Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@bewik no rovnako to citim aj ja.... a tvoja doktorka je o nicom, ze precitlivena... chcela by som vedeit,ktora zena tuziacia po babatku a rokoch nezdaru by bola chladna a nerobila si z toho tazku hlavu... skus vymenit lekarku, niekedy pomoze aj to... mne sa moja na slovensku nevenovala, mala som zapal a povedala, ze to ej len troska, prejde, mala som cystu ale nebola si sita ci to je ono tak to neriesila a na to, ze chceme mat babo a nedari sa dlho povedala, ze nikto nepotrebuje surne deti.... a na bolestivu a divnu menstruaciu povedala, ze som precitlivela...
tak zivot ma zavial do Nemecka mam novu lekarku, ktora zistila ze mam endometricku cystu (vraj zo zapalu) a urcite nema byt menstruacia bolestiva zakazdym tak,ze to bez tabletiek neide.... k tomu ze chceme babo sa postavila zodpovedne a idem na laparoskopiu,hysteroskopiu a chromopertubaciu... takisto mi spravi krvne testy na hormony a stitnu zlazu.... tolko v skratke moje skusenosti a diagnoza 🙂 snad si pritom nezaspala 😀
@odrik zlatko,ked si im dala adresu iste doletia... tesim sa na nich 🙂 mozno ked si nebudu dat vediet rady sadnu na UPS auto a povezu sa....
@bewik Ahoj moja, som tu tiež nová a Tvoj príspevok ma inšpiroval ozvať sa. Je až neuveriteľné, ako si vystihla, to, čo cítim. Človek sa nechce rúhať, každý si uvedomujeme, že nás môžu stretnúť oveľa horšie veci, ale niekedy sa naozaj nedá tváriť, že sa nič nedeje. Mňa najviac vytáčajú dobré rady, ako že na to moc myslím a že na to nesmiem myslieť a príde to. Prisámvačku, niekedy si hovorím, ak mi to ešte raz niekto povie, vyletí mi ruka. Zisťujem, že kto to nezažil ani náhodou si nevie predstaviť, čo my snažilky prežívame...ani ja by som nikdy nikdy nepovedala, ako to vie bolieť. A to, čo Ti povedala doktorka...na to nemám slov...
@sariloth ahoj vitaj u nás a ver aj moja ruka by neraz vyletela keby že sa neovládam tie ich super rady nech si nechajú ,ale ked potrebuješ naozaj pomôcť tak ich nieje jednoducho ich musíš ignorovať a veriť že to príde ako odrik napísala naše detičky budú výnimočné preto nám to dlhšie trvá a preto sa nám oplatí čakať 😉
ahoj @sariloth , tak sme nove clenky kremesoveho klubu 🙂 Ako sa hovori, ze ve dvou se to lepe tahne, tak nam to pojde skvele, ked je nas tolko. Tehulkoviachtive zeny vsetkych krajin spojme sa!!!
Aj mna uz se.. vsetky tie rady. Veru, kto nezazil, ten nepochopi. A muzi duplom!
Joj dievcence, kazda si musime tolko vytrpiet.... Ale ste vsetky uzasne a silne!!! Dodali ste mi tolko novej pozitivnej energie! Tak som to potrebovala. Dnes nic nerobim, len citam celu diskusiu od zaciatku 😀 uz sa aj dostavam do obrazu, co, kto, ako, preco.... 😀 robota mi stoji, NIC som dnes uzitocne neurobila, ale len co sa prace tyka. Lebo moja dusa dostala to co potrebovala 🙂 Snad aj telo casom dostane svoje zasluzene kremese na ktore ste ma tak navnadili 😀
@ondrik 5 rokov si cakala na prve dieta? 😨 To je az neuveritelne. Velmi ti prajem dalsie, urcite to pride a bocian sa pochlapi. Mas pravdu s tymi najuzasnejsimi detmi, ktore na nas cakaju 🙂 Asi si ich musime takto zasluzit, ked budu take genialne 🙂 Ja si kazdym dalsim rokom hovorim, ze dalsi uz nevydrzim a furt prejde aj ten dalsi a tak to ide z roka na rok. Inac, u nas sa historia opakuje, pretoze mojho manzela mali tiez po 5 rokoch snazenia, resp. uz sa ani nesnazili.
@monkri , citala som aj o tvojom trapeni, drzim palce, si velmi silna a odhodlana zena, zvladnes to urcite znova. Moja sesternica rok nemohla otehotniet, potom sa podarilo, ale potratila. Velmi sa trapila a o mesiac uz bola znova v tom, ani to necakala. Doktorka jej odporucala najskor o tri mesiace, no a dnes ma uz tyzdnove zdrave babo 🙂 Drzim ti palce velmi, ako aj vsetkym ostatnym.
@lolitka25 ja som prave svoju predchadzajucu doktorku vymenila za tuto 😀 Musim povedat, ze mi pomohla, budem u nej uz rok a uz nemam bolestivu menstruaciu, predtym som trpela kazdy jeden mesiac od 13-tich a teraz vdaka nej nic. Tiez mi prisla na ten polyp, ktory predchadzajuca nezbadala. Asi ma chce nejak povzbudit, ale psychologia jej velmi nejde 😀 . Ale urcite, ak nie su ziadne vysledky, treba hned zmenit lekara. Ani neviem co vsetko tie nazvy vysetreni alebo operacii znamenaju, drzim ti velmi palce, nech sa to vsetko podari a informuj o vsetkom 🙂
@sariloth vitaj aj ty medzi nami 🙂aj mne dosla mrcha..sice mala az niekedy v stredu,ale uz citim ze klope na dvere 🙂 vy sa kolko snazite?
@monkri
@bewik ze vyleti ruka 😀 uplne vas rozumiem, mna raz zastavilo len to,ze ta provokujuca zena bola tehotna... ale ozaj to bola ta najdrzejsia zena na svete co som stretla... ( a je moja svagrina - muzovho brata manzelka)
@lolitka25 😀 to svagrine su vacsinou take mile, hej...
Tak damy, este nieco na spestrenie dna vam posielam, ak mate trosku casu.
(len tomu neviem dat link, aby vas nan hned hodilo, jedine, ze si ho skopirujete priamo do prehliadaca)
@bewik
Si pokladik, dakujeeeem!!! Ja stale verim, ze sa vsetky dockame a spolu sa budeme tesit a posielat si fotecky a papat kremese s babulkami na rukach 🙂 !!! To bude nadhera!!!
Babulky moje, myslim, ze jesen a zima su nase! Bociankov som vyhresila, ze sa motaju po nespravnych adresach, tak snad uz k nam vsetkym trafia aj s tymi batoztekmi stastia 🙂 !!! Drzkajme si palceky!!!
@lolitka ano, drahy je naozaj ze drahy. Je to poklad. Spolupracuje, chodi na vsetky tie hrozne muzske vysetrenia, dokonca zasiel za liecitelkou a je mi oporou. To ja by som sa mala polepsit, lebo ja mu asi nie som, ked furt vyplakavam. Snazim sa neplakat pred nim ked to na mna pride, ale aj tak ma furt najde, potvora jedna 😀 Aj minule som sa nezamkla na wecku... 😀
@lolitka25 ahoj zlaticko, no poslala veru tak a stale na vas vsetky myslim...ako sa mi mas?
a jeje, ono mi to dalo link automaticky! hehe...
@ondrik veru, to uz ani tie bociany nie su to co kedysi. Asi pred dvoma mesiacmi nam kruzil nad domom, tak neviem ci sa len rozhodoval alebo co. Moznoze tie najuzasnejsie deticky sa vyrabaju strasne daleko, tak to trva kym dojdu. Len dufam, ze to nie je v Cine 😖
@bewik ja ked sa bojim,alebo mi je velmi smutno tak sa schovam pod perinu... je to sice taky infantilny zvyk,ale mne pomaha, chvilku sa skryjem pred svetom, manzelovi dojde, ze co mi je a objime ma ... pomaha to a o chvilku som v poriadku 🙂 No teraz sa iste zo mna smejete ake som decko 🙂
@odrik poklad a co si tym bocianom povedala? snad uz budu sekat dobrotu 🙂
@katkapapacova ahoj Kati 🙂 no ja radsej nepisem,lebo s to tu zmeni na depresiu : ) radsej ty nas povzbud. malicke uz veselo kopka? ako manzel? uz ta hladka po brusku? mojka modlim sa,aby si na Vianoce mala zdravy a krasny uzlicek.
@katkapapacova
Ahooooj potesenie nase 🙂 !!! Tesim sa, ze je u Teba vsetko v poriadku, a ze k nam obcas urobis kuk 🙂 !!!
ahoj @katkapapacova ! Chcem sa ti podakovat ako zakladatelke 🙂 Zalozila si vybornu temu. Prajem vsetko dobre, nech ste zdravi, velmi sa tesim, ze sa to podarilo. Inac ty si tuto odvedla z Kraloviec??? 🙂 Sak to co by kamenom dohodil. Ja som z Budika 🙂
@lolitka25 ahoj moj zlata, jaj no kopka, neda mi spavat, rano 4.15 mam udicek, potom do 6tej kopame a potom blok a spime dalej, no len ja som potom nevyspata, vcera bol muz na dennej tak som cele pobedie drichmala 😀 , aj my s muzom sa za vas vsetky modlime
@katkapapacova jeeeeeeeeeeej ste zlati 🙂 Kati si nasa inspiracia pre nas vsetky snazilky ze sa to da,len treba verit a modlit sa 🙂

@alceola
Ahoj moja, verim, ze sa najde riesenie, aby sa maminke pomohlo. Ved medicina ide stale vedomostne aj pristrojovo dopredu. Bude dobre, neboj sa!!! A aj babatko pride, uz zacinam nahanat tie lenive bociany a trosku ich popohanam k poriadnej praci 🙂 !!! Drzkaj sa, myslim na Teba!