icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

monkri
20. aug 2011

@odrik ahoj moja tak si leto pekne užívaš to je super 🙂

zabka60
20. aug 2011

@odrik no ja neviem s coho mam stale tie zapaly nikdy som s tym nemala problem,ale po tej laparke sa snimi vrece,co vrece,vrecisko roztrhlo 😠 drahy mi bol kupit canesten tbl a kamilky a vratil sa z lekarne z maxu cerveny ako rak 😀 nech si zvyka chlapisko 😀 no super,ze ste si tak uzili a budete si uzivat aj nadalej 😉

odrik
20. aug 2011

@zabka60
Dakujem moja!!! No Canesten je na mykozy, takze naozaj daj pozor na imunitku!!! Ja som ich mavala velmi casto, ale nasadila som si vybornu homeopaticku liecbu pripravkom Candivac. Mne to super zabralo 🙂 ! Tak sa drzkaj a drahy nech sa len pekne o Teba stara 🙂 !!!

zabka60
20. aug 2011

@odrik noo vsak sa aj musi,ked place za babatkom 😅 ale on je vzdy poklad a aj keby som potrebovala mast na vaginalne bradavice aj tu by mi siel vypytat do lekarne 😀 😀 no musim sa poradit v iscare a u dokiho mojho,ze co by bolo naj na tie zapaly,bo sa to neda vydrzat 😖 ci to nebudem mat aj s toho duphaaka 😕

tinka9075
20. aug 2011

@odrik jaj tebe je dobre chodiš po vyletikoch my sme začali prerabat dom tak som na dovolenke na malte 🙂

odrik
20. aug 2011

@monkri
Dakujem! Uzivam, uzivam, ale akokolvek mi je dobre, nemozem prestat mysliet na babatko! V kazdej, kazduckej situacii. A myslim aj na Teba a na vsetky babulky tu! A mam stale vacsi pocit, ze akosi stracam chut a silu bojovat. Asi som uz naozaj stara! Neviem. Drzkaj sa moja, viem, ze to nesmieme vzdat !!!

tinka9075
20. aug 2011

@zabka60 no to sme ešte len začali tak ma čaka toho ešte vela do Trenčina ideme pozret mužovu tetu tak na navštevu 😉

odrik
20. aug 2011

@tinka9075
Ale ved to je nadherna dovolenka!!! Budete to mat krasne a budete sa z domceka tesit 🙂 !!!

zabka60
20. aug 2011

@tinka9075 ahaa a co prerabate??my sme tak v polovicci,este by sme chceli vymalovat 3 izbietky,ale to asi az na rok,teraz asi nebude ani casu ani energie 😖

odrik
20. aug 2011

@zabka60
Tak to je naozaj zlaty 🙂 !!! No veru tazko povedat, co Ti nici floru a dobre bakterie. Moze to byt vselico, ved uvidis, co Ti lekari povedia. Drzim palceky, nech sa to rychlo vyriesi !!!

tinka9075
20. aug 2011

@zabka60 my ideme prerabat kuchynu uplne od zakladov potom ešte obyvačku tiež uplne od začiatku tak bordel v celom dome čo som už do toho domu dala mam postaveny novy ale čo už ked sme už začali musime dokončit 😀

tinka9075
20. aug 2011

@odrik ved ano ked pride babo tak do noveho a už budeme mat pokoj 🙂

monkri
20. aug 2011

@odrik no moja my nemáme štastie čo už asi som už aj ja stará na to všetko už neviem niekedy sa my chce začať znova niekedy mám chuť to zbaliť a vykašlať sa na všetko už sama neviem čo chcem mne sa už nechce vlastne nič

odrik
20. aug 2011

@tinka9075
No vidis, ved to bude nadhera!!! V domceku novucko a cistucko a moze prist vonave babulko 🙂 !!! Tak krasne poprerabajte, a potom na kominku bociana cakajte 🙂 !!!

tinka9075
20. aug 2011

@odrik no ved ja ho už čakam aj teraz ale asi ide obklukov betar jeden bocianik 🙂

odrik
20. aug 2011

@monkri
No presne rovnakymi pocitmi prechadzam! Raz odhodlanie zacat odznova, potom uplny opak a pocit, ze uz dost. No co budeme moja robit, povedz?

tinka9075
20. aug 2011

@monkri jedno ti poviem a to si zapamätaj moja žena nie je nikdy stara mat dietatko ved rodia aj 50ročne aj staršie tak hlavu hore a do toho bocianik prileti len treba trošku počkat 🙂

odrik
20. aug 2011

@tinka9075
V Tatrach som videla krasneho bociana, poslala som ho sem k nam, tak dufam, ze uz k Tebe trafi 🙂 !!!

monkri
20. aug 2011

@odrik ja neviem čo budeme robiť už neviem ani ako žiť dalej robím sa že sa smejem že my je dobre ale vnoci revem a už nevládzem prečo my nepomohli prečo my neverili

tinka9075
20. aug 2011

@eviq dakujem 🙂

monkri
20. aug 2011

@tinka9075 neboj ten bocian k tebe určite doletí čo najskôr

tinka9075
20. aug 2011

@odrik no ked pristane ten bocianik u nas na komine tak ho pustim až za dva dni a pošlem ho postupne každej jednej a potom budete pisat že ste bruškate 😀 😀

odrik
20. aug 2011

@monkri
Neviem, veru neviem, preco nas ten Pan hore takto tazko skusa. Neviem. Ale asi sa vsetko pre nieco deje. Inak si to neviem vysvetlit. Asi to nema zmysel chciet pochopit, len ist dalej a nevzdavat sa. Drzkaj sa moja!!!

tinka9075
20. aug 2011

@monkri ale moja ved v noci sa ma spat a nie plakat viem čo si prežila ja to mam za sebou už 5krat a vidiš musime ist dalej ja viem je to tažke ale spolu to dokažemea bociana pošlem no neviem či ho už nejdem pozerat aj teraz ved z Tatier by už mohol priletiet aj k nam 🙂

odrik
20. aug 2011

@tinka9075
To je krasne! Tak si ho budeme pekne posielat az dokym nebudeme vsetky tehulienky 🙂 !!! Do Vianoc dufam obleti nas vsetky 🙂 !!!

tinka9075
20. aug 2011

@odrik no to musi ja chcem už stromček ozdobovat bruškata a štastna 🙂

odrik
20. aug 2011

@tinka9075
Musime ho popohnat 🙂 !!! Idem spinkat moja, som straaasne unavena! Tak dobru nocku a nadherne snicky!!! A robotka na domceku nech odbuda 🙂 !

tinka9075
20. aug 2011

@odrik dakujem a pekne sničky 🙂

zabka60
20. aug 2011

@odrik noo vsak onedlho pojdem k dokimu na sono folikov,zajtra ocakavm mrchu,tak ench uz dojde ma preliecit aj ona a potom dokinovia,aby sa malo babo v brusku vyborne 😉 ..ako tak citam ide to snami dole vodou baby moje,same negativa z nas idu,mali by sme stym co najskor nieco urobit,bo nam zas niekto premenuje nazov,ale s tehu to uz nebude mat nicc,ale z nervami 😅 ......podme si pekne oddychnut a pozitivne do dalsieho dna,babula este niesu,ale pride den,ked kazda jedna z nas dostane ocakavanu druhu ciarku,vsetko sa pre nieco deje 😠 ....

odrik
20. aug 2011

@zabka60
Pravdu vravis moja, bars si mlada 🙂 !!! Je to tu nejake posmutnene, bolo by treba, aby ten bociam zacal uz naozaj a vazne jednu za druhou oblietat 🙂 !!! Kde sa tolko tula, ved nasa eviq ho uz davno poslala za nami 🙂 ! Neboj, vyliecis co treba, mrska pride a mozno aj nepride 🙂 !!! Dobru nocku!!!