icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

tinka9075
13. aug 2011

@monkri či už porodiš ty alebo si adoptuješ bude to tvoje dietatko a vychovaš si ho a budeš mat z neho radost 🙂

monkri
13. aug 2011

@tinka9075 presne tak máš pravdu no čas ukáže čo bude dalej

tinka9075
13. aug 2011

@monkri čas je najlepši radca ale aj tak je mi z toho nanič ked vidiš že deti sa rodia do rodin ktore nemaju ani čo jest a my čo ich chceme musime doslova o ne bojovat 😒

monkri
13. aug 2011

@tinka9075 no moja ved to nieje spravodlivosť na svete

alceola
14. aug 2011

@kyra30 hahaa, ale nie veru, len tak v ramci normy..🙂)))vela prace, a potom prideme domov z prace a muz si hned ide okupovat notebook, takze ja sa tam tak lahko nedostanem...a potom je na rade moj maly, takze som rada, ked sa sem dostanem, to skor v praci, ale pssst..neviem, zatial nemam nijake priznaky o tyzden budem vediet, pretoze mne chodi mrska presne na den a aj hodinju, ale tento mesiac som vobec nemala chut na snazilkovanie, asi nieco so mnou nie je ok..neviem , mozno tym sklamanim min,mesiac..a ty ako?

kathrin17
14. aug 2011

@monkri moja...bozinku to ma hrozne moc mrzi ☹ nemohli spravit dakde chybu?Tak rada by som bola, keby babatko nakoniec nasli ☹ do kelu....ozaj sa pytam, kde je ta spravodlivost ☹

tinka9075
14. aug 2011

@kathrin17 no ved aj ja hovorim aka je to spravodlivost tie čo nechcu deti ich maju a my čo po nich tužime tak sa nam nedari a ty ako pokračuješ 😉

monkri
14. aug 2011

@kathrin17 no ešte dúfam že pondelok výsledky budú že je tam ale už neverím už to je preč už ju necítim a spravodlivosť to neviem ale asi neexistuje moc som sa tešila na bábetko no uvidíme pondelok a o mesiac príde manžel a hor sa znova snažiť len verím že nebudem zase dva roky čakať na dalšie lebo už zošaliem stoho

kathrin17
14. aug 2011

@monkri moja zlata.......ja uz dva a pol roka cakam a stale nic, ani naznak tehotnosti :-/ to je hrozne, ale nic verim, ze to pride, ked to bude mat prist.....ja tak milujem deti a verim tomu, ze ich budem mat a ked nie svoje, tak si adoptujem.....tolko deti nema maminku a tatinka.....i ked vlastne je predsa len vlastne...

tinka9075
14. aug 2011

@monkri neboj ked pride manžel začnete sa snažit a možno zostaneš tehotna hned 🙂

monkri
14. aug 2011

@kathrin17 aj ja to tak vravím ked nebude moja skúsím adopciu manžel stím súhlasil ale ja by som radšej svoje lebo neviem či vôbec by som mohla aj adoptovať ked sme není obaja slováci

@tinka9075 aj manžel to povedal že kým on príde budem poriadku a hned môžeme ísť na to 🙂

tinka9075
14. aug 2011

@monkri no len aby ste to neprehnali a potom nam budeš pisat že čakaš dvojičky 😀

monkri
14. aug 2011

@tinka9075 ja som za aspon by som to na prvý krát mala za sebou xixixi

tinka9075
14. aug 2011

@monkri no tak ja ta budem nasledovat budeme mat jednou ranou dve babetka 😅

monkri
14. aug 2011

@tinka9075 som za tak že my budeme mať hned dvojičky 😉

tinka9075
14. aug 2011

@monkri bude to trošku viac roboty z dvoma detičkami ale budu naše a vytužene 🙂

monkri
14. aug 2011

@tinka9075 na om nezaleží ved celá rodina by pomáhala aspon u mna 😉 no musím íst ahoj zatial

tinka9075
14. aug 2011

@monkri ked budeš mat čas tak večer popišeme aj ja idem dovarit 😉

zabka60
14. aug 2011

Ahojte babule moje.no my vikendujeme u svokrovcov.uz sa tesim domkov no a od zajtra zas pracovny tyzden...

tinka9075
14. aug 2011

@zabka60 a ja som pozerala že kde si sa stratila 🙂

zabka60
14. aug 2011

@tinka9075 nooo tu som uz,ale zaujimalo by ma kde sa nam stratili osstatne babulky a najma @domkalaky ta teda snazilkuje asi uz o komplet matersku skolku,ked je tak dlho nezvestna ☹

zabka60
14. aug 2011

@odrik @eviq @lolitka25 @mokri @tinka9075 ozaj babulky a kto nam prepisal nazov temy?? 😕

monkri
14. aug 2011

@zabka60 to by aj mna zaujímalo že kto to zmenil a prečo ?

strihalka
14. aug 2011

vidite ji i vy 😀 ?nebo jsme blazen? a uz si namlouvam:?

zabka60
14. aug 2011

@monkri tak tak aj mna no toto tu sa deju veci chvilu tu niesom a uz sa deju veci vecovate 😕 hadam sa prizna ten,kto to bol 😀

zabka60
14. aug 2011

@strihalka zlatko je tam zatial duch,vidime ho,uvidis o par dni uz bude silna a krasna gratulujeeem 😉

monkri
14. aug 2011

@strihalka no máš to tam o týžden to zopakuj a bude to tam aj poriadne gratulujem 🙂

@zabka60 no neviem či sa ktomu niekto vôbec prizná

zabka60
14. aug 2011

@monkri uvidiiime 😉

strihalka
14. aug 2011

@monkri dakujem,a el troufam si rici, ze tyden envydrzim🙂)testuji tedy hend rano 🙂

deniskateniska
14. aug 2011

@strihalka ja som len nakukla ale duch tam je mne takato ciarka vysla v prvy den meskania MS ale na trapnom teste rapidclear... ale zosilnela a po tyzdni riadna dialnica 😀 a teraz 6tt+2 😀