icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

jania023
12. apr 2011

@catharinka pytaj si utrogestan o nom ani nevies ze ho mas 😀 ja ho beriem a nemam ani tuk 😉 ktory den cyklu to beries ten dufik?

catharinka
12. apr 2011

@jania023 - zatial beriem 14-25 den, ale mozno mi to novy doktor zmeni, na zaklade stvrtkoveho vysetrenia - lebo povedal, ze je mozne, ze ja mam ovulaciu neskor, nie v ten strnasty den, ako to zvykne byt... Mam v tom uz asi gulas, je to vsetko take komplikovane, a treba vsetko pocitat, tie plodne dni atd.... Juj. 😒 😉

katkapapacova
autor
12. apr 2011

mile moje kocky...si vas privlastnujem tak trosku 😀
na par hodin clovek ide het a ze z 9 stranok je teraz 17???wauuuuuuuu 😀 😀 😀
Inak som Katka a trpim tehuholizmom...

aduskatt
12. apr 2011

@jania023 a ty co tu?🙂)))sa vsade najdeme?

jania023
12. apr 2011

@aduskatt a nahaname po diskisiach 😀 uz som vam chybala?uz zase stresujem..a ty ako co nove??

aduskatt
12. apr 2011

@jania023 dnes som testovala....zasa nic............☹

jania023
12. apr 2011

@catharinka a meras aj BT?To je super vec ja som podla toho zistila ze ovulujem od 15-17DC

jania023
12. apr 2011

@aduskatt ktory DC??

krista5
12. apr 2011

@katkapapacova
katuska vitame ta v klube Lepeten🙂🙂

jania023
12. apr 2011

@aduskatt Ja dnes 16DPO

catharinka
12. apr 2011

@katkapapacova - Nuz,super temu si zalozila... 😵 ...a uz sme aj spolocnu s.r.o.-cku stihli zalozit, vsak @mabumi & spol....? 😉

mabumi
12. apr 2011

@katkapapacova no ahoj, som na teba myslela, že budeš mať čo robiť 😀 kým nás dočítaš.
tak VITAJ KATKA, SME RADY ŽE SI PRIŠLA 😀 . akú funkciu chceš zastávať v našom združení 😀 ?
inak, ak bude stále takto skákať táto téma, tak aj tú novú by si mala založiť ty, aby boli autorské práva zachované 😀 . len si potom od tej stovky musíme odpočítať týchto 18 strán 😉

krista5
12. apr 2011

@catharinka
@katkapapacova
@mabumi

ano ano🙂🙂 😀

tinika
12. apr 2011

@catharinka no na prve sme čakali vyse roka potom hned na začiatku bol problem chceli ma hospitalizovat dopadlo to nakoniec fajn a teraz som na tom tak ze včera ma akurat prepustili z nemocky takze tiez to nie je zabava :( ale zatial je vsetko ok a verim ze do nemocky pojdem az po 36tt rodit .) a fazulka bude zdravučka

katkapapacova
autor
12. apr 2011

srdiecka moje,no funkciu???takze budem asi DIRECTOR-kedze som vas akosi lapila na tuto strunu...prave pozeram spravy na markize, nejaka spina zasa zabila babo...no a potom majte dobru naladu
catharinka-jej dakujem ti... 😉

mabumi
12. apr 2011

@catharinka
@katkapapacova presne tak, sme šikovné 😀 . už aj zdroje sme si zabezpečili aby sme mali z čoho kupovať naše závislosti 😀 . inak ty na čom fičíš 😀 ?
bože baby, zas ma smiech prechádza, pozeráte správy? na markíze akurát bola reportáž o 15-ročnej, ktorá porodila a zavraždila svoje bábätko ☹ 😠 a vraj o tom nikto z jej okolia nevedel 😠

katkapapacova
autor
12. apr 2011

@mabumi mojko no veru som mala co robit,vsak ste sikovnice,no neviem co by bolo keby dva dni nekuknem na kona, inak tiez som konoholicka... 😉

katkapapacova
autor
12. apr 2011

@mabumi na com ficim,no na na vas baby...

mabumi
12. apr 2011

@katkapapacova no to sme tiež asi všetky 😀 . ale tak musíme sa chytro dostať k tej stovke, keď som na začiatku sľúbila že my "inventáre" už budeme vtedy tehu 😉
a inak ostatné neresti? máme tu zatiaľ fernet, jin, hrušku, čokoládu, kávu, čínu, knihy, prírodu, psov...

@krista5
@catharinka & spol čo som ešte zabudla baby?

katkapapacova
autor
12. apr 2011

milujem olivy...pizzu, ficim na talianskej kuchyni, ked som nestastna varim a peciem,tak keby bolo stretko jedlo rada dodam...ale inak ten net veru je zavislost, ale pomaha...

krista5
12. apr 2011

@mabumi
vseeetko si vymenovala....a ja mam takuu strasne chut na cokolodu a doma ani kusok 😢 😢

mabumi
12. apr 2011

@katkapapacova noooo, veď to ustanovujúce valné zhromaždenie sme ešte nedomysleli 😕 😀 , však @lisian ?

mabumi
12. apr 2011

@krista5 tak príď ku mne, ponúknem ti 😉 . to u nás nemôže nikdy chýbať, aj keby chleba nebolo 😀
alebo u vás detskej výživy 😀

krista5
12. apr 2011

@mabumi
@lisian
@katkapapacova

no to valne zhromazdenie by sme mali doplánovat 😵 😵 😵

krista5
12. apr 2011

@mabumi
nooo ja by som dobehla...ja mam rada cestovanie...ale dnes to asi nepojde...navstivim len Billu🙂🙂

katkapapacova
autor
12. apr 2011

@mabumi tak sup sup, na co cakame???

katkapapacova
autor
12. apr 2011

@krista5 no aj jam doma cokosku...predchvilou som prezmeni a zozrala misku oliv...nuz kazdy svoje,vsak??? 😉

krista5
12. apr 2011

@katkapapacova
mne ide dneska na sladke....vcera som celý vecer sedela pri cokolade a voobec mi na nu nesla chut a dness by som zabijala 😵 😵

mabumi
12. apr 2011

@katkapapacova na stanovy 😀 , musíme mať nejaký ucelený koncept, aby sme mali čo prerokovávať na tom zhromaždení 😀 😀 😀 . ale nie, stačí sa dohodnúť, čo baby ? 😀 koho sme to zvolili za toho hovorcu 😕 ??? mali by sme si robiť nejaký zápis 😵

katkapapacova
autor
12. apr 2011

@mabumi navrhujem teba,ty si taka rebeka... 🙂