icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
17. aug 2011

@odrik jooj no ved prave,strana 200 za rohom a ja cakam len mrchu 😖 no veru nic ine nam neostava,len sa posunut,ale hadam posledny krat 😉

kyra30
17. aug 2011

@monkri zajtra budem na teba myslieť...radšej nech to už máš za sebou...čítam, že sa ešte v kútiku duše nádejkáš... už netráp samú seba....radšej kuj nové plány, čo ďalej....ja viem, že sa mi to ľahko vraví...ale je mu smutno z toho....najhoršie sú tieto veci, ktoré nemôžme ovplyvniť...nie sú v našej moci,nestoja na našom rozhodnutí ☹ 😔

zabka60
17. aug 2011

@domkalaky 😠 a ty si zas kam zmizla ty mala velka nevernica 😀 😀

monkri
17. aug 2011

baby moc vám všetkým dakujem za podporu ,no zajtrá bude koniec prečo je svet tak nespravodlivý ved ja nechcem nič len aspon jedno dietatko mať vo svojom náručí a môcť povedať je moje bolo by to moc štastné dieta to viem lebo by mal všetkú našu lásku ako základ ,a ten čo nechce je tehotné hned a bez problémov donosí prečo my nie čo sme horšie ako oni ved nikomu som neublížila ja chcem len to čo každá s nás ano mám super manžela za čo bohu dakujem ale mne to nestačí ja chcem ešte mať aj náruč plnú a potom bože už naozaj nič nechcem len žiť pekne ako rodina ☹

zabka60
17. aug 2011

@monkri moje chuda to si tak krasne napisala sama by som to lepsie nevyjadrila.srdecko sa musi rychlo uzdravit,pokracujeme v boji,ako by to bolo keby sme to vzdali kazda jedna..zajtra na teba myslime

monkri
17. aug 2011

@zabka60 dakujem moja ano nevzdám to pobehám všetkých lekárov a budem chcieť vedieť prečo aby som to dalšie už donosila nevzdám to budem zase bojovať len teraz chcem mať od všetkého pár dní pokoj ja sa pozbierám a viem že pôjdem dalej lebo ja dieta moc chcem a teším sa aj na krémeše

frca
17. aug 2011

@monkri,ahoj,netreba stracat nadej,treba ist dalej a verit ze raz sa to podari a vsetko bude v poriadku,ved my zeny sme predsa silne a zvladnedme toho vela,tak sa drz zajtra

aduskatt
17. aug 2011

@odrik ahojky, tak ak bola dovolenka?🙂

tinka9075
17. aug 2011

@kyra30 ved ja vas všetky pozitivne naladim a pod stromčekom budeme sediet už bruškate 🙂

tinka9075
17. aug 2011

čaute babenky idem vas počitat až teraz som sa sem dostala prerabame dom a dnes nam robili novu elektriku tak cely dom hore nohami.a volala som dnes do martina tak idem na buduci tyžden tak dufam že zistia prečo vždy potratim 😒

tinka9075
17. aug 2011

@monkri moja zajtra na teba myslim neboj už bude dobre 😉

odrik
17. aug 2011

@monkri
Myslim na Teba pokladik a budem cely zajtrajsi den!!! Bude dobre, uvidis! Aj my budeme mat babatka a budeme sa z nich tesit!!!

odrik
17. aug 2011

@aduskatt
Ahooooj, dakujem, mali sme sa vyborne!!! Teraz znova balim, zajtra ideme do Tatier, strasne, poprala som, pozehlila a uz balim kufre znova 🙂 !!!

odrik
17. aug 2011

@zabka60
No poslednykrat trosku posunieme a bude to! Tak co vravis? Do 250 stihame??? 🙂

odrik
17. aug 2011

Babulky moje!!! Musime sa drzat veru vsetky!!! Nemame to sakris teda vobec jednoduche ani jedna z nas, ale musime stale verit a mat nadej, ze uz ta smola skonci !!!!!!!! A ze naozaj na tie kremese pojdeme vsetky spolu!!! Neviem, preco sa to deje prave nam, ale asi vsetko v nasom zivote sa deje pre nieco a my to asi nemozeme chapat! A ja som si nasla vas, moje zlate snazilocky, inak by som vas nespoznala a neviem ako som bez vas mohla byt 🙂 !!! Tak sa vsetky drzkajme, hlavky dajme hore a bojujmeeeeee!!!

tinka9075
17. aug 2011

@odrik musime držat spolu a bojovat spolu to zvladneme ved sme nejake baby 😀

odrik
17. aug 2011

@tinka9075
No to teda nepochybne sme tie najuzasnejsie a najsilnejsie baby 🙂 !!! Zvladneme to spolu!!! Myslim na nasu zlatu monkri, drzim jej palceky, aby zajtrajsok zvladla a mala silu bojovat s nami dalej!!!

tinka9075
17. aug 2011

@odrik ved aj ja na nu myslim a neviem vždy ked čitam čo piše je mi jej tak luto vždy sa rozplačem ved konečne zostala tehotna a jeden doktor somar jej to pokazil ☹

aduskatt
17. aug 2011

@odrik ja by som prijala este tak mesiac volna🙂)

sssimi
17. aug 2011

Jej babule držím palčeky nech máte čoskoro svojich miláčikov v brušku a potom aj na svete 😉 .... Ja s týmto problém našťastie nemám, ale kamarátka mala super odpoveď pre všetkých dotieravcov: keď sa jej niekto spýtal či už je konečne tehu, tak zahlásila "A čo ja viem po včerajšku?" 😀 Bolo to strašne zlaté a nikto sa viac nevypytoval.

aduskatt
17. aug 2011

@odrik btw, ked uz sme pri tom snazeni......mam najnovsie vysledky AMH.vraj sa to nemeni..........tak mne to z 12,6 stuplo na 15,3☹((

odrik
17. aug 2011

@sssimi
Si zlata, dakujeme 🙂, je to naozaj mile! Nemame to lahke, ale co narobime? Tebe drzim palceky a prajem vela stastia!!!

odrik
17. aug 2011

@aduskatt
No dobre zlatko a co teraz ???

odrik
17. aug 2011

@tinka9075
Ved to. Co chuda narobi? Ale do tretice bude vsetko dobre a na kremese uz pojde aj nasa monkri tehulka 🙂, tak ako my vsetky 🙂 !

tinka9075
17. aug 2011

@sssimi ved mi sme skoro susedy ty Topolčany a ja Partizanske jej aka radost vidiet niekoho z môjho regionu inač aj ja pochadzam z okresu TO 🙂

tinka9075
17. aug 2011

@odrik no na kremeše pôjdeme určite tak sa už normalne tešim ako sa tam stretneme 😅

aduskatt
17. aug 2011

@odrik uvidime, este mam posledny clostil, potom gynfive.a co vyriesia neviem, lebo mam vraj asi aj zrasty, vysoke AMH, PCO a otocenu maTERNICU......

odrik
17. aug 2011

@aduskatt
No zlatko, namas toho malo!!! Ja viem, ze AMH zodpoveda za vyvoj folikov a to sa predsa da liekmi ovplyvnit a to ostatne sa tiez da riesit, tak nech len pekne lekari robia svoju pracu ako sa ma, pretoze do Vianoc musime byt tekulky na kremesoch 🙂 !!!

aduskatt
17. aug 2011

@odrik veru, ja mam do konca roka deadline, tak snad to vyjde

odrik
17. aug 2011

@aduskatt
Ja tiez !!! Tak nam to uz musi vyjst !!! Dobru nocku!