icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

aduskatt
17. aug 2011

@odrik dobru, tak si drzme palciska🙂

alceola
18. aug 2011

@kyra30 aj ja mam uz mena.. to je hrozne, mena su a babo nikde..aj moj drahy si vsimol,ze som tieto dni nejaka nervozna..a veru som na neho, a ani neviem preco asi jemu podvedome pripisujem to nase zlyhanie a vcera sme boli s malym na kupku a milion malych deticiek, no som na seba hrda, ze som sa nerozplakala a nepobalila a neusla domov..ale zladla som to, je to hrozne, lebo brachov maly ma uz pomaly 4 mesiace a to sme zaali spolu on so svojou zenou a ja s mojim a vidis, oni tu uz maju poklad..

eviq
18. aug 2011

@zabka60 posťažovala som sa dokine, ale len pokrčila plecami, že som tehu a že to mi môže byť všelijako zle a že u každého je to iné....veď v podstate má pravdu, musím to vydržať a ja to rada vydržím...po všetkom, čo som prežila si vážim každý deň, kedy je bábo na mieste a nekrvácam a nemusím byť v nemocnici...som pekne domka, pracujem, chodíme vonku, papám v rámci možností a to je hlavné, to vracanie vydržím a som rada, že to môžem absolvovať doma a nie niekde v nemocke....čítam, že tu sa ide posúvať termín po stranu 200, no to ešte stále s prehľadom stíhate do vianoc...aby sme už všetky stavali stromček s bruškami 🙂 keď si predstavím, ako sa mi to zdá ďaleko.....snáď bude všetko ok, každý deň mám strach, či sa niečo nestane.....to už by som asi neprežila...

eviq
18. aug 2011

@monkri myslím na teba!!! ozvi sa, keď prídeš domkov...

eviq
18. aug 2011

@kyra30 no chcela som tu dať fotočky z usg, ale neviem ako...som ich skúšala ofotiť foťákom a stiahnuť do počítača, ale sú tmavé, to by ste tam nič nevideli....asi budem musieť počkať na manžela, nech niečo vymyslí... 🙂

alceola
18. aug 2011

monkri....Drzim palce

jaja018
18. aug 2011

Caute baby, poradte nejaku zaručenú metódu z vlastnej skúsenosti podla ktorej zistím kedy mam ovuláciu. Díkyyyy 😉 😉 😉

lolitka25
18. aug 2011

@odrik
@zabka60
@monkri
@eviq atd, Ahojte, volala som tam a preobjednala som sa po dovolenke- predsa operacia pred dovolenkou, sice by ma vraj v stredu pustili,ale co ak by nastali komplikacie, bolesti a tak a potom 3hodinovy let....no nic moc by to nebolo, nastastie boli starsne mili a este mi zazelali peknu dovolenku🙂, 12.9. mam predoperacne vysterenia a na druhy den ma hned odoperuju.... fuuuuuuuuu ale mi odlahlo, ze to nenarusi dovolenku. vcera som bola dost mimo z toho, aj strach co bude, cely vecer som preplakala manzelovi na pleci,ale bol taky uzasny...neviem co by som robila, keby bol iny. velmi mi pomaha a chape moje starosti. najviac sa bojim ci nenajdu nieco zhubne, ale budem silno silno modlit aby to bola len "bezna"cysta 🙂. Och celu noc sa mi o tom snivalo, ze volam k doktorke a preobjednavam sa🙂 ale dnes mi je uz kludnejsie. prepacte, zasa som napisala esej a s filozofickou vaznostou rozoberam moje dristy ked vy mate urcite dost svojich problemov. 😀 Drzte mi palceky 🙂

lolitka25
18. aug 2011

@jaja018 bazalna teplota + sledovanie hlienu v posve... neda sa to popliect 🙂 ked mas ovulku je taky natahovaci ako vajecny bielok, prepac za prilis naturalisticky popis 🙂

eviq
18. aug 2011

@lolitka25 😀 to je dobre, ze si kludnejsia, aj u mna to tak funguje, ze ked chcem nieco riesit a kym to nevyriesim, tak sa mi o tom aj sniva....tak si aspon este dobre oddychnes na dovolenke, dobre si sa royhodla, este to pocka a nepokazis si dovolenku a kam idete? 🙂 ty ani nerozyslaj, ze by to bolo zhubne, co ti to napadlo?! ved cysty su bezne.....teraz uz sa sustred len na balenie kufrov 🙂 rozmyslala som, ze je fakt dobre, ze to absolvujes v nemecku a nie na slovensku....myslim si, ze tam dostanes lepsiu, vyspelejsiu starostlivost...

lolitka25
18. aug 2011

@eviq ideme do Turecka buduci piatok ( dovolenku sme kupovali uz davno), preto som nechcela ist na laparku, histeroskopiu teraz, predsa len, neviem ako zareagujem.... No moja diagnoza je endometricka cysta na lavom ovariu... (doktorka povedala, ze si mysli,ze je to cokoladova cysta)... v odporucacej sprave mam, ze mi maju urobit v nemocke laparku, histero a prefukvajecnokov,lebo ze sa snazime o babatko a mam tu endo cystu...
(Ktovie mozno sa nam drobcek podari na dovolenke a ziadna op nebude) 🙂

monkri
18. aug 2011

ahojte tak už som doma a už nie som tehotná odstránili všetko bolo tam ešte aj dietatko ale už nežilo ☹

aninka666
18. aug 2011

@monkri to mi je strašne ľuto ☹ ale držím palce v dalšom snažilkovaní

sssimi
18. aug 2011

@odrik Ďakujem 😉

sssimi
18. aug 2011

@tinka9075 a od kiaľ presne? Ja som Nemčičanka, bývalá Dvorančanka 😉

tinka9075
18. aug 2011

@sssimi ja som z Bojnej a teraz už 15rokov byvam v Bošanoch laska ma sem zaviala 🙂

tinka9075
18. aug 2011

@monkri moja zlata tak mi je to luto ale neboj budeš mat babo to čo boli slepi ti doktori ked malinke nevideli a stale ti len hovorili že tam nič nevidia 😒

tinka9075
18. aug 2011

@aninka666 a kedy ideš na krv do martina aby potvrdili tehotnost 🙂

monkri
18. aug 2011

@tinka9075 no teraz ho už našli bolo to tam že moje zrasty v bruchu zakrývali

tinka9075
18. aug 2011

@monkri musiš ist dalej ja viem že je to tažke ale pozri mna čo som už všetko preskakala a nevzdavam to ale maš aspon istotu že môžeš mat babo a to je dobre musime držat spolu ved kremeše nas čakaju 😉

monkri
18. aug 2011

@tinka9075 ja to viem a o pár dní pôjdem dalej ale teraz sa my nič nechce som stoho zničená najme stoho že my neverili a nepomohli

tinka9075
18. aug 2011

@monkri lekari by mali pomahat a ked ideš k lekarovi tak skoro každy čaka uplatok ja som zatial taku skusenost nemala a mali by nam ženam verit ved ked študovali medicinu tak skladali hipokratovu prisahu tak by sa mali riadit podla nej 😒

monkri
18. aug 2011

@tinka9075 no aj ja som myslela že majú pomáhať ale uni už kukajú len na svoju penaženku asi

tinka9075
18. aug 2011

@monkri musime to ignorovat ja som flegmatik ale čo sa mi nepači tak poviem aj doktorom už velakrat sa mi stalo že som povedala čo si myslim a je mi jedno či sa budu na mna pozerat ja si proste poviem svoje a hotovo 🙂

monkri
18. aug 2011

@tinka9075 no ja som inakšia ja to dusím v sebe ale ver tomuto doktorovy sa chystám ked budem mať výsledky a ver hodím mu to do tváre toho janka hraška ,teraz idem moja ahoj som ko idem si lahnúť

tinka9075
18. aug 2011

@monkri len si pekne lažkaj 🙂

sssimi
18. aug 2011

@tinka9075 ja som bývala pred 8 rokmi na Bojnej-v Malých Dvoranoch 😀

tinka9075
18. aug 2011

@sssimi no tak to sme byvali skoro vedla seba ja som byvala pri kulturnom dome 😉

sssimi
18. aug 2011

Na Novej ulici?

zabka60
18. aug 2011

@odrik@monkri@eviq@lolitka25 ahojte babulky moje,no ja som teraz dorobila doma poriadky,utahana s prace a este doma sa dorobim ako kon 😠 to je hruza,stale som podrazdena,cely tento tyzden,v robote som v pohode smejem sa stale bo mame takeho kolegu neskutocny komik,aj s pohrebu by urobil komediu 😀 to som rada,ale ako nahle dojdem domov,som podrazdena a len kricim a vsetci dooola ma uz nemozu zniest,ja neviem co s tym,ledva vam sem pisem,bo nemam naladu veru na nic,uvdime po iui ak to nevyjde kaslem na to,bo tieto stresy mi absolutne nerobia dobre a rozhadzat si rodinu a priatela si nemienim 😢 strasne nase hormony zenske to je ako v prechodeeee 😠 drzkajte sa mi zlaticka