Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@lolitka25 no to mate super, ja by som tiez chcela robit v zahranici,ale este ma caka posledny rok na skole..tak to uz xcem konecne dokopat a drahy ten robi v rakusku, inak by sme si nemohli ani hypoteku vybavit za slovensky plat ☹ a to vam moc drzim palce, nech vam to vyjde a nemusite nic brat 😉 , ved hned sa lepsie dycha, ked clovek nema na krku ziadne podlznosti
zienky zlatunke, ja vas nachvilu opustim, idem sa potrapit s tym korenom,ale som tu ako na koni 😀 😀 😀 hned mam lespiu naladicku ako som tu s vami ...aj ked len cez PC 😀
@odrik no tom som aj ja zvedava co mi povedia teda...dufam,ze uz buduci tyzden pan docent z bratislavy tam bude,bo on tam musi dosjt a potom mi povedia vysledky....neviem sa dockat,aspon to bude dufam v poradku...a ty by si sa nemala obmedzovat,ved si citala,ze niektore hned po kyrete otehu,takze by si sa s kludom mohla pustit do prace 😀

@zabka60
@odrik baby, ja sa ledva drzim....ale zajtra idem zas do mesta, idem zobrat babku k lekarovi....a tam je hned lekaren 😕 ....este viac ste ma nainfikovali zvedavostou, no som to ja tela, ze som ho nekupila 😠