Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik no ja neviem s coho mam stale tie zapaly nikdy som s tym nemala problem,ale po tej laparke sa snimi vrece,co vrece,vrecisko roztrhlo 😠 drahy mi bol kupit canesten tbl a kamilky a vratil sa z lekarne z maxu cerveny ako rak 😀 nech si zvyka chlapisko 😀 no super,ze ste si tak uzili a budete si uzivat aj nadalej 😉
@odrik noo vsak sa aj musi,ked place za babatkom 😅 ale on je vzdy poklad a aj keby som potrebovala mast na vaginalne bradavice aj tu by mi siel vypytat do lekarne 😀 😀 no musim sa poradit v iscare a u dokiho mojho,ze co by bolo naj na tie zapaly,bo sa to neda vydrzat 😖 ci to nebudem mat aj s toho duphaaka 😕
@monkri
Dakujem! Uzivam, uzivam, ale akokolvek mi je dobre, nemozem prestat mysliet na babatko! V kazdej, kazduckej situacii. A myslim aj na Teba a na vsetky babulky tu! A mam stale vacsi pocit, ze akosi stracam chut a silu bojovat. Asi som uz naozaj stara! Neviem. Drzkaj sa moja, viem, ze to nesmieme vzdat !!!
@odrik noo vsak onedlho pojdem k dokimu na sono folikov,zajtra ocakavm mrchu,tak ench uz dojde ma preliecit aj ona a potom dokinovia,aby sa malo babo v brusku vyborne 😉 ..ako tak citam ide to snami dole vodou baby moje,same negativa z nas idu,mali by sme stym co najskor nieco urobit,bo nam zas niekto premenuje nazov,ale s tehu to uz nebude mat nicc,ale z nervami 😅 ......podme si pekne oddychnut a pozitivne do dalsieho dna,babula este niesu,ale pride den,ked kazda jedna z nas dostane ocakavanu druhu ciarku,vsetko sa pre nieco deje 😠 ....
@zabka60
Pravdu vravis moja, bars si mlada 🙂 !!! Je to tu nejake posmutnene, bolo by treba, aby ten bociam zacal uz naozaj a vazne jednu za druhou oblietat 🙂 !!! Kde sa tolko tula, ved nasa eviq ho uz davno poslala za nami 🙂 ! Neboj, vyliecis co treba, mrska pride a mozno aj nepride 🙂 !!! Dobru nocku!!!

@odrik ahoj moja tak si leto pekne užívaš to je super 🙂