icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

monkri
31. júl 2011

@kyra30 vieš odrik sa chystá na tú morskú pannu potom 😉

odrik
31. júl 2011

@domkalaky
No moja nevadiiiii!!! Kde sa ale hnusoba tak dlho tulala!!! Tento rok jej sibe! Mna po potrate nenavstivila 9 tyzdnov, no strasne, vsak?! A tak som ju potrebovala pre fyzicku, a hlavne psychicku regeneraciu! Mrcha, mrcha, tam kde ju treba nepride, a tam kde ju nechcu sa trepe !!! Ale ona dobre vie, ze v tejto temicke nie je vitana, tak este melie z poslednych sil 🙂 !!! A na take dobre papanicko sa veru hodilo aj vinecko 🙂 ! Tak nech mrcha rychlo skonci a nastupi nove snazilkovanie 🙂 !!!

domkalaky
31. júl 2011

@tinka9075 mnaaaaaam ,no,ale ze ja zas slintam 😀

kyra30
31. júl 2011

@monkri to nejete vôbec nič...ale len nejaké jedlo je povolené ? poviem ti, že nemám nikoho známeho islamského náboženstva..či neviem akého 😒 ..vlastne mám...teba monkri 😉 aspoň sa zasa nové dozviem

tinka9075
31. júl 2011

@domkalaky skus to niekedy a uvidiš je to ozaj dobre mnaaam 😅

kathrin17
31. júl 2011

@odrik ze...tiez si myslim, ze je rozumny....sila....vobec som to necakala, takze zajtra budem volat a uvidime 🙂

domkalaky
31. júl 2011

@odrik dakujem ti zlatusik,ty mas dar reci!!!!!!! 😉 sice som sklamana,ale zas aspon viem, ze som zdravucka a to je podstatne 🙂 🙂 no dnes som maskrtila jedna radost 😝 a ty co? dnik bol aky?tesiiiim na snazilkovanie 🙂

kathrin17
31. júl 2011

@tinka9075 presne tak, sme na jednej lodi, tak sa musime podrzat....

odrik
31. júl 2011

@kyra30
Veru moja, august je nas 🙂 ! A ako pise nasa @monkri budu to male morske panny alebo mali morski vlci 🙂 !!!

domkalaky
31. júl 2011

@tinka9075 no este nejake lokse ostali-maminka nabalila,pokial ich nezbastim, tak to zajtra vyskusam 🙂

kathrin17
31. júl 2011

@kyra30 no to si presne ako ja....merala som bt, robila ovu testy, pila alchemilku, jedla kyselinu listovu, fytosoju, gynex, femigard, kvapky femi...ja som snad skusila setko a zatial ziadny vysledok, tak som to prestala riesit a cakam, co sa bude diat 🙂

tinka9075
31. júl 2011

@domkalaky vyskušaj uvidiš že je to dobre napiš potom ako ti to chutilo 🙂

kyra30
31. júl 2011

@monkri hej, hej..čítala som...že idú odrik na dovolenku..je na rédku, mohlo by sa zadariť 😀

tinka9075
31. júl 2011

@kathrin17 neboj ani sa nenazdame a budeme sa gulat a čakat na pôrod 😉 😉

monkri
31. júl 2011

@kyra30 no tak nemáš lebo ja som nekonvertovala len manžela mám moslima a nie je povolené jesť od rána od 5:00 do 8 :00 večer nič a ani piť vodu a ver týchto horúčavách to dá zabrať ,no neboj ja to nedržím 🙂

kathrin17
31. júl 2011

@tinka9075 juuuuj ani nevies, ako rada by som sa uz gulala 😀 tento tyzden sa mam stretnut s dvomi mojimi tehotnymi kamoskami a tak ma to trosku aj boli, ked ich vidim, ale neva....aj tak sa na ne tesim 🙂

odrik
31. júl 2011

@domkalaky
Ved som logoped 🙂 !!! Tak veru, tesime sa spolu na dalsie snazilkovanie a mrchu uz nechame za dverami!!! Ja ju mozno necham v Taliansku 🙂 !!! Alebo na Chopku 🙂 ! No dnes mame tatinka v praci, tak sa so Simonkom tak pomotkavame po dome! Aj sme si uvarili, aj sme povysavali, aj telku pozreli, aj karty zahrali.... Joooooj, zajtra do robotky ☹ !!!

tinka9075
31. júl 2011

@kathrin17 no ani sa nenazdaš a budu ti tie kamošky hovorit že aka si gulata 😵

kyra30
31. júl 2011

@monkri zaujímavé...dosť to musí byť ešte v tých horúčavách vydržať....obdivujem....a ty monkri ideš k tej tvojej lekárke, ako som čítala....držím palčiaky..aby to dobre dopadlo...a v piatok to letíš na Slovensko...takže rušný týždeň pred tebou..držkaj sa

odrik
31. júl 2011

@kathrin17
@tinka9075
Babulky moje, gulate budeme vsetky!!! Nebojte sa! Poniektore uz sa gulatia a august je NAS!!!!!!!!!!

domkalaky
31. júl 2011

@odrik iiiii, no dovolenka ako lusk,si donesies male bambino odtial-sa hovori, ze zena najlahsie otehotnie pri mori,je mi jasne, ze to nie je morom,ale starosti necha dom a moze si uzivat,relaxovat 😉 😉 😉 ...no ty mas zlate dite!takto ti pomaha 🙂 neboj v robote ti to ubehne 😉

tinka9075
31. júl 2011

@odrik presne tak ja som už snažilkovala 2dni tak dufam že sa tam niečo uchytilo 😉

monkri
31. júl 2011

@kyra30 ano idem k mojej lekárke na sk lebo tu my nepomôžu a bude dúfam potom už len dobre

zabka60
31. júl 2011

@odrik aj by som sa odpratala,ale co s malym,ked tatiko sa na nas vykaslal a radsej je s kamosmi niekde ani neviem kde!!!!

zabka60
31. júl 2011

@kathrin17 😵 no vidis uzasna sprava,my sme tu take carodejnice vies 😉 sme mu pocarovali,aby neprotestoval z nicim 😀 ..a kam pojdete na spg???

zabka60
31. júl 2011

@domkalaky zlatko moje tak mrccha dosla no toto,asi ta moja,bo moja odisla,nehnevaj saaaaaa,ja som jej dala uplne ine kody do gps,ale vieme kazda jedna,akaa je to popleta 😅 ,nevadiiii,nevadii,skusame dalej a napadlo ma,to bude paradox,ked budu babatka a potom sa budeme chranit jak blaznive,aby sme naahodou neotehu 😀

domkalaky
31. júl 2011

@zabka60 ale si ma rozosmiala 😀 😀 😀 si zlatucka 🙂 no ja som si ista, ze toto je velmi plodna tema budeme sa zachvilu gulatiet vsetky do radu a urcite to nebude zo sladkosti 🙂 a inak na tom paradoxe nieco je 😅 ale to potom zalozime asi novu temu 🙂 ale najskor zalozime temu,kde si budeme radit co a ako s tymi nasimi bambiiiinami 😀

kyra30
31. júl 2011

@zabka60 mňa dneska moj manželíno trochu hneval...ale som si povedala, všetko negatívne nech ide preč odo mňa, všetky pocity..hnev......a teraz som si počítala vás, kniha v ruke, pivko na stole.....a dneska ma nič nerozhádže....tak nech sa taj aj tebe takto obráti...a máš klídek žabka 😉 ....a manželíno už dobiedza... 😉 čo si ideme pozrieť spolu....niekedy to zaberie 😉

kathrin17
31. júl 2011

@tinka9075 😀 zeby?Bolo by to super....baby ked sa budeme gulatiet, tak dame stretko 😀

kathrin17
31. júl 2011

@zabka60 v TN ja chodim k jednemu urologovi, lebo som mala minuly rok caste zapaly mocoveho mechura, tak on robi aj SPG, takze tam mu zavolam...