Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@strihalka drzim palce 😉
Ahojte babulky moje!!! Tak uz som doma z dovolenky a tesila som sa, co nove tu u nas!!! No vidim, zmena nazvu temy, kto bol tvorcom??? Uz ste na to prisli??? Zabka moja, co nove??? Este stale sa neobjavila nasa domkalaky??? Co to??? Idem Vas trosku pocitat 🙂 !!! Majte sa krasne!
AHojte babenky, no nestíham Vás čítať....toľko ste popísali.... @zabka...tfuj, tfuj, tfuj....nech folikuliská sú riadne a nech do dopadne dobre 😀...držkám palce.
No a názov novej témy... to som prekvapkaná... človeka tu neni jeden víkend a kolie zmeny. LEpšia zmena by bola, keby ste to boli všetky tehule....žeby sa tu vreca s vami roztrhlo a nové doplenie témy by bolo : " Všetci sú tehotní a konečne aj ja ! 😵 😵 😵
Ale vidím, že v našej veci nič nové ☹ žiadna tehuľka nepribudla. Či ?......tuto @strihalka ako čítam...tam vidíme testík....super... ..držím palce..nech ten duch sa na riadnu koľjnicu zmení.
@monkri moja, ty nám daj vedieť ako dopadlo dnešné vyšetrenie...ako dopadne, tak....nezúfaj... sme tu s tebou. 😅
@kyra30 @lolitka25 @odrik @tinka9075 no takze bolo nam povedane,ak nevyjde iui tak pojdeme na ivf,aj nam vypisali uz papiere do poistovne.no a teraz ked pride mrcha na 3dc do 7dc clostyl a 9;10den sono a potrebujeme 2foliky o velkosti 18mm zevraj..a ak budu ok vecer pregnyl a obden ideme na to a ak to vyjde na vikend,tak ideme niekam na chatu a krasne si uzijeme.radsej by som keby sme skusili sami a podla toho bud iui,abo ivf.
ahojte tak som tu je to tak ako som to cítila štvrtok to odišlo už je to preč a štvrtok ráno idem na kyretáž keby že doktor bol dal niaké lieky mohol to zachrániť na pohotovosti ale on my tam ešte nadával že čo ho otravujem ked nie som tehotná že či vôbec môžem byť tehotná či vôbec mám chlapa a podobne hnusne my nadával to ma bolí najviac ked my lekárka povedala že stredajšie testy potvrdzovali že je tam a piatkové už nie už HCG klesá idem sa stoho zblázniť
@monkri och zlatko, to mi je tak velmi luto :( ten doktor je idiot a prosim ta zazaluj ho a ak nema na to naladu aspon napis do nejakeho casopisu a televizie... ked s tym nikto nic neurobi bude taky hnusak ublizovat dalsim zenam, ktore mozu tiez prist kvoli nemu o svoje vytuzene babatko :( normalne som sa tak rozculila ze az, mam chut mu vytrhat usi :(
Caute baby, teraz zacinam s ovulacnymi testami. Ked mam na nom uplne slabucku ciarku, co to znamena?

@deniskateniska ja jsem terpve 10DPO, a je to z odpoledni moci, tak uvdime rano