icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

domkalaky
29. júl 2011

@kyra30 no tak ja dufam, ze nedojdu, hes hes hes prec od teba 😉 a ked tak august je tu hned 😉

kyra30
29. júl 2011

@domkalaky ďalší dôkaz, že všetko ma svoje plusy a aj mínusy 😀..aj zlé počasie

domkalaky
29. júl 2011

@odrik no asi otestujem a ked bude negativne, tak potom smer doktor 🙂 , no,ked ta vymenil za spoluziaka, tak aspon mame sancu ta aj porazit v kartach,lebo ty len trenujes a potom nam to pekne natries 😀 😀 a takto mame sancu aj my 😅

odrik
29. júl 2011

@kyra30
Dakujeeeeeem, si zlatusik!!! Aj ja myslim na Teba a drzim palceky!!!

odrik
29. júl 2011

@domkalaky
No veru, ved na kremesoch s velkymi bruskami budeme hrat aj karty!!! Tesim sa! A Ty len pekne mrsku odhanaj!!!

domkalaky
29. júl 2011

@odrik to by bol pohlad -tehulky a kartuju o dusu 😀 . ja sa snazim, zatvaram dvere aj okna 😠 😀

lolitka25
29. júl 2011

@domkalaky mali by sme do tvojho odhanania mrchy zapojit monkti ta jedina je v afrike a ide sa - okolo ohnika- mrcha prec, mrcha prec uga čaka uga uga... mrcha preč mrcha preč....

domkalaky
29. júl 2011

@lolitka25 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no ja mam doma indiansku palicu,ale ta je na privolavanie dazda, inak by som pouzila aj tu, no monkti by mohla na vsetky snazilky vymysliet nejake odhananie mrsky,ale tvoje uga caka uga uga sa mi velmi paci...az sa sklebim na monitor 😀 😀

domkalaky
29. júl 2011

@kyra30 tak to ano 😀

kyra30
29. júl 2011

@domkalaky @lolitka25 uga čaka uga uga... uga čaka uga uga... uga čaka uga uga......mrchy dneska mi neprídte, ani zajtra, ani pozajtra...uga čaka uga uga....neprídte 9 mesiacov 😵 😵 😵

odrik
29. júl 2011

@domkalaky
Tehulky-kartarky 🙂 papajuce kremese! Nas syn by povedal: "Fakt husty" ! Drzkaj sa, drzim palceky, aby uz mrcha vobec neprisla a aby mala fazulka v brusku rastla 🙂 !!!

domkalaky
29. júl 2011

@odrik dakujem 🙂 ked bude nieco nove,hned vam dam vediet 🙂

lolitka25
29. júl 2011

Ja hlasim, ze sme vecer zahajili dalsie kolo snazilkovania a bol by v tom cert aby tentokrat nevyslo 🙂 sice este nie je ovulka, ale zacali sme trenovat 🙂 a teda k odmrseniu domkalaky pridavam pre nas ostatne... oplodni sa vajicko salala bum, oplodni sa vajicko salala bum....

odrik
29. júl 2011

@lolitka25
Jeeejda, strasne drzim palceky !!!!!!!! Babulky, ja Vam hovorim, ze vsetky na jar (marec-jun) kocikujeme 🙂 !!! Salala bum, ako pise lolitka nasa 🙂 !

odrik
29. júl 2011

@domkalaky
Tesim sa na stastnu spravicku 🙂 !!!

domkalaky
29. júl 2011

@lolitka25 drzim palceky 🙂 🙂 🙂
@odrik no myslim, ze je to najkrajsie obdobie roka,tak nech nam to vyjde caka uga uga caka,salala bum!!!!!! 🙂

tinka9075
29. júl 2011

čauko babenky ja idem za 2tyždne do iskare v martine tak dufam že mi pomožu a na jar kočikujem s vami 😉

odrik
29. júl 2011

@tinka9075
Budeme sa tesit a drzat palceky !!! Podari sa, uvidis 🙂!

domkalaky
29. júl 2011

@tinka9075 hlavne sa pozitivne nalad a ono to vsetko dobre vypali 😉 drzim pasticky ako hrom 🙂

tinka9075
29. júl 2011

@odrik dakujem musi sa podarit ked mi budete držat palce tak určite 😎

tinka9075
29. júl 2011

@domkalaky pozitivne naladena už som a normalne sa do toho martina tešim 😉

lolitka25
29. júl 2011

@tinka9075 drzim prsty 🙂

tinka9075
29. júl 2011

@lolitka25 daaakujem 🙂

domkalaky
29. júl 2011

@tinka9075 tak potom uz len vydrzat tie dva tyzdne a budeme sa tesit na tvoju spravicku 😉

tinka9075
29. júl 2011

@domkalaky no ved som zvedava čo mi docent povie ja by som chcela ist na iui tak uvidim kedy da termin 😵

domkalaky
29. júl 2011

@tinka9075 no dufam, ze terminik bude co najskor,ale podstatnejsie je aby vam to vyslo a najlepsie na prvu supu,nech sa mozeme tesit spolu s tebou a oslavovat 🙂 🙂 🙂 a nemas take motyliky v brusku ? ci sa este kludnis? 🙂

tinka9075
29. júl 2011

@domkalaky neviem aj mne je to čudne ale nejak si z toho velku hlavu nerobim viem že som uplne zdrava len to babo neprichadza no čo ked už priroda na mna kašle musia mi pomoct v centre 😉

domkalaky
29. júl 2011

@tinka9075 hlavne je ,ze pomozu, ked priroda strajkuje 😉 tak potom sa drz a dobre je,ze si kludna 🙂 🙂 nic lepsie ani byt nemoze 🙂

tinka9075
29. júl 2011

@domkalaky keby som stale na to myslela tak skončim v cvokarni a to nie ja som vždy všetko brala športovo aj ked to nebolo vždy lahke 😒

domkalaky
29. júl 2011

@tinka9075 s tou cvokarnou si asi potykam ja v najblizsej dobe 😀 hlavne je , ze teraz si v pohode a treba mysliet len na to dobre 😉