Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
ahojte tak som konečne tu aj ten hore je proti týmto lekárom ako na potvoru poobede vypli elektriku a zapli až teraz tak sme neišli nikam lebo aj lekár zavrel 🙂
@eviq
Ja a hnevat ??? To ja vobec neviem! Nepoznam slovo hnevat 🙂 !!! Este furt ništ!!! Je skaredo, prsi, Simonko je tu 🙂 !!! No ved pockajte opice moje, aj Vas takato nadherna antikoncepcia caka 🙂 !!! Nech, je to najkrajsia a najuzasnejsia antikoncepcia na celooooom svete!!! A mozno k nej este jedna pribudne 🙂 !!!
@zabka60
No vidis!!! To Ti je normalne niekedy problem! Zvlast, ze nase dieta uz chodi spavat tak neskoro ako my, no co urobis??? Naozaj len ked je u kamarata alebo vonku, strasne 🙂 ! Idem upiect taky velmi rychly a jednoduchy marhulkovy, lebo mi kamoska z hiphopu dala marhulky a tteba ich uz spracovat 🙂 ! Co robkas? Kedy ides pivkovat??? A prosim Ta uz ziadnu pizzu!!!
@odrik 😀 si ma dostala teraz,no boli sme v utorok na veceri aj s mp aj snou a drahy si dal cesnakovy dresing no a nam dvom tak papule vyvratilo,ze az,ked sme spomenuli na tu showku,ako nam bolo 😝 ideme o pol7 ale len jedno dve a ideme domkov ja sem k vam a ona ide zajtra do prahy na vikend
no ved to piatok som na sk ale zase sama len dúfam že manžel dostane víza a hned príde zamnou ☹

@zabka60
No ved aj ja! Simko je na pocitaci, nechce si so mnou zahrat karty ☹ !!! Vraj az vecer! Tak Ty mas vecer pivko a ja karty, aspon volaco 🙂 ! Tu normalne zasa prsi naplno ☹ !!!