icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

tinka9075
4. aug 2011

@odrik len si pekne uži dovolenku a možno aj mršku nedostaneš a pokne tam snažilkuj 😉

tinka9075
4. aug 2011

@lolitka25 potom treba bocianov poslat aj k nam ja ich už dlho čakam 🙂

lolitka25
4. aug 2011

@tinka9075 🙂 aj my ich cakame a nechodia,ale asi len zabludili a uz su na ceste, maju GPS 🙂

tinka9075
4. aug 2011

@lolitka25 no aj minule leteli a ešte mangel povedal že asi chcu ist k nam sused ich odhanal a sedeli si na našom komine tak asi to niečo znamena 😎

odrik
4. aug 2011

@tinka9075
Si zlatusik!!! No este snazilkovat nemozem, este musim pockat tuto jednu mrsku, kedze som potratila v maji, este musime byt chvilocku trpezlivi!!! A kedze mam trombofiliu, je dobre o snazilkovani a pripadnom tehulkovani informovat hned moju hematologicku a gynekologa, aby som si hned mohla zacat pichat injekcie. Trosku to mam komplikovane, ale ved nejako bude 🙂 !!!

odrik
4. aug 2011

@tinka9075
A ozaaaaaj, ja som predvcerom videla nadherneho majestatneho bociana na poli, bol krasny! Az mi zovrelo srdiecko za nas vsetky !!!

tinka9075
4. aug 2011

@odrik tak naber pekne silu zrelaxuj a potom to pride ved do strany 200musime byt všetky tehotne 😀 😀

tinka9075
4. aug 2011

@odrik no a u nas si minuly tyžden sedeli na komine tiež som si pomzslela na nas všetky a priala aby nam to vyšlo 😉

odrik
4. aug 2011

@tinka9075
Tak tie bocianky nabuduce musime oslovit, ze kde sa tolko tulaju s tymi batoztekmi stastia pre nas 🙂 !!!

tinka9075
4. aug 2011

@odrik no ano aj ja som čakala že mi idu zhodit batôžtek a oni nič 🙂

odrik
4. aug 2011

@tinka9075
Ved oni zhodia, neboj, musi prist ten spravny cas 🙂 !!! Ved my si pockame 🙂 na tie najdokonalejsie a najzdravsie babatka na svete 🙂 !!!

tinka9075
4. aug 2011

@odrik moja reč presne tak 🙂

zabka60
4. aug 2011

@lolitka25 noo balkonik nechavame otvoreny aj na noc,ako pre jeziska 😀 a staale nic,ale malujeme aj na zelenkavo,takze sa budu citit dobre bocianiky,ved aj zabky su zelene 😀

zabka60
4. aug 2011

@odrik jooj moja pokazi ti troska dovolenku,ale potom uz mozes krasne a svedomito snazilkovaaaat,joj ako vam ja zavidim,ze mate ovulkyyyy 😖 ....dones nam nejake talianske virusiky moja a po ceste aspon pierko s kazdeho bocciana 😀

odrik
4. aug 2011

@zabka60
Dobre moja, mam teda dolezitu misiu 🙂 !!! Nechat mrchy vsetky v Taliansku, bocianov pritiahnut za nohy, prip. aspon pierka 🙂 !!! Tak nebudem zbierat tolko musli, ale pierka !!!

zabka60
4. aug 2011

@odrik ano a pevne verim,ze ty hravo zvladnes tuto bojovu ulohu 😉 ved ty si nasa sikovnicka 😉 no nic ideme sa my pustit do prerabky,tak sa mi drzkajte vsetky a tebe pokladik statstnu a pokojnu cestu zelam a davajte na seba pozor a stastne sa nam vratte 😵

odrik
4. aug 2011

@zabka60
Dakujeeeeeeem pokladik moj prerabkovy 🙂 !!! Krasne vymalujte, nech to ide rychlo!!! A kedze v hoteliku mame wifi, budem vas kazdy den otravovat 🙂 !!!

monkri
4. aug 2011

ahojte baby koľko ste toho popísali včera som zase nemala net no čo už zajtrá sa vám hlásím večer zo slovenska 🙂

tinka9075
4. aug 2011

@monkri budeme sa na teba tešit 😉

monkri
4. aug 2011

@tinka9075 dakujem 🙂

tinka9075
4. aug 2011

@monkri pekne pocestuj štastnu cestu a budem čakat ked sa ozveš zo slovenska 😀

monkri
4. aug 2011

@tinka9075 dakujem a ozvem sa 😉

zabka60
4. aug 2011

@odrik no supeer bo nam budes mooc chybat 😉 my mame hotovo este po jedno nateri nahodime a je to,este poumyvat vsetko bo bordel bohovsky je,ale vyslednyy efekt stoji za to 😉 kraasne to mame nemozem sa vynadivat,sranda co dokaze vykuzlit farba na stene 😅

odrik
4. aug 2011

@zabka60
No to sa velmi tesim, ze sa podarilo a mozes si vychutnavat tu krasu 🙂 !!! Aj vy mi budete mooooooc chybat, ale urcite moji chlapi, zavislaci notebookovi, budu podvecer surfovat, nie na mori, ale na nete a tak sa velmi rada pridam a hned ma tu mate 🙂 !!!

odrik
4. aug 2011

@monkri
Ahoooooj, tak stastnu cestu!!! Opatruj sa a davaj na seba a babulko velky pozor!!!

zabka60
4. aug 2011

@odrik 😵 supeeer zlaticko,tak stastnu cestuuuu a veelmi si to uziteeee...joj vam je uuuzasne,no odpadnem,keby si si doniesla malu rielu,abo toho vlllcka mainkeho 😵 to by bol kraasny sok!!!!!!stastnu cestu

zabka60
4. aug 2011

@monkri tak zajtra si uz medzi nami supeer,stastnu cestu a opatrujte sa 😉

monkri
4. aug 2011

@zabka60 dakujem 🙂
@odrik a aj tebe šťastnú cestu a uži si dovolenku 😉

odrik
4. aug 2011

@zabka60
No moja, to by teda bol sok aj pre mna, ale bol by to aj zazrak 🙂, pretoze ovulka bude az po mrske, a to bude az ked prideme domkov 🙂 ! Nevadi, bude z rizikoveho podniku, podnik zabavny 🙂 🙂 🙂

jaja018
5. aug 2011

Ach baby, co mam robit? Zase dola mrcha...