Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
bambulky moje krasne, takze prisla som k nasim, dala som si fajnovucke lokse s husacou pecenou a aj pani mrcha ma navstivila ☹ , takze ani som si nestihla kupit testik,no alespon som usetrila eurace 😠 .takze moje priznaky boli cisto pseudo ☹ tak som si teraz naliala poharik vinecka a aspon trosku s vami poklabosim-este neviem co ste tu popisali, tak idem citat,len som vam to chcela hned napisat.takze hor sa do dalsieho snazilkovania 😵
@monkri nerob chúťky z pečenou kačkou....mňam, mňam...ťa tu čakajú samé dobré veci na slovensku, verím tomu, všetko bude dobré..aj manželíno tu príde cobydub 😀...mne dneska dorazili mrchy 😅 tak zrána som bola taká hocijaká..ale monkri mňa to už ani nebaví riešiť a byť preto smutná...a ešte som nahnevaná na manželína, lebo mal ísť na spg tento mesiac...na budúci týždeň ide na dovolenku, tak zasa sa to posunie...ako keby iba mne na tom záležalo 😠 kašlem na to 😅
@kathrin17 ja tiež som si sledovala cyklus, robila ovu testy...potom tehu testy 😅 ....ale koniec ...kašlem na to...furt to riešiť....len stres z toho....napríklad, ked nás prišli navštíviť priatelia a mala som ovulku, by si mi krvi nedorezal--manželíno len divil, čo sa deje 😀 ...som sa uvedomila potom 😅

@kathrin17
Vitaj u nas!!! Neboj, vsetko bude dobre 🙂 !!! A manzelicka bude treba presvedcit, ze spermiogram je dolezity!!! Je to velmi jednoduche vysetrenie, ale dolezite a zakladne!!! Ved on to pre Vase babatko urobi 🙂 !!!