Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik jeeeeminku aka nadherna predstava az mi slzka vypadla teda.bodaj by si mala pravdu a babulko bude vyprevadzat fazulkuuu..nemam dobry pocit mam strach,ale beriem to bo mne sa strach vzdy vyplati a dopadne to uzasne od malicka ked som nieco vyviedla a bala sa,nikdy mi nic nepovedali..chi ak bude moje dieta po mne,uz aby som zamykala dvete teraz a nakupila puta🙂a do 18 o radiator🙂)))
ahojte baby no kukla som sa sem ale len troška je my moc zle mám strašné krče a neviem ako to do štvrtka vydržím ,ja už lekárom neverím ani jeden nepomohol nie tu nie tam asi som prekliatá už nevládzem dalej ja to zdávam a končím
a vám moc za podporu dakujem všetkým
@eviq drž sa moja a skús aspon troška jesť dávaj na seba pozor moc ti držím palce 🙂
@monkri
Joooooj moja, viem, ze sa strasne trapis, je mi to moc luto. Len to prosim nevzdavaj!!! Ved sme sa predsa dohodli, ze pojdeme spolu na kremese!!! Teraz sa to vyriesi, a potom uz zostanes tu na Slovensku, urobia sa potrebne vysetrenia, a ked to nepojde prirodzene, pojde to umelo. Ale na kremesoch sa tehulky stretneme!!!
@monkri
Ja viem moja. Ale urcite to pojde prirodzene, uvidis!!! Teraz si musis dobre oddychnut a nechat tomu trocha casu. A ked pride manzelik sem za Tebou, spolu si oddychnete, nacerpate nove sily a znova pride cas na snazilkovanie 🙂 ! A ja Ti drzim palceky a budem na Teba velmi mysliet!!!
ahojte dievcata... ja uz sem velmi nepisem, ale chodievam vas citat, ako sa mate...
@monkri ... je mi to velmi luto... 😢 tak som sa tesila, ked sa to konecne podarilo... chcela som sa opytat... ty si potratila samovolne, vsak? je teda kyret nutny? 😕 ja som totizto v decembri potratila cca v 7tt samovolne, proste som zacala krvacat a babenko odislo... 😢 skoncila som v nemocke na pozorovani, ci to nie je mimomaternicove, ale nebolo... a silou-mocou ma chceli cistit, aj ked bola maternica uz 4 dni cista, pravidelne kontrolovana a hcg pekne klesalo... nakoniec na moje naliehanie a otazky, ci je to nutne, ma pozrel este primar a pustil ma domov s tym, ze nutne to nie je... ja som to nechcela prave kvoli tomu, ze je to hrozny mechanicky zasah do organizmu, bala som sa, ze mozu nieco pobabrat a verila som, ze sa s tym moje telo vysporiada samo... mozno by stalo za to opytat sa este nejakeho ineho lekara... drzim prsetky, nech sa srdiecko a dusicka cim skor zahoja... 😔
@monkri Monika žiadne vzdávanie sa nejde konať...to po prvé a po druhé, ak máš kŕče e krvácaš, bež na pohotovosť, nemôžu ťa poslať domov, také prípady sa robia okamžite a nie o pár dní, veď môžeš dostať otravu krvi!! to čo je za prístup lekárov, že ty nonstop dní krvácaš a oni ťa "objednajú" na štvrtok.....
@odrik nuž veru som vracadlo a poriadne, už to minulý týždeň ustupovalo, ale zase sa vrátilo...keď si čítam tému marcovky, tak tam baby píšu, čo jedli, varili, na čo majú chuť....a mne je zle, len keď čítam názvy tých jedál....ja nechápem...🙂 chudatko moje babo zije na bananoch, broskyniach, detskej vyzive a obcas nejakom chlebiku....vcera som konecne nasla nieco, co mkozem pit, lebo z vody mi je zle a aj z caju a mlieka...tak zatial znesiem lipton ice tea...asi to nie je bohvieake zdrave, ale aspon pijem...🙂
@kyra30 injekcijky su v pohode, z toho mi isto nie je zle....to je uz pripravena striekacka, ma uplne kratucku ihlu a to si len urobim taku riasku na kozi a pichnem, uz som sa naucila kde treba pichat, aby to nebolelo a nerobili sa modrinky...kazdy ma pre tie injekcie lutuje, ale to fakt nic nie je...to vracanie je horsie ako injekcie....radsej by som si 10 injekcii pichla ako vracala 🙂 a ty co planujes kyrusik? ides k nejakym lekarom, ci zatial to nechavas tak? sa mi zda, ze si spominala, ze ak do septembra nic, tak pojdes...ale nie som si ista, ci si to nemylim...
@eviq
Ahoj moja, kam presne pichas? Ja som teraz pred dovolenkou musela pichat kvoli dlhsej ceste, aj pred cestou spat, ale mna to stipalo ako fras, aj sa mi hrcky a modrinky spravili. Ja viem, ze by sa malo pichnut do bruska, ale mne to je akosi neprijemne, tak sme pichali do ramena, ale vidis, nic moc 🙂 ! Drzkaj sa, papaj a pi co udrzis, bude lepsie uz o chvilu 🙂 !
@odrik no mne by to bolo neprijemne asi do ramena...🙂 zo zaciatku som to pichala tak, ze zhruba v rovine pupka som si vytvorila riasu a pichla som to tak cca 7 cm od pupka...ale to sa mi robili modriny a dost to stipalo..potom som zistila, ze ked pichnem trosku nizsie asi tak 2-3 cm pod pupok (ale stale vo vzdialenosti tych 7 cm od pupka) tak to neboli a ani sa modriny nerobia...neviem, ci som to dobre vysvetlila, predstav si motylie kridelka okolo pupka a do tej spodnej casti kridelok 🙂) tak mi to ukazovala aj sestricka na hematke...

@domkalaky no stratená duša sa našla 😀...sme sa ťa tu naspomínali 😀 sa ti muselo čkať, kade si chodila 😀