Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@katkapapacova
Krasne, dakujeme!!!
@zabka60
Ahoj moja!!! Drzkaj sa a nestresuj prosim!!! Mas pravdu, mame to na figu, pretoze z nas uz asi vyzaruje taky zvlastny nepokoj aj ja to citim, ze sa neviem zbavit mapatia. Aj ked sa bavime, uzivame si krasne dovolenky a spolocne chvile s priatelmi, stale nieco vo mne "pracuje" na tom, ze nemam uplnu pohodu a radost! Je tu, v Tatrach, nadherne, mame sa super, ale nieco mi chyba. A to je to brusko krasne gulate, ktore by som tu vytrcala pred celym svetom!!! Chapem ta moja, velmi dobre Ta chapem!!!
@odrik 😔 ja viem moja,chapeme jednaa druhu bo ani jedna nema ine pocity ☹ no uz ani neviem co napisat dochadza mi inspiracia a stale nechcem vyplakavat ako sa trapim,niesom sama,ale uz coskoro bude to trapenie dufam prec...no krasne si tam uzite a nadychaj sa cerstveho vzduchu tatranskeho a hlavne nachytaaj bacilky tehulkovske 😉
@odrik 😀 ty cuumileeeeeeeeeee 😀 😀 no vidis virusiky a oba na T to musi byt znamenie urcite a konecne sa nam zadari 😉 no vy ste vyletnickovia a simko ako v tabore??isto uzasne ani sa mu nebude chciet do skoly vsak,ked ma take krasne nabite naprogramovane prazdniny 😉 my sme dnes chceli dat romantiku,bo sme nemali tutu mutu uz tyzden bo sme unaveny 😠 dnes to hadam zvladneme 😀
Vtipná odpoveď pre dotieravcov : Nooo ale na dvojičkách sa pracuje dlhšie ako na jednom :o)))
No a inak ak môžem poradiť koleginka tiež nemohla veľmi dlho otehotnieť a nakoniec podľa výpočtu z tohto linku, ktorý prikladám sa im to podarilo hneď :o)
http://www.naseporodnice.cz/menstruacni-kalenda...
ahojte baby tak dnes som bola u lekárky povedala že je všetko poriadku a že budem môcť mať ešte deti dala my lieky a že onedlho budem dobre na tom, tak som sa jej spýtala ešte na dietatko ale na pohlavie som sa nepýtala ale som sa spýtala aké bolo velké maličké že 13 mm a výsledky že prečo som potratila budú až o dva týždne a potom ma čakajú ešte testy a ked bude všetko ok môžeme sa začať snažiť znova
Caute baby aký može byť dovod že na ovulačnom teste je ta čiarka stale bletšia? Ovulácia zatial pravdepodobne nebola. A bazálna teplota sa zvyšuje. Ja už nechápem.... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

@zabka @alceola no ja mam nove,ze idem na laparku a hysterku a chromopertubaciu :( tak teraz svoje depky prekonavam motlidbami a vierou ze potom to uz pojde