Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
ahojte, kocky. Ako ste sa rozkecali, aspon tu ma clovek co citat... 🙂 😉
Ja som dnes bola u noveho gynekologa, ktory mi urobil sono vysetrenie! Juchuuuu.... To je prvykrat, co som take nieco zazila, i ked to nebolo dvakrat prijemne, ale zacat sa nejako musi. Doky bol soknuty, ze som taketo vysetrenie u predchadzajuceho gynekologa neabsolvovala. 😖
No, nieco mi vravel o vajecnikoch, a ze vo stvrtok mam prist na nejaku folikulometriu (tusim tak sa to nejako vyslovuje).
A zemam pootocenu maternicu trosku.
Ak tu ma nahodickou niektora z vas problemik s pootocenou maternicou, prosim, ozvite sa mi.
@lisian - my si z teba srandu nerobime,ved aj nas caka onedlho ta tridsiatka... 😉 😀 A ja ti poviem jedno, ja mam depky uz z mojho veku, nieto este z tridsiatky... A tiez sa na to psychicky chystam uz od teraz... 😵 😎
Ahojte baby mozem sa k vam pridat precitala som si 2 strany vasej konverzacie a hned mam krajsi den 😉 a hned by som sa chcela zaregistrovat do zdruzenia 😀
@catharinka akoze tvoj exgyndas ti nikdy nerobil sono? kolko mas rokov, co si este pod zakonom? do kelu!!! 😨 😨 😨
@lisian to s tými 2% mi tiež napadlo 😀
@catharinka no to som aj ja v šoku, že ti ešte nerobili sono 😕 . a s tou pootočenou maternicou, je mi to trápne, že mám toľko toho 😠 , ale aj ja to mám 😅 ☹ . povedali mi to pri ET, keď mi nemohli vložiť embryo do maternice 😒
a to si dobre dala lisian, že už ty máš depku z tvojho veku 😀 , veď sme všetky ešte mladice 😀 😀 plné energie čo kujú podnikateľské plány s neziskovými organizáciami 😀 😀 😀
@mabumi nuz takto zeny,,,mykoticka infekcia je tu a dovolava sa svojich prav, najblizsie informacie su zo zasadania najvyssich predstavitelov kvasiniek, chcu jednat! dohodla som s nimi bilateralne stretnutie, budem konkretna, nekompromisna a silna a beriem si mycomax pre istotu s canestenom ako zbrane. zdar LPTN (liga proti tyraniu netehotnych) cize LEPETEN 😎

@mabumi
🙂🙂skonci to tam ale s rodicovkym prispevkom🙂🙂🙂