icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

monkri
12. aug 2011

@tinka9075 no moja ja už som stoho ko test som si robila len ten lacný a hned dve paličky pekne ale že tehu nie som lebo že tam nič nevidia no ešte čakáme na krvné testy pondelok ale tento týžden je najdlhší mojom živote to čakanie už ma to nebaví stále len čakať

zabka60
12. aug 2011

@monkri ☹ moja zlata no nezavidim ti to je hruza co si ty zazijes,kedy to konecne skonci vved to je strasn cco sa robi mne sa uz ani nechce zit v takejjt dobe aka prisla,len vrazdy,bitky,sme ako zebraci,no neskutocne co caka dalsie a dalsie generacie nezavidim im ☹

lolitka25
12. aug 2011

Baby do Vianoc sa nam to musi podarit, vtedy nasa hlavna organizatorka @katkapapacova porodi a mi ju budeme pekne nasledovat. prelomime lady. Ved neexistuje ze by na svete bola az taka nesparvodlivost,lebo si hodim maslu uz.

monkri
12. aug 2011

@zabka60 moja ja neviem komu čo som spravila že ma osud tak trestá je to na nervy prečo sme tak odsúdené a druhá ani nevie ako hned tehu a my nič dokedy ved to sa nedá zdravým rozumom vydržať

tinka9075
12. aug 2011

@zabka60 ja si platim dnp skoro 2roky a teraz som to využila a dnes mi prišlo zo socialnej poistovne kolko budem dostavat tak za dva mesiace peenky mam zaplatene ivf a ked som bola na ivf ja som to znašala velmi dobre keby som si nepichala injekcie ani neviem že mam ist na ivf 🙂

tinka9075
12. aug 2011

@lolitka25 žiadne mašle s kym si budeme pisat pekne si tu budeme držat palce a na vianoce sme všetky tehulky 😅

tinka9075
12. aug 2011

@monkri my sme s tebou všetky a držime ti palce bude to dobre 😉

zabka60
12. aug 2011

@tinka9075 ty si platis kolko ked pojdes na ivf??nam vyratali cca 800eciek

tinka9075
12. aug 2011

@zabka60 ked som bola prvy krat platila som 300eur aj s injekciami lebo muž mal spermie ok druhy krat sme platili niečo viac lebo spermio mal slabšie tak robili icsi tak sme platili asi 800eur dobry skok oproti prvemu ale najprv chcem skusit iui a potom uvidim 😉

jaja08
12. aug 2011

Prosím o radu. Mam nasadeny clostilbegyt uz 3 mesiac a chodim vzdy na 22 den MC na odbery no progesteron mam strasne nizky cize u mna ovulacia neprebieha. Veľmi túžime po miminku a ja som stale zufala a stale na to myslím, doktor povedal, ze ked na mesiac budem mat taku nizku hodnotu progesteronu tak ma pošle za jedným doktorom čo ma nastarosti sterilné páry už aj s manželom. Normálne mám z toho strach a bojím sa toho všetkého no povedal, že pravdepodobne pôjde manžel na spermogram. Už som o tom s manželom hovorila no na podiv súhlasí. Nemáte nieakú skúsenosť čo by mi pomohlo a tak by sme predišli aj určitým vyšetreniam mám z toho strach tak trošku.... ☹ Veľmi pekne ďakujem za radu ...

zabka60
12. aug 2011

@tinka9075 kokso my tak vela,injekcie 300eciiek a ostatne,ze zmrazenie vajok a ostatne veci 500eciek...to nieje mozne v tom martine 😠

zabka60
12. aug 2011

@jaja08 ahojky,s coho mas strach 😕 nemas mat s coho,tam vam urcite neublizia 😀 nemusis sa bat,len pekne chodte,spermogram neboli a mozes ist s manzelom aj ty ak by ste isli do car...centrum asistovanej reprodukcie..aspon budete vediet kde je problem a pomozu vam..ani ja nemam ovulku

jaja08
12. aug 2011

@zabka60
Juj ďakujem za podporu, no manžel povedal, že so mnou ale 😀 no ano mame isť aj do centra asistovanej reprodukcie a to na to vyšetrenie tak uvidíme..., no dúfajme , že nám neublížia 🙂

zabka60
12. aug 2011

@jaja08 neboj,aj my sme sa bali po prvy krat,ale zvladli sme to 😉 neboj,my sme tapali,kde je chyba rok a pol,2 zensky na to nevedeli prist a tak sme isli do car a tam behom 5 min povedali diagnozu,mam pco vajecniky a nemam ovulku ☹ tam je pes zakopany a tak ideme coskoro(dufam) konecne na iui,bo toho trapenia a tahania za nos by uz stacilo

jaja08
12. aug 2011

@zabka60
Držím palce aby Vám to višlo 😉

zabka60
12. aug 2011

@jaja08 vdaka podobne 😉

b.bardyova
13. aug 2011

ahojte kocky dlho som tu nebola velmi vela prace:(
chcem sa spytat zacala som pouzivat aj ovu testy a , ze kedy ja najlespiezacat??
ja som zacala na 11 den a je taky dvojciarkovz ale ta drzha je taka svetla ....mame este z manzelom cakat alebo mozme aj dnes sup do potstielky...alebo mame pockat na dve tmave ciarky

lebo niekde som citala, ze sa treba milovat kazdy druhy den.....ake s tym mate skusenosti

tinka9075
13. aug 2011

@odrik
@kyra30
@monkri
@zabka60 babenky kde ste ako tak pozeram dnes tu ešte nikto nebol 😉

tinka9075
13. aug 2011

@domkalaky ty si sa nam kde stratila už mam o teba aj strach už si sa davno neozvala 🙂

monkri
13. aug 2011

@tinka9075 ahoj ja som už tu 🙂

tinka9075
13. aug 2011

@monkri no a čo nove ako sa citiš už je lepšie 😒

monkri
13. aug 2011

@tinka9075 no stále rovnako krvácam moc stále tak že asi bude to už preč no už s tím sa netrápim bude potom

tinka9075
13. aug 2011

@monkri a maš pravdu radšej na to nemysliet možno potom sa vam zadaria dvojičky to bude radosti a vieš čo už by som aj ja brala dve 🙂

monkri
13. aug 2011

@tinka9075 no ved dúfam že sa to podarí no ked budem ok zase začneme na tom pracovať už sa na to teším ja sa nevzdám do tretice musí podariť

tinka9075
13. aug 2011

@monkri ty si ako ja ja sa tiež nevzdavam a to som už 5krat potratila a vidiš idem dalej do frasa ved raz sa to musi podarit na buduci tyžden idem do martina no som zvedava čo mi docent povie 😀

monkri
13. aug 2011

@tinka9075 no vidíš sme my ale prekliaté ty 5x ja by som sa už zbláznila stoho si silná že to takto vládzeš ja som momentálne ko ,držím vám palce aby to teraz už vyšlo

tinka9075
13. aug 2011

@monkri no moja kamaratka mi povedala že ona keby prežila to čo ja tak už je na psychyatrii a ja idem dalej a neviem teraz som si ista že sa to podari no musim len verit že mi doktor pomôže 😉

monkri
13. aug 2011

@tinka9075 presne tak aj ja by som už tam skončila ja už teraz nemám daleko od toho ,ešte že manžel ma silu aj za mna ,ale budeme bojovať a nevzdáme sa do vianoc to stihneme všetcia dúfam 🙂

tinka9075
13. aug 2011

@monkri no bude sranda ked si budeme navzajom pisat že sme tehotne to bude parada 😅 😅

monkri
13. aug 2011

@tinka9075 no dúfam že to bude tak a že to aj vynosíme a bude naša náruč konečne aj plná lebo ja už nechcem mať prázdnú náruč ja už chcem mať svoje dieta v nom no ak do konca roka nič pouvažujem aj nad adopciou