Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@domkalaky no moja ver títo lekári to je o ničom a to my ver len peniaze berú neúrekom ale pomôcť to nie ,no vieš tu robia len sono stále nie ultrazvuk a na sone nevidia ,moja lekárka že ani neuvidia pri mojej velkosti xixixix som kategoria XXXL že to jednoducho cez moje sádlo nedá vidieť 🙂
@tinka9075 ano je to tak,podpora kazdej z nas je velmi velka a kazda kazdej prajem,ze je to tak mile damy 🙂
Nic,len mysliet na to,ze raz sa to podari 😉
@odrik Dakujem velmi pekne za zdrzanie prstekov...naozaj, vela robi aj psychika...tak uz len pozitivne myslenie...a.... coskoro.....aha narastajuce brusko pred nami 🙂 🙂 🙂 🙂
@monkri silno silno drzim palceky 😉
ahojte kocky 🙂 ja hlasim, ze som dnes stravila nadherny den s manzelom na vyletiku a videla milion babatiek... juj a krasne vonali a smiali sa a plakali a ziadne nebolo moje :(
@domkalaky @odrik babeny moje,no strach a hruza s tym spuntom,odkedy som ho bola zobrat tak vykrikuje,ze ide ku mame,skoro mi srdce puklo,ked som to pocula,neviem ci ma take zle obdobie vyyvojove,ci kde sa stala chyba,ale moc mi je luto,ako keby snami enchcel byt,tatika stale spomina,uz aby tu bol zajtra snami...a bonus do suboferu v obyvacke nam napchal 5 aut,lopticku a este neviem co este,vyberali sme to parohom z jelena 😀 hlavne,ze dietatko sa bavilo na nas,ako sme nadavali 😀 no len mi je luto a bojim sa,ze ked bude vacsi nebude chciet k nam chodit,ak si ho doma mamicka kupuje tym,ze mu vsetko dovoli a my zas dbame na vychovu respekt a take veci slusneho spravania a charakteru a jemu sa to nepaci samozrejme 😢 ja neviem som dnes zlamana,ako keby som tu mala celu detsku posadku 😔 utahana,teraz lezi a dufam,ze pospi klude bez problemov do rana a ja budem spat,ako zabita
@zabka60 uff moja, no to si mala tazky den a maly asi vobec nemal svoj den , ja som sa ta aj chcela opytat, ze ci mate take dobre vztahy s jeho mamou? lebo ja som tiez z rodiny,ktora sa dala dokopy z dvoch a viem, ze braska si jeho vlastna matka kupovala a stvala proti vlastnemu tatovi 😢 ale moja hlavne nebud smutna,zajtra bude lepsie 😉 no a k tej vychove-mozno to potrva este x rokov,ale nakoniec si chlapciatko uvedomi, ze co je v zivote dobre a ze ste to vobec nemysleli zle,ked ste mu vsetko nedovolili. 🙂 bambulka hlavne nevesaj hlavu, deti su roztopasne a jasne, ze sa im nepaci,ked sa im nieco zakaze 🙂
@domkalaky no s jeho mamou je to vsellijake,mam pocit,ze ona mojho draheho este stale miluje,neviem a nikto nevie ci maleho nestve proti nam,kedze jee takyto nidky sa k nam takto nespraval a vies co,ja som zmirena,ked nam nebude mat rad a nepojde k nam nevadi,je to len na nom sice ma to bude boliet,ale nic neurobim,nasilu by som ho netahala 😢 uvidime co bude,dufam,ze len najlepsie co moze byt....
@zabka60 no tak to je tazke, ktovie co sa deje ,ked je s mamou,ale on je malicky a podla mna dost zmateny a najhorsie je,ze s malymi detmi sa da dost manipulovat ☹ ...a ja si nemyslim, ze by k vam nechcel chodit, dieta citi,ked je niekde laska,pohoda ,tak toho sa neboj,keby nastalo nieco take, ze by k vam nechcel chodit, tak by som hladala pricinu skor u jeho matky....hlavne hlavku hore,este si budete uzivat veeela spolocnych dni 🙂

@monkri no monkri, hlavne nemysli na to najhorsie,aj lekari sa mylia,jednej kocke povedali, ze nie je tehotna,ale ze ma cystu a o 2 tyzdne "cysta" mala srdiecko 🙂 , takze hlavne ty sa drz v pohodicke a vsetko dobre dopadne 😉 5.8.by si mala prist na Sk?nechces navstivit u nas nasich doktorov?