icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
21. aug 2011

Babulky moje, kde je zasa stratena domkalaky??? Kdeze sa tula???

odrik
21. aug 2011

@frca
Nie je to podla mna skoro 🙂 ! Moj lekar ma nazor, ze ked to ma byt "zdrave" a uspesne tehotenstvo, tak bude aj hned. A ked nie, tak mozeme cakat aj dlhsie a budu aj tak tazkosti. A ja mam pocit, ze tak to aj naozaj je. Je vela zienok, ktore otehotneli uz po prvej mrske a uspesne. Takze si myslim, ze nikdy nie je skoro, ani neskoro 🙂 !!! Tak vela stastia!!!

monkri
21. aug 2011

@odrik ahoj naša tuláčka ako sa máš ako už sa snažilkuješ ? 🙂

tinka9075
21. aug 2011

už som tu aj ja no dnes to bol den velmi horuco to ja nemusim pred chvilov sme sa vratili z tesca bola som trošku na nakupoch 🙂

odrik
21. aug 2011

@monkri
Ahoooj moja zlata!!! No som to ja veru strasna tulacka toto leto 🙂 !!! Este nesnazilkujeme, ovulka by mala byt 26.8. Tak uvidime! Este musime "hodit rec", ci uz zacneme. Predsa len ma este 10.9. cakaju kontrolne odbery na hematologii, tak neviem, ci radsej nepockame. Budu mi robit kontrolu toho homocysteinu, ci klesol. Bola by som rada, keby klesol, lebo hodnotu som mala velmi vysoku ☹ ! A to moze byt problem! Ako sa mi mavas moja???

monkri
21. aug 2011

@odrik no moja už nečakaj riskni to ja ked príde manžel tiež risknem nebudem čakať lekárka my vravela že to je najlepšie a že už vie na čo musí dávať pozor aby to aj ostalo aby som zase nepotratila

odrik
21. aug 2011

@monkri
Asi mas pravdu, ved pochybujem, ze by som ja mala to stastie a otehulkovala hned ☹ !!! Zasa sa nacakame!!! Ach booooze! Ci to ja vobec stihnem do nejakeho "slusneho" veku, moja?! A tesim sa, ze pojdete do toho 🙂 !!! Velmi sa z Teba tesim!!!

monkri
21. aug 2011

@odrik no ved to ak zase budem musieť čakať dva a pol roka tak sa asi už zbláznim stoho ale verím že to bude skôr manžel ma dnes nakazil takým optimizmom že ho mám na rozdávanie konečne sa aj smejem je to lepšie ale ešte to stále aj bolí ,tak že pekne šup na to a neboj sme ešte mladé a ver budeme tehu aj tak 😉

odrik
21. aug 2011

@monkri
No moja, sme my dve teda ale dvojica 🙂 !!! Korytnacky, ale mlade !!!

monkri
21. aug 2011

@odrik no ved koritnačky žijú dlho tak že sme moc mladé ešte nie 😉

odrik
21. aug 2011

@monkri
Jasne!!! Dobru nocku moja zlata, zajtra idem do robotky, tak uz idem pomaly na ucho 🙂 !!! Tak si drzkajme palceky! Myslim na Teba!

monkri
21. aug 2011

@odrik dobrú aj ja idem off práve som dokecala s manželom ešte že existuje to skype 😀

dolce251
22. aug 2011

ahojte, chcem sa spytat, ked ste niektora chodili na folikulometriu, kolko mesiacov vas lekar sledoval?

alceola
22. aug 2011

@eviq ahoj ahoj, dakujem velmi pekne..ale myslim si, ze kazda zena je pekna, len si musi trosku pomoct🙂)keby si ma videla rano😀Dvysetrenia som vsetky absolvovala, tie zakladne, a povedal doktor, ze som ok, aj muz je ok, tak neviem preco to nejde, on uz ma deti aj ja ,ale nejak spolu nam to nejde, asi to nemame dane z hora..tento mesiac som nepreplakala, co sa cudujem, asi som sa s tym zmierila..

alceola
22. aug 2011

@odrik jaj moja krasna, neverim, ja v mojom priprade..dufam,ze vam vsetkym sa to podari...ale povedala som si, ze si idem uzivat muzicka a dam pokoj vyrobe babatka..

alceola
22. aug 2011

@lolitka25 ja sa asi tiez obratim na modlitby, aj ked neviem ci to pomoze, verim sice velmi, v poslednej dobe, ale teraz mam velke starosti o maminnu, takze babo som vypustila z hlavy...mozno prave teraz sa to podari..neviem

lolitka25
22. aug 2011

Ahojte kocky 🙂 mna dnes caka koooooooooooooooooooooooooopisko zehlenia a zajtra zase.... cez vikend sme toho tolko poprali,lebo co ak to bude treba na dovolenku tak pre istotu poperieme 🙂 no tak ja sa iste nudit najblizsie dni nebudem.
@odrik ty si aka cestovatelka 🙂 povedz rovno, ze chodis a nahanas bociany a virusiky a pre istotu aj do zasoby.... dufam, ze sa s nami podelis 🙂

alceola
22. aug 2011

@monkri prepac, ze sa zapajam, ale je mi to velmi luto, velmi vela na teba myslim, a posielam energiu, aspon takto...je to sialene smutne, ale hlavne, ked to pride potom budes obozretna...budes do nich tlacit, ked ti nebudu verit, budes na nich zla a veru bud!!

lolitka25
22. aug 2011

@alceola dufam, ze to s tvojou maminkou dobre dopadne. pomodlim sa za tento umysel.

alceola
22. aug 2011

@odrik jaj mojka, neviem ci sa mi to podari, skor myslim, ze nie ako ano..ale clovek nikdy nevie, deju sa zazraky..

alceola
22. aug 2011

@lolitka25 priznam sa, teraz mi je to dolezitejsie, ako mozno to znie zle, ale moja sebeckost s babom...mamina bojuje kazdy den, ma problemy s plucami, jedina pomoc je transplantacia, a to si vies predstavit...cakanie do nekonecna, takze raz je ok a na druhy den lezi..je mi tazko sa na nu pozerat, ale nemozem jej pomoct a to je najhorsie...

lolitka25
22. aug 2011

@alceola och moja, dufam, ze sa najde vhodny darca a bude tvojej mamke lepsie. drzim palceky

alceola
22. aug 2011

@lolitka25 dakujem, ale je to take neprijemne, ze niekto musi umriet , aby niekto iny mohol zit..ale dost smutku, mame krasny den, tak dufam, ze skoncim v praci skor a pojdeme s muzickom sami k vode, maly sluzi u nasich, takze romantika to isti🙂)

bewik
22. aug 2011

Ahojte dievcata! Nasla som dnes toto forum a je fajn, ze existuje, konecne sa citim ako medzi svojimi 🙂. Pripajam sa do klubu "snaziliek" s casovym udajom 3,5 roka snahy. Kazdy mesiac sa pytam, kolko este? Kolko sa este vobec da vydrzat? Vidim, ze su tu ovela silnejsie zeny ako ja, co vydrzali naozaj dlho a nevzdali sa a tymto chcem vsetkym co uspeli a konene su v ocakavani uprimne pogratulovat, ste mojimi svetielkami nadeje. Normalne sa citim lepsie, lebo len my sa vieme navzajom naozaj pochopit, ake je to tazke a ze sa naozaj nedokazeme prestelovat na stav, ze neriesim a nechcem dieta tak velmi, ako nam mnohi radia. Myslim na to kazdy den, obcas placem, obcas sa zlostim, citim sa dokonca urazena, pytam sa Boha preco, obcas som naozaj dole a v depresii, potom sa zas musim pochlapit a nieco robit, aby som sa nezblaznila. Nepomaha mi, ked mi kamoska oznami ze je tehotna, ani ked ma s najlepsim umyslom pozvu na krstiny a citim sa potom este horsie z toho, ze musim byt velmi zla osoba, ked sa s nimi neviem tesit. Snazim sa, naozaj robim co sa da, ale niekedy sa neda. Kupujem im detske vecicky, aj ked mi pri tom slzy tecu po tvari a aj sa dokonca tesim na to, ked ich podarujem novopecenej mamicke, ma to vsak vzdy taku smutnu a trpku prichut. Obcas mam lepsiu chvilku, tak som sa rozhodla pred 3 mesiacmi ze zacnem cvicit a naozaj to pomaha. Este ma oslovila zumba, ta ma vsak teraz prazdniny, tak cakam na september 🙂
No a musim sa pochlapit hlavne kvoli manzelovi, ktory sa trapi skor pre mna, ako z nasej situacie. Mame skvely vztah, sme spolu 7 rokov a musim povedat, ze on je moja zivotna vyhra 🙂 . Tak to nechcem zbabrat.
Tak nam zelam vela uspechov, urcite si to kazda zasluzime a raz sa nam to podari. Ked nie viackrat 😉 .
Nestihla som precitat vsetky prispevky z pochopitelnych dovodov, je ich naozaj vela, ale velmi sa mi paci rada, ako odbit netaktnych ludi, ze trenujeme na dvojicky a to naozaj dlho trva 😀 Urcite pouzijem... Dik

alceola
22. aug 2011

@lolitka25 dakujem krasne..

lolitka25
22. aug 2011

@bewik ahoj zlatko. vitam ta medzi nami 🙂 Velmi sa v tejto teme vsak neohrejeme,lebo do Vianoc budeme vsetky tehulky a pojdeme spolu na kremese 🙂 pridaj sa k nam 🙂
Nie si zly clovek, ani aj sa neviem stopercentne tesit s kamockou ktora je tehotna,alebo so svagrinou ked oznami ze caka babo, zavidim ano VELMI zavidim a pytam sa preco oni ano a ja nie... S radostou im kupujem darceky aj ked vo vnutri placem. je uzasne drzat babatko v naruci a trpke ze stale nie je moje. nic si od zivota nezelam viac nez zdravu rodinku s detickami... urcite budu moje motlidby vypocute...
Mas uz aj nejake vysetrenia za sebou?

bewik
22. aug 2011

ahoj @lolitka25 , dakujem krasne za privitanie a neviem sa dockat tych kremesov 😀 Len aby ich mali dost. Bude treba dat potom avizo cukrarnam, ze sa chysta tehulkovska invazia 🙂
A ano, presne to pocitujem vsetko rovnako, preto som stastna, ze som vas objavila, nie sme same a vieme sa pochopit. Neznasam ked mi moja doktorka povie, ze som prilis uzkostlivy clovek a co budem robit, ked pridu v zivote horsie veci, ze sa potom uplne zlozim. Tiez, ze mam vyhladat odbornu pomoc, t.j. psychologa. Nikto nevie pochopit, ze ja celu teoriu ovladam. Teoriu o tom, ako si mam vazit ine veci, ktore mi boli dane, ze mam vyuzit cas, kedy som este mlada, bezdetna, ze potom sa to cele zmeni, nebudem mat na seba cas, budem mat strach o dieta do konca zivota...atd. Mozem ja za to, ze mi priroda, Boh nadelili silny materinsky pud, ktory ma moc aj nad rozumom?
Vysetrenia sme nejake absolvovali. V marci, sranda inac, ze to vyslo na den pocatia - 25.3. 🙂 mi operacne odstranovali polyp, ktory niekedy moze byt pricinou neplodnosti, ale nemusi byt a tehotenstvo ho moze prevalcovat. No ale, kedze sa nam dlho nedarilo, tak nebolo nad cim filozofovat a sla som. Inak vsetko vraj ok, beriem akurat Duphaston. Problem je ale v nasich spermiach - pohyblivost a morfologia. Momentalne je nasa nadej 3 percentna :(. Takze tak...
Som tiez veriaca a verim, ze to raz pride a nase modlitby budu urcite vypocute a vsetko nase trapenie bude vyvazene niecim krasnym 🙂

monkri
22. aug 2011

@alceola dakujem ti moc krát a ver že budem chodiť ich otravovať stále už to tak nenechám už o žiadne dieťa viacej nechcem prísť ak sa to podarí že ešte otehotniem ,hnevá ma že ani jeden lekár my nepomohol a to som bola až u7 lekárov každý že dieťa tam není že už som potratila bolo to od začiatku tak nakoniec som potratila naozaj a až vtedy uverili moc sa hnevám na každeho lekára že my nepomohli ,
držím každej palce aby sme do vianoc tehulkovali 🙂

@bewik ahoj vitaj u nás a dlho sa tu nezdrž aby si bola čím skôr tehu držím palce 🙂

odrik
22. aug 2011

@bewik
Vitaj slniecko u nas!!! Tak som rada, ze sa pridas k heslu: "Vianoce a kremese" 🙂 !!! Viem co prezivas! Prvy syncek sa nam narodil takmer po 5 rokoch snazenia. Vysetrenia ukazali, ze sme obaja v poriadku, zdravi, a tak nam ine neostavalo len dufat. Nastastie sa podarilo a uz ma to nase cudo 11 rokov. No a mame len jeho, nejde to. A ked sa podarilo, potratila som. Tak moja, co narobime, ked nam priroda pridelila najzdravsie, najmudrejsie a najsikovnejsie deturky na svete a na tie sa musi tak dlho cakat 🙂 !!! Ale ved my sa dockame, neboj 🙂 ! Drzim Ti mooooc palceky!!!

odrik
22. aug 2011

@lolitka25
Aho pokladik!!! Cestovatelka to ja teda som!!! Pravdu vravis, nahanam bociankov a vesiam im na krk nase adresy 🙂 !!! Vsetko zlenivelo aj tie bociany! Treba ich stale nahanat, tak cestujem a vychovavam bociany 🙂 . Snazim sa aj virusiky zbierat a posielat sem k nam 🙂 ! Joooj moja, zehlit v tomto teple?! Urob to len tak sup, sup aj tak sa to v kufri pokrci 🙂 !!!