. júl 2011

@lolitka25 a to si bola u nej ktory den cyklu? to v priebehu toho jedneho vysetrenia ti toto vsetko povedala? no môze to byt zlte teliesko ak si tam bola po ovulke. a to by sa malo stratit po mrche. alebo sa nestrati, lebo ziadna mrcha nepride 😉
a toto nevedia povedat s istotou, ci ide o to zlte teliesko alebo je to cysta. to je fakt pravda. uvidi to po skonceni mrchy ze ci to zmizlo alebo nie. ak nie, tak to bude cysta 😒

lolitka25
27. júl 2011

@mabumi no bola som tam v case ovulky a potom na kontrolu po mrche hned... a vtedy mi toto vsetko povedala.... ale uz sa nou nezaoberam, kazdy koho poznam co mal nejaky maly problem sa na nu stazuje a odchadza... na je skvela ked vsetko ide hladko, inak nic...

kyra30
27. júl 2011

@mabumi dakujem za vyčerpávajúcu odpoved, všetko som si poznačila, ešte si niečo k tomu naštudujem...nejaké vyštrenia máme s manželom za sebou...dakujem pekne 😉

kyra30
27. júl 2011

@mabumi aj ja si už vravím, že teraz keď som už taká apatická...že ma už ani nebaví prežívať mrchy...tak si v kútiku vravím, akurát možno teraz to vínde 😵

mabumi
27. júl 2011

@kyra30 kludne sa môzes opytat ak budes potrebovat 😉 . rada pomôzem ak môzem. ale snad nebudes potrebovat uz nic, iba rady ohladne tehotenstva 😵 . no a dufam, ze aj v tom konecne nazbieram vlastne skusenosti 😀

@lolitka25 no teda, to je nejaka sikulka 😀 . aj ja som menila dr chvalabohu. ale uz je to davno 😖

kyra30
27. júl 2011

@mabumi dúfam, že do tej strany 200 sa nám to podarí....aj keď prvá 100 len tak preletela...no uvidíme 😵 😵

mabumi
27. júl 2011

@kyra30 no ta strana 100, to bola moja prva méta 😖 ale akosi to nevyslo. nevadi, raz sa to podari 😉

zabka60
27. júl 2011

@mabumi ano bola som v marci na laparke a vsetko je uplne v poradku,len nemaam ovu,to je problem..no a ako som povedala este pockam do pondelka ten tyzden a ak sa neozvu piatok zavola,ci je nieco nove abo co sa deje

zabka60
27. júl 2011

@kyra30 no co narobis este pokj posledny tyzden a zavolam tam,ale tez ma nebavi stale po niekom stekat a ziapat a niekedy to ani nepomoze a len pohorsi

mabumi
27. júl 2011

@zabka60 a preco nemavas ovulku, mas PCO? ja tiez nemavam, prave kvôli tomu. a este mam endometriozu 😝
a nestimulovali ti ovulku clostilom a pregnylom 😕 ? to by malo byt prve

zabka60
27. júl 2011

@mabumi jj pco a mam to tak,ked dostanem mrchu tak 3dc clostyl do 7dc a potom 9-10dc foliky skontrolovat a na 12dc do iscaru a potom pregnyl,keby smemali genetiku konecne uz zajtra som mohla papat clostyl!!!! 😠

mabumi
27. júl 2011

@zabka60 a doteraz si ho este nejedla 😕 ? akeho mas gynekologa? ja som to brala skoro 2 roky a az ked sa nepodarilo, az potom som sla do CAR. a tam uz som clostil nebrala, uz sme riesili rovno IVF. na clostil nepotrebujes mat geneticke vysetrenia 😉 . len musis byt sledovana, to je vsetko 😉

zabka60
27. júl 2011

@mabumi ale pojdeme na iui a nechcem ist bez toho,aby som vedela,ci nemozem dietatku "podarovat" nejake choroby!! 😖 mam totiz postihnutu sestru vies a drahy ma raztep pery,takze nejdeme riskovat

mabumi
27. júl 2011

@zabka60 aha 🙂 . tak potom radsej pockat. ale co je to ten jeden mesiac skôr ci neskôr. pri tom vsetkom case ktory uz cakame 😉
vysledok bude stat za to 😵 😵 😵

zabka60
27. júl 2011

@mabumi bodaj by si mala pravdu...och ved ano mesiac,ale co ked ani neviem ci budem mat ovulku,alebo nie to je to..ja uz neviem uz neriesim 😖 po vecrajsej mrche mi je to akosi jedno co sa bude zas robit..a este k tomu som sa dnes dozvedela,ze v blave v iscare za amh neplatili my v martine sme platili 12eciek,tak potom o com to je

mabumi
27. júl 2011

@zabka60 robili ti aj AHM? mne to este nerobili 😠 a to mam za sebou uz neuspesne IVF.
s clostilom budes mat ovulku podla mna. ked to na mna zabralo, tak to musi na kazdeho 😀 . sice ja som brala az 4 tabletky, co je konska davka, ale ovulka bola 😉

zabka60
27. júl 2011

@mabumi ja mam len jednu denne 5 dni...no a ano amh bolo pred emsiacom ked aj geentika a vidis stale nic no som zvedava a mam strach,ze ovulka nebude a bude to treba dlho stimulovat a mesiac co mesiac cakat na mrchu hnusnu och uz nech je to za nami...a ty mas "len" pcos ci??ked vam ivf nevyslo ☹

mabumi
27. júl 2011

@zabka60 ja mam okrem toho aj endometriozu 😢 😢 😢
a to je najvacsi problem 😒
no vysledky by uz mali byt kazdu chvilu. tak dufam, ze to bude vsetko OK 😉 . a ked tam najblizsie pôjdem ja, tak si asi budem musiet vydupat to AHM 😠

zabka60
27. júl 2011

@mabumi vy chodite kam???pockaj endometrioz je co????uz som celkom skusena v tychto trapeniah,ale nie vo vsetkom 😠 no mala by si si ho vydupat teda a ja sa budeminformovat preco sme platili,ked v blave sa neplati

mabumi
27. júl 2011

@zabka60 tiez chodim do iscare 😉 . preto som zareagovala ked som citala nejaky tvoj prispevok.
endometrioza je ked sliznica maternice sa dostane do brusnej dutiny a tam robi velku sarapatu. pri kazdom krvacani to robi problemy a môze sa zhorsovat 😝 . no pohroma. a boj na cely zivot ☹

zabka60
27. júl 2011

@mabumi ☹ to mi je luto,boze preco my zenymame taku smolu na cely zivot,aj s malickostami,ako je napr zapal ☹ strasne.....a chodite do martina??,ako ste spokojny???

lolitka25
27. júl 2011

@domkalaky co mas nove? ako testik? mozem blahozelat k // ?

mabumi
27. júl 2011

@zabka60 ako my sme v podstate spokojni. na slovensku je to asi najlepsie centrum. podla toho co som citala. ale uvazujem aj nad brnom.
ALE! stale su to LEN ludia. a nase problemy, pre nas tak strasne tazke, su pre nich LEN pracou. aj ked sa snazia byt mili, ale s pribudajucim poctom pacientok klesa vynimocnost a dôlezitost kazdej jednej z nich. to je myslim si v kazdom centre rovnake. odchodom z prace musia hodit nase problemy za hlavu....

zabka60
27. júl 2011

@mabumi hm ku nam boli 2 x uz neprijemny,ale len personal,docent a pani dokina vzdy milucky,no ale personal y si mal uvedomit v akom citlivom prostredi pracuju a nemaju pravo len tak vybuchnut atd....ja som pocula najvacsie ovacie tez na cechurov..no alle kto ma tolko financii a casu aby jazdil hore dole tak daleko??my teda nie... 😠

zabka60
27. júl 2011

@domkalaky ahojky no ako pise@lolitka25 tak co mozme gratulovat spon tebe 😉

domkalaky
27. júl 2011

@lolitka25
@zabka60 ahojte kocky 🙂 asi vas skalmem,ale drahy mi povedal, ze nech este nekupujem testik, ze sa nechame prekvapit, asi som ho chudaka, za posledne obdobie len sklamala, kedze testiky boli negativne,ale mrcha tu nie je.....len neviem ci je normalne , ze ma picha striedavo vo vajecnikoch a mam vytok-tuhsi biely 😨 podla moje telo nejako divne strajkuje 😀

odrik
27. júl 2011

@zabka60
Ahoj zlatusik! Ano, mozes dennodenne kazdodenne 🙂 !!! Skus aspon to jedno balenie, je na 7 tyzdnov!!! A uvidis, ak budes mat z toho dobry pocit, lahko dokupis v lekarni dalsie, niekedy su len na objednanie, ale do dvoch dni tam su. A ked nie, nechas tak, vies ako sa hovori: "pomiluje, necha tak!" 🙂

zabka60
27. júl 2011

@domkalaky vytok sommavala aj ja a mavam ako kedy,to je normalne je to cervikalny hlien a ked je taky husty biely to znamena,ze aj krcok je tvrdy,vsak skus a to znamena,ze nieje ovulka... 😠 ..ako chces,ale ja by som si ho kupila,tak ci tak je to jedno,aj tak budes vediet na com si,ci ho urobis,abo nie 😉 je to na tebe,ale samozrejme drzime palceky,aby si mala kolajnice ako hrooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom 😉

aduskatt
27. júl 2011

@zabka60 este stale nema vysledky z AMH?.ja som ich mala za tri tyzden s tym, ze ich z BA posielali mojmu dokimu do TT..........aj ked ta hodnota....akoze hruuuuuuuuuuuuuuuuza