icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

strihalka
14. aug 2011

@deniskateniska ja jsem terpve 10DPO, a je to z odpoledni moci, tak uvdime rano

monkri
14. aug 2011

@zabka60 no ved počkáme, ako si víkendovala ?
@strihalka neboj bude to len stále silnieť len si teraz dávaj na seba pozor

deniskateniska
14. aug 2011

@strihalka drzim palce 😉

odrik
14. aug 2011

Ahojte babulky moje!!! Tak uz som doma z dovolenky a tesila som sa, co nove tu u nas!!! No vidim, zmena nazvu temy, kto bol tvorcom??? Uz ste na to prisli??? Zabka moja, co nove??? Este stale sa neobjavila nasa domkalaky??? Co to??? Idem Vas trosku pocitat 🙂 !!! Majte sa krasne!

odrik
14. aug 2011

@strihalka
Drzim palceky, ale urcite to vyslo!!!!!!! 🙂 aj maly dusik znamena tehulkovanie 🙂

tinka9075
14. aug 2011

@odrik ako b olo na dovolenke pozeram čo babenky popisali večer som tu nebola a vidim že nie som sama čo ešte buntoši 😉

odrik
14. aug 2011

@tinka9075
Veru, veru, tusim si rovnaky nespavec ako ja 🙂 ! Dakujem, bolo vyborne!!! Nemam ani jednu jedinu vyhradu 🙂 ! Co nove???

tinka9075
14. aug 2011

@odrik v stredu idem do martina no som zvedava čo mi docent povie 🙂

odrik
14. aug 2011

@tinka9075
Drzim palceky, aby si prisla len s dobrymi spravickami!!! Idem uz hajde bajde, rano vezieme Simonka do Tatier do tabora, tak nech nieco pospim 🙂! Dobru nocku!!!

tinka9075
14. aug 2011

@odrik dobru nocku 🙂

lolitka25
15. aug 2011

Ahojte kocky,
pozeram, ze mame novy nazov temy 🙂 kto nam ho zmenil?
@strihalka je tam, blahozelam 🙂

zabka60
15. aug 2011

@odrik @lolitka25 @monkri avojtee,ja pisem s prace z mobilu tak len v skratke.ked pridem domkov napisem ako sme piatok dopadli.no len mi drzte palce,aby sme o par dni mali len 2dostatocne velke foliky a ideme na to,uz mam pregnyl v chladnicke aj lieciky uz mam.uz sa len modlit

tinka9075
15. aug 2011

@zabka60 no tak popiš som zvedava ako si dopadla 🙂

lolitka25
15. aug 2011

@zabka60 som zvedava, velmi drzim prsteky - neboj, pomodlim sa za teba a tvoje folikuly 🙂

kyra30
15. aug 2011

AHojte babenky, no nestíham Vás čítať....toľko ste popísali.... @zabka...tfuj, tfuj, tfuj....nech folikuliská sú riadne a nech do dopadne dobre 😀...držkám palce.
No a názov novej témy... to som prekvapkaná... človeka tu neni jeden víkend a kolie zmeny. LEpšia zmena by bola, keby ste to boli všetky tehule....žeby sa tu vreca s vami roztrhlo a nové doplenie témy by bolo : " Všetci sú tehotní a konečne aj ja ! 😵 😵 😵
Ale vidím, že v našej veci nič nové ☹ žiadna tehuľka nepribudla. Či ?......tuto @strihalka ako čítam...tam vidíme testík....super... ..držím palce..nech ten duch sa na riadnu koľjnicu zmení.
@monkri moja, ty nám daj vedieť ako dopadlo dnešné vyšetrenie...ako dopadne, tak....nezúfaj... sme tu s tebou. 😅

zabka60
15. aug 2011

@kyra30 @lolitka25 @odrik @tinka9075 no takze bolo nam povedane,ak nevyjde iui tak pojdeme na ivf,aj nam vypisali uz papiere do poistovne.no a teraz ked pride mrcha na 3dc do 7dc clostyl a 9;10den sono a potrebujeme 2foliky o velkosti 18mm zevraj..a ak budu ok vecer pregnyl a obden ideme na to a ak to vyjde na vikend,tak ideme niekam na chatu a krasne si uzijeme.radsej by som keby sme skusili sami a podla toho bud iui,abo ivf.

lolitka25
15. aug 2011

@zabka60 zabka tak ti drzim velmi palceky nech mas tie folikulky v norme a nech si coskoro tehulka a potom nas nakazis dobre?

odrik
15. aug 2011

@zabka60
Foliky budu, aj ked my nebudeme 🙂 !!!

zabka60
15. aug 2011

@lolitka25 @odrik dakujem krasne dievcata moje moc dufam,ze sa nam to konecne podari

monkri
15. aug 2011

ahojte tak som tu je to tak ako som to cítila štvrtok to odišlo už je to preč a štvrtok ráno idem na kyretáž keby že doktor bol dal niaké lieky mohol to zachrániť na pohotovosti ale on my tam ešte nadával že čo ho otravujem ked nie som tehotná že či vôbec môžem byť tehotná či vôbec mám chlapa a podobne hnusne my nadával to ma bolí najviac ked my lekárka povedala že stredajšie testy potvrdzovali že je tam a piatkové už nie už HCG klesá idem sa stoho zblázniť

tinka9075
15. aug 2011

@monkri no moja hlavu hore musiš ist dalej a ten doktor hajzel jeden ja nevie mne keby take niečo povedal tak mu taku drbnem že zbytok života travi v kotrmelcoch a to ja som flegmatik to je to naše zdravotnictvo ked budu doktori taky chrapuni tak ja neviem ☹

tinka9075
15. aug 2011

@zabka60 ja idem do martina v stredu tak uvidim čo ma čaka no som fakt zvedava čo nam povie 😉

lolitka25
15. aug 2011

@monkri och zlatko, to mi je tak velmi luto :( ten doktor je idiot a prosim ta zazaluj ho a ak nema na to naladu aspon napis do nejakeho casopisu a televizie... ked s tym nikto nic neurobi bude taky hnusak ublizovat dalsim zenam, ktore mozu tiez prist kvoli nemu o svoje vytuzene babatko :( normalne som sa tak rozculila ze az, mam chut mu vytrhat usi :(

jaja018
15. aug 2011

Caute baby, teraz zacinam s ovulacnymi testami. Ked mam na nom uplne slabucku ciarku, co to znamena?

zabka60
15. aug 2011

@tinka9075 uuuha budem drzat palceky a idete prvy krat ci,,?

zabka60
15. aug 2011

@monkri ☹ mojko to je neskutocne,mrzi ma to,ja neviem,mali by ta poriadne vysetrit,kde je problemkedze nemozes udrzat babatko viac ako par dni ☹ boze kedy sa nam konecne zacne darit,uz sme tak oblepene smolou,ze to je neskutocne 😠

zabka60
15. aug 2011

@odrik @lolitka25 @eviq babulky moje kde stee ☹ a navysee domkalaky nam zmizla,hm,ja neviem,mam obavy,ze sa tak dlho neozval,hadam sa nic nestalo 😅 och joj o par dni je tu mrcha,prvy krat sa nanu teim a dufam,ze pride posledny krat a potom az na buduci rok 😠

tinka9075
15. aug 2011

@zabka60 ideme tam prvy krat no ja som zvedava čo bude 🙂

zabka60
15. aug 2011

@tinka9075 aha no neboj bude to v pohode aj my sme mali soky,ale dopadlo to super,bo konecne nam niekto dokazal stanovit diagnozu...moja nebud taka strucna..a ides aj s manzelikom?,

tinka9075
15. aug 2011

@zabka60 ja sa nebojim ale normalne sa tešim idem aj s manželom a ten sa teši asi viac než ja že konečne nam povedia kde je problem ja nemam problem ostat tehotna ale potom potratim už sa aj bojim otehotniet a verim že budeme v dobrych rukach no uvidime 😅