Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@domkalaky ahooj tak pivko bolo super,ako vzdyy,len mi je smutnoo,sama som,drahy je na slavnostiach v terchovej ☹ ale zajtra pride mrnuuus a bude nam veselooo 😵 ...no zlatko vacsinou sa tetsik robi ked meska tak cca 10dni,ale najlepsie budes mat ist pondelok k dokine a cakat na vysledky do utorka,budeme napato cakat,kolko mm ma fazulka 😉
@zabka60
Ahooooj moja!!! Ano, vytrimali sme, boli sme veeeelice zodpovedni a uvedomeli 🙂 !!! Nech sa mi pekne hormoniky upracu, homocystein klesne a pojde sa na to 🙂 ! V auguste sme "zamiesili" na Simonka, tak snad aj na druhe babatecko sa nam podari v auguste 🙂 ! No som ja velmi zvedava, co Ti buduci tyzden povedia!!!

@domkalaky ja uz som tiez s kazdou mrchou zrela na psychiatriu ... mam pocit, ze ak to coskoro nevyjde uz am nezachranite ani vy :( bude okolo mna lietat cely Freudov kruzok :(