icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
31. júl 2011

@domkalaky
Budem na Teba mysliet a drzat palceky!!!

lolitka25
31. júl 2011

@domkalaky drzim palce - neboj uga saka uga uga robim a skacem 🙂

@zabka60 drzakjte sa, mate silneho supera- rozmaznane dieta 🙂

odrik
31. júl 2011

@zabka60
No to dufam, ze vyhram 🙂 !!! Uvidime. U nas neprsi, ale je chladno, tak uvidime, ci sa nevyberieme do kina. Mame to kusok, byvame hned pri MAX-e. Aspon trochu vyplnime den 🙂 !!! Budem sice pozerat na Transformerov 3D, ale aspon budem mat popcorn 🙂 !

domkalaky
31. júl 2011

@lolitka25 😀 😀 😀 dakujeeeeeeeeeeeem, no a verim, ze tvoje cary mary a skakanie pomohlo 😀 😀

domkalaky
31. júl 2011

@odrik dakujem 🙂 hned vam dam vediet

zabka60
31. júl 2011

@domkalaky no a to je najlepsie,ze ani nevies kedy a kde 😀 netreba to sledovat,ale kedze mas ovulku nemas sa coho bat,kde to ja nemam ovu vsak vies 😢 no snazi sa zahajat,dufam,ze pospi aspon 2 hodky,aby bol kludny do vecera

domkalaky
31. júl 2011

@zabka60 moja nikdy nic nie je stratene a ako si na tom ???vyvolavas tym doktorom ?robila si vyvar z makovic? 😀 😀 😀

zabka60
31. júl 2011

@lolitka25 😀 ani nehovor,ma len 3 roky pomaly a uz si neviem snim dat rady 😖 keby bol aspon moj,ja by som mu uz ukazala,ako sa sprava 😀 😀

zabka60
31. júl 2011

@odrik jeej transformeriiii,aj my sme chceli ist,ale nebolo kedy a teraz mame drobca,ale mozno ho nechame babke a ujdeme potichucku na auticka 😉 mnam popcorn aj ja mozem

zabka60
31. júl 2011

@domkalaky zajtra tam budem volat,cakala som len kedy bude mesiac,ako mi povedali,tak zajtra im cinknem a ak ma zas zdrbu im pekne nadam a pojdem do ineho centra,nenecham po sebe skriekat,ked sme v takej situacii v akej sme a myslim,ze ani panovi docentovi by sa nepacilo,keby vedeli,ako sa chovaju ich zamestnankyne 😠 😠

lolitka25
31. júl 2011

ja popcorn nemozem, priserne ma z neho boli brusko a minule som 2 dni mala z neho horucky a krce..jeden by neveril co taka pochutka spravi :(
@zabka60 drzim palceky na zajtra a nenechaj sa 🙂
@odrik no nieze zase prehras, bo hanba ti 🙂

domkalaky
31. júl 2011

@zabka60 juuuj drzim ti pasticky,nech to dobre vypali a nech sa nehadate 🙂 daj potom hned vediet ako to dopadlo

zabka60
31. júl 2011

@lolitka25 jaa sa nerada hadam a zvlast po telefone,keby som mohla zoci voci by som jej asi krk vykusala 😀 no vsak som zvedava co mi zajtra povedia,hned vam napisem 😉 ...a ty ako loli????snazilkovanie uz za vami,ci??

zabka60
31. júl 2011

@domkalaky jasan moja hned vam napisem,uz bude tatiko tu tak budem mat viac casu na vsetko,hlavne na vas 😉 a ty hned vecer pis,ako si otestikovala

domkalaky
31. júl 2011

@zabka60 neboj neboj tentokrat to uz neodlozim a hned vam pisem 🙂 tesim sa uz na vecer 😅

mima21
31. júl 2011

ahojky, pridavam sa k snazilkam tretie kolo.......mam doma 2 nezbednikoch a chceli by sme aj paradnicu, tak uvidime. Snazilkujeme este len 3 mesiaciky s toho som minuli mesiac cez ovu bola v nemocnici s mladsym chlapcom. Drzim vsetkym palce. 🙂 🙂 🙂

odrik
31. júl 2011

@lolitka25
No budem sa velmi snazit, aby som v hanbe nezostala 🙂 !!! Neviem, ci namiesto kina nebudem rafsej trenovat Canastu!!!

odrik
31. júl 2011

@zabka60
Noooo, to je napad!!! A zoberte aj maleho! Trva to len 🙂 3 hodiny, mozno ho to uspi ako mojho svagra, ked bol na tom so synovcom 🙂 !!!

zabka60
31. júl 2011

@domkalaky a ja sa moc tesiiim aj fotocku poprosiiim strasne rada kukam na kolajnicky 😉

zabka60
31. júl 2011

@odrik ale kde este je malicky a v kine by nam nevydrzal urcite by ziapal a za tie prachy odist odtial by ma vystrelo 😠

odrik
31. júl 2011

@zabka60
No my tiez mozno budeme domka trenovat Canastu a pozerat pri tom telku! A pukanceky si spravime v mikrovlnke 🙂 !!!

zabka60
31. júl 2011

@odrik no super,nemusite sa nikam trepat v takomto otrasnom pocasi a mate pokoj,uvarit caj a cvicit kareky

odrik
31. júl 2011

@zabka60
No moja, dufam, ze chrobak si dobre pospi a bude pokojnejsi 🙂 !!! A potom uz budete mat krasnu nedelu!!! A hlavne nezabudni na snazilkovanie 🙂 !

kathrin17
31. júl 2011

Ahojte babulky...teraz som narazila na tuto temu a dost ma zaujala...mozem sa k vam pridat?V septembri budeme mat druhe vyrocie svadby a babatko stale nikde....cele okolie sa stale vypytuje a u nas stale nic...uz som na prasky....skusila som uz snad vsetko a stale nic....ach jaj ako to zvladate kocky?

monkri
31. júl 2011

@kathrin17 ahoj vitaj u nás a kľud neboj bábo príde u lekárov ste boli ?

kathrin17
31. júl 2011

@monkri dakujem za privitanie...ja som u lekara bola, vravel, ze foliky dorastaju ako maju, aj prasknu, ovulka prebehne bez problemov, akurat mam nepravidelny cyklus, ale ovu je vzdy...moj manzel este nikde nebol, poznate to aki su chlapi, co sa tyka ich muzstva....s nimi je to trosku horsie....

monkri
31. júl 2011

@kathrin17 ahoj no ak ty si ok musí aj on nič sa nedá robiť ja viem povie si ja som predsa muž ja to mám ok poznám to aj môj to povedal ale nakoniec išiel aj tak 🙂 ,veľa robí aj psychika aby si bola klude viem ľahko sa to hovorí ja to poznám ver tomu hoci som tehu teraz konečne ver nemám to ľahké stále my hrozí potrať a je to na nervy už som stoho ko

zabka60
31. júl 2011

@odrik no tatiko prisiel navlaacil tu hovadiny z terchovej a uz vyvadzaju obaja,ja som dnes uplne na nervy,dost co maly stale ziape,este mu donesie pistol,co striela a krici,ako blazniva no super,krasna dovolenka ma caka,asi ma odvezu na psycho 😖

zabka60
31. júl 2011

@kathrin17 vitaj u nas snazilka...tu ti bude moc dobre medzi naami uzasnymi babami,my sme tu take uzasne skromnulinke babule plne energie a snazenia 😀 ...a manzeelika by si mala co najsskor vyslat niekam na vysetrenie,aspon na spg,to je zaklad 😉 my sa snazime rok a pol,u nas je spg vyborny,ale problema mam ja,bo nemam ovu,foliky aj rastu a moc,ale nepraskaju absolutne,takze nam v centre navrhli iui 😢

odrik
31. júl 2011

@zabka60
No moja, takto to s chlapmi byva 🙂 !!! Su to stale velke deturence!!! Tak sa zapoj do hry a "odstrel" ich oboch 🙂 !!! Alebo sa odprac a uzivaj si ticha 🙂 !!!