Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
No dobre, tak ja po vzore big sefky budem tiez hovorcovat zadarmo 🙂 Striptera mi netreba.... 🙂 este by sa mangel urazil 🙂
babyyyy, sa tu smejem na vasich hlaskach!!!!! Teda, to sme sa tu zisli idealna "particka"... 😉 😀
@monula535 - vitaj! 🙂
Inak, ja nie som pod zakonom, mila @lisian,mam 28 rokov. Ale uz som to tu tusim pisala, ze moj exdoky na to cele kaslal, on hadam ani sono nemal... Skratka, ako v 19. storoci, ci take daco. 😒
No, a vo stvrtok idem na folikulometriu (dufam, ze som to napisala spravne). Nech to len dobre dopadne...
Vraj mam dominantny folik 15mm (17 den od poslednej menstruacie) a uvidi, ze co sa s nim dalej stane, ci praskne, ci nie... Potom sa uvidi. Je to nejake komplikovane, nie?
@lolitka25 a máme to. diagnostika jak sa patrí 😀 .
@krista5
@lisian a všetky ostatné čo sme tu: takže odsúhlasujeme platy že ZADARMO 😕 ? teda ideme byť za skromné? no dobre, tak úplatky, alimenty a 2% budeme dávať na čokolády, a ostatné naše závislosti.
a s tým ustanovujúcim valným zhromaždením súhlasím 😀 😀 😀 . už som celá preč čo sa tak teším. som skoro na ceste, len neviem kam mám ísť????
@catharinka inak mne to uz jedna kamoska raz hovorila, ze jej nikdy doktor sono nerobil a tiez mala ale 26 rokov, nechapem niektorych lekarov. Posli sekroske udaje a dame ho na ciernu listinu 😀
@lolitka25 - tak, ja si poprosim ten fernet!!! A to hned za flasu,nech sa mi ta maternica otocena otoci naspat.... 😀 😀 😀
Kolegynky, prachovka a vysavac ma volaju, musim ist upratovat, vecer sa este mozno zastavim kuknut, ci LEPETEN prosperuje...
teda už viem kam musím, na WC 😨 lebo sa pocikám, nemám ani kedy odbehnúť. tie naše riadiace pozície sú vyčerpávajúce 😝 😀
inkontinencia k tomu vsetkemu este aj? 😠
@lisian 😀
@mabumi ja som tvor velmi zadavy, a kedze darceky nedostavam kazdy den tak sa uspokojim aj s obalkami 😀
@catharinka dakujem za privitanie
A este som chcela ze ja mozem byt ta prijemna pani na podatelni vzdy som si chcela vyskusat ake to je na vsetkych len vrieskat 😀

@lisian presne tak, chlapi musia zostať vo výkone 😀 😀 😀 . potrebujeme nepretržitú dodávku materiálu 😀
@krista5 som si myslela, že budeš chcieť vymeniť 😀 . no tak dobre 😉
@monula535 otváranie obálok??? 😕 . tak tebe dáme akú funkciu - generálna riaditeľka a v náplni budeš mať prijímanie alimentov od Kollára 😀 😀 a 2% z daní 😀