icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
31. júl 2011

@kathrin17
Vitaj u nas!!! Neboj, vsetko bude dobre 🙂 !!! A manzelicka bude treba presvedcit, ze spermiogram je dolezity!!! Je to velmi jednoduche vysetrenie, ale dolezite a zakladne!!! Ved on to pre Vase babatko urobi 🙂 !!!

domkalaky
31. júl 2011

bambulky moje krasne, takze prisla som k nasim, dala som si fajnovucke lokse s husacou pecenou a aj pani mrcha ma navstivila ☹ , takze ani som si nestihla kupit testik,no alespon som usetrila eurace 😠 .takze moje priznaky boli cisto pseudo ☹ tak som si teraz naliala poharik vinecka a aspon trosku s vami poklabosim-este neviem co ste tu popisali, tak idem citat,len som vam to chcela hned napisat.takze hor sa do dalsieho snazilkovania 😵

tinka9075
31. júl 2011

@kathrin17 vitaj medzi nami snažilkami 😉

monkri
31. júl 2011

@domkalaky no robíš my tu len chuťe bože ak dávno som to už nejedla akurát my teraz otec vravel že pchajú kačky doma že prídem na to domou nedelu tak že aj ja si pochutím 😉

tinka9075
31. júl 2011

@domkalaky no ako ti je dobre popijaš si vinečko 😅 😅

kathrin17
31. júl 2011

@zabka60
@odrik babulky moje, vy ste strasne zlate.....teraz som povedala muzickovi, ze treba ist na spg a on mi povedal, aby som ho objednala.Skoro som okoktavela 🙂 zeby to bolo tym, ze som vam sem napisala? 🙂

kyra30
31. júl 2011

@domkalaky ahoj, no škoda že to nevišlo 🙄 ..aj mne dneska dorazili mrchy 🙄 ...takže snažilkujeme ďalej 😉 ...nekdy příšte... 😝

kathrin17
31. júl 2011

@tinka9075 dakujem....hrozne som rada, ze ste ma tak super prijali...ste zlate

kathrin17
31. júl 2011

@domkalaky mojaaaa....co som citala, vypadalo to tak krasne nadejne...fakt skoda....ale hor sa do boja, mne akurat teraz skoncili kramy, takze u nas sa bude onedlho snazilkovat...kedze mam ovu posunutu na 24-28 den cyklu, tak si este pockam 😀

kyra30
31. júl 2011

@kathrin17 vitaj medzi nami dievčatami 😀...my sme tu snažilky...miestami zúfalky....no ale to si si už asi prečítala 😀..dokonca sú tu babenky, ktorým a podarilo otehotnieť po dlhej dobe....proste z každého rožku trošku

domkalaky
31. júl 2011

@kyra30 a hned mi je lepsie 😉 dakujem,ved pokracujem dalej a naplno 😀 😀 uz sa neviem dockat,kedy pride drahy 😅

monkri
31. júl 2011

@kyra30 akú krásnú fotku si sem dala si super 😉

domkalaky
31. júl 2011

@kathrin17 ahojky, pekne ta vitam a dakujem 😉 ja som vytrvala bojovnica 😎 😎 aj si pockam, kym sa vrati drahy -to bude az buduci vikend, takze dalsie kolo zacne 😀 😀 a tebe drzim prsteky 😉

kyra30
31. júl 2011

@monkri nerob chúťky z pečenou kačkou....mňam, mňam...ťa tu čakajú samé dobré veci na slovensku, verím tomu, všetko bude dobré..aj manželíno tu príde cobydub 😀...mne dneska dorazili mrchy 😅 tak zrána som bola taká hocijaká..ale monkri mňa to už ani nebaví riešiť a byť preto smutná...a ešte som nahnevaná na manželína, lebo mal ísť na spg tento mesiac...na budúci týždeň ide na dovolenku, tak zasa sa to posunie...ako keby iba mne na tom záležalo 😠 kašlem na to 😅

kathrin17
31. júl 2011

@kyra30 tak to som si vas doslovne nasla 😀 ja som na tom podobne...snazilka a miestami uz aj zufalka...momentalne celkom pohodovka 🙂 neriesim uz treti cyklus nic a po psychickej stranke mi je stopro lepsie 😀

domkalaky
31. júl 2011

@tinka9075
@monkri fuuu, som vam trosku chutove bunky podrazdila 😝

odrik
31. júl 2011

@kathrin17
No vidiiis, zacina to vyborne!!!! Ze Tvojho poloviciaka pekne pozdravujem 🙂 !!! Rozumny to je clovek 🙂 !!! Hned sa to zacne hybat, neboj!!! Este nam sem parkrat napises a budes tehulienka 🙂 !!!

tinka9075
31. júl 2011

@kathrin17 ale ved sme na jednej lodi dali sme sa na boj tak musime bojovat a držat si palce 🙂

tinka9075
31. júl 2011

@domkalaky ano podraždila len ja lubim lokše len makove tich sa fakt neviem dožrat 😀

monkri
31. júl 2011

@kyra30 klud a neboj bude to dobré a tak už chute nebudem robiť radšej idem niečo zjesť kým môžem od zajtrá už nie ☹

odrik
31. júl 2011

@kyra30
Ahoj pokladik, co nove??? U mna nic, jedna mrska aj ovulka uz presla. Bolo mi luto ovulky, chuda, nebola vyuzita ☹ !!! Ale co narobim, ked po potrate treba cakat ☹ !!! Ale ved my sme zienky silne, na vsetko si pockame, ale potom to bude stat za to 🙂 !!!

domkalaky
31. júl 2011

@tinka9075 ja som taku kombinaciu nejedla,ale dala by som si povedat 🙂

kyra30
31. júl 2011

@kathrin17 ja tiež som si sledovala cyklus, robila ovu testy...potom tehu testy 😅 ....ale koniec ...kašlem na to...furt to riešiť....len stres z toho....napríklad, ked nás prišli navštíviť priatelia a mala som ovulku, by si mi krvi nedorezal--manželíno len divil, čo sa deje 😀 ...som sa uvedomila potom 😅

kyra30
31. júl 2011

@monkri prečo zajtra už nie ? ideš na nejaké vyšetrenie monkri ?..

tinka9075
31. júl 2011

@domkalaky ja to mam rada od malička naučila ma to papat moja milovana babička 😎

domkalaky
31. júl 2011

@tinka9075 takze miesto husacej pecene sa da mak,alebo to zarobi rovno do loksi? 😕

kyra30
31. júl 2011

@odrik ahoj, no dneska mi prišli mrchy...som sa nádejkala, ale nie som z toho nejak preč...ani smútiť ma už nebaví 😝 nič necítim...bud to príde a zrevem sa za pár dni, ale ozaj som už apatická 😝

monkri
31. júl 2011

@kyra30 nie moja zacína tu ramadám preto nie

tinka9075
31. júl 2011

@domkalaky namiesto pečene daš mak zabareny s mliekom a potom to natrieš na lokšu a zabališ jaj papanica jak lusk asi si to zajtra urobim 🙂

kyra30
31. júl 2011

@odrik som čítala, že túto ovulku ste sa zdržali snažilkovania....sa mi zdá že čaká na nás ten august 😉