icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

lolitka25
29. júl 2011

@domkalaky ja uz som tiez s kazdou mrchou zrela na psychiatriu ... mam pocit, ze ak to coskoro nevyjde uz am nezachranite ani vy :( bude okolo mna lietat cely Freudov kruzok :(

tinka9075
29. júl 2011

@domkalaky ja som zozačiatku tiež len na to myslela už aj muž bol z toho neštastni ale potom som si povedala dost a ide to a hlavne už nad tym nerozmyšlam

domkalaky
29. júl 2011

@lolitka25 neboj, ja verim, ze tato temicky je plodna a coskoro sa budeme vsetky vytesovat,len sa treba dobre naladit,lebo nie je nad to ,ked telo vylucuje endorfiny a potom budeme mat len uskerene deturence 🙂 no a aby si nebola prva ,ktora nas tu bude tesit virusikmi 😉

domkalaky
29. júl 2011

@tinka9075 no to je najlepsi pristup, kazdy mi vravi,aby som na to tak nemyslela a ze to pride ani nebudem vediet ako 🙂

tinka9075
29. júl 2011

@domkalaky no ved aj ja si myslim že nad tym netreba stale rozmyšlat to je ešte horšie treba to nechat tak a ono to pride lebo psychika robi svoje 😉

domkalaky
29. júl 2011

@tinka9075 no ja asi zacnem strikovat,alebo niecim zabijat cas 😀 😀 ,lebo von sa mi v takomto pocasi ozaj nechce 😠 😅

tinka9075
29. júl 2011

@domkalaky no asi by si mala začat štrikovat a budeš si hovorit že hladko obratko a budeš mysliet ako pekne štrikuješ 😉

domkalaky
29. júl 2011

@tinka9075 😀 😀 uz si to viem predstavit 😝 ,len skoda, ze ja viem len sale strikovat,nejak mi nejde robit zahyby 😅 , tak ale aj to sa zide v zime, uz ab ysom zacala 😀

tinka9075
29. júl 2011

@domkalaky no vidiš uštrikuj si šalik a čiapku a taka budeš hrda ked ti to cez zimu pochvalia tak povieš že si to robila ty 🙂

domkalaky
29. júl 2011

@tinka9075 a vies ,ze to vobec nie je zly napad 😀 😀 😀

tinka9075
29. júl 2011

@domkalaky no a ked si uštrikuješ pre seba tak ti dohodime objednavky a uštrikuješ nam šaliky a čiapky pre všetky babenky z fora a nebuddeš ani vediet ako si otehotnela 😀

odrik
29. júl 2011

@tinka9075
@tinka9075
@lolitka25
No a potom vsetky otehulkujeme hladko-obratko 🙂 !!!

mabumi
29. júl 2011

@odrik 😀 niektore hladko, ine nehladko, hlavne ze vsetky raz budeme maminy 😀

pekny vikend dievcata, neviem, ci sa sem dostanem 😎

tinka9075
29. júl 2011

@mabumi určite budeme maminy 😉

domkalaky
29. júl 2011

@tinka9075 😀 😀 😀 😀 nebolo by to od veci,ale hadam sa nezazerem do toho tak, ze ma oplodni akurat duch svaty 😝 😀 😅

tinka9075
29. júl 2011

@domkalaky no duch svaty hadam nie 😲

domkalaky
29. júl 2011

@tinka9075 tak aj ja dufam, ze to nebude on 😀 😀 az tak strikovaniu nefandim,aby som si neuzila chvilky laksy s mojou polovickou 😅

odrik
29. júl 2011

@mabumi
Zlatko!!! Uz snad vsetky iba hladko 🙂 !!! Aj Tebe krasny dnik a vikend!!!

odrik
29. júl 2011

@domkalaky
No, este to by chybalo 🙂 !!! Strikovanie mas len vedlajsiu cinnost!!! Hlavna cinnost zostava predsa snazilkovanie 🙂 !!!

tinka9075
29. júl 2011

@domkalaky no to dufam aj ja duch svati ti babo neurobi 😀

zabka60
29. júl 2011

@domkalaky ahooj tak pivko bolo super,ako vzdyy,len mi je smutnoo,sama som,drahy je na slavnostiach v terchovej ☹ ale zajtra pride mrnuuus a bude nam veselooo 😵 ...no zlatko vacsinou sa tetsik robi ked meska tak cca 10dni,ale najlepsie budes mat ist pondelok k dokine a cakat na vysledky do utorka,budeme napato cakat,kolko mm ma fazulka 😉

zabka60
29. júl 2011

@odrik zlatko moje akoooo,tak ste vtrimali no toto,ja by som nevydrzala,keby som mala ovulkuuu,co nemam,nuz,buduci tyzden volam,ze ako dalej

domkalaky
29. júl 2011

@odrik
@tinka9075 no to uz by bolo,keby som vymenila ihlice za draheho 😀 😀 😀,nebojte snazilkovat bude ako o preteky 😀 😀 😵

domkalaky
29. júl 2011

@zabka60 no tak dnes to prezijes s nami 😀 😀 a zajtra ti uz smutnucko nebude 🙂 ........tak asi by som mala ist k doktorovi az ked mi to bude meskat apson 10 dni ,nie? 😅 😕 no inak aj ja by som brala take slavnosti 🙂

tinka9075
29. júl 2011

@domkalaky no ide vikend tak sa treba snažit šup šup 🙂

zabka60
29. júl 2011

@domkalaky no ved este,ze mam vas bo by som uplne zblaznila lasky moje 😵 nie nie s krvicky to bude hned,to len testiky su take citlivky vies 😉 mooja moc ti drzim palceky

domkalaky
29. júl 2011

@tinka9075 ja by som sa aj,ale tento vikendik, je drahy v anglicku a ja tu, pride az buduci, tak aspon nasetrim sily a potom ho znicim 😀 😀

tinka9075
29. júl 2011

@domkalaky no ale pomaly nie že ho chudaka zničiš radšej pomaličky 😅

domkalaky
29. júl 2011

@zabka60 aha, no a kedze ja som este s takym nebolo u gynekologa, tak to mu mam len normalne oznamit, ze mi to meska x dni, testik bol negativny a tak ? 😅 ved ja tu na vas cakam cely den a ked je tu ticho tak zehlim,no a tak sa nejak motkam po byte 😀 😀

odrik
29. júl 2011

@zabka60
Ahooooj moja!!! Ano, vytrimali sme, boli sme veeeelice zodpovedni a uvedomeli 🙂 !!! Nech sa mi pekne hormoniky upracu, homocystein klesne a pojde sa na to 🙂 ! V auguste sme "zamiesili" na Simonka, tak snad aj na druhe babatecko sa nam podari v auguste 🙂 ! No som ja velmi zvedava, co Ti buduci tyzden povedia!!!