Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
Baby do Vianoc sa nam to musi podarit, vtedy nasa hlavna organizatorka @katkapapacova porodi a mi ju budeme pekne nasledovat. prelomime lady. Ved neexistuje ze by na svete bola az taka nesparvodlivost,lebo si hodim maslu uz.
@zabka60 ja si platim dnp skoro 2roky a teraz som to využila a dnes mi prišlo zo socialnej poistovne kolko budem dostavat tak za dva mesiace peenky mam zaplatene ivf a ked som bola na ivf ja som to znašala velmi dobre keby som si nepichala injekcie ani neviem že mam ist na ivf 🙂
Prosím o radu. Mam nasadeny clostilbegyt uz 3 mesiac a chodim vzdy na 22 den MC na odbery no progesteron mam strasne nizky cize u mna ovulacia neprebieha. Veľmi túžime po miminku a ja som stale zufala a stale na to myslím, doktor povedal, ze ked na mesiac budem mat taku nizku hodnotu progesteronu tak ma pošle za jedným doktorom čo ma nastarosti sterilné páry už aj s manželom. Normálne mám z toho strach a bojím sa toho všetkého no povedal, že pravdepodobne pôjde manžel na spermogram. Už som o tom s manželom hovorila no na podiv súhlasí. Nemáte nieakú skúsenosť čo by mi pomohlo a tak by sme predišli aj určitým vyšetreniam mám z toho strach tak trošku.... ☹ Veľmi pekne ďakujem za radu ...
@jaja08 ahojky,s coho mas strach 😕 nemas mat s coho,tam vam urcite neublizia 😀 nemusis sa bat,len pekne chodte,spermogram neboli a mozes ist s manzelom aj ty ak by ste isli do car...centrum asistovanej reprodukcie..aspon budete vediet kde je problem a pomozu vam..ani ja nemam ovulku
@jaja08 neboj,aj my sme sa bali po prvy krat,ale zvladli sme to 😉 neboj,my sme tapali,kde je chyba rok a pol,2 zensky na to nevedeli prist a tak sme isli do car a tam behom 5 min povedali diagnozu,mam pco vajecniky a nemam ovulku ☹ tam je pes zakopany a tak ideme coskoro(dufam) konecne na iui,bo toho trapenia a tahania za nos by uz stacilo
ahojte kocky dlho som tu nebola velmi vela prace:(
chcem sa spytat zacala som pouzivat aj ovu testy a , ze kedy ja najlespiezacat??
ja som zacala na 11 den a je taky dvojciarkovz ale ta drzha je taka svetla ....mame este z manzelom cakat alebo mozme aj dnes sup do potstielky...alebo mame pockat na dve tmave ciarky
lebo niekde som citala, ze sa treba milovat kazdy druhy den.....ake s tym mate skusenosti

@tinka9075 no moja ja už som stoho ko test som si robila len ten lacný a hned dve paličky pekne ale že tehu nie som lebo že tam nič nevidia no ešte čakáme na krvné testy pondelok ale tento týžden je najdlhší mojom živote to čakanie už ma to nebaví stále len čakať