Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@zabka60
Neboj, ved ona sa raz hnusoba odstahuje!!! V praci vsetko OK, ja mam vybornu robotku, moc si to vazim!!! Ale tiez mam taku malu depku, lebo by som uz chcela snazilkovat, ale sa este bojim! A dnes, zajtra ovulka!!!!! Aj ovu testik uz ukazujeeeee!!! Jooooj, ale este radsej pockame! Esteze dnes manzelicek sluzi, asi by som to nevydrzala 🙂 !!!
@zabka60 no teda, ja si pripadam s vasimi znalostami ako sto rokov za opicami 😀 😀 😀 😀 ...inak tak ci tak, testik si spravim, len asi este pockam aspon do piatku- viac nevydrzim 😅 ...aj to sa prekonavam, len mi je luto, ze ja som vas tak nabalamutila a nakoniec som ho nekupila!!! 😖 hrozne so mnou!....... a inak ty ako? vyhajana?u vas je ake pocasicko,lebo ja mam pocit, ze raz tu pride burka,. potom vyjde slnko a teraz neviem ci mam ist umyt okna ,alebo nie 😀
@odrik moja tak to zavidim,ze mas ovulku a vies aj kedy ju mas a aspon snazit sa mozes,bo aspon vies,ze sa opalti,ale ja nemam,takze ani nesnazilkujem,ako som vcera pisala...no drahy ma stastie,bo by si z neho aj saty strhla,akko tigrica 😀 vedel preco pojde do prace 😀 moja sme na tom rovnako,este mesiac pred nami a hadam sa konecne aj pustime do toho 😒
@domkalaky 😀 to nic opicka 😀 😀 aj ja som sa musela naucit a ked som prvy krat citala a tie skratky a secko som bola jak v inom svete,ze co to pisu,ako keby to ani nebolo po slovensky 😀 a bolo 😀 ...ja by som neumyvala,pride burka,teda aspon u nas hrmi,takze asi...a poprskava trochen 😖
@zabka60 xiii, to som xcela pocut, moc sa mi do toho nexce 😀 ale nasla som si inu zabavku, nasla som taky stary koren zo stromu odumrety , tak ho idem troska osmirglovat, a nalakovat.....lebo toto pocasie ma zabije 😀 ...no aj mne este niekedy tie skratky robia problem ale snazim sa 😀
@zabka60
Veru, veru pokladik!!! Dnes by ma nic nezastavilo 🙂 ! Vidis, mne ten osud vsetko riadi, este aj to, ze manzelicek sluzi vlasti 🙂, a tak sa neunahlime!!! Aaaaaale aj zajtra je den!!!! A ovulka trva 24-48 hodiniek!!! Nie, nie odrik, musis vydrzat 🙂 ☹ !!! A spolu so zabkou zacat 🙂 !
@zabka60 no byvame zatial v najomnom byte so zahradkou (ved v tomto state sa inak zacat hadam ani neda),ale uz kukame rodinny domcek, tak hadam sa podari hypoteka 🙂 ...no my sme vpredu zacali robit predzahradku a bude tam naneseny drobny makadam a na to polozime len ten parez-myslim ze tak to volaju Cesi, no tak by to mala byt prirodna dekoracia 😀
@misaelka
@odrik babulky ,sklamem vas, ja som dnes volala drahemu, ze idem do mesta a kupim testik a on mi povedal, ze este vydrz....teraz neviem ci sa nechce sklamat,alebo potrebuje adrenalin...tak som ho nekupila, mrcha sa este nedostavila- v podbrusku a vo vajecnikoch pocity stale rovnake.....nechcela som vas takto nabalamutit, este rano som bola rozhodnuta, ze chcem vediet na sto percent, ci som ,alebo nie a potom som aj ja cuvla ☹
@aduskatt
No fakt si ta priroda robi s nami co chce!!! Akoby sla proti nam a nie s nami ☹ !!! Chripku nech manzelicek dobre daleko zazenie, tu teraz nepotrebujete!!! Nakup mu preventivne vitaminky, nech si da horuci cajik, dnes ked pracuje nemoze, ale zajtra do cajika aj slivovicka na vypotenie 🙂!!! To budu paradne spermijky 🙂 , rychle a silne!!!
@zabka60 no to mas pravdu, pokial nemas bohateho stryka bezdetneho, tak je to zle 😝 a mne to uz pride , ze bud vsetci ziju na dlh,pozicky, hypoteky,alebo sa pretlkaju od vyplaty do vyplaty...no alebo dalsi extrem-riadny prachaci 😀 .... a vy byvate v byte ?ale zas inak stazovat sa nemozem, pokial je na jedlo a ucty, tak je fajn 🙂
@odrik ved aj ja by som,lenze ja neviem tajit pocity a on by to hned pocul po hlase 🙂 ...len si robil zo mna srandu, ze ak by nam to vyslo, nech nikomu nic nevravim, ze to povieme vsetkym naraz a urobime velke boooom ,a ze on zazije velke boom ,ked to bude maly cernosko 😀 - videl totiz film Irena, ja a moje druhe ja 😀 😀 😀
@zabka60
No, ved aj pekneho a sikovneho postara mame 🙂 !!!!!! xixixixixxi! Veru, veru, ktovie, ci ten moj milovany to vsetko niekde nema pekne poznacene 🙂 ?! Myslis, ze by to evidoval??? Skusit mozem. Aj ja si niekedy hovorim, ze ked to ma byt dobre, tak bude!!! No ved uvidime zajtra! Ale asi Ta pockam, moja!!!

@domkalaky no mojka, drzim palceky nech to je tehu... prechladena sa necitis vsak? vcera som chcela zabke oédfuknut mrchu a nepodarilo sa, tak skusim teraz tebe... raz dva tri fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu