icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

domkalaky
28. júl 2011

babulky krasne , ide sa do mesta,takze hned ako sa vratim,tak vam sem prihodim foto testiku ako som slubila predtym 🙂 co mate nove??? 🙂

domkalaky
28. júl 2011

jaj ja som od vas zavisla,ked uz tu takto rano kukuckujem 😅

odrik
28. júl 2011

@monkri
Ahoj moja, drzim palceky, myslim na Teba!!! Facebook obcas kuknem! Bezim do robotky!
Babulky moje, krasny dnik 🙂!!!

aduskatt
28. júl 2011

@zabka60 to verim, ze maju toho dost, ale je to ich praca, ktoru si vybrali sami🙂)mna sa tiez v praci nikto nepyta, ci sa mi chce, alebo nechce, proste musim🙂

kyra30
28. júl 2011

@monkri @eviq Dneska na Vás myslím a strašne držím palčeky ( momentálne píšem nosom 😀 ), už od samého rána....teším sa na dobré správy, po obede som tu ako na koni...

kyra30
28. júl 2011

@domkalaky som zvedavá ako to dopadne, júúj .....dúfam, že to budú //....treba to tu rozbehnúť 😀

eviq
28. júl 2011

@kyra30 @monkri @odrik @zabka60 @katkapapacova @domkalaky @lolitka25 Baby otvárajte šampanské, sypte kyselinu listovú plnými priehrštiami....máme srdiečko!!! :D Plodík má 3,8 mm trošku zaostáva asi tak 5-6 dní, tak snáď to dobehneme. Ďakujem vám všetkým za podporu, s vami sa to zvláda oveľa ľahšie, mám vás veľmi rada...a modlím sa za vás, nech tu máme už len samé dobré správy a potom si tému premenujeme na tie Zaslúžilé tehule, ako tu niekto navrhoval! 🙂

mabumi
28. júl 2011

@eviq gratulujem 😅 😅 😅 . len tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tfuj tfuj tfuj 😉

eviq
28. júl 2011

@mabumi dakujem velmi pekne, vidis, ty sem casto nechodievas, tak som ta aj zabudla vymenovat 🙂) dakujem...🙂

mabumi
28. júl 2011

@eviq nevadi, hlavne ze som si tu krasnu spravicku precitala 😅 . cakala som na nu 😉
tak uz mame tri, mozno styri aj s @domkalaky , vsak? no to uz pomaly môzte aj tu temu zakladat 😀 . my sa tam pomaly budeme pridavat postupne. dufam, ze tu uz coskoro nikto z nas nezostane, iba nove snazilky ktore sem pridu a postupne tiez budu odchadzat 😵

eviq
28. júl 2011

@mabumi ja tu veru s vami rada zostanem kym každá jedná nebude tehuľa, túto tému mám veľmi rada a hlavne dievčatá v nej sú mi takmer ako rodina 🙂

mabumi
28. júl 2011

@eviq hej, velmi to pomaha 🙂
a niekto nas tu predsa musi krmit virusikmi 😀 😀 😀

misaelka
28. júl 2011

@eviq gratulujem...

eviq
28. júl 2011

@misaelka dakujem 🙂

lolitka25
28. júl 2011

@eviq to je bomba sparav, gratulkujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂

eviq
28. júl 2011

@lolitka25 dakujem, tak si môžeme štrngnúť kyselinou listovou, ako si včera plánovala...na zdravíčko! 🙂

lolitka25
28. júl 2011

@eviq na zdravie 🙂 a na vela vela babatiek v tejto teme pre kazdu snazilku aspon jedno vytuzene dietatko 🙂 a tebe krasny priebeh tehotenstva 🙂

kyra30
28. júl 2011

@eviq až mi slzy vypadli od šťastia....sama som prekvapená, že to tak s vami prežívam 😀 GRATULUJEM, júúúj...len sa opatruj...a hned vyberám s kabelky kyselinu listovu 😀 Na zdravie 😵

eviq
28. júl 2011

@kyra30 na zdravíčko kyruš 🙂 aspoň nie som sama čo tu slzím....🙂)

mabumi
28. júl 2011

ja som si kyselinou pripila uz rano, som tusila vysledky 😀 😀 😀
tak nazdravie vsetkym!!!!!!!!!

kyra30
28. júl 2011

babenky, len tak ďalej ...jedna za druhou , katkapapacova, eviq, monkri, domkalaky, ja 😅 ....hehe...ja asi ťažko, ale tak snívať možem 😀

eviq
28. júl 2011

@mabumi 😀 😀 😀 ty si to vlastne ovplyvnila už ráno 😀

eviq
28. júl 2011

@kyra30 a toto má byť čo za pesimizmus!!! sa mi zdá, že niekto chce po zadku! ešte aby si nebola prekvapená...zajtra od teba odháňame mrchy... 😉

kyra30
28. júl 2011

@eviq my sme tu už riadna banda 😀......to odháňanie mrchy si predstavujem, že budeme behať okolo ohniska a hovoriť : " Preč mrcha, preč mrcha mrchovatá " - naprv potichšie, potom čoraz hlasnejšie 😀 Vtipná predstava 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eviq
28. júl 2011

@kyra30 hmm....áno, presne tak nejak som si to aj ja predstavovala....nazveme to Rituál odháňania mrchy...ja z dymu zvracam, takže budem poskakovať a vykrikovať tak obďaleč, ale o to intenzívnejšie 😀 😀

mabumi
28. júl 2011

@kyra30 a este budeme robit aj tie smiesne pohyby ako nejaki africki domorodci 😀 😀 😀
odete len v nejakych kozkach z lesneho zveru a skakat po jednej nohe 😀 😀 😀
a jedna vzdy bude v strede - ta ktorej odhaname mrchu a okolo nej sa budu diat vsetky tie ovacie 😀

@eviq no vidis, ono to je vlastne moja zasluha 😀 😀 😀 . to mi nenapadlo 😅

lolitka25
28. júl 2011

baby ste uzasne - to je plan, vyhanat mrchu (skoro ako diabla) budu z nas exorcistky bojujuce proti mrche u snaziliek 🙂

eviq
28. júl 2011

@mabumi som tvojou dlžníčkou 😀

mabumi
28. júl 2011

@lolitka25 a potom nas upalia ako bosorky 😀

@eviq 😀 môzes mi to odplatit tehu virusikmi 😀

eviq
28. júl 2011

@mabumi TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😉