Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@domkalaky zajtra tam budem volat,cakala som len kedy bude mesiac,ako mi povedali,tak zajtra im cinknem a ak ma zas zdrbu im pekne nadam a pojdem do ineho centra,nenecham po sebe skriekat,ked sme v takej situacii v akej sme a myslim,ze ani panovi docentovi by sa nepacilo,keby vedeli,ako sa chovaju ich zamestnankyne 😠 😠
ahojky, pridavam sa k snazilkam tretie kolo.......mam doma 2 nezbednikoch a chceli by sme aj paradnicu, tak uvidime. Snazilkujeme este len 3 mesiaciky s toho som minuli mesiac cez ovu bola v nemocnici s mladsym chlapcom. Drzim vsetkym palce. 🙂 🙂 🙂
Ahojte babulky...teraz som narazila na tuto temu a dost ma zaujala...mozem sa k vam pridat?V septembri budeme mat druhe vyrocie svadby a babatko stale nikde....cele okolie sa stale vypytuje a u nas stale nic...uz som na prasky....skusila som uz snad vsetko a stale nic....ach jaj ako to zvladate kocky?
@monkri dakujem za privitanie...ja som u lekara bola, vravel, ze foliky dorastaju ako maju, aj prasknu, ovulka prebehne bez problemov, akurat mam nepravidelny cyklus, ale ovu je vzdy...moj manzel este nikde nebol, poznate to aki su chlapi, co sa tyka ich muzstva....s nimi je to trosku horsie....
@kathrin17 ahoj no ak ty si ok musí aj on nič sa nedá robiť ja viem povie si ja som predsa muž ja to mám ok poznám to aj môj to povedal ale nakoniec išiel aj tak 🙂 ,veľa robí aj psychika aby si bola klude viem ľahko sa to hovorí ja to poznám ver tomu hoci som tehu teraz konečne ver nemám to ľahké stále my hrozí potrať a je to na nervy už som stoho ko
@kathrin17 vitaj u nas snazilka...tu ti bude moc dobre medzi naami uzasnymi babami,my sme tu take uzasne skromnulinke babule plne energie a snazenia 😀 ...a manzeelika by si mala co najsskor vyslat niekam na vysetrenie,aspon na spg,to je zaklad 😉 my sa snazime rok a pol,u nas je spg vyborny,ale problema mam ja,bo nemam ovu,foliky aj rastu a moc,ale nepraskaju absolutne,takze nam v centre navrhli iui 😢

@domkalaky
Budem na Teba mysliet a drzat palceky!!!