Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@monkri zajtra budem na teba myslieť...radšej nech to už máš za sebou...čítam, že sa ešte v kútiku duše nádejkáš... už netráp samú seba....radšej kuj nové plány, čo ďalej....ja viem, že sa mi to ľahko vraví...ale je mu smutno z toho....najhoršie sú tieto veci, ktoré nemôžme ovplyvniť...nie sú v našej moci,nestoja na našom rozhodnutí ☹ 😔
baby moc vám všetkým dakujem za podporu ,no zajtrá bude koniec prečo je svet tak nespravodlivý ved ja nechcem nič len aspon jedno dietatko mať vo svojom náručí a môcť povedať je moje bolo by to moc štastné dieta to viem lebo by mal všetkú našu lásku ako základ ,a ten čo nechce je tehotné hned a bez problémov donosí prečo my nie čo sme horšie ako oni ved nikomu som neublížila ja chcem len to čo každá s nás ano mám super manžela za čo bohu dakujem ale mne to nestačí ja chcem ešte mať aj náruč plnú a potom bože už naozaj nič nechcem len žiť pekne ako rodina ☹
@zabka60 dakujem moja ano nevzdám to pobehám všetkých lekárov a budem chcieť vedieť prečo aby som to dalšie už donosila nevzdám to budem zase bojovať len teraz chcem mať od všetkého pár dní pokoj ja sa pozbierám a viem že pôjdem dalej lebo ja dieta moc chcem a teším sa aj na krémeše
čaute babenky idem vas počitat až teraz som sa sem dostala prerabame dom a dnes nam robili novu elektriku tak cely dom hore nohami.a volala som dnes do martina tak idem na buduci tyžden tak dufam že zistia prečo vždy potratim 😒
Babulky moje!!! Musime sa drzat veru vsetky!!! Nemame to sakris teda vobec jednoduche ani jedna z nas, ale musime stale verit a mat nadej, ze uz ta smola skonci !!!!!!!! A ze naozaj na tie kremese pojdeme vsetky spolu!!! Neviem, preco sa to deje prave nam, ale asi vsetko v nasom zivote sa deje pre nieco a my to asi nemozeme chapat! A ja som si nasla vas, moje zlate snazilocky, inak by som vas nespoznala a neviem ako som bez vas mohla byt 🙂 !!! Tak sa vsetky drzkajme, hlavky dajme hore a bojujmeeeeee!!!
Jej babule držím palčeky nech máte čoskoro svojich miláčikov v brušku a potom aj na svete 😉 .... Ja s týmto problém našťastie nemám, ale kamarátka mala super odpoveď pre všetkých dotieravcov: keď sa jej niekto spýtal či už je konečne tehu, tak zahlásila "A čo ja viem po včerajšku?" 😀 Bolo to strašne zlaté a nikto sa viac nevypytoval.

@odrik jooj no ved prave,strana 200 za rohom a ja cakam len mrchu 😖 no veru nic ine nam neostava,len sa posunut,ale hadam posledny krat 😉