icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

tinka9075
11. aug 2011

@zabka60 držim palce a budem na teba mysliet ja idem do iskare v stredu tak uvidim čo povie mne 🙂

monkri
11. aug 2011

@eviq ano zajtra zase na krv a potom čakať na výsledky

lolitka25
12. aug 2011

@monkri poklad, co mas nove? uz nasli Tajanku, ci ju este bavia schovavacky?

Baby kde je domkalaky? pomly mam o nu strach, tak dlho sa neukazala, nepisala, ze by niekde sli na dovolenku, vsakze?

@odrik uzi si poklad este ked si pri mori. snad mas teplucko a so simonkom sa blaznite cele dni 🙂

lolitka25
12. aug 2011

@eviq som rada, ze babanko uz dorastlo - moje modlitby pomohli, jupiiiiiiiiii 🙂

fliacik
12. aug 2011

@monkri držkaj sa a nepripúšťaj si negatívne myšlienky, všetko je tak, ako má byť a Tvoj drobček je určite tam, kde má byť - veď si sama povedala, že ho cítiš, tak tomu VER. Sila pozitívneho myslenia robí veľa, nesmieš pochybovať. Takže, úsmev 🙂, hlavu hore a bež si po dobré správy 🙂

eviq
12. aug 2011

@lolitka25 🙂 dakujem 🙂 ja som si tiež všimla, že domkalaky tu už dlhšie nebola...a zvykla chodiť každý deň....možno je len niekde na návšteve a nemá prístup k PC, snáď sa nám skoro ozve...zdá sa mi, že dovolenku nespomínala.

eviq
12. aug 2011

@monkri ahoj moja, kedy budeš mať výsledky z krvi? už dnes? hcg robia tak do dvoch hodín, len záleží, či hne´d pošlu výsledky z laboratória...a ako sa cítiš?

monkri
12. aug 2011

ahojte tak výsledky budem mať až pondelok ale už tam maličká asi nieje lebo včera vnoci som moc krvácala bola som na pohotovosti a lekár tam že tam nič nieje a spýtal sa ma či vôbec som bola tehotná či my to niekto potvrdil a potom že či vôbec som mohla aj otehotnieť či si nevymýšľam a že tie testy čo som doniesla s alžírska že to nepotvrdzuje tehotenstvo lebo že sú to testy len na hladinu HCG a že ktovie čoho my vôbec išli hore a že ten snímok čo mám že je to je len janko hraško že to nič neznamená že to som už dávno mohla potratiť tak ja už to nerieším beriem že nie som tehu

eviq
12. aug 2011

@monkri moja zlatá to mi je veľmi ľúto...len som šokovaná, že takto necitlivo ti to lekár povedal...ale určite využi, že si na SK a nech ti urobia všetky možné vyšetrenia, aby si sa mohla čím skôr zase pokúsiť....veľmi na teba myslím, držkaj sa ☹

tinka9075
12. aug 2011

@monkri bože ja som sa tak s tebou tešila ale uvidiš v pondelok už budeš vediet na čom si a aj ked si krvacala ved niektore ženy maju menzes a tehotne su držim palce 🙂

monkri
12. aug 2011

@eviq no posledné testy mám pondelok a to už budem vedieť na 100% čo a ako jednoducho ja už nevládzem budem to riešiť až pondelok čo a ako dalej lebo nikto my úplnú odpoved nedal len stále sa háda čo ako jednoducho musím čakať na výsledok

eviq
12. aug 2011

@monkri to je len zarážajúce, že ani ultrazvukom to nevedia zistiť...tak len oddychuj teraz a v pondelok sa uvidí...moja už si si toľko vytrpela tých stresov okolo toho, ja si pamätám moje posledné tehu, to síce potvrdené bolo ale často som krvácala tak som minimálne raz do týždňa bola na pohotovosti alebo v nemocnici....pamätám si, že som z toho bola úplne psychicky na dne a ty to máš ešte komplikovanejšie....chcela som ti napísať, že buď silná, ale nenapíšem...ja som tú vetu neznášala, lebo som nechápala, prečo mám vždy len byť silná, ke´d nevládzem....ale sme tu pre teba ak sa budeš chcieť porozprávať.

monkri
12. aug 2011

@eviq dakujem moja ver aj ja som už na to alergická že vydrž bude dobre ved si silná a podobne už stačí ja som už nadne ja už nechcem byť silná ja chcem kričať na celí svet že prečo práve ja komu som čo urobila že to musí byť takto mám chut všetko rozbiť okolo a som už na každeho alergická a odnáša to moja rodina a najme manžel ja viem že on zato nemôže ale jednoducho sa neviem ovládať že je tak daleko a nie je primne pritom viem že on to znáša možná horšie než ja som nahnevaná na celí svet

eviq
12. aug 2011

@monkri vôbec nemusíš byť silná a vydržať....vyplač sa, vykrič sa, hnevaj sa...máš na to plné právo, dostaň to zo seba vonku...poriadne sa vyplač...viem, že ti je veľmi zle a ešte nejakú dobu bude, ale každým dňom sa to bude zlepšovať až po ten tvoj vytúžený deň, ktorý tiež príde, ale nevieme teraz ešte kedy. ten, kto to zažil, ti bude rozumieť a ten, kto to nezažil, nemá právo ti hovoriť, aby si bola silná...manžel to určite chápe, že si nahnevaná a podľa mňa to nebude brať v zlom, vie, že sa trápiš...

monkri
12. aug 2011

@eviq dakujem moja ved to je na tom že je to druhí krát už a zase a nechápem prečo no ešte nevzdám to ešte budem znova skúšať ked príde manžel ako my aj on povedal neboj do tretice to vyjde určite že on to vie že do konca roka budem zase tehu

kyra30
12. aug 2011

@monkri ☹ to nie je fér... monkri moja...nie je to fér....celý svet je naopak....koľkí nechcú dieťa a majú a my sa tu trápime túžbou za dieťatkom... ešte neháč flintu do žita...počkaj na pondelok, nech sa to potvrdí... budeme tu s tebou ..myslím na teba a hodím za teba hned jednu modlidbičku a za Tajanku.

kyra30
12. aug 2011

@zabka60...daj nám vedieť ako v iscare, dúfam že už máte termín IUI a idete na to.

monkri
12. aug 2011

@kyra30 dakujem a tu modlitbu daj za každú s nás nech sa už netrápime a nech sme konečne maminkami všetci a no plakať mám čas aj pondelok a potom stále ale nevzdám sa ešte nie musí byť už aj dobre ved si to my všetcia už zaslúžme

@zabka60 držím palce 🙂

kyra30
12. aug 2011

@alceola ahoj, ako sa máš, máš niečo nové v našej veci ? sa mi zdá, že ty len snažilkuješ a snažilkuješ..ked sa tu ani nezastavíš

lolitka25
12. aug 2011

@monkri Monkri moja, ani neviem co napisat, silno sa za teba modlim a verim, ze to bude fajn... drzim ti vsetky prsteky zlatko...
@kyra30 ahoj poklad, plne s tebou suhlasim, je to nefer, niektore chudence deti vyrastaju v neludskych pdomienkach, su tyrane,alebo sa ani nenarodia,lebo sa tak ich rodicia rozhodnu... a zeny co by si najviac na svete priali babo musia prechadzat peklom na zemi a pocuvat veci typu... nemysli na to, bud silna, kedy uz budete mat a pod.... napr. aj dnes ma az zarazila jedna vec,citala som jednu diskusiu tu na konikovi myslim ze to je tema panelak a tam jedna zena pisala, ze neznasa cudzie deti... samozrejme ta zena svoje deti ma... mozno nie je zly clovek,ale ja take neviem pochopit- mozno som zly clovek ja. o 5 dni idem k dokyni, som zvedava co mi zisti, snad mi zoberie aspon krv ci nemam znizenu stitnu zlazu,a urobi ultrazvuk ci nemam opat cystu....
@zabka60 cakam na spravicky 🙂

kyra30
12. aug 2011

@lolitka25 ty si zlý človek určite neni...niekedy ludia povedia neiktoré vyjadrenia bez rozmyslu...možno aj tá pani...a my ľudia, zväčša čo máme ...si nevážime... aj ja veľa vecí tak beriem, ako samozrejmosť...aj ked nie sú... ani nám to nepomôže byť nahnevaní na ľudí, čo nám kto vraví....myslím, že nik nepraje zlé...nevedia čo povedať.....
Dúfam, že vyšetrenia dopadnú dobre...daj potom vedieť, čo a ako. Ja sa tieť chystám na preventívku zasa, nechám to na september, teraz august mám doš nabitý.

monkri
12. aug 2011

baby dakujem za podporu ,no držím palce aby aspoň vám to vyšlo ked už mne nie no dúfam do tretice ked to bude už aj ostane ,bolo toho namna vela a asi to nebolo súdené teraz no urobila som si test tehotenský ešte stále mám dve paličky ale neviem či to nieje len zostatok no ved počkám ešte troška a volačo bude somnou najhoršom mám super manžela a viem že stojí pri mne aj ked som kopec nervov chápe to a dakujem aj za to že ho mám

zabka60
12. aug 2011

@eviq @odrik @lolitka25 no takze dnesne spravy:o par dni,ked dojde mrcha a na šdc ideme papat clostyl,9 a 10dc sono a foliky musia byt iba 2,ak bude co i len o jeden viac tak nemozme ist na iui,bo by mohlo byt rizikove viacpocetne tehotenstvo,takze uviidime co bude,ak to nevyjde tak zas mesiac cakat na mrchu!!a ak nam to konecne vyjde,tak vecer pregnyl pichneme a obden ideme na iui a uvidime a ak nam to nevyjde,tak ideme na ivf,dnes nam aj vypisali ziadost do poistovne.no ale ja neviem mam stracch z ivf ☹ no a AMH ma byt od 1 do 3 a ja som mala 0,86 takze moc nizky a to nieje dobre ☹ a este mame odporucanie od docenta z genetiky,ze mame byt stale sledovany pocas tehu ultrazvukom a este mame riziko ze chgps a akoze neviem,co to znamena zabudla som sa na to sppytat...joj taky sme dnes vystresovany s tych informacii,aj nam je smutno,po ceste kopec bocianikov sa na nas usmieva,same deticky kaje taje a my nic ☹

zabka60
12. aug 2011

@odrik @lolitka25 @kyra30 @monkri @eviq @tinka9075 ja uz neviem,ja by som sa najradsej ani nenarodila asi,abo uz neviiem by som aj ja dnes nakricala na cely cely svet,cely den nadavame aj s mm,ze deti chodia len tam,kde ich nikto nechce a kde ich doslova potrebuju,tak sa ludia len trapia a su uz psychicky vycerpany,nevladzu,ja uz neviem co napisat,keby som mala pisat co citim,strasne krute slova by to boli,bo kazda jedna trpime,ako psy z ulice,ktore su nestastne,este,ze sme nasli jedna druhu,bo ja by som uz dala tez asi maslu 😠 😠 😠

tinka9075
12. aug 2011

@zabka60 neboj mame jedna druhu tak sa navzajom podržime a detičky budu ved musime ist na kremeše 🙂

zabka60
12. aug 2011

@tinka9075 ja uz stracam nadej naozaj,vela krat sa zamyslam ci to ma vyznam,podla doby aka je,strasna drazoba,vsetko je hore nohami,prace je malo a malicko zaplatena,neviem ci to zvladneme financne ale hlavne psychicky,stale som podrazdena,doma po kazdom ziapem a uz aj ja vidim,ako im ublizujem,ved oni za to nemozu,tak ako chceli mna tak chcem aj ja svoje dieta aj ked bude mat mozno pokaazeny zivot,ktoho vie...skusime iui a ak to nevyjde,vykasleme sa asi na to,dnes som sa rozhodla a neviem,mozno zmenim neskor nazor mozno nie,cas ukaze a s vami sa chcem stretnut tak ci tak 😉

tinka9075
12. aug 2011

@zabka60 ivf zvladneš ma mam za sebou už 2krat a som tu ja viem že je to tažke a tie sproste reči a vy ešte nemate babo ja som to vyriešila tak že zvedavcom som povedala že ked budeme mat tak ma budu vidiet s kočikom a m,am pokoj lebo ludia su hlupy a to maš pravdu ja som teraz na peenke platim si dobrovolne poistenie mam viac ako zarobim a keby som mala ist na ivf tak to budem platit z peenky 😉

tinka9075
12. aug 2011

@monkri ked ti test ukazuje že si tehotna tak to je čudne že tam nič nevidia musiš bojovat neboj všetko bude ok 😉

monkri
12. aug 2011

@zabka60 nie si sama komu sa chce kričať na celí svet ver aj mne bože kedy bude dobre darmo som sa tešila že som už nie som asi tehotná ja by som vedela vraždiť tomu ver ale čo narobím prišla som aj na sk aby bolo dobre a tu stretnem ešte horších lekárov ako tam ja ich asi priťahujem ,no neboj aj tak raz budeme tehotné musíme byť lebo potom spravodlivosť neexistuje

zabka60
12. aug 2011

@tinka9075 nas nikto neotravujee otazkami,ze kedy to bude to mame v pohode a aj keby sa pytalli ench ma bozaju 😉 nasa vec 😉 no a aj si si platila dnp???boze 2 ivf a nic to je hruza to telo ludske nic nevydrzi strasne nieco