icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

krista5
12. apr 2011

@mabumi
tiez si myslim, ja budem spokojna aj s cokimou🙂🙂

monula535
12. apr 2011

@lolitka25 s tym zaradenim alkoholickym velmi suhlasim od dnes moj drahy dostava na pitie iba red bull 😀

krista5
12. apr 2011

@monula535
ale davaj pozor aby nedostal krííídla🙂🙂🙂

monula535
12. apr 2011

@lisian aha to je tiez dobre aj tam sa mozem vybujacit 😀

mabumi
12. apr 2011

@monula535
@lisian kontakt s verejnosťou, ale s časťou "čierna listina" nech si dievča povrieska keď jej po tom srdiečko piští 😵
no tak čo ideme variť? Hm, fakt ťažký problém, veru. nejaké rýchle jednoduché jedlo to musí byť, nech dlho neabsentuješ v LEPETENE 😀 . tak daj variť perkelt, alebo upiecť kurča s ryžou, alebo sáčkovú polievku 😀

monula535
12. apr 2011

@krista5 aspon by ma konecne zobral na nejaku dovolenku poriadnu, uniet by ma hadam zvladol 😝

lisian
12. apr 2011

@mabumi joj to ja teraz budem nepritomna chvilu,,,,,no volaco vymyslim. cvakam dochadzkovu kartu baby na nejaku chvilu. zdar 😀

krista5
12. apr 2011

@mabumi
@lisian
vifonka to istiii 😝 😝 😝

monula535
12. apr 2011

@mabumi sackova polievka a spagety s morcadellou 😀 obed ako vysity 😀

mabumi
12. apr 2011

baby nemieša sa to tu nejako? však sa mi zdá, že tie príspevky išli v inom poradí 😖 .
no nevadí..

@lisian aj ja by som si "cvakla" kartu, ale nemôžem. budem musieť dorobiť čo som zameškala 😝

mabumi
12. apr 2011

@monula535 veru osvedčená špecialitka 😵 .
a už viem isto, že sa to tu pletie, aj moje príspevky idú zrazu v opačnom poradí 😕 . ako sa tu teraz vysomárime, hm?

monula535
12. apr 2011

@mabumi prave som nad tym rozmyslala ako je to mozne.. sme moc rychle 😀

krista5
12. apr 2011

@monula535
@mabumi
baby mne to spadlo uplne musela som startovat MK znovu

mabumi
12. apr 2011

@monula535
@krista5 😀 😀 😀 veru, nestačí na nás ani kôň 😀 😀

@lisian alebo to bolo tvojím odchodom že aj MK zblbol? no veru, riaditeľka odišla, tak hneď sa firma rúca 😀

krista5
12. apr 2011

@mabumi
presne to som pisala ale vobec sa to tu nezobrazilo.... 😠 😠 😠 😠

mabumi
12. apr 2011

@krista5 hm, aj tieto posledné príspevky s @monula535 sa nám prehodili 😒
nevadí, kto sa hlási na miesto riaditeľa IT ???? 😀

krista5
12. apr 2011

@mabumi
pocuj ale to bude musiet byt nejaka extra sikovnica🙂🙂ved my tu budeme mat ochvilu 100 stran🙂🙂

mabumi
12. apr 2011

@krista5 😀 noooo, a to som na začiatku písala, že na strane 100 už budeme všetky tehuľky, čo sme boli na začiatku tejto témy 😅 . takže takýmto tempom babenky v máji to máme isté 😎 😎 😎 😎 😎

krista5
12. apr 2011

@mabumi
nno my to mame jasne🙂🙂🙂

mabumi
12. apr 2011

@krista5 😉

krista5
12. apr 2011

@mabumi
mangel uz je doma...uz šrotuje detsku vyzivu s piškotami...baby a ze nemam doma babatko!!!

mabumi
12. apr 2011

@krista5 🙂 tak ked mu nenavaríš, tak musí detskú výživu 😀
@lisian vidíš, takto si ich musíme naučiť ako krista a máme po starostiach 😀

krista5
12. apr 2011

@mabumi
@lisian
no baby a najmladsia vam musi davat rady 😵 😵 😵 😵

mabumi
12. apr 2011

@krista5 jáj, počkaj zabudla som, veď tvoj drahý je ešte zajačik, preto tá detská výživa 😀 (bez urážky 🤐 , OK?)

krista5
12. apr 2011

@mabumi
no vidiis, to ma nenapadlo, ze to je tým vekom🙂🙂

mabumi
12. apr 2011

@krista5 možno mu to ostane - o chviľu budeš len také vyvárať pre mimi a on chudák nebude mať inú možnosť 😀 😀

krista5
12. apr 2011

@mabumi
no on sa len potesi...myslim ze mimi nezostane nic, lebo teraz uz padol 7 dcl. pohar...a to bol len dezert, to pri nom by som nestacila okrajovat jablcka 😀 😀

mabumi
12. apr 2011

babenky musím ísť 😕 , dúfam, že sa k vám dnes ešte dostanem 😀

krista5
12. apr 2011

@mabumi
oki ak nie pokracujeme zajtra🙂🙂 😵 😵

mykaellle
12. apr 2011

@catharinka ahoj, ja som mala presne ten isty problem, ze doki mi nerobil sono, az druhy. S prvym gynekologom som stratila 1,5 roka, pretoze mi len vravel, ze ja mam na materstvo cas. Druhy doktor ma poslal hned na folikulometriu, a zistil, ze ovulujem a na 31 DC.. ale kazdopadne som rada, ze sa veci pohli dopredu..