icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
31. júl 2011

@odrik@domkalaky takze dievcata,dufam,ze ste mali prijemnejsiu noc a rano ako ja....skoro celu noc som nespala,sopliak celu noc poplakaval,ze chce ist ku mame a to sa nam prisaham bohu nikdy nestalo,ze by za mamou pistal,ja som si v 😠 a rano hned na ranajky usmev:idem k mame?????????????????????????no akoze toto ja nepotrebujem,skoncila som,ja sa snazim ako krava,aby decko malo vsetko a len mi bude zrat nervy cely tyzden,no to urcite!!!!niektore deti su len nevdacne svine.... ☹

domkalaky
31. júl 2011

@zabka60 ahoj zabka,ked tak citam co pises, tak mam pocit, ze toho maleho vymenili!!!!no mam pocit, ze jeho mamina robi zly vzduch na vas 😒 a dnes uz pride tvoj drahy, nie?

zabka60
31. júl 2011

@domkalaky ☹ ja by som nikdy nepovedala,ze by ho stvala proti nam,ale od vcera co sa s malym deje to nieje normalne,o 2 v noci som si musela ist dat tbl,aby som vobec troska pospala a o 7 uz ziapal,ze chce ist von z postielky!!!!akoze neskutocne naozaj je vymeneny 😠 teraz je snim babka v kostole,tak troska ticha tu je konecne,nikdy by ma nenapadlo,ze by som bola radsej,keby tu snami nebol,ale po vcerajsku som tak pychicky vystavena,ze az a ano tatiko dojde,ale az vecer 😔 co bude do vecera neviem a prsi ako z krhly,tak neviiem co snim budeme robit,aby sme nezblaznili

domkalaky
31. júl 2011

@zabka60 ja nechcem obvinovatt jeho mamu,len mi to proste tak prislo, no a ked si spomenula, ze mas pocit, ze este stale lubi tvojho draheho 😠 ....verim, ze si sklamana, rozcarovana ,podrazdena,ale vydrz to do vecera, dvom vam bude lepsie ukludnit certa a skus si s nim zahrat schovavacku po byte-ja som to zboznovala, alebo kreslit 😉 ja verim, ze nieco vymyslis a maly nebude spekulovat 😉 🙂

domkalaky
31. júl 2011

@zabka60 juj zabka, to som napisala ako hetontot :dvom vam bude lepsie ukludnit certa- myslela som, ze ked budete dvaja, tak lahsie ho ukludnite 😉 ale hadam sme sa pochopili 🙂

zabka60
31. júl 2011

@domkalaky jasne ty moj hetontot 😀 ,uz su doma z kostola,pustila som mu mcquena tak kuka ani nedycha.fu chvila pokoja napapa a ide spat a kym sa prebere tak dufam,ze uz tu bude tatiko 😉 no nechame to na cas,co bude dalej ked podrastie

domkalaky
31. júl 2011

@zabka60 no super teda, tak nech vam to vydrzi takto pekne do vecera a bude fajn 🙂 ja sa dnes chystam gratulovat tatovi k narodkam,ale ani cumak sa mi nechce von vystrcit 😒 ach jaj...

zabka60
31. júl 2011

@domkalaky a vasi kde byvaju????no veru ani mne by sa nechcelo,take pocasie,ze len zaliezt a drichmat pri telke s teplym cajikom mnam,idem uvarit a malemu skocim makovice nazbierat na vyvar 😀 boze hadam tu nieje nejaka snazilka zo socilaky 😀 😀 😀

domkalaky
31. júl 2011

@zabka60 😀 😀 😀 ale si ma pobavila 😀 😀 hadam rychlo maly odkvecne do postielky 🙂 nasi byvaju v takej malej dedinke za Šaľou-od nas je to cca 40km...zoberem aj nasho coklika, nech sa dobre vybeha na zahrade a budem mat aj ja chvilu pokoj,len este musim ist kupit darcek ocinovi-ja vsetko nechavam na poslednu chvilu 😀 a drahy ma nahovara, ze nech si idem kupit test-je netrpezlivejsi ako ja 🙂 co myslis, mam ho znova vyskusat? nebude to skoro?teda zajtra rano by som ho vyskusala 😨

monkri
31. júl 2011

ahojte baby čo na sk prší tu je horúco ako v saune bože piatok už idem na sk k naším do Diakoviec klud konečne tu je blázninec zajtrá začína ramadám ☹ ,len my manžel bude moc chýbať ten mesiac bez neho bude moc dlhí ☹

zabka60
31. júl 2011

@domkalaky 😨 uuuuuf si ma dostala,teraz budem nedockavejsia,ako ty,tak sup sadni do avetka rychlo kupit tatovi darcek a rycho u nich domka otestovat........no podmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee este si tu!!!!!! 😉 neviem sa dockat a myslim,ze uz konecne budu taake kolajnice,ze na nich dojdes az sem zamnou 😉

domkalaky
31. júl 2011

@zabka60 😀 😀 😀no jo este tu oxidujem 😀 😀 no ja dufam, ze mas pravdu 🙂 🙂 a nemam pockat s testovanim do rana, ci to uz je asi jedno, nie? 😨

domkalaky
31. júl 2011

@monkri jeej ty si z Diakoviec? tak ja byvam tri dedinky od teba 🙂 u nas este neprsi,ale je pod mrakom, takze ked dojdes, tak sa schladis 🙂 neboj s nami ti prejde ten mesiac 🙂

zabka60
31. júl 2011

@domkalaky urciteeeeeeee 😉 a myslim,ze je to jedno,tak kedy sa dockame vysledku draha 😅

odrik
31. júl 2011

@zabka60
Joooooj, chudatko moje!!! No neviem, co sa to s malym stalo?! Ja viem, je to strasne, ked Ty sa snazis, vymyslas program, chces, len aby bolo dobre, a druha strana len pisti a pisti!!! Ale mozno mal iba zly den a uz bude dobre! Pride vam tatik a zasa bude veselsie 🙂 ! Drzkaj sa moja, vydrrrrz, budes na seba pysna 🙂 !!!

odrik
31. júl 2011

@monkri
Neboj moja, este sme tu my 🙂 !!!

odrik
31. júl 2011

@domkalaky
Ahoj pokladik, tak ako??? Mrsku uspesne odhanas???

domkalaky
31. júl 2011

@zabka60 no volala som teraz s ocom, ze okolo 16tej-17tej tam mam byt, tak asi okolo 20.00 som doma....ked pocitam aj cestu....uff, zacinam byt nervozna,ale aspon uz budem vediet na com som 🙂 a vas uz tiez nebudem napinat 😉

domkalaky
31. júl 2011

@odrik astooooj 🙂 no dari sa zatial,ale neviem ci to nemaju na svedomi vase zaklinadla 😀 😀 vecer napisem ako dopadol test,ale skor ako o 20.00 to nebude, hmmm zvedava som 😅

monkri
31. júl 2011

@domkalaky no to dúfam že sa schladím aj my zima bude 🙂

@odrik no ešte že vás mám baby 🙂

zabka60
31. júl 2011

@odrik no praveze dnes to nieje o nic lepsie,mozno len o trosku este zatial mamu nespomenul a ked prisli s babkou z kostola vravel,ze za mnou plakal a babka,ze pekne klame 😀 tak takeho klamara mame doma,no a tatik uz je na pol ceste konecne uz aby tu bol,tak mi chybal a mrcha odisla tak sa hned pustime do snazilkovania 😉 konecne 😀

zabka60
31. júl 2011

@domkalaky super moja budem cakat a pripojim sa vecer uz len koli tomu testiku pozitivnemu urcite uvidis..tesim sa 😉

domkalaky
31. júl 2011

@zabka60 no ja mam pocit, ze to uz inak nemoze dopadnut, tak ma infikujes,ale ved uvidime a ked nie tak nic sa nedeje 🙂 🙂 ale to napatie ma tiez cosi do seba 😀

odrik
31. júl 2011

@domkalaky
To je jedno, co zabera, len nech zabera a mrchu od Teba odhana!!! Mne sa to zda uz vazne dost dlhe meskanie
🙂 !!!

domkalaky
31. júl 2011

@odrik ved aj mne 😕 tak uvidime vecer-ha a to som xcela vydrzat netestovat do stvrtka 😀 😀

odrik
31. júl 2011

@zabka60
No vidis, uz je trosku veselsie!!! Spolocne uz na maleho "vydieraca" nieco vymyslite 🙂 !!! My ideme so Simonkom trosku poupratovat, tatik je v praci, tak nech aspon volaco porobime 🙂 !!! Potom budu karty!

zabka60
31. júl 2011

@domkalaky do strtka!!!!!!!!!!!!!§§by sme zblaznili 😀 utekaj ku vasim a podme podme testikovat 😉 a jasne ak to nevyjde vyckame zas ako vzdy nic sa nedeje,ale mylim,ze to bude posledny tetik,co si robila 😉 ..kolko meska??

zabka60
31. júl 2011

@odrik u nas je klud,bo spunt sa snazi zaspat,vcera spal na obed len pol hodinku a o noci ani nevravim 😖 tak dufam,ze teraz troska pospi a poobede vypadneme troska von,aj ked leje ako z krhly musime byt troska na vzduchu..ja uz mam upratane,tak drim palce az konecne vyhras nad Simkom 😉

domkalaky
31. júl 2011

@zabka60 no dnes je to 7.den...len to je to, ze ja ani netusim kedy mohlo dojst k oplodneniu 😅 ja som to nejako nesledovala,lebo som sa len nahanala a lietala za drahym ked bol vo Viedni, ze nech sme aspon pol dna spolu, tak mozno vtedy to klaplo, jaaaaaaaaaj, nervozna som,ale ved ja to zmenim,ale aspon uvidim na com som a hned vam hadzem infosku 😀 a krpec uz spi?

domkalaky
31. júl 2011

@zabka60 aha az teraz som si vsimla ze si pisala, ze sa snazi zahajat 🙂