icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

eviq
20. aug 2011

@lolitka25 aj moji rodicia idu teraz v utorok do turecka, vraj su tam poriadne horucavy....urcite sa krasne opalis a prides na ine myslienky 🙂 a mozno uz ozaj nebude ziadna operacia potrebna, to by bolo super 🙂 tak si tu dovolenku poriadne uzi....a do akeho strediska idete? my sme boli 2 roky dozadu v Side...

eviq
20. aug 2011

@monkri ahoj moja, to je dobre, ze ti dali antibiotika, aj mne ich davali, je to prevencia pred infekciou, ktora by mohla narobit skody...tak uz sa len pekne zotav, dobra sprava je, ze mozes mat deticky, tak sup na vysetrenia a este to do vianoc stihas 🙂 drzkaj sa!

eviq
20. aug 2011

@alceola ahoj, je mi luto, ze si sa zase sklamala ☹ a planujes nejake vysetrenia? nepamatam si, hoci uz sme si o tom asi aj pisali....a pozerala som si tvoj albumik, mas tam krasne fotky 🙂 a ty si velmi krasna... 😉

eviq
20. aug 2011

@odrik Ty vyletnicka jedna!! 😉 Ty zberateľka tehu virusikov....! 😉 Krásne si to v Tatrách užite, počasie vám vyšlo nádherné.... 🙂

eviq
20. aug 2011

@zabka60 ahoj, ako vikendujes? 🙂

eviq
20. aug 2011

@monkri @odrik @zabka60 @alceola @lolitka25 @domkalaky @kyra30 @tinka9075 @frca @mabumi tak baby, špeciálne pre vás, lebo je tu nejak smutno: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

lolitka25
20. aug 2011

@eviq my sme boli minuly rok v Side 🙂 toho roku ideme do Alanye

monkri
20. aug 2011

@eviq dakujem snád zaberie ked príde manžel a začneme zase sa snažiť

eviq
20. aug 2011

@lolitka25 Presne aj oni idu do alanye 🙂 hotel sa tusim vola pegasos royal...

eviq
20. aug 2011

@monkri a ako sa citis? Je to aspon o trosku lepsie? Kedy ti pride manzelik? Ty si teraz doma pri rodicoch?

soni1
20. aug 2011

Baby, poraďte mi, včera na 28DC som si robila tehu test, ale nie z ranného moča, bol negatívny. Mrcha ešte stále neprišla. Sem tam mám mierne bolesti v podbrušku. Je možné, že mi test ešte nemusel ukázať pozit. výsledok? Ďakujem

eviq
20. aug 2011

@soni1 Aky test si pouzila? Citlivost 10 by ti uz mala ukazat, 25 by teoreticky este nemusela, pise sa na nich, ze az po vynechani. Drzim palce 🙂

soni1
20. aug 2011

@eviq Bola to citlivosť 10 a test sa volal Dr. Max. Nepočula si náhodou o ňom?

soni1
20. aug 2011

@eviq len ide o to, že nemám žiadne príznaky

eviq
20. aug 2011

@soni1 Pocula som o nom aj ked vyskusany ho nemam. Ja som pouzivala mamatest10. Ale myslim, ze nie je dolezita znacka, ale ta citlivost. Neviem aky dlhy mavas cyklus, ale 10 by ti uz ukazala aspon ducha...myslim...priznaky by si este nemusela mat, mne prisli tiez az neskor...

lolitka25
20. aug 2011

@eviq a kde si bola v side? v ktorom hotely? my v side sun a v alanyi ideme do aska just in beach 🙂

eviq
20. aug 2011

@lolitka25 Hotel sa volal Club Belinda. Bola tam velka pieskova plaz a fajn more, ale obcas sme videli meduzy, ktorych som sa velmi bala 🙂

monkri
20. aug 2011

@eviq no už sa cítim troška lepšie ale ešte stále mám bolesti v bruchu a krvácam ale dúfam to už prejde ,manžel príde asi o tri týždne ešte nevie presne ale do konca septembra je tu a ano som u rodičov teraz sama by som sa asi už zbláznila

zabka60
20. aug 2011

@eviq @odrik @lolitka25 @monkri ahojte babulky,my sme boli na vyletiku,uz dlho sme nikde neboli,tak drahy vymyslel ist do lanoaparku k nam do lesoparku...taka tarzanlania,ale je tam krasne a uzasne 😉 moc ssa mi tam pacilo,ale bol len drahy zatial,nabuduce pojdem aj ja 😉 no a od vcera mame zas zapal ja uz neviem kde sa mi to berie a s coho!!!!davam si pozor ako mozem,nesedkaam na wc v robote,obliekam sa,kupkame kazd den a najma pred tutu mutu a bum zas je tu,akurat ked cakam mrsku a sme blizko k babatku,tak teraz budem musiet dat tabletku a pomocit v kamilkach bo ma uz slahneeee....tot moj vikendik zatial 😉 vy sa pochvalte

jessi03
20. aug 2011

Katkapapacova :Ahoj ja presne viem ako sa citis pretoze to zazivam aj ja niesu to sice 2 roky!!ale len 2 mesiac ale tiez velmi chcem dietatko a snazim sa na to vobec nemysliet ale stale a stale na to musim mysliet ked som vonku a vydim mamicky s kocikmi a tehotne zeny jasne ze sa na to mysliet neda!!! ☹ Tak touto cestou ti chcem popriat este vela toho strpenia a nesmies sa vzdavat pretoze nadej umiera posledna neboj sa dockas sa mimnka urcite 🙂 drzkam palce 🙂 😉 🙂 😉

zabka60
20. aug 2011

@jessi03 no niesi v obraze 😀 nasa katka je uz tehulkaaaaa daavno a tesi sa dobremu zdravicku 😉

monkri
20. aug 2011

@zabka60 ahoj no môj víkend zatial postel a dvor a pozerám ako sa deti kúpu v bazene ja nemôžem len sa pozerať a plakať že prečo je osud taký krutý ,dávaj na seba pozor a rýchlo sa vylieč

zabka60
20. aug 2011

@monkri moja neplacaj to nam nepomoze musime byt silne a hlavne staale sa smiaaat 😀 mna tak trapy ten zapa to je strasneee teraz ked musim byt zdrava ako repa,tak takto juuuj ale neva poliecime rychlo,mcha precisti a bude dobre 😉

monkri
20. aug 2011

@zabka60 máš pravdu musíme bojovať no iné nám neostáva a musíme ísť na tie krémeše 🙂

zabka60
20. aug 2011

@monkri moc sa na vas tesiiiim a tesi ma,ze sme sa tak rozraastli a stretneme sa obrovska particka uzasnych bojovnicok 😉

monkri
20. aug 2011

@zabka60 aj ja sa teším len či budú mať žiline vôbec toľko krémešov 🙂

tinka9075
20. aug 2011

čaute babenky som tu až teraz prerabame dom tak som taka unavena idem vas počitat vela ste tu toho popisali tak mam čo čitat zajtra ideme na vylet do Trenčina tak si užijeme 🙂

zabka60
20. aug 2011

@tinka9075 ahoooj no super,tak nech sa vam vydari prerabka 😉 a co idete do trencina??

odrik
20. aug 2011

Ahooojte slniecka moje!!! Tak uz som zasa doma! Bolo naozaj nadherne pocasie, mali sme sa vyborne aj Šimonko v tabore Divoke mravce 🙂 sa mal uzasne!!!
@zabka60
Zlatinko, no co to zasa??? Rychlo sa liecit!!! Moze to byt aj znizenou imunitou, skus nieco na posilnenie imunitky. Drzkaj sa moja!!!
@monkri
Myslim na Teba pokladik, na tie kremese pojdeme, aj keby bol koniec sveta 🙂 !
@eviq
No co, vracadielko nase??? Ako sa ma nasa tehulienka mila???
@lolitka25
Tak Ty pojdes zbierat turecke virusiky 🙂 ! Mooooc pochytaj 🙂 ! Dobre si oddychni, vykup sa v mori liecivom, uzi si nadhernu romantiku 🙂 !!! A nemysli na nic! Len na krasne chvile a oddych!!!

odrik
20. aug 2011

@tinka9075
Ahoj moja!!! Dakujem!!! Mali sme sa vyborne! Uz sme domka a pomaly vybalujem. Ale zasa sa mam na co tesit, lebo buduci piatok ideme do Demanovej, no tieto prazdniny si uzivame vsetci traja! Moji chlapi to vsetko zariadili, aby mi trosku "vycistili" hlavku, su zlati!