Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@monkri jaj bozicku, v ktorom tyzdni si?
@zabka60 a ja teraz zacinam mat pocit, ze mi nabieha akysi zapal...tak neviem.....aaaaaaaaaaach asi zase pobezim na gyndu....esteze moj gynekolog je moj ujo, inak by si o mne myslel uz neviem co 😀
@kyra30 ale to by sme mali asi trosku spomalit pisanie, lebo takto neviem 😀 strany bezia neskutocnym tempom a predpokladam, ze strana dvesto padne o dva tyzdne 😀
@tinka9075 jej to by bolo super
tak babenky moje aj ja som na vas zavisla, aj ked sem tam len nieco napisem, ale citam poctivo kazdy den a cakam, ktorej sa to podari a pojde na tie kremese, prepacte, ze som sa votrela,ale za kazdu dobru spravu sa tesim ako mala🙂)
@katkapapacova Kati, mozno sa tvoj manzel este boji tesit naplno, kvoli tomu, co sa vam stalo minule... to chce len cas, nebojaj 🙂
@katkapapacova no to je na tom že ani oni nevedia koľkátom som lebo podla mrchy vychádza druhí mesiac ale ked vydeli minule malé tak že som menej tak len hádajú tak že poriadne ani ja neviem ☹
no babenky už som tu aj ja včera sme sa s mangelom snažilkovali tak dufam že sa tam niečo ujme 🙂
@monkri jaj moja to je hrozne, dufam tu u nas ta vysetria a bude to ok 😉
@katkapapacova to dúfam aj ja
@kathrin17 dakujem
@katkapapacova ahoooj no my cakame stale na genetiku,dnes som volala,ale nedvihali ma 😠 a tebe sa ako dari,nasa milovana zakladacka najsamlepsejnasplodnejsej temicky na svete 😉 ...babatko poslucha??? 😉
@zabka60 jak si ma pekne nazvala, hlavne aby tie virusy zacali aj na vas vsetky ucinkovat...moj drobec veselo kopka a ja si to konecne uzivam...genetika-?verim ze to bude v poriadku 😀 😀 😀
@kyra30 ja neverim, nejak ma obchadza ta moja nadej, prestala som riesit, mozno vam len napisem odkaz a budem sa tesit, ze mam babiku a budem si ju rozmaznavat🙂) neviem sa dockat, akurat dnes pride kamoska s 2mes babom, tak si viete predstavit kde bude a kto sa s nou bude maznat🙂)

@katkapapacova no stale len hádajú ak by testy nevraveli že som tehu tak ani jeden doktor by my neveril stále len hádajú že či som potratila alebo sa malé nevyvíja tak stále dávajú merať len hladinu HCG tak som zvedavá lebo doteraz stále rástlo pekne hore len keby my nebolo zle stále ma napína na vracanie