icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

lolitka25
27. júl 2011

@domkalaky no mojka, drzim palceky nech to je tehu... prechladena sa necitis vsak? vcera som chcela zabke oédfuknut mrchu a nepodarilo sa, tak skusim teraz tebe... raz dva tri fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

aduskatt
27. júl 2011

@odrik ahoj moja🙂))tak dnesna kontrola folikov je stastne za mnou............uvidime, v piatok, ci aj praskol.....ale snad, ked mal dnes 27 tak sa nieco udeje........

zabka60
27. júl 2011

@odrik ahoj mojaaaa....no jasne vyskusame,za to nic nedame,aspon aby bola mrcha mrchava v poradku,ked uz sa nechce na cas odstahovat 😒 ako bolo v praci??ja mam dnes stresy cely den od rana...ale to prejde,najlepsie zalahnut a prespat 😨

zabka60
27. júl 2011

@aduskatt no asi namich oznamia spolu s genetikou,aby nas slaktrafil len jeden krat 😀 .....idete menit,ze??myslim car

odrik
27. júl 2011

@zabka60
Neboj, ved ona sa raz hnusoba odstahuje!!! V praci vsetko OK, ja mam vybornu robotku, moc si to vazim!!! Ale tiez mam taku malu depku, lebo by som uz chcela snazilkovat, ale sa este bojim! A dnes, zajtra ovulka!!!!! Aj ovu testik uz ukazujeeeee!!! Jooooj, ale este radsej pockame! Esteze dnes manzelicek sluzi, asi by som to nevydrzala 🙂 !!!

domkalaky
27. júl 2011

@zabka60 no teda, ja si pripadam s vasimi znalostami ako sto rokov za opicami 😀 😀 😀 😀 ...inak tak ci tak, testik si spravim, len asi este pockam aspon do piatku- viac nevydrzim 😅 ...aj to sa prekonavam, len mi je luto, ze ja som vas tak nabalamutila a nakoniec som ho nekupila!!! 😖 hrozne so mnou!....... a inak ty ako? vyhajana?u vas je ake pocasicko,lebo ja mam pocit, ze raz tu pride burka,. potom vyjde slnko a teraz neviem ci mam ist umyt okna ,alebo nie 😀

zabka60
27. júl 2011

@odrik moja tak to zavidim,ze mas ovulku a vies aj kedy ju mas a aspon snazit sa mozes,bo aspon vies,ze sa opalti,ale ja nemam,takze ani nesnazilkujem,ako som vcera pisala...no drahy ma stastie,bo by si z neho aj saty strhla,akko tigrica 😀 vedel preco pojde do prace 😀 moja sme na tom rovnako,este mesiac pred nami a hadam sa konecne aj pustime do toho 😒

odrik
27. júl 2011

@aduskatt
To sa tesim!!! Len nech pekne vajecniky spravne pracuju, dominantne foliky praskaju a uz to aj bude!!!!! Ja dnes, zajtra ovulkujem, aj ovu testik mi to potvrdil, ale este musim pockat aspon mesiac!!! Jooooooj, strasna predstava!!!

zabka60
27. júl 2011

@domkalaky 😀 to nic opicka 😀 😀 aj ja som sa musela naucit a ked som prvy krat citala a tie skratky a secko som bola jak v inom svete,ze co to pisu,ako keby to ani nebolo po slovensky 😀 a bolo 😀 ...ja by som neumyvala,pride burka,teda aspon u nas hrmi,takze asi...a poprskava trochen 😖

domkalaky
27. júl 2011

@lolitka25 juuuj dakujem 🙂))) no snad to vyjde, necitim sa prechladnuta, ani nekaslem, nesoplim, ziadne bolesti pri cikani, moc bez krvi...tak uvidime ...a keby to nejakou nahodou vyslo, tak vam to tu tak zavirim tehu virusikmi, ze az 😀

domkalaky
27. júl 2011

@zabka60 xiii, to som xcela pocut, moc sa mi do toho nexce 😀 ale nasla som si inu zabavku, nasla som taky stary koren zo stromu odumrety , tak ho idem troska osmirglovat, a nalakovat.....lebo toto pocasie ma zabije 😀 ...no aj mne este niekedy tie skratky robia problem ale snazim sa 😀

odrik
27. júl 2011

@zabka60
Veru, veru pokladik!!! Dnes by ma nic nezastavilo 🙂 ! Vidis, mne ten osud vsetko riadi, este aj to, ze manzelicek sluzi vlasti 🙂, a tak sa neunahlime!!! Aaaaaale aj zajtra je den!!!! A ovulka trva 24-48 hodiniek!!! Nie, nie odrik, musis vydrzat 🙂 ☹ !!! A spolu so zabkou zacat 🙂 !

zabka60
27. júl 2011

@domkalaky 😀 tak vidis kasli na okna 😀 byvate v domceku,ci bytiku????a naco ti bude ten koren???? 😕

zabka60
27. júl 2011

@odrik 😀 ty nezbednica jedna asi zavola manzelikovi nech ani nehodi domov do vikendu 😀 😀 mna by asi tez nic nezastavilo,keby som bola na ttvojom mieste 😀 ale niekedy ten rozum musime popocuvat..este,ze mame take rozumne polovicky,bo my smelen polovicky srdieckove nerozumne 😀

domkalaky
27. júl 2011

@zabka60 no byvame zatial v najomnom byte so zahradkou (ved v tomto state sa inak zacat hadam ani neda),ale uz kukame rodinny domcek, tak hadam sa podari hypoteka 🙂 ...no my sme vpredu zacali robit predzahradku a bude tam naneseny drobny makadam a na to polozime len ten parez-myslim ze tak to volaju Cesi, no tak by to mala byt prirodna dekoracia 😀

misaelka
27. júl 2011

@domkalaky no co testik? ako dopadol? prezrad 🙂

odrik
27. júl 2011

@domkalaky
Tesim sa na stastnu spravicku z testiku🙂 !!!

odrik
27. júl 2011

@zabka60
No to si pis, ze zajtra u nas asi bude nahanacka 🙂 !!! Pripadne mu neprezradim ovulku 🙂 !!! On to urcite nepocita a supky lupky!!! Aaaale ja viem, ROZUM!!! ale tulkat sa mozeme, ved teda len tak, co uz, ovulka bude smutne nevyuzita ☹ !!!

domkalaky
27. júl 2011

@misaelka
@odrik babulky ,sklamem vas, ja som dnes volala drahemu, ze idem do mesta a kupim testik a on mi povedal, ze este vydrz....teraz neviem ci sa nechce sklamat,alebo potrebuje adrenalin...tak som ho nekupila, mrcha sa este nedostavila- v podbrusku a vo vajecnikoch pocity stale rovnake.....nechcela som vas takto nabalamutit, este rano som bola rozhodnuta, ze chcem vediet na sto percent, ci som ,alebo nie a potom som aj ja cuvla ☹

aduskatt
27. júl 2011

@zabka60 ano, ideme do GYNFIVU

aduskatt
27. júl 2011

@odrik aj moj sluzi vlasti.........a zrovna mi pisal, ze ho chyta chripka.a to by sme mali dnes zacat so snazenim

zabka60
27. júl 2011

@domkalaky ahaa,no super,vidis aka si sikovna 😀 ja som vzdy snivala o domceku,ale nechceme si brat hypoteku,neviem mam strach sa zadlzit na cel zivot,uvidime,mozno casom,ale najblizsie roky isto nie..joj mame my blbu dobu,my mlady

odrik
27. júl 2011

@aduskatt
No fakt si ta priroda robi s nami co chce!!! Akoby sla proti nam a nie s nami ☹ !!! Chripku nech manzelicek dobre daleko zazenie, tu teraz nepotrebujete!!! Nakup mu preventivne vitaminky, nech si da horuci cajik, dnes ked pracuje nemoze, ale zajtra do cajika aj slivovicka na vypotenie 🙂!!! To budu paradne spermijky 🙂 , rychle a silne!!!

zabka60
27. júl 2011

@odrik eeeeeeeeeeeeeeeeeej ty betrkaa jedna,ty ju isto vyuzijes 😀 kaslat na rozum,co sa ma stat stane sa...mnoo a abyy si nebolaprekvapkana zlato..mas manzela doktoraaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 niektory chlapi to maju v krvi,moj ex vedel vzdy lepsie ako ja,kedy mam mat mrchu 😀

zabka60
27. júl 2011

@aduskatt tak fuj tfuj,aby sa vam darilo viac,ako v iscare skaredom 😀 drzim palcoky aj na nozkach 😵

odrik
27. júl 2011

@domkalaky
Nevadi moja, budeme sa tesit trosku neskor!!! Ale teda to Ta obdivujem, ja by som urcite otestikovala natajnaka 🙂

domkalaky
27. júl 2011

@zabka60 no to mas pravdu, pokial nemas bohateho stryka bezdetneho, tak je to zle 😝 a mne to uz pride , ze bud vsetci ziju na dlh,pozicky, hypoteky,alebo sa pretlkaju od vyplaty do vyplaty...no alebo dalsi extrem-riadny prachaci 😀 .... a vy byvate v byte ?ale zas inak stazovat sa nemozem, pokial je na jedlo a ucty, tak je fajn 🙂

zabka60
27. júl 2011

@odrik moja rec,tez by som nevydrzala ako @domkalaky 😕

domkalaky
27. júl 2011

@odrik ved aj ja by som,lenze ja neviem tajit pocity a on by to hned pocul po hlase 🙂 ...len si robil zo mna srandu, ze ak by nam to vyslo, nech nikomu nic nevravim, ze to povieme vsetkym naraz a urobime velke boooom ,a ze on zazije velke boom ,ked to bude maly cernosko 😀 - videl totiz film Irena, ja a moje druhe ja 😀 😀 😀

odrik
27. júl 2011

@zabka60
No, ved aj pekneho a sikovneho postara mame 🙂 !!!!!! xixixixixxi! Veru, veru, ktovie, ci ten moj milovany to vsetko niekde nema pekne poznacene 🙂 ?! Myslis, ze by to evidoval??? Skusit mozem. Aj ja si niekedy hovorim, ze ked to ma byt dobre, tak bude!!! No ved uvidime zajtra! Ale asi Ta pockam, moja!!!