Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@dolce251 ,neboj podari sa a naraz dvojicky🙂ale je to nespravodlivost,zeny ktore nechcu tak su tehu a idu na prerusenie,tie co chcu sa nedari,alebo potratia a take co im je jedno ze su tehu tak nemaju komplikacie a donosia zdrave babo,a ide ma porazit ked obcas pozeram farmu a vidim tam tu tehotnu co vystraja tak sa mi vlasy jezia🙂
@eviq no ja mam 30 az v aprili, ale obavam sa ze dovtedy sa to aj tak nepodari.... 😒 preesne aj u nas to tak je...ked som potratila, tak sa to dozvedelo siroke okolie a teraz kazdy otravuje co nove co nove....a co kazdy caka,ze aj keby sa to podarilo...ze to hned vytrubim do sveta...hlavne po tom co sa mi stalo. Jedine miesto, kde sa mi to podarilo utajit je v praci, aj ked som bola na PN ...som im povedala, ze ma chytil virus.....na jednej strane je to fajn, ale na druhej strane v robote kazdy do mna rype...ze na co cakam, ze po 30 sa mi bude tazsie rodit a sproste reci, ved to poznate. juuuj, taketo reci vedia tak ublizit ze az. Ale inak, viem ze to nie je prijemne ze stale vracias, ale som citala, ze ked zena prvy trimester vracia, ze je nizke riziko potratu....ze tym vracanim udrzuje urcitu hormonalnu hladinu, ktoru potrebujes pre tehu. Tak neboj, dobre bude, po prvom trimestri sa to uz zacne ukludnovat a budes uz len pekne priberat a brusko rast.
@dolce251,ludia su naozaj niekedy protivni a zli!Tiez vsetci vedeli ze som tehu,lebo sme to vsade vytrubovali,viem ze tu istu chybu uz neurobim,doteraz stretavam takych co si myslia ze som este tehu a nebavi ma to uz dookola vysvetlovat.S tym ze budes mat 30 sa netrat,ved rodia o kolko starsie a bez problemov
Ahojte tiež som po potratoch ...niektore som utajila pred okolim ine nie 😕 😕 ale hlavne ked sa ma naokoli spytali že načo čakaš ved maš vela rokov ,,,mimi nechcete ? či nebude? išlo ma rozhodit,,,,raz ked sme boli na plese z manželovej praci tak si nas doberali ,,,a zo mna vyhrklo....nemate papier a pero??? napišem vam čislo učtu kam možete malemu prispievat a budete mat istotu že sa to dozviete medzi prvymi,,,,, 😀 😀 😀 a použivame to do dnes,ale skoro každy to už pozna tak nam daju pokoj,,,, 😵 😵
@frca no tie skoršie potraty boli velmi zle,ale som si s manželom uvedomila,že máme jeden druheho,začali sme zamestnavat mysel ,,,altan,bazen,,sadenie jehod,,,,a tak ,,,a teraz sme si podali aj na adopciu,,,pre istotu,,,a nejak sa mi dušička vyliečila.......držim palčeky a hore hlavu kočka si ešte mlada,,,,,,,pametaj ze detičky pridu do veseleho domčeka,a nie deprimovaneho,,,,,,Myslim tym tvoje bruško 😵 😵
@kyra30 pekné mená...máme podobný vkus.... 🙂 ja som mala pre dievcatko vymyslene mena Ema (ja som Eva tak aby to bolo podobne 🙂 alebo Mia. Kratke mena by sa mi viac pacili, lebo mame dlhsie priezvisko, este k tomu nemecke....ale postupne sa mi viac zacinaju pacit mena Simonka alebo Lucka. Tia zahranicne, co teraz davaju sa mi velmi nepacia aj ked k nasmu priezvisku by isli....tak uvidime....a pre chlapčeka máme Alex, Lukáš, Matúš alebo Marcus. To je len taký hrubý nástrel zatiaľ. 🙂
@frca @mata71 @dolce251
Ahojte babenky, kukám že ste tu nové ...no sme tu ne jednej lodi... my sa snažíme s manželínom už 2 roky..už vyše 2 rokov 😅 ...ešte nikdy som nebola tehotná....čítam, že máte nejakých anjelíkov v nebi...no ja si ani neviem predstaviť, že by som po tom dlhom čase otehotnela a stratila...ale tak človek musí prežiť všetko 🙄 držím vám palce, aby ste sa čo najskor radovali s fazuliek v brušku 😵
mne sa páčia a sama mám pre babtka nachystane ak raz prídu pre dievčatká: Karolínka a Simonka a pre chlapčekov Peťko, Maxim, Lukáš a Matúš (posledné dve sa ale nepáčia manželovi...) 🙂
@monkri ☹ este,ze existuje dufannie,aspon to nas drzi troska a potom realita,ale tak nevzdavame sa,mame zivot pred sebou a nemozme ho len preplakat a neptrapit,tak sup usmev na tvaricku,pobalit,dnes pekne porelaxuj a zajtra urcite na teba myslim 😉 @lolitka25 zlatko budem na teba mysliet a drzat palceky,ja som bola na laparke v marci tento rok a nechcem strasiiit,ale aj bolka ked s meni pocasie ☹ ale ja som bola koli neplodnosti,teba to urcite nebude boliet 😉 kazdopadne ak mas nejake otazkyy sup sem s nimi 😉 @odrik ahoj mojka ja som tez akasi utahana,ale musim aspon ockom kuk,ze ako sme pokrocili a teda piseme ako najate divozienky 😀 ale sme my zhave po tych kremesoch 😅 @eviq ahoj tehulka nasa,ako dnes???este sa hrate hru na vracadielka 😠 uz hadam nieeee,bo naozaj fazulke budeme muiet dohovorit,aby pekne prijimala co jej buduca milujuca maminka dava 😉 @kyra30 moja urcite raz tie mena ouzlujuce budes mat komu dat a ak nie hned aj vsetky naraz pouzit 😀 to by bol jackooop drzim palce 😉
@zabka60 ahoj zabicka, vcera a dnes sme sa tuto skaredu hru nehrali, naposledy v pondelok...cakam, kedy to zase zacne 🙂 dnes sa vsak necitim dobre, mam akoby kamen tam dole, tlaci ma to, pobolieva, krce mam take ako na hnacku (nechcem byt nechutna, ale lepsie to neviem opisat)....a tak....uz viem pracovat z domu, dnes mi zriadili pristup, tak to skusam....ach, keby som mala doma taky maly ultrazvucik, aby som mohla kazdy den kuknut, ci je vsetko ok...som sisi viem...
@eviq mojka a postazovala si sa tete dokine???,ci nepozna nejaku radu??,nemozem predsa stale takto trpieeet 😠 gratulujem k praci na doma,zavidim ti,ze mas taku uzasnu pracu a pokoj a hlavne si tehulkaaaa 😵 ...no niesi sisi urcite,preco,si len mamicka,ktora sa boji o svoje dietatko no a mam pocit,ze predavaju take nieco,co ti potvrdzuje,ze babatko je v pohode,sa mi zda,ze tlkot srdiecka babatka to je niesom ista 😖

@dolce251 presne tieto pocity poznam...vsetci okolo mna tehotni..mna len kazdy lutoval a sa vypytovali co mame nove....u mna to vie siroke okolie, takze bolo to blbe...aj teraz vsetci vedia, ze som tehu, lebo som taky zvracavy typ 🙂 a tiez mi to nie je prijemne....a ja som 30 mala pred dvoma tyzdnami 🙂