icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

mabumi
28. júl 2011

@eviq hmmmmm, dakujem 😉 . tie su chutne, zdrave, mnam!!!!! z toho bude riadny valibuk 😉

lolitka25
28. júl 2011

@mabumi nechaj nieco aj pre mna prosiiim

eviq
28. júl 2011

@lolitka25 pre teba je ďalšia várka TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😉

monkri
28. júl 2011

@eviq gratulujem ja až poobede idem lekárke 🙂
no ten rituál no neviem všetci prídete sem zamnou do afriky pôjdeme na vrchol hory čo tu mám hned za domom a budeme čarovať 😀 😀 😀 no len aby to zabralo a potom pozbieráme tých bočianov čo tu sú neúrekom 😉

lolitka25
28. júl 2011

@eviq dakujem 🙂 ake chutne a vyzivne .... 🙂 😀

eviq
28. júl 2011

@monkri áno, u teba by to malo tú správnu atmosféru... 😀

zabka60
28. júl 2011

@monkri ahooj,ano ja mam

zabka60
28. júl 2011

@aduskatt no samozrejme sa mi zda,ze tam maju moc volnosti,kedze sa tak niekedy spravaju,ako keby my sme tam chodili si len posediet 😠

kyra30
28. júl 2011

@mabumi @lolitka25 @eviq 😀 😀 som tak nezasmiala, ani napamätám 😀 ....obďaleč by dachto zavolal záchytku a nahodzovali by nás do dodávky, jednu za druhou 😀 😀 neviem čo by mali toľko zvieracích kazajek....ale my sme pokračovali aj v dodávke 😲

zabka60
28. júl 2011

@eviq 😵 moc sa tesim stebou,uzasne spravy,nesiel mi doteraz net,ale konecne ide a hned taka uzasna spraava 😉 sypeme kyselinkuuuu a miesto sampana dame kvapky co nam @odrik doporucila,uz mi dnes prisli aj som si uz dalaa

monkri
28. júl 2011

@kyra30 pre nás by kazajku našli ale by im to asi moc nepomohlo ixixi 😀 😀 😀

kyra30
28. júl 2011

@eviq aj ja chcem tehu vírusík 😅

zabka60
28. júl 2011

@domkalaky draha tak kde siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😕 kukame hladame,oslavujes kolajnickyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 😵

eviq
28. júl 2011

@kyra30 špeci pre teba TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😀 a už žiadne hundranie, že ty len snívať budeš....baby idem urobiť odvážnu vec, dať si na obed kapustnicu....ak by som tu dlhšie nebola, viete, kde ma nájdete a aj čo tam robím.... 😖

odrik
28. júl 2011

@eviq
Tesiiiiiiiim sa, radujem sa, hopkam a skacem!!! No esteze sme tak dobre 🙂 vsetky bosorovali!!! A budeme dalej!!! Drzkaj sa, oddychuj, brusenko hladkaj!!! A ja idem bosorovat babulky moje, pre vas vsetky!!!

odrik
28. júl 2011

@zabka60
Super moja, len si pekne nadavkuj kvapocky a potom nadavkujeme aj kvapky stastia pre nas csetky snazilocky!!!!! Zacina to tu byt optimisticke!!!

domkalaky
28. júl 2011

@eviq gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem cmuk cmuk cmuk 😀 😀 😀 😀 😀 nadherne sa to cita 😉 juuuj tesim tesim 🙂

lolitka25
28. júl 2011

@domkalaky ty sa tiez chval.. co nove? vsetky sme napate 🙂

eviq
28. júl 2011

@domkalaky dakujem cmuk cmuk cmuk naspäť 😀 a ty ako koľajničkárka? 😉

odrik
28. júl 2011

@domkalaky
Halo, halo !!! Kde si??? Ked tu nie si!

domkalaky
28. júl 2011

o babulky, tak ako som slubila s dnovym omeskanim, vysledok mojho testu....ani naznak ducha ☹ ,ale verim, ze coskoro nam tu pribudnu len same pozitivne spravocky a fotky testov s // kolajnickami 🙂

domkalaky
28. júl 2011

@odrik uz som tu 🙂

eviq
28. júl 2011

@odrik @lolitka25 pssst, domkalaky asi testuje...... 😀

domkalaky
28. júl 2011

@eviq no ja mozem prispet zatial len s jednou, ale ved je to len zaciatok, ved ono sa tam raz objavia dve, teda musia 😠 🙂

domkalaky
28. júl 2011

@lolitka25 juuuj som vas natahovala 😅 hnusoba jedna,nevyslo to,ale zas ved nabuduce uvidime, len mrcha este nikdy ☹

lolitka25
28. júl 2011

@domkalaky hm :(
mozno sa ten tvoj duch ukaze az neskor, este stale je nadej,ked chyba mrcha 🙂

domkalaky
28. júl 2011

@lolitka25
@eviq
@odrik
@zabka60 babulky bola som smutna, ked som videla testik,ale ked som otvorila MK a zbadala som tu tu krasnu spravicku, tak je mi fajn a nalada sa otocila uplne inym smerom,ozaj sa velmi tesim, len sa to tu musi nejako zavirit 😉 😀 😀 😀

eviq
28. júl 2011

@domkalaky oj ☹ ....a akú má citlivosť ten test? ja ti veľmi držím palčeky, aby hneď ten ďalší, ktorý si budeš robiť, mal už dve....a posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😉

mabumi
28. júl 2011

tak baby kedy ideme za @monkri do tej afriky???????
uz viete preco mrchy stale prisli? no nemôzeme to nechat len takto virtualne. a v afrike sa co-to môzeme poucit od domorodcov 😅
sa priznaj monkri, okolo teba uz ritual urobili, vsak 😀 ?

domkalaky
28. júl 2011

@eviq no je to testik Woman secret "baby" a citlivost je 10mlU/ml juuuj uz citim virusiky 😉 dakujeeeeeem 😎 hned je lepsie 😀