Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@domkalaky
Jeeeej, dakujem!!! To by som sa potesila!!! Moooooze byt 🙂 ! No este som len dva mesiace po potrate, tak asi by to bolo skoro, kvoli hormonom a aj kvoli mojej trombofilii, nech sa mi krvicka liekmi trosku upravi 🙂 ! Ale ked ma to chyti, tak ma NIC nezastavi 🙂 !!! Moj pan doktor vravi, ze ked to ma byt dobre, bude a hotovo, a ked tehotenstvo nema byt zdrave a silne, tak nebude aj keby sme viseli za nohy 🙂 a asi je z toho kus pravdy!
@lolitka25
@zabka60
No robi sa takto: ryza sa mooooc dobre vyumyva, potom sa da poprazit s cibulkou abo bez cibulky az tak zvlastne zosklovitie. Potom sa zaleje vodou v pomere napr.1 salka ryze a jeden a pol salky vody. Vzdy sa vody dava 1 a pol nasobok ryze. Poprazena ryza sa zaleje tou odmeranou vodou, necha sa silno zovriet tak 2-3 minutky, a potom sa zakryje pokrievkou a vypne. Ona sa uz doperinuje sama. Ak mate plynovy sporak, tak sa robi na tej hrubej kovovej platni. Dobru chut 🙂 !!!
@zabka60 že na tajňasa.... 😀 😀 😀 to je dobré....ja som si išla ľahnúť,a el furt ma mrle žerú, o pol hodinku idem na hematku tak už sa mi neoplatí driemať....a monkri mala ist k doktorovi, tak asi uz sla....a odrik uz stopro snazilkuje (chudak Simonko zavrety v pivnici...🙂 ach jaj tie dnešné snažilky....🙂))
ja som tu, nebojte sa... mna sa tak skoro nezbavite 🙂 myslim na monkri aby vsetko dobre bolo....
baby, idem varit, za chvilku dojde manzel a istťe ma nepochvali ked zisti ze nic nema doma... vecer sem mozno hodim ocko- ak nebudeme snazilkovat 😀

@zabka60 najlepsie ryzu na svete? tak daj receptik 🙂