icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

monkri
1. aug 2011

@katkapapacova no stale len hádajú ak by testy nevraveli že som tehu tak ani jeden doktor by my neveril stále len hádajú že či som potratila alebo sa malé nevyvíja tak stále dávajú merať len hladinu HCG tak som zvedavá lebo doteraz stále rástlo pekne hore len keby my nebolo zle stále ma napína na vracanie

katkapapacova
autor
1. aug 2011

@monkri jaj bozicku, v ktorom tyzdni si?

kathrin17
1. aug 2011

@zabka60 a ja teraz zacinam mat pocit, ze mi nabieha akysi zapal...tak neviem.....aaaaaaaaaaach asi zase pobezim na gyndu....esteze moj gynekolog je moj ujo, inak by si o mne myslel uz neviem co 😀
@kyra30 ale to by sme mali asi trosku spomalit pisanie, lebo takto neviem 😀 strany bezia neskutocnym tempom a predpokladam, ze strana dvesto padne o dva tyzdne 😀

@tinka9075 jej to by bolo super

alceola
1. aug 2011

tak babenky moje aj ja som na vas zavisla, aj ked sem tam len nieco napisem, ale citam poctivo kazdy den a cakam, ktorej sa to podari a pojde na tie kremese, prepacte, ze som sa votrela,ale za kazdu dobru spravu sa tesim ako mala🙂)

lolitka25
1. aug 2011

@katkapapacova Kati, mozno sa tvoj manzel este boji tesit naplno, kvoli tomu, co sa vam stalo minule... to chce len cas, nebojaj 🙂

monkri
1. aug 2011

@katkapapacova no to je na tom že ani oni nevedia koľkátom som lebo podla mrchy vychádza druhí mesiac ale ked vydeli minule malé tak že som menej tak len hádajú tak že poriadne ani ja neviem ☹

kyra30
1. aug 2011

@alceola ahoj...ja tiež občas len prečítam a teším sa každej dobrej novinke 😀....neboj aj na nás príde ...a dáme dobrú novinku pre babenky... 😵 😵 😵

alceola
1. aug 2011

@kyra30 ja dufam, kazdy mesiac v to verim a potom pride sklamanie, takze uz ani nechcem nejak verit, budem len snazilkovat a uvidime🙂

tinka9075
1. aug 2011

no babenky už som tu aj ja včera sme sa s mangelom snažilkovali tak dufam že sa tam niečo ujme 🙂

kyra30
1. aug 2011

@kathrin17 no veru touto rýchlosťou písania to do tej 200 nestihneme...nevadí....tak už len do Vianoc si dajme 😵 😵 😵

kyra30
1. aug 2011

@tinka9075 tfuj, tfuj, tfuj.....nech sa ujme 😀

kyra30
1. aug 2011

@alceola mne tiež včera došli mrchy, ale už ma ani nebaví byť z toho na nervy...takže ked príde tak príde 😅

tinka9075
1. aug 2011

@kyra30 dakujem ked sa neujme pomôžu doktori 🙂

katkapapacova
autor
1. aug 2011

@monkri jaj moja to je hrozne, dufam tu u nas ta vysetria a bude to ok 😉

kathrin17
1. aug 2011

@monkri neboj urcite je drobatenko tam kde ma.....a uz nam len oznamis dobre spravy 😀 drzim palceky moja....

monkri
1. aug 2011

@katkapapacova to dúfam aj ja

@kathrin17 dakujem

lolitka25
1. aug 2011

@monkri vydrz ty len ku dokimu na SVK a nedaj sa zastrasit, babanko tam iste je,len doktori ho nevidia... u nas ho najdu.... drzim palce 🙂

monkri
1. aug 2011

@lolitka25
@lolitka25 dakujem už len troška a som doma 😉

tinka9075
1. aug 2011

@monkri neboj ked prideš na slovensko babo sa ti ukaže ved tam kde si teraz je velmi teplo tak sa mu nechce 🙂

zabka60
1. aug 2011

@odrik @domkalaky ahojteee no uz je dobre,drahy dnes pomaly cely den klacal na kolienkach,tak ho to mrzelo,venoval sa cely den mamelu,boli sme po nakupoch,zatial krasny den uvidime do vecera 😅

zabka60
1. aug 2011

@kyra30 dakujem kraaasne 🤐 -tento smajlik znamena pusinku posielam 😉

tinka9075
1. aug 2011

@zabka60 vidiš všetko dobre dopadlo 🙂 🙂

zabka60
1. aug 2011

@kathrin17 no nech sa paci ake konexie 😀 super tak utekaj az si cim skor zdravucka

zabka60
1. aug 2011

@tinka9075 no jo vie ma potrapit,ale len tak 2-3x ho to drapne,uz starne,tak coskoro bude klud 😀 sladka 30tka....chlapy 😀

tinka9075
1. aug 2011

@zabka60 musiš si len povedat že čas vyrieši všetko a ved chlapi 🙂 🙂

zabka60
1. aug 2011

@katkapapacova ahoooj no my cakame stale na genetiku,dnes som volala,ale nedvihali ma 😠 a tebe sa ako dari,nasa milovana zakladacka najsamlepsejnasplodnejsej temicky na svete 😉 ...babatko poslucha??? 😉

zabka60
1. aug 2011

@tinka9075 ano ano presne tak nebudu iny,ale co by sme bez nich 😀

tinka9075
1. aug 2011

@zabka60 no ved to aj ked nas vedia potrapit ale bez nich je to tažke 😅

katkapapacova
autor
1. aug 2011

@zabka60 jak si ma pekne nazvala, hlavne aby tie virusy zacali aj na vas vsetky ucinkovat...moj drobec veselo kopka a ja si to konecne uzivam...genetika-?verim ze to bude v poriadku 😀 😀 😀

alceola
1. aug 2011

@kyra30 ja neverim, nejak ma obchadza ta moja nadej, prestala som riesit, mozno vam len napisem odkaz a budem sa tesit, ze mam babiku a budem si ju rozmaznavat🙂) neviem sa dockat, akurat dnes pride kamoska s 2mes babom, tak si viete predstavit kde bude a kto sa s nou bude maznat🙂)