Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
ahojte baby koľko ste toho popísali to ani neprečítam už my je lepšie troška dnes to bolo moc zlé somnou no zajtrá sa dozviem ako som na tom dobrú noc
Vsetkym babam.... hlavu horu ,bude dobre,dockame sa a potom budeme mat to nase vytuzene babo,nas uzlicek stastia.Aj ja mavam stavy ked mi je uz zo vsetkeho zle,uz nemam silu dalej pocuvat stale tie iste otazky a kedy?uz je najvyssi cas...atd...minuleho roku (august 2010 ) som bola na laparke(prefuk vajecnikov ci nieco take) sama neviem preco,prisla som s problemom, ze nemam pravidelny MC a ze radi by sme uz aj mali babo... a potom lekar povedal musim ist na laparku lebo folikuly sa tvoria ale pre zhrubnutu stenu vajecnikov neprejdu...ok...sla som...v januari nedosla menstruacia ,test pozitivny,velka radost, zrazu strasne neutichajuce bolesti,krv...sono potvrdilo mimomaternicove tehotenstvo...takze januar 2011 dalsia laparka,super...a potom polrocna liecba..,uz mi skoncila liecba a cca tri mesiace dozadu beriem femibion 800(vraj je to naj liek ,ktory obsahuje kys.listovu tak potrebnu,jod a vela dalsich prvkov dolezitych pre vyvin babatka...znovu sa pokusame o babo,zatial len prvy mesiac a mam trosku obavy ,bojim sa aby to nedopadlo tak ako pred polrokom.Verim ,ze nie a ze coskoro sa pridam k babam ,ktore si vymienaju svoje radosti pocas tehotenstva...tak este raz vsetkym- hlavu hore ,kazda bude raz drzat vo svojom naruci ten maly zazrak,pre ktory sme boli ochotne a odhodlane urobit cokolvek
@katarina1984 ked sa budeme navzajom podporovat budeme mat naše vytužene babetka 🙂
@katarina1984
A ja Ti k tomu vsetkemu velmi drzim palceky! Vsetky mame za sebou vela, vela snazenia a tiez neuspechov, ale mas pravdu musime mysliet pozitivne a verit, ze uz coskoro sa budeme vsetky spolu tesit z brusiek nadhernych!!!
Dobre ranko krasne snazilocky!!! Prajem vsetkym nadherny dnik!!!
astojte zienky 🙂 tak vikendik sa nam rozbehol, tak si to uzite co najlepsie 🙂 hlavne nech nam uz neprsi 😉 pekny den 🙂
no to je zase dnes den zamračene asi zase bude pršat take počasie len lahnut a spat 😎

@odrik no tak utekaaaaj,ako bolo na hipiku???urcite vyborne 😉 zajtra napis,kto vyhral..