icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
28. júl 2011

@aduskatt no kedzze sa idu tak o teba starat tak uz asi budu vediet co bude pre teba to najlepsie..drzim palce

eviq
28. júl 2011

@domkalaky moje mimi si v poslednej dobe vybera len suche rozky...potom nie div, ze je mensie ako ma byt....maximálne banán si môžem dovoliť na prilepšenie, ale dnes ráno mi ani ten neprešiel...a takto to trvá už týždeň...ale sú aj svetlejšie chvíľky a vtedy sa ulakomím na niečo lepšie, napríklad včera na pizzu 🙂

domkalaky
28. júl 2011

@eviq aspon vies, ze nie je narocne 😉 xi,ale podla mna sa to zas zachvilocku pomeni abudes papkat to co potrebujete a co ti chuti 🙂 🙂 ...vidim, ze termin je v marci,aj ja som marcova 😀

aduskatt
28. júl 2011

@zabka60 no dufam🙂

alceola
28. júl 2011

@eviq tak toto som iste povedala aj ja mojmu doktorovi, je moj lekar od mlada, jediny, ktoreho som mala a tykame si takze mu verim, bol aj pri mojom prvom synovi..je skvely, ja som mu povedala, ze sa to mne stane, ze my dvaja spolu nebudeme moct mat deti a on , ze to hadam nie?? a asi to tak aj bude, poznam jednu znamu z mojho okolia, ktora bola vydata 5 rokov a nemohli mat spolu deti, sa rozviedli a tera kazdy ma po 2 s inym partnerom..Ja som o tom aj citala, ze zena ak to nepasuje, tak zacne zabijat spermie, pokym oni dorazia k vajicku, kedze to vnima ako cudzie teleso...Mam strach, ze toto bude nas problem, ale doktor povedal, ze este pockame rok... tak som zvedava...gratulujem, ked prirodzenou cestou, som rada..a drzim palce, mne hovorili na konci tehotenstva , ze maly vo mne umiera, pretoze mi tlacil na ladviny a tym padom som mala problemy, som bola v nemocnici 2,5 mesiaca pred porodom, na skusky som letela z postele s bruchom ako slon..ale nevadi, mam teraz krasneho sikovneho 11 rocneho syna....Ale aj tak by som chcela mat este jedno, velmi , ale som si povedala, ze sa nebudem stresovat. Inak skusala som rozne polohy, stojku, sviecku🙂) a nic..

odrik
28. júl 2011

@zabka60
To sa aj ja vytesujem, ze nasa eviq je v poriadku! A jasne, ze ju budeme vsetky pekne postupne nasledovat!!!

eviq
28. júl 2011

@domkalaky 🙂 aj moj ocko je...narodil sa 12.3., velmi by som chcela aby sa babo narodilo tiez vtedy, on je moj velky fanusik, tak by sa mu to urcite pacilo 🙂 bol by to darcek k narodkam 🙂

mabumi
28. júl 2011

@alceola neboj, ak by si "zabijala" jeho spermie, na to su v dnesnej dobe lieky. ale s tymi testami by som necakala, ak je to len maly problem, tak nech sa cim skôr vyriesi 😉
@eviq asi to bude baba ked uz teraz dba o svoju liniu 😉

monkri
28. júl 2011

@mabumi no asi ta prekvapím ale nie 😉 ale som prošila moc bocianov o bábetko stále každý deň 🙂
@domkalaky neboj budú aj dve || pekne vedla seba 😉

domkalaky
28. júl 2011

@eviq no to by bolo krasne,ale myslim si , ze on uz teraz berie ako krasny darcek , ze bude dedkom a ze vam to vyslo a ten datumik by uz bol ako uzasny bonus 😉

mabumi
28. júl 2011

@monkri tak to som na dobrej ceste 😀
aj nado mnou lietaju stale bociany, dokonca ako som tu uz pisala, aj ten umely stale provokuje 😀

odrik
28. júl 2011

@domkalaky
Ahoj moja, kedze nemas mrsku, este nic nie je stratene 🙂!!! Kto vie kedy si presne mala ovulaciu? Moze byt vsetko trosku poposuvane a testik este nezachyti!!! Takze ziadne smutky, ale usmiata krasna tvaricka 🙂 !!! Ked nie teraz, urcite buduci mesiac, pretoze si tu pochytala moooooc virusikov 🙂 !

eviq
28. júl 2011

@alceola neviem, odkial si, ale v kosiciach robi jeden lekar presne tieto vysetrenia na protilatky proti spermiam, ovariam atd....myslim, ze u neho aj boli, tusim sa vola Bobák a objednávajú sa k nemu ženy zďaleka. Dosť dlho sa čaká na výsledky, lebo sa musia nazbierať vzorky, my sme čakali asi 4 mesiace... 😒 a nemali sme tie vysledky dobre, ale boli sme predtym chori a nas na to neupozornili, ze to moze mat vplyt, tak teraz nevieme, ci su tie vysledky relevantne alebo nie...radsej o tom nerozmyslam...ja som si tiež podkladala vankúšik pod zadok po tom 🙂

zabka60
28. júl 2011

@odrik moja a ty dnes nepracujes,ci si v robotke na mk??

odrik
28. júl 2011

@zabka60
Ja uz som domkaaaaa 🙂, dvaja posledni mali pacosi sa mi odhlasili, odrik zbalil kalendar a peciatku, sadol do auticka a suuuuuup domkov 🙂 !!! Ale sa ja maaaaaaam, prajem to aj vaaaaaaaam!!!

alceola
28. júl 2011

@mabumi ano aj ja som pocula o nejakych takych liekoch, ktore potlacia tuzbu mojho tela zabit cudzie telesa🙂), ktore ja tak velmi silno potrebujem🙂)lenze to povedal lekar , ze az o rok.. takze ideme este skusat, akurat dnes mam po menzese takze ideme na to..

domkalaky
28. júl 2011

@odrik ty mas dar vykuzlit usmev na tvari a dodat silu! 🙂 dakujem,ja sa teraz motam po byte, caka ma hrba zehlenia a chcem kosit a tak, takze zamestnam mysel,ale celkom som vyrovnana s jednou ciarkou a bude sa dalej pokracovat 🙂 a ked som zbadala ze eviq je tehu, tak zrazu zmizli vsetky blbe pocity z mojho testu,a neboj lapala som virusiky ako diva 😀 😀 😀 a ty ako dnes? 🙂

eviq
28. júl 2011

@mabumi no ktovie, pri predoslych dvoch tehu som nikdy netusila co to bude ani to velmi neriesim a teraz uz od sameho zaciatku, neviem preco, ale stale na nu myslim, ako na dievca...uz som to aj manzelovi hovorila, ze si to neviem vybit z hlavy....som zvedava, ako to nakoniec bude 🙂 manzel mi hovori ze to je ten siesty zmysel 🙂

zabka60
28. júl 2011

@odrik 😀 vyborne,ale ti je dobreeeee,no uzi si chvilku volnaaaa 😉 kde mas synacika 😕 ??.....joj ja som poupratovala dnes a teraz lezim na gaucii,aj navarenee je,no a uz sa mi nechce ani pohnut,fuu dost na dnes,kruci este tak tu kuchhynu keby som mala vymalovanu 😢

alceola
28. júl 2011

@eviq ja som z Levic, takze to je tak na 4 hodky autom, ale aj moj lekar mi slubil,ze nam to vysetrenie urobi, resp. poskytne nejaky kontakt, tak este pockam ten nejaky cas, pretoze nechcem obist lekara, a zatial si to nepripustam, ze by sa toto mohlo stat aj mne, vsak tam je pravdepodobnost 1:1000 a tak ako vo vsetkom ja mam stastie, pretoze som mala vsetky detske choroby, a vsetko mozne, tak aj toto budem mat ja!!!ale nevadi, vsak uz sa da s tym bojovat, co je dobre...

eviq
28. júl 2011

@alceola inak ja som tiež podobný "šťastlivec" 🙂 dokonca som v marci mala čierny kašeľ...vždy som si myslela, že túto chorobu vyhubili už aj v rozvojových krajinách a zrazu bum...už som ju mala aj ja 🙂 už si z toho robíme doma srandu, manžel mal celkom v pohode život a keď si ma zobral, začalo to smoliarstvo prechádzať aj na neho...tak už si to nevšímame vymýšľame o tom vtípky 🙂

alceola
28. júl 2011

@eviq haha to je sranda, ja som tiez taka ista, vsetko som mala dokonca ochrnutie tvare 2x a chvalabohu som sa z toho dostala a dnes som uplne rovnaka z oboch stran..ale co ma mrzi, ze stale cakam na to moje vytuzene babo, uz viem ake to je ked zena nemoze mat babo , aj moja mamina na mna cakala 2 roky v manzelstve, tak uz viem,preco je na mna taka citliva, starostliva, uzkostliva, nemozem jej nic povedat, hned place....uz viem, ja budem taka ista...

eviq
28. júl 2011

@alceola 😀 asi je to tak, ja uz som teraz precitlivela na babo...v kancli mam choru kolegynu a dost mi to vadi, lebo sa bojim ze sa od nej nakazim a pri trombofilii to nie je velmi dobre, lebo kazdy infekt zhustuje krv...a ona zase nechce ist k lekarke, ze nema teploty atd...tak co narobim...svet sa kvoli mne neprestane tocit....musim len verit, ze vsetko bude dobre...zajtra to este vydrzim a potom mam tyzden dovolenku...huraaa...🙂

odrik
28. júl 2011

Babulky, kuknite si na nete Pre seed gel, skuste si to "vyguglit". Vyzera to dobre, mozno skusim!!!

eviq
28. júl 2011

idem si trošku ľahnúť dievčatká moje, lebo o chvíľu sa mi treba chystať na hematológiu na kontrolu...dnes mám doktorský deň...🙂 a ešte vám poviem pikošku, ráno sme boli na preventívke u zubárky a bolo mi strašne zle, tak som si v čakaárni vybrala to lízatko proti nevoľnosti a lízala som a oni tam majú kameru...no a o chvíľku vyšla sestrička a hovorí mi: prebohaživého to prečo tak naráno jete to lízatko a ešte pred prehliadkou???? a ja že mi je zle...a ona to pochopila, že sa bojím prehliadky....ale keď som sa priznala, že som tehu a načo je to lízatko, tak povedala, že mi odpúšťa a so smiechom vošla naspäť dnu...🙂 verím tomu, že keď ma na tej kamere videli, ako mastím lízatko, tak si pomyseli, že som úplne šiši...🙂

odrik
28. júl 2011

@zabka60
Zlatusik, Simonka mam konecne doma, bol vcera a aj na noc u spoluziaka a manzelik bol v sluzbe, tak som bola doma uplne SAAAAAAAM!!!! smutno mi tu bolo ☹ ! Ale uz mam chlapov doma, tak mi je veselo!!! Robila som kuriatkove prsia na horcicovosmotanovej omacke s cestovinkou a brusnicami! Manzelik teraz spi, v noci moooooc operoval, Simonko sa trosku hra, ja konikujem s vami 🙂 !!!

odrik
28. júl 2011

@domkalaky
No tak to sa tesim!!! Ja dnes straaaasne bojujem s pokusenim chytit manzelika a snazilkovat az by steny praskali 🙂 !!! Mam plodne dnicky a nemoooooozem ☹ !!! Este chvilocku po potrate musime pockat, ale slak ma triafa z toho!!!

domkalaky
28. júl 2011

@odrik juuj moja drz sa, a kolko musite cakat?totiz ja sa v tom tak nevyznam.ale pre inspiraciu a povzbudenie : znama tiez potratila a bola z toho mimo, tak upriamila pozornost len na pracu a hop zostala tehu ,myslim, ze 3. mesiac po potrate a co sa nestalo: dvojickyyyyy..... 😀 tak mozno ta potom bude cakat dvojnasobne stasticko 🙂

alceola
28. júl 2011

@eviq a tak to ti nezavidim a viem si predstavit co zazivas, to nie je sranda, ale zase chapem aj kolegynu, ze pokym nema teplotu, zbytocne bude doma, ale pre teba je to stresujuce, aj pre mna by to bolo,ja som taka stastna, ze robim iba s muzmi...lebo so mnou asi zeny kolegyne nevychadzaju, vzdy sa najde jedna, co mi neda spat, asi som taky typ, co uz narobim ,nic...co uz taky je zivot, a preto som rada teraz..ked som povedala v praci, ze o rok som na materskej, tak normalne zacali kricat, ze nie nie, ze mi zvysia plat, len nech to nerobim, keby oni vedeli, ze ja uz vyse roka mastim a nic🙂) ale mne za to moje babo nestoja ziadne peniaze....tak sa len opatruj, pretoze teraz je to dolezitejsie ako cokolvek na svete pre teba ale to ty vies..

zabka60
28. júl 2011

@odrik mojaaaato ti verim,aj mne byva smutno,ked som sama a bojkam sa,ja som taky posera 😅 ja som varila kuratko tez a ryzu,ja robim najlepsiu na svete 😀 aspon o nej tak hovoria,ved viete,ze ja som taka skromnucka zienka 😀 draha moja,naber odvahu,navlec na seba ejake sxi oblecko,abo najlepsie nic 😀 a supkaj manzelika zobudit,naskocit a na tooooooooooooooooooooooooooooo 😉 myslim,ze by sa tym nemuselo nic pokazit