Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@kyra30 hahaa, ale nie veru, len tak v ramci normy..🙂)))vela prace, a potom prideme domov z prace a muz si hned ide okupovat notebook, takze ja sa tam tak lahko nedostanem...a potom je na rade moj maly, takze som rada, ked sa sem dostanem, to skor v praci, ale pssst..neviem, zatial nemam nijake priznaky o tyzden budem vediet, pretoze mne chodi mrska presne na den a aj hodinju, ale tento mesiac som vobec nemala chut na snazilkovanie, asi nieco so mnou nie je ok..neviem , mozno tym sklamanim min,mesiac..a ty ako?
@kathrin17 no ešte dúfam že pondelok výsledky budú že je tam ale už neverím už to je preč už ju necítim a spravodlivosť to neviem ale asi neexistuje moc som sa tešila na bábetko no uvidíme pondelok a o mesiac príde manžel a hor sa znova snažiť len verím že nebudem zase dva roky čakať na dalšie lebo už zošaliem stoho
@monkri moja zlata.......ja uz dva a pol roka cakam a stale nic, ani naznak tehotnosti :-/ to je hrozne, ale nic verim, ze to pride, ked to bude mat prist.....ja tak milujem deti a verim tomu, ze ich budem mat a ked nie svoje, tak si adoptujem.....tolko deti nema maminku a tatinka.....i ked vlastne je predsa len vlastne...
Ahojte babule moje.no my vikendujeme u svokrovcov.uz sa tesim domkov no a od zajtra zas pracovny tyzden...
@strihalka ja som len nakukla ale duch tam je mne takato ciarka vysla v prvy den meskania MS ale na trapnom teste rapidclear... ale zosilnela a po tyzdni riadna dialnica 😀 a teraz 6tt+2 😀

@monkri či už porodiš ty alebo si adoptuješ bude to tvoje dietatko a vychovaš si ho a budeš mat z neho radost 🙂