Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@monkri @odrik @zabka60 @alceola @lolitka25 @domkalaky @kyra30 @tinka9075 @frca @mabumi tak baby, špeciálne pre vás, lebo je tu nejak smutno: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
Baby, poraďte mi, včera na 28DC som si robila tehu test, ale nie z ranného moča, bol negatívny. Mrcha ešte stále neprišla. Sem tam mám mierne bolesti v podbrušku. Je možné, že mi test ešte nemusel ukázať pozit. výsledok? Ďakujem
@eviq @odrik @lolitka25 @monkri ahojte babulky,my sme boli na vyletiku,uz dlho sme nikde neboli,tak drahy vymyslel ist do lanoaparku k nam do lesoparku...taka tarzanlania,ale je tam krasne a uzasne 😉 moc ssa mi tam pacilo,ale bol len drahy zatial,nabuduce pojdem aj ja 😉 no a od vcera mame zas zapal ja uz neviem kde sa mi to berie a s coho!!!!davam si pozor ako mozem,nesedkaam na wc v robote,obliekam sa,kupkame kazd den a najma pred tutu mutu a bum zas je tu,akurat ked cakam mrsku a sme blizko k babatku,tak teraz budem musiet dat tabletku a pomocit v kamilkach bo ma uz slahneeee....tot moj vikendik zatial 😉 vy sa pochvalte
Katkapapacova :Ahoj ja presne viem ako sa citis pretoze to zazivam aj ja niesu to sice 2 roky!!ale len 2 mesiac ale tiez velmi chcem dietatko a snazim sa na to vobec nemysliet ale stale a stale na to musim mysliet ked som vonku a vydim mamicky s kocikmi a tehotne zeny jasne ze sa na to mysliet neda!!! ☹ Tak touto cestou ti chcem popriat este vela toho strpenia a nesmies sa vzdavat pretoze nadej umiera posledna neboj sa dockas sa mimnka urcite 🙂 drzkam palce 🙂 😉 🙂 😉
čaute babenky som tu až teraz prerabame dom tak som taka unavena idem vas počitat vela ste tu toho popisali tak mam čo čitat zajtra ideme na vylet do Trenčina tak si užijeme 🙂
Ahooojte slniecka moje!!! Tak uz som zasa doma! Bolo naozaj nadherne pocasie, mali sme sa vyborne aj Šimonko v tabore Divoke mravce 🙂 sa mal uzasne!!!
@zabka60
Zlatinko, no co to zasa??? Rychlo sa liecit!!! Moze to byt aj znizenou imunitou, skus nieco na posilnenie imunitky. Drzkaj sa moja!!!
@monkri
Myslim na Teba pokladik, na tie kremese pojdeme, aj keby bol koniec sveta 🙂 !
@eviq
No co, vracadielko nase??? Ako sa ma nasa tehulienka mila???
@lolitka25
Tak Ty pojdes zbierat turecke virusiky 🙂 ! Mooooc pochytaj 🙂 ! Dobre si oddychni, vykup sa v mori liecivom, uzi si nadhernu romantiku 🙂 !!! A nemysli na nic! Len na krasne chvile a oddych!!!

@lolitka25 aj moji rodicia idu teraz v utorok do turecka, vraj su tam poriadne horucavy....urcite sa krasne opalis a prides na ine myslienky 🙂 a mozno uz ozaj nebude ziadna operacia potrebna, to by bolo super 🙂 tak si tu dovolenku poriadne uzi....a do akeho strediska idete? my sme boli 2 roky dozadu v Side...