icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

lolitka25
19. aug 2011

@zabka @alceola no ja mam nove,ze idem na laparku a hysterku a chromopertubaciu :( tak teraz svoje depky prekonavam motlidbami a vierou ze potom to uz pojde

tinka9075
19. aug 2011

@zabka60 ved to ked najde pričinu môžme ist dalej a dotiahnut to do konca aj ked môj muž stale podpichuje že budeme mat naraz dve už by som prijala aj to.ale do martina sa tešim lebo som na peenke a nikde nemôžem ist tak sa aspon trošku pozriem do sveta 🙂

zabka60
19. aug 2011

@lolitka25 nebojkaaaaj aj ja som bola na laparke,hysterke a drilingu a neviem co este mi robili kym som tuho spala vdaka ich silnej anesteze 😝

odrik
19. aug 2011

@katkapapacova
Krasne, dakujeme!!!

odrik
19. aug 2011

@lolitka25
Dakujem moja!!! Bude dobre, uvidis!!! Myslim na Teba a modlim sa za nas vsetky!!! A tatranske virusiky sa snazim nachytat 🙂 pre vsetky nas!!!

odrik
19. aug 2011

@alceola
Veru moja, je to nespravodlive!!! Velmi nespravodlive!!! Ale musime dat hlavky hore a verit, ze sa nam to podari!!!

odrik
19. aug 2011

@zabka60
Ahoj moja!!! Drzkaj sa a nestresuj prosim!!! Mas pravdu, mame to na figu, pretoze z nas uz asi vyzaruje taky zvlastny nepokoj aj ja to citim, ze sa neviem zbavit mapatia. Aj ked sa bavime, uzivame si krasne dovolenky a spolocne chvile s priatelmi, stale nieco vo mne "pracuje" na tom, ze nemam uplnu pohodu a radost! Je tu, v Tatrach, nadherne, mame sa super, ale nieco mi chyba. A to je to brusko krasne gulate, ktore by som tu vytrcala pred celym svetom!!! Chapem ta moja, velmi dobre Ta chapem!!!

zabka60
19. aug 2011

@odrik 😔 ja viem moja,chapeme jednaa druhu bo ani jedna nema ine pocity ☹ no uz ani neviem co napisat dochadza mi inspiracia a stale nechcem vyplakavat ako sa trapim,niesom sama,ale uz coskoro bude to trapenie dufam prec...no krasne si tam uzite a nadychaj sa cerstveho vzduchu tatranskeho a hlavne nachytaaj bacilky tehulkovske 😉

odrik
19. aug 2011

@zabka60
Jooooj moja, ved sa snaziiiim!!! Uz som chytala talianske, teraz sa snazim tatranske!!! Aj nadhernych bocianov sme videli, tak vam to babulky vsetko posielam, chytajteeeeee!!! Ved uz som ako magnet a niekedy si pripadam ako sisnuta, ze na tie tehulky a babatka tak cumim!

zabka60
19. aug 2011

@odrik 😀 ty cuumileeeeeeeeeee 😀 😀 no vidis virusiky a oba na T to musi byt znamenie urcite a konecne sa nam zadari 😉 no vy ste vyletnickovia a simko ako v tabore??isto uzasne ani sa mu nebude chciet do skoly vsak,ked ma take krasne nabite naprogramovane prazdniny 😉 my sme dnes chceli dat romantiku,bo sme nemali tutu mutu uz tyzden bo sme unaveny 😠 dnes to hadam zvladneme 😀

odrik
19. aug 2011

@zabka60
No to teda musite 🙂 ! Co je toto za poriadok! Simko sa ma super, vcera sme sem prisli za nim, ale byvame asi 100 metrov od ich tabora, aby sa nehanbil 🙂! Oni maju cez den svoj program a my svoj, ale vecer sme spolu 🙂! Tak krasnu romantiku, my ideme do tabora na opekacku!

zabka60
19. aug 2011

@odrik jeeej no vy mate kraasny proggram na vecr no super si uziteeee opec aj za mna jednu 😉 krasny vecer zlaticko

prosac
19. aug 2011

Vtipná odpoveď pre dotieravcov : Nooo ale na dvojičkách sa pracuje dlhšie ako na jednom :o)))
No a inak ak môžem poradiť koleginka tiež nemohla veľmi dlho otehotnieť a nakoniec podľa výpočtu z tohto linku, ktorý prikladám sa im to podarilo hneď :o)
http://www.naseporodnice.cz/menstruacni-kalenda...

tinka9075
19. aug 2011

@odrik pekny večer a užite si to 🙂

zabka60
19. aug 2011

@prosac odpoved dobra a vtipna 😀 ale myslim,ze podaktorym nam nebude stait len vypocitat plodne dni 😠

monkri
19. aug 2011

ahojte baby tak dnes som bola u lekárky povedala že je všetko poriadku a že budem môcť mať ešte deti dala my lieky a že onedlho budem dobre na tom, tak som sa jej spýtala ešte na dietatko ale na pohlavie som sa nepýtala ale som sa spýtala aké bolo velké maličké že 13 mm a výsledky že prečo som potratila budú až o dva týždne a potom ma čakajú ešte testy a ked bude všetko ok môžeme sa začať snažiť znova

tinka9075
19. aug 2011

@monkri jaj to som rada že je všetko ok vidiš môžeš mat babo a to je hlavne hlavu hore zvladneš to ved my všetky ti držime palce 🙂

zabka60
19. aug 2011

@monkri ahooj no super,ze to dopadlo v poriadku a ake lieciky ti dala??

odrik
19. aug 2011

@tinka9075
Dakujem pokladik!!! Deturky uz spinkaju, dospeli popijaju vinko
🙂! Krasny vecer aj Tebe!

monkri
19. aug 2011

@zabka60 dala my antibiotiká na bolesti a na spanie a zase začnem brať duphaston

monkri
19. aug 2011

@tinka9075 dakujem vám všetkým ešte že vás mám moc my pomáhate

zabka60
19. aug 2011

@monkri aha no super moja tak sa pekne vyspinkaj aj ja mam duphaston

tinka9075
19. aug 2011

@odrik jej ako vam je dobre 🙂

tinka9075
19. aug 2011

@monkri ved my sme ako ti 4mušketieri jeden za všetkych všetci za jedneho na nas sa môžeš vždy spolahnut vždy tu pre teba budeme 🙂

jaja018
20. aug 2011

Caute baby aký može byť dovod že na ovulačnom teste je ta čiarka stale bletšia? Ovulácia zatial pravdepodobne nebola. A bazálna teplota sa zvyšuje. Ja už nechápem.... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

lauritka
20. aug 2011

@jaja018 ahoj, zachytila som tvoju otazku , nemas nahodou graf?? testovala si ovu este pred zvysenim BT ??
kolko dni mas zvysenu ?? nebrala si nejake lieky ? nie si chora?

jaja018
20. aug 2011

@lauritka Ahoj, nie nie som chora a ani ziadne lieky neberem a ani som nebrala. Ano testovala som ovu este pred zvysenim a čiarka bola taka ze dala sa vydiet ale nebola moc silna a teraz je este slabsia. Nemam graf v PC. ☹ Nechapem to ☹ ☹ ☹

lauritka
20. aug 2011

@jaja018 no a si na svojich poovulacnych hodnotach ?? kolko dni ??

jaja018
20. aug 2011

@lauritka
Meram BT prvi mesiac ☹

lauritka
20. aug 2011

@jaja018 aha, tak to ovulka este nemusela byt 😉 potrebovala by som vediet hodnoty, aby som to vedela posudit.