icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
28. júl 2011

@zabka60
No ved aj ja! Simko je na pocitaci, nechce si so mnou zahrat karty ☹ !!! Vraj az vecer! Tak Ty mas vecer pivko a ja karty, aspon volaco 🙂 ! Tu normalne zasa prsi naplno ☹ !!!

odrik
28. júl 2011

@lolitka25
No len Ty nehadz ocko, radsej pekne snazilkuj 🙂 🙂 🙂 !!! A veru moja, laska ide aj cez zaludok, tak sup k hrncom!!!

zabka60
28. júl 2011

@eviq 😀 urcite sa nepohneva,bude sa zas skerit,ako opicka 😀 ....isto mu nahadzali do izbicky najlepsie sladkosti ake su a nejake hry na pocitac a my ich tu ohovarame a oni pekne zarabaju cesticko na morsku pannu 😉

monkri
28. júl 2011

ahojte tak som konečne tu aj ten hore je proti týmto lekárom ako na potvoru poobede vypli elektriku a zapli až teraz tak sme neišli nikam lebo aj lekár zavrel 🙂

odrik
28. júl 2011

@eviq
Ja a hnevat ??? To ja vobec neviem! Nepoznam slovo hnevat 🙂 !!! Este furt ništ!!! Je skaredo, prsi, Simonko je tu 🙂 !!! No ved pockajte opice moje, aj Vas takato nadherna antikoncepcia caka 🙂 !!! Nech, je to najkrajsia a najuzasnejsia antikoncepcia na celooooom svete!!! A mozno k nej este jedna pribudne 🙂 !!!

odrik
28. júl 2011

@monkri
Jeeeezis moja, to Alzirsko je tusim fakt koniec sveta ! No vies co, uz pod len Ty pekne sem k nam 🙂 ! My uz si tu s Tebou poradime 🙂 !!!

odrik
28. júl 2011

@zabka60
Nic nezarabam akurat tak cesticko na kolacik 🙂 ! Prsi, prsi len sa leje a nasa antikoncepcia sa na nas smeje 🙂 !!! No ved pockaj, aj Teba to pocka 🙂 !!! Potom si budeme vymienat rady ako sa tulkat pri detickach 🙂 .

zabka60
28. júl 2011

@odrik 😀 joj neboj my mame problem,ked sme s nasou malou pozickou 😀 vtedy tiez nevieme kam ujst a schovat sa a potulkat troska 😅 ides piect kolacik??mnaaam aky??

odrik
28. júl 2011

@zabka60
No vidis!!! To Ti je normalne niekedy problem! Zvlast, ze nase dieta uz chodi spavat tak neskoro ako my, no co urobis??? Naozaj len ked je u kamarata alebo vonku, strasne 🙂 ! Idem upiect taky velmi rychly a jednoduchy marhulkovy, lebo mi kamoska z hiphopu dala marhulky a tteba ich uz spracovat 🙂 ! Co robkas? Kedy ides pivkovat??? A prosim Ta uz ziadnu pizzu!!!

zabka60
28. júl 2011

@odrik 😀 si ma dostala teraz,no boli sme v utorok na veceri aj s mp aj snou a drahy si dal cesnakovy dresing no a nam dvom tak papule vyvratilo,ze az,ked sme spomenuli na tu showku,ako nam bolo 😝 ideme o pol7 ale len jedno dve a ideme domkov ja sem k vam a ona ide zajtra do prahy na vikend

eviq
28. júl 2011

@zabka60 Presne to som ti isla napisat, ze ziadny cesnakovy dresing....bo ta tu budeme zase tri dni kriesit :D inak hlasim prichod z hematky, vysledky v norme, vyfasovala som dalsie dve krabice injekcii....

zabka60
28. júl 2011

@eviq dakujem za vasu starost 😉 no vidis,ked v norme to je dobre znammenie 😉 tak pekne pichaj,az ste v poriadku 😵 a uz si papala nieco??

kyra30
28. júl 2011

@monkri moja...to jako naschvál...už aby si bola na Slovensku...však cestuješ už budúci týždeň😀..tak to je cobydup .-D

eviq
28. júl 2011

@monkri moje nervy....tam clovek ozaj musi mat svatu trpezlivost....a uz ti aspon prestalo krvacanie?

kyra30
28. júl 2011

@eviq super....nech to ide aj naďalej hladko ..hladúčko 😀

eviq
28. júl 2011

@zabka60 teraz som zjedla vyzivu a kusok rozka so syrom, ale uz má fajne napina :( vecery mavam najhorsie, o siestej to zacne a trvá kým nezaspim....a este si mm hreje tu kapustnicu od obeda fuj :((

lolitka25
28. júl 2011

@eviq juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tak sa tesim, ze mas vysledky v poriadku... jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 🙂

@monkri neboj sa moja, na slovensku ta vysetria a uvidis, vsetko bude dobre 🙂

@odrik marhulovy? mnaaaaaaaaaaaaaam... zboznujem marhule aj ked som ich naposledy jedla asi pred 3 rokmi. 🙂

odrik
28. júl 2011

@lolitka25
A Ty uz mas navarene??? Uz aj snazilkovat 🙂 !!!

lolitka25
28. júl 2011

@odrik uz idem idem..len musim nejak nezne na manzela, naladit si ho 🙂 asi dame najrpv prechadzku a potom ktovie.... a ty co? sup sup ulozit simonka do postielky a venovat sa manzelickovi... 🙂

monkri
28. júl 2011

no ved to piatok som na sk ale zase sama len dúfam že manžel dostane víza a hned príde zamnou ☹

zabka60
28. júl 2011

@eviq joj mojkaaa to ti nezavidim teda,ja som nestastna,ked mi je zle,ved si spomias na moj cesnak 😝 by som sa uz radsej obesila tak mi bolo zle neskutocne a ked to preslo som bola stastna,ako blcha 😀 dufam,ze ti bude o moc lepsie casom,babatko jedno fajnovucke 😀

zabka60
28. júl 2011

@monkri zlatko nebooj urcite bude moct byt co anjskor s tebou,nemoze ta nechat dlho samu,ved budes maminkaa musi sa o teba staraat 😉

zabka60
28. júl 2011

@lolitka25 moja no pekne snazilkuj aj za ans,co nemozeme 😉

odrik
28. júl 2011

@lolitka25
Tak sa krasne naladujte a potom nadherne snazilkujte 🙂 ! Manzelicek isiel s bratom na vinko a my so Simonkom mame pyzamovu party pri telke a dnes sa hra Canasta 🙂 !!!

monkri
28. júl 2011

@odrik canastru neviem hrať naučíš ma 🙂

monkri
28. júl 2011

@zabka60 dúfam moja moc že príde 🙂

zabka60
28. júl 2011

@monkri moja urcite pride musi neboj 😉 mne blbne internet tak soms toho na prasky 😠

monkri
28. júl 2011

@zabka60 nie si sama aj mne dnes elektrika a teraz signál je to na nervy ☹ ,no musí prísť moc dúfame lebo celé tehotenstvo nechcem byť sama ☹

zabka60
28. júl 2011

@monkri nebudes nebojky 😉 sladke sny

monkri
28. júl 2011

@zabka60 dobrú noc aj tebe 🙂