Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@domkalaky dakuje moja za pekne slovo,to som potrebovala 😉 dufam,ze ked podrastie,tak bude mudrejsi a chapat co sa deje a ako sme na tom...uvidime,uz aby tu bol snami tatiko,bo mam aj strach,aby sa nedaj boh nieco nestalo,by som zblaznila bo matka nevie,ze som snim do zajtra sama a nebolo by ani dobre,keby sa to dozvedela vies...och aj z detmi 😅
@zabka60
No vidim moja, ze mas teda veselo!!! A neboj sa, nie to ze rodic vsetko dovoli a kupi je pre dieta vyznamne! Mozno spociatku ano, ale neskor oceni lasku, priatelstvo a vase porozumenie! Este k vam mozno bude utekat, pretoze bude citit, ze ho mate radi a mate krasne hodnoty! Ze sa s nim rozumne porozpravate a pochopite ho! Ja si myslim, ze vychova k slusnosti, cestnosti a k pravidlam sa vam raz v dobrom vrati!!! Uz nebude potrebovat mat vsetko dovolene, ale bude potrebovat vasu lasku a priatelstvo!!! Prist si kedykolvek po radu a porozumenie!!! Tak len pekne nic nemente, trpezlivo 🙂 vysvetlujte!!! Sa mi povie co, ked nemam napchate hracky v subwooferi ?!
@katarina1984 neboj však sa nam to podari a ake budeme štastne s babatkami 😉
@odrik 🙂)poloviciak pride rano a potom ma tri tyzden dovcu🙂........akurat ma mrzi, ze schytal tu nocnu dnes, sme chceli povodne uz dnes rano vyrazit na vychod, pojdeme az zajtra, ked sa vyspi............toho poloviciaka som nachytala niekde tu na konikovi, uz ani neviem, v ktorej teme, ale tak sa mi to zapacilo, ze som to prebrala🙂

@aduskatt
Ahoj zlatko!!! No boli sme na vylete v BA pri Dunaji, ale hned pri nakupnom centre Eurovea, takze chvilu prechadzka, ale tak fukalo, ze sme nakoniec skoncili na nakupoch 🙂 !!! Pre mna skoncili vyborne 🙂 ! Takze taky bol nas vyletik!!!