icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

domkalaky
27. júl 2011

@zabka60
@odrik baby, ja sa ledva drzim....ale zajtra idem zas do mesta, idem zobrat babku k lekarovi....a tam je hned lekaren 😕 ....este viac ste ma nainfikovali zvedavostou, no som to ja tela, ze som ho nekupila 😠

zabka60
27. júl 2011

@domkalaky 😀 jasnacka,ked dokazes vydrzat,tak to je len dobre,ale ako vidis my ostatne sme nedockavky a uz by sme testovali aj seba aj ostatne okolo nas 😀 ked to uznas za vhodne,napis nam,ako si dopadla 😉 uz mas osmirglovane??

odrik
27. júl 2011

@domkalaky
Jeeejda, no to by teda bol boom pre vsetkych!!!!! Tak drzim palceky, nech to vyjde!!! Ale bez toho cernoska 🙂 !

odrik
27. júl 2011

@domkalaky
Nevadi, aspon sa viac tesime a zozierame !!!! Aj to ma svoje caro, len nech to urcite vyjde!!! Kolko dni meskas moja???

domkalaky
27. júl 2011

@zabka60 nemam,ale uz idem na to...tazko sa od vas baby odlepit 🙂 ..potom ti mozem poslat foto,ked budes xciet aby si vedela aku "burinu" vlacim domov 😀

domkalaky
27. júl 2011

@odrik dnes 3.dnik....ale cernosko to urcite nebude 🙂 aj ked mozno snedsi by mohol byt po tatovi 🙂

lolitka25
27. júl 2011

@domkalaky no my sme preto mimo SR lebo sme tu hypoteku nechceli a ktovie ci by nam ju dali... a tak tu zarobi drahy a snad coskoro aj ja a vratime sa a zacneme od nuly..ale aspon bez dlhov a vlastnym byvanim

zabka60
27. júl 2011

@domkalaky presne tak,kazdy tak zije,jasne,ze aj my,zatial byvame smojou mamou a setrou,ale uz mi to lezie na nervy,ziadne sukromie,takze sa pekne krasne kukame po nejakom byvanicku,nase prve spolocne hniezocko llasky 😀 uvidime,aspon na zaciatok 😉

odrik
27. júl 2011

@domkalaky
Noooo, mne na treti den bezmrsia uz testik ukazal kolajnicky, takze zajtra mame presnu info, tesiiiiiim!!!!!

lolitka25
27. júl 2011

@odrik super vyraz bezmrsie ... poziciam si ho do svojho repertoaru 🙂

zabka60
27. júl 2011

@odrik ale mojkaaa,s kludnym svedomim sa pusti do toho,budem vam drzat palcekyy,ved niesom jedinaaaa 😉 neboooj,hlavne nedaj na sebe znat ovulku 😀 az ta neprekukneeeeeeeeeeeeeee 😀

domkalaky
27. júl 2011

@lolitka25 no to mate super, ja by som tiez chcela robit v zahranici,ale este ma caka posledny rok na skole..tak to uz xcem konecne dokopat a drahy ten robi v rakusku, inak by sme si nemohli ani hypoteku vybavit za slovensky plat ☹ a to vam moc drzim palce, nech vam to vyjde a nemusite nic brat 😉 , ved hned sa lepsie dycha, ked clovek nema na krku ziadne podlznosti

aduskatt
27. júl 2011

@odrik ale ja ich potrebujem uzz asi dnes, xixi.............a zajtra pracuje tiez.no, ved nejako uz len bude🙂

domkalaky
27. júl 2011

@zabka60 no to sukromie je na nezaplatenie 🙂 a ved aj my len tak pomaly pokukujeme,pytame sa a mozno to este nejaky ten rocik potrva,ale co uz

aduskatt
27. júl 2011

@zabka60 aj ja vam moja, dakujem🙂)ved dam vediet, co tam noveho..........uvidime, ako si chcu poradit s tym AMH, lebo ho mam nechutne vysoky..........a este sa mi od decembra dost zhorsil

domkalaky
27. júl 2011

@odrik ozaj??? no tak ja uz nemam co riesit,ako napisala zabka, tak ci tak sa neskor dozviem, ci ano ,alebo nie, tak skratim to cakanie,lebo to je na nervy, mam sice blond,ale sediva nechcem este byt 😀 😀 😀

domkalaky
27. júl 2011

zienky zlatunke, ja vas nachvilu opustim, idem sa potrapit s tym korenom,ale som tu ako na koni 😀 😀 😀 hned mam lespiu naladicku ako som tu s vami ...aj ked len cez PC 😀

lolitka25
27. júl 2011

@domkalaky a co studujes? vsak toto, s beznym slovenskym platom je to tazke- aj pre vysokoskolsky vzdelanych ludi, manzel je inzinier a aj tak bieda.... byt mimo SR nie je nic extra,predsa je len clovek bez rodiny a priatelov,ale je to nieco za nieco a hlavne docasne 🙂

zabka60
27. júl 2011

@domkalaky no jasan,som zvedava,ale viem si predstavit,ze to bude krasna burinka okrasna 😉 veru aj ja sa vela krat nemozem odlepit od nas 😀 a s tymi platmi je to bieda strasna,aj my by sme radi von,ale zatial nieje prilezitost,ale raz issto priiide

zabka60
27. júl 2011

@aduskatt no nejako si uz len budu musiet poradit hadam pre boha musia s nami nieco konecne robit aby nam splnili tuzbu vysnivanu a konecne dosiahneme ciel-babatka 😉

odrik
27. júl 2011

@zabka60
Nechame tak, uvidime! Ovulku utajime! Kedy planujes volat do iscar-u?

zabka60
27. júl 2011

@odrik 😉 super,som zvedava na vysledok....vies co este vytrimem do pondelka a zavolam tam,ze co dalej,ci uz su vysledky,nechcem aby zas na mna vystekli a hadat sa,uz mi sibe s toho stresu

odrik
27. júl 2011

@aduskatt
Nebooooj, budu!!! Nejako sa to zvladne!!!

aduskatt
27. júl 2011

@zabka60 dufam🙂
@odrik musi sa🙂)ja si verim, xixi

odrik
27. júl 2011

@zabka60
No som zedava, co Ti povedia!!! Ved uz musia mat aj tu genetiku!!! Co tam robia, spia??? Nedaj sa!!! No, a ja Ti potom napisem, ci sme este vydrzali 🙂!!! Ale vydrzime radsej 🙂 !!!

zabka60
27. júl 2011

@aduskatt aj ja dufam,ze konecne sa nam zacne darit,nam vsetkym 😉

zabka60
27. júl 2011

@odrik no tom som aj ja zvedava co mi povedia teda...dufam,ze uz buduci tyzden pan docent z bratislavy tam bude,bo on tam musi dosjt a potom mi povedia vysledky....neviem sa dockat,aspon to bude dufam v poradku...a ty by si sa nemala obmedzovat,ved si citala,ze niektore hned po kyrete otehu,takze by si sa s kludom mohla pustit do prace 😀

odrik
27. júl 2011

@zabka60
Tak nech len pan docent pekne pricestuje a zacne nieco robit, aby si pomaly a konecne mohla ist na iui!!! Vies co, kym sa oni rozbehnu, Ty si otehulkujes aj bez ich pomoci!!!

zabka60
27. júl 2011

@odrik do vcera vecera som mala aj ja ten isty pocit,kym ma mrcha neprekvapkala...ale co my vieme,mozno fakt,kym sa oni prebudia,ze nam treba konecne pomoct

aduskatt
27. júl 2011

@zabka60 no bolo by nacase, fakt........uz mi je dlho, tolko cakat🙂