Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@domkalaky
No moja nevadiiiii!!! Kde sa ale hnusoba tak dlho tulala!!! Tento rok jej sibe! Mna po potrate nenavstivila 9 tyzdnov, no strasne, vsak?! A tak som ju potrebovala pre fyzicku, a hlavne psychicku regeneraciu! Mrcha, mrcha, tam kde ju treba nepride, a tam kde ju nechcu sa trepe !!! Ale ona dobre vie, ze v tejto temicke nie je vitana, tak este melie z poslednych sil 🙂 !!! A na take dobre papanicko sa veru hodilo aj vinecko 🙂 ! Tak nech mrcha rychlo skonci a nastupi nove snazilkovanie 🙂 !!!
@domkalaky
Ved som logoped 🙂 !!! Tak veru, tesime sa spolu na dalsie snazilkovanie a mrchu uz nechame za dverami!!! Ja ju mozno necham v Taliansku 🙂 !!! Alebo na Chopku 🙂 ! No dnes mame tatinka v praci, tak sa so Simonkom tak pomotkavame po dome! Aj sme si uvarili, aj sme povysavali, aj telku pozreli, aj karty zahrali.... Joooooj, zajtra do robotky ☹ !!!
@domkalaky zlatko moje tak mrccha dosla no toto,asi ta moja,bo moja odisla,nehnevaj saaaaaa,ja som jej dala uplne ine kody do gps,ale vieme kazda jedna,akaa je to popleta 😅 ,nevadiiii,nevadii,skusame dalej a napadlo ma,to bude paradox,ked budu babatka a potom sa budeme chranit jak blaznive,aby sme naahodou neotehu 😀
@zabka60 ale si ma rozosmiala 😀 😀 😀 si zlatucka 🙂 no ja som si ista, ze toto je velmi plodna tema budeme sa zachvilu gulatiet vsetky do radu a urcite to nebude zo sladkosti 🙂 a inak na tom paradoxe nieco je 😅 ale to potom zalozime asi novu temu 🙂 ale najskor zalozime temu,kde si budeme radit co a ako s tymi nasimi bambiiiinami 😀
@zabka60 mňa dneska moj manželíno trochu hneval...ale som si povedala, všetko negatívne nech ide preč odo mňa, všetky pocity..hnev......a teraz som si počítala vás, kniha v ruke, pivko na stole.....a dneska ma nič nerozhádže....tak nech sa taj aj tebe takto obráti...a máš klídek žabka 😉 ....a manželíno už dobiedza... 😉 čo si ideme pozrieť spolu....niekedy to zaberie 😉

@kyra30 vieš odrik sa chystá na tú morskú pannu potom 😉