Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@domkalaky ☹ ja by som nikdy nepovedala,ze by ho stvala proti nam,ale od vcera co sa s malym deje to nieje normalne,o 2 v noci som si musela ist dat tbl,aby som vobec troska pospala a o 7 uz ziapal,ze chce ist von z postielky!!!!akoze neskutocne naozaj je vymeneny 😠 teraz je snim babka v kostole,tak troska ticha tu je konecne,nikdy by ma nenapadlo,ze by som bola radsej,keby tu snami nebol,ale po vcerajsku som tak pychicky vystavena,ze az a ano tatiko dojde,ale az vecer 😔 co bude do vecera neviem a prsi ako z krhly,tak neviiem co snim budeme robit,aby sme nezblaznili
@zabka60 ja nechcem obvinovatt jeho mamu,len mi to proste tak prislo, no a ked si spomenula, ze mas pocit, ze este stale lubi tvojho draheho 😠 ....verim, ze si sklamana, rozcarovana ,podrazdena,ale vydrz to do vecera, dvom vam bude lepsie ukludnit certa a skus si s nim zahrat schovavacku po byte-ja som to zboznovala, alebo kreslit 😉 ja verim, ze nieco vymyslis a maly nebude spekulovat 😉 🙂
@zabka60 😀 😀 😀 ale si ma pobavila 😀 😀 hadam rychlo maly odkvecne do postielky 🙂 nasi byvaju v takej malej dedinke za Šaľou-od nas je to cca 40km...zoberem aj nasho coklika, nech sa dobre vybeha na zahrade a budem mat aj ja chvilu pokoj,len este musim ist kupit darcek ocinovi-ja vsetko nechavam na poslednu chvilu 😀 a drahy ma nahovara, ze nech si idem kupit test-je netrpezlivejsi ako ja 🙂 co myslis, mam ho znova vyskusat? nebude to skoro?teda zajtra rano by som ho vyskusala 😨
ahojte baby čo na sk prší tu je horúco ako v saune bože piatok už idem na sk k naším do Diakoviec klud konečne tu je blázninec zajtrá začína ramadám ☹ ,len my manžel bude moc chýbať ten mesiac bez neho bude moc dlhí ☹
@domkalaky 😨 uuuuuf si ma dostala,teraz budem nedockavejsia,ako ty,tak sup sadni do avetka rychlo kupit tatovi darcek a rycho u nich domka otestovat........no podmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee este si tu!!!!!! 😉 neviem sa dockat a myslim,ze uz konecne budu taake kolajnice,ze na nich dojdes az sem zamnou 😉
@zabka60
Joooooj, chudatko moje!!! No neviem, co sa to s malym stalo?! Ja viem, je to strasne, ked Ty sa snazis, vymyslas program, chces, len aby bolo dobre, a druha strana len pisti a pisti!!! Ale mozno mal iba zly den a uz bude dobre! Pride vam tatik a zasa bude veselsie 🙂 ! Drzkaj sa moja, vydrrrrz, budes na seba pysna 🙂 !!!
@odrik no praveze dnes to nieje o nic lepsie,mozno len o trosku este zatial mamu nespomenul a ked prisli s babkou z kostola vravel,ze za mnou plakal a babka,ze pekne klame 😀 tak takeho klamara mame doma,no a tatik uz je na pol ceste konecne uz aby tu bol,tak mi chybal a mrcha odisla tak sa hned pustime do snazilkovania 😉 konecne 😀
@odrik u nas je klud,bo spunt sa snazi zaspat,vcera spal na obed len pol hodinku a o noci ani nevravim 😖 tak dufam,ze teraz troska pospi a poobede vypadneme troska von,aj ked leje ako z krhly musime byt troska na vzduchu..ja uz mam upratane,tak drim palce az konecne vyhras nad Simkom 😉
@zabka60 no dnes je to 7.den...len to je to, ze ja ani netusim kedy mohlo dojst k oplodneniu 😅 ja som to nejako nesledovala,lebo som sa len nahanala a lietala za drahym ked bol vo Viedni, ze nech sme aspon pol dna spolu, tak mozno vtedy to klaplo, jaaaaaaaaaj, nervozna som,ale ved ja to zmenim,ale aspon uvidim na com som a hned vam hadzem infosku 😀 a krpec uz spi?

@odrik@domkalaky takze dievcata,dufam,ze ste mali prijemnejsiu noc a rano ako ja....skoro celu noc som nespala,sopliak celu noc poplakaval,ze chce ist ku mame a to sa nam prisaham bohu nikdy nestalo,ze by za mamou pistal,ja som si v 😠 a rano hned na ranajky usmev:idem k mame?????????????????????????no akoze toto ja nepotrebujem,skoncila som,ja sa snazim ako krava,aby decko malo vsetko a len mi bude zrat nervy cely tyzden,no to urcite!!!!niektore deti su len nevdacne svine.... ☹